סבבה
Printable View
סבבה
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Jul 26 2009, 05:15 PM
[b] סבבה [/b][/quote]
אתה נכנס?
נכנססססססססססס
נו,מה קורה?אתה מתחבר??
אני מחכה לך
מישהו יכול לעזור לי להעביר שישיה פוקימוניםפ מפלטיניום לפנינה?
עמית-
סופסוף בקע לי אלקיד עם אדאמאנט.
מתי אתה יכול להתחבר?
אני מחפש דחוף TM64 EXPLOSION אני יכול להציא עליו כמעט כל TM אחר,יש לי גם את כל הברים הטובים,ואת כל הפוקימנים מחוץ מהרסיוס שאני יכול להחליף או לעשות אותם באיזה NATURE שאתם רוצים כל עוד אפשר להשתמש בהם בDAY CARE,יש לי גם כמה פוקימונים זוהרים וכמה הונטים.
אני יכול להציא עליו יותר ממשהו אחד
[quote][i]Originally posted by zivc[/i]@Jul 26 2009, 09:16 PM
[b] אני מחפש דחוף TM64 EXPLOSION אני יכול להציא עליו כמעט כל TM אחר,יש לי גם את כל הברים הטובים,ואת כל הפוקימנים מחוץ מהרסיוס שאני יכול להחליף או לעשות אותם באיזה NATURE שאתם רוצים כל עוד אפשר להשתמש בהם בDAY CARE,יש לי גם כמה פוקימונים זוהרים וכמה הונטים.
אני יכול להציא עליו יותר ממשהו אחד [/b][/quote]
אני צריך את הברי Petaya Berry. אם יש לך אני מסכים לתת לך את הTM
עומר,תתחבר ברגע שתראה ת'הודעה הזאת,ותביא את 4 הTMמים האחרים
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Jul 27 2009, 09:38 AM
[b] עומר,תתחבר ברגע שתראה ת'הודעה הזאת,ותביא את 4 הTMמים האחרים [/b][/quote]
אתה כבר מתחבר לעזור לי להעביר את החמישיה שלי?
אם לא יש פה מישהו שיכול לעזור OO"
אההה אני שעות מחפש קומבי .. מישהו אולי בבקשה יכול להיבא לי קומבי או ביצת קומבי שיכולה להיות נקבה D: ? בבקשה ?
חפש בGTS או שתמרח דבש על עצים ואחרי 12 שעות תלך לכל העצים לאחד מהם יהיה קומבי (לפני שאתה בודק כל עץ תשמור כי אחרי שאתה יודע שיהיה שם קומבי הרמה והמין שלו ישתנו תעשה שמירה ומשחק חדש עד שתמצא נקבה)
ובהקשר לנושא
אני מחפש אנטיי למישהו יש ?
קרב מישו
מישהו יכול לעזור לי להעביר 5 פוקימונים לפנינה?
[quote][i]Originally posted by zivc[/i]@Jul 26 2009, 09:16 PM
[b] אני מחפש דחוף TM64 EXPLOSION אני יכול להציא עליו כמעט כל TM אחר,יש לי גם את כל הברים הטובים,ואת כל הפוקימנים מחוץ מהרסיוס שאני יכול להחליף או לעשות אותם באיזה NATURE שאתם רוצים כל עוד אפשר להשתמש בהם בDAY CARE,יש לי גם כמה פוקימונים זוהרים וכמה הונטים.
אני יכול להציא עליו יותר ממשהו אחד [/b][/quote]
לי יש את המתקפה הזאת אני צריך את:מיו מיוטו גראצי סוויקון אנטי דיאוקסיס לטיאס לוגיה והוהו וארכיוס מהאיוונט ודאקראי מהאיוונט ואת הטיאמים הבאים:shadow force,roar of time,specai אני צריך רק את מי שכתבתי אז עם יש לך מישהו ממה שכבתי אני ישמח להחליף וגרוטל אני יכול לעזור לך להעביר שישה פוקימונים
אני מצטער אני כבר מחליף אם Grotle