-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 11:21 AM
[b]
ירין
האינטואיציה שלך נכונה.
--
"קלפייבל, התרכזי וכשאת מרגישה שהוא מתקרב השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל עומדת שם בעוד שמנקי חופר, ואז הוא יוצא מהאדמה ומספיק לפגוע בקלפייבל מספר פעמים, ואז היא משתמשת באגרוף ממוקד. העייפות של מנקי גוברת
[/b][/quote]
אני יעף אותו עד שתגמור לי אותו-לפחות שהוא יעשה משהו בקרב זה...
---
"מנקי תמשיך עם החפירה ותחכה באדמה זמן עד שהיאתתקרב לאחד החורים ואז אגרוף זעם!" אני אומר
----
אתה לא נותן איזה פרס על פתיחת ה35?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 11:21 AM
[b] ניתאי
ההגבלה היא שרק שחקן אחד יכול לאתגר את המכון כל פעם, והיא לא קיימת יותר.
--
מגבי מנסה לירות חלקיקי אש מפיו, ויוצאים חלקיקי אש אך הם קטנים ביותר ונעלמים. וויזמר רץ להשתמש בדחיפה. [/b][/quote]
"מגבי,תחכה עד שהוא יתקרב אליך ואז תנסה ושב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 12:21 PM
[b]
תמיר
אתה פותח את הפוקדע ואתה מריץ את השאלה של איזה מתקפה פוליוואג יכול ללמוד, אבל אז אתה מקבל שגיאות והמסך של הפוקדע כותב לך
Unhandled Exception -- ImpossibleQuestionToPokedexException ועוד פירוט רב שמאיפה התגלגלה השגיאה. השגיאה אומרת שהפוקדע לא יכול לענות על איזה מתקפות יש לפוקימון הספיציפי, אלא רק המתקפות שהוא יכול ללמוד באופן כללי, וזה רשימה די ארוכה.
ולגבי פוליוואג הוא מסתכל עליך, בוהה קצת באוויר ובסוף מהנהנן. [/b][/quote]
ולא יכולת להגיד לי את זה בהערה?
---------------------------------
אני סוגר את הפוקדע באכזבה,ואומר לפוליאג:"אתה יכול להראות לי איזה מתקפות אתה יודע?תנסה לתקוף את הסלע ששם" אני אומר ומצביע על סלע גדול
-
ירין
אני אשתדל, ולמה שיהיה פרס על עמוד 35? בעמוד 50 יפורסמו כל הפרסים בכל הקטגוריות שאני חשבתי עליהן בינתיים.
--
"קלפייבל מטרונום כשהוא יוצא!" אומר פול מורפי. מנקי נכנס לאדמה, וקלפייבל טוענת מטרונום ומתקרבת. לאחר מכן מנקי יוצא מהאדמה ונותן מכה לקלפייבל, ואז היא מסיימת את המטרונום ויוצא קרן על שפוגעת במנקי.
"עצרו" אומר השופט ונכנס. הוא מביט במנקי הנאבק לקום ולבסוף אומר "מנקי לא יכול להלחם." הוא יוצא מהזירה "המשיכו"
קלפייבל מראה סימנים של עיפות, אולי זה מקרן העל.
ניתאי
וויזמר רץ למגבי, ולבסוף מגבי משתמש בגחלת (שעדיין די חלשה) מה שגורם לוויזמר לקפוץ אחורה לרגע.
תמיר
יש דברים שניתן ללמוד רק מניסיון.
--
פוליוואג רץ לסלע וסותר בו מספר פעמים עם הזנב לאחר מכן הוא מתקרב ומשתמש באקדח מים. לאחר מכן הוא דוחף את הסלע, מה שפוגע בו קצת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 11:58 AM
[b] ירין
אני אשתדל, ולמה שיהיה פרס על עמוד 35? בעמוד 50 יפורסמו כל הפרסים בכל הקטגוריות שאני חשבתי עליהן בינתיים.
--
"קלפייבל מטרונום כשהוא יוצא!" אומר פול מורפי. מנקי נכנס לאדמה, וקלפייבל טוענת מטרונום ומתקרבת. לאחר מכן מנקי יוצא מהאדמה ונותן מכה לקלפייבל, ואז היא מסיימת את המטרונום ויוצא קרן על שפוגעת במנקי.
"עצרו" אומר השופט ונכנס. הוא מביט במנקי הנאבק לקום ולבסוף אומר "מנקי לא יכול להלחם." הוא יוצא מהזירה "המשיכו"
קלפייבל מראה סימנים של עיפות, אולי זה מקרן העל.
[/b][/quote]
"מנקי הייתה מצויין! ג'יגי צא! תתחיל לקפץ ותנסה להיכנס לתוך אחד החורים שמנקי חפר ואז תפתיע אותו בבעיטה אווירית!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 12:58 PM
[b]
תמיר
יש דברים שניתן ללמוד רק מניסיון.
--
פוליוואג רץ לסלע וסותר בו מספר פעמים עם הזנב לאחר מכן הוא מתקרב ומשתמש באקדח מים. לאחר מכן הוא דוחף את הסלע, מה שפוגע בו קצת. [/b][/quote]
:ph34r:
---------------------
"תפסיק פוליוואג,זה בסדר.תחזור" אני אומר ומחזיר אותו
"הופיפ,תנסה להתשמש בכדור אנרגיה על הסלע הזה" אני אומר ומצביע ע אותו סלע
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 07:51 AM
[b]
דודי
עוד ניצוצות מתאספים אל שינקס, וכעת הוא מנסה שוב ויש יותר ניצוצות מסביב לשינקס, ואז הם מתחברים מסביב לשינקס, ויוצא ברק קטן מאוד.
. [/b][/quote]
"עכשיו תאסוף הכי הרבה שאתה יכול ותחשרר את זה כמכת ברק"
-
ירין
"קלפייבל, כשהוא יוצא אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. ג'ילגילפף נכנס לבור ומתחבא בתוך הבור, ואז הוא יוצא ופוגע בקלפייבל, וקלפייבל תוקפת באגרוף ממוקד שגם פוגע בג'יגליפף
תמיר
הופיפ משתמש בכדור אנרגיה והכדור נראה לך גדול יותר ממקודם. הכדור פוגע באבן ואתה רואה את האבן נשחקת קצת.
דודי
שינקס מנסה את זה שוב והוא טוען עוד חשמל ולאחר מכן מחשרר את זה אבל הברק עדיין קטן מאוד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 12:46 PM
[b] ירין
"קלפייבל, כשהוא יוצא אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. ג'ילגילפף נכנס לבור ומתחבא בתוך הבור, ואז הוא יוצא ופוגע בקלפייבל, וקלפייבל תוקפת באגרוף ממוקד שגם פוגע בג'יגליפף
[/b][/quote]
"חבטות גוף בלי הפסקה בלי להוציא אוויר ואז תשתמש בבבעיטה אווירית!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 07:51 AM
[b] ליאו
פיג'י יוצא והוא קורע את החוט של ספינרק, ולאחר מכן הוא מנפנף את כנפיו ועף עליו חול מהאדמה מה שמקשה על הראייה שלו. ולאחר מכן הוא פוגע בספינרק בשתי ההתקפות. ספינרק משתמש ביריית חוט
[/b][/quote]
"פיג'י תשתמש בסופה כמו שלימדתי אותך כדי להדוף את החוט שלו וצא במתקפת נגד של דחיפה ואחרי זה מכת כנף!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 12:46 PM
[b]
דודי
שינקס מנסה את זה שוב והוא טוען עוד חשמל ולאחר מכן מחשרר את זה אבל הברק עדיין קטן מאוד. [/b][/quote]
"יופי זה היה טוב שינקס עכשיו תתיטען שוב ואז תשחרר את זה אבל הפעם תוסים אנרגיה גם מישלך"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 01:46 PM
[b]
תמיר
הופיפ משתמש בכדור אנרגיה והכדור נראה לך גדול יותר ממקודם. הכדור פוגע באבן ואתה רואה את האבן נשחקת קצת.
[/b][/quote]
'זהו???' אני חושב לעצמי בעצב
"טוב לא משנה הופיפ.אני רוצה ללמד אותך מתקפה נוספת,שאיבת מגה(mega drain).תנסה להעביר אנרגיה לעלים שלך,ואז לשלוח אותם בתור קרן לסלע,ואז תנסה לשאוב בכאילו את האנרגיה שלו"
-
ירין
בוא אני אסביר לך למה ג'יגליפף חייב לשחרר את האוויר. נגיד שיש לך גולה קטנה. אם היא מתגלגלת אליך היא לא תהיה כואבת. אם תשים גולה בקנה של אקדח ותירה אותה היא עלולה להיות כואבת עד טירוף. המסה של ג'ילגיפף זניחה, ולכן הוא משתמש באוויר כדי להגביר את המהירות שלו, כאילו הוא יורה את עצמו מאקדח. אם סתם ג'יגליפף יפגע בקלפייבל זה לא יהיה חזק.
--
נניח שג'יגליפף חבטה בקלפייבל בלי בעיה
"קלפייבל תפסי את הבעיטה ותני אגרוף לג'יגליפף!" אומר פול מורפי. ג'יגליפף בועט בקלפייבל אבל היא תופסת את הרגל ומביאה אגרוף לג'יגליפף, שעדיין מלא אוויר
ליאו
פיג'י קורע את החוט ופוגע בספינרק. לאחר מכן ספינרק משתמש בדחיפה ופוגע בפיג'י. נראה שספינרק מתחיל להתעייף
דודי
שינקס טוען, ומשחרר את החשמל, אך הברק עדין יוצא קטן להחריד.
תמיר
לא תהיה לך שום ביקורת על ההתקפה אם אתה מבצע אותה על חפץ דומם. תוכל לדעת אם זה פועל רק אם תתקוף יצור חי.
--
הופיפ מנסה, אבל אתה לא מצליח לפרש את התוצאות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 01:46 PM
[b] ירין
בוא אני אסביר לך למה ג'יגליפף חייב לשחרר את האוויר. נגיד שיש לך גולה קטנה. אם היא מתגלגלת אליך היא לא תהיה כואבת. אם תשים גולה בקנה של אקדח ותירה אותה היא עלולה להיות כואבת עד טירוף. המסה של ג'ילגיפף זניחה, ולכן הוא משתמש באוויר כדי להגביר את המהירות שלו, כאילו הוא יורה את עצמו מאקדח. אם סתם ג'יגליפף יפגע בקלפייבל זה לא יהיה חזק.
--
נניח שג'יגליפף חבטה בקלפייבל בלי בעיה
"קלפייבל תפסי את הבעיטה ותני אגרוף לג'יגליפף!" אומר פול מורפי. ג'יגליפף בועט בקלפייבל אבל היא תופסת את הרגל ומביאה אגרוף לג'יגליפף, שעדיין מלא אוויר
[/b][/quote]
"ג'יגי שחרר את האוויר ותעיף את קלפייבל לאוויר ואז בעיטה אווירית!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 02:46 PM
[b]
תמיר
לא תהיה לך שום ביקורת על ההתקפה אם אתה מבצע אותה על חפץ דומם. תוכל לדעת אם זה פועל רק אם תתקוף יצור חי.
--
הופיפ מנסה, אבל אתה לא מצליח לפרש את התוצאות. [/b][/quote]
"הופיפ,תנסה את המתקפה על ההורסי שבנהר!"