-
[quote=NIKO;639993]חחח מה לא יפה הן לא בגיל שלי הן בגיל 15 כולה חוץ מזה שאתה רוצה לעלות למגלשה ואתהמחכה שעה כמעט עד שיגיע תורך הדבר היחידי שאתה מסתכל זה על חזה של בנות למי שהיה בשפיים בטח מכיר את המגלשה השחורה הנקראת הבובים ועליתי כמה פעמים עם בנות למזלי דברתי איתן בזמן התור ככה שהקסם שלי עבד עליהן חחח.
בואו נעשה דיון שאתם הולכים לים או לברכה אתם שמים קרם הגנה?אני לא.
ןאלמוג להיות סקסי זה לא דבר רע אבל תחשוב בהיגיון אתה מחכה במדרגות עד שיגיע תורך להכנס למגלשה על מה תסתכל על גברים?או על בחורות?
אני לא סקסי במיוחד אבל ראיתי שם גם כמה בחורות גדולות בנות 20 לחייהן שהשתזפו מול הברכת גלים.[/quote]
אני לא מסתכל
אני מתשייב לי ונכנס לעולם המחשבות והפנטזיה
ממציא לי משחק דמיוני ונהנה
זה מעביר לי את הזמן מצוין:)
-
אלמוגסי שלום,
לא נעלמה מעייני העובדה שבתוכך פועמת נשמתו של מתמטיקאי. (התלונות שלך בנוגע לזה שבבית ספר אתה לא לומד שום דבר, העובדה שאתה לא תהנה במסיבת סיום ומכריחים אותך ללכת, הודעתך האחרונה בה אמרת שאתה שקוע בעולם מופשט ודימיוני.) כמובן, שאתה בבית ספר יסודי, ויש סיכוי גבוה שבמהלך חטיבה/תיכון אתה תעבור תהליך שיהפוך הכל, אבל בוא נקווה שזה לא יקרה. מה דעתך להצטרף למתמטיקאים (שבינתיים יש בהם רק 2 חברים הנמצאים בפורום זה, אני ועוד מישהו שכמעט אף פעם לא מתחבר), וביחד נגן על העולם מכוחות הרשע הצרפתיים?
-
-
-
-
-
[quote=DarkTiger;640054]מה קורה?[/quote]
מתקין סימס 3
גם שאני לא יודע טוב אנגלית
היה לי נסיון בזה והצלחתי פחות או יותר
מקווה שהבין את זה וגם שזה ירד
כרגע ב36 אחוז:)
ומה איתך?
-
הולך לי טוב, אני מאמן בברקת לפי שישיות P:
דלקטי רמה 27, הריאמה רמה 32, וובאפט רמה 16, נומל רמה 18, סולרוק רמה 31 ומיטיאנה רמה 25..
מה קורה מור?
-
שמת לב שיש הפרש גדול בין הוקימון ברמה הכי נמוכה לרמה הכי גבוהה...
-
כן, אני מאמן את כולם ל40 ואני פחות מתעסק עם וואבפט ונומל....
-
הורדתי כמה פעמיים
אבל זה לא היה האמתי
אני ישחק בזה כבר אצל סבא שלי:)
-
[quote=LordAbizi;640042]אלמוגסי שלום,
לא נעלמה מעייני העובדה שבתוכך פועמת נשמתו של מתמטיקאי. (התלונות שלך בנוגע לזה שבבית ספר אתה לא לומד שום דבר, העובדה שאתה לא תהנה במסיבת סיום ומכריחים אותך ללכת, הודעתך האחרונה בה אמרת שאתה שקוע בעולם מופשט ודימיוני.) כמובן, שאתה בבית ספר יסודי, ויש סיכוי גבוה שבמהלך חטיבה/תיכון אתה תעבור תהליך שיהפוך הכל, אבל בוא נקווה שזה לא יקרה. מה דעתך להצטרף למתמטיקאים (שבינתיים יש בהם רק 2 חברים הנמצאים בפורום זה, אני ועוד מישהו שכמעט אף פעם לא מתחבר), וביחד נגן על העולם מכוחות הרשע הצרפתיים?[/quote]
ואני לא קיים?
-
אממ... מה עדיף לי לשחק? הנסיך הפרסי 4 או ספור או לסיים את דביל מיי קרי 4 ברמה כי קשה?
-
איזה בעסה שנגמר לי הווינר ]=
-
לי פעם היה וינר ל4 חודשים O: