-
[quote=אדון פלריון;740691]
[B][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*היציאה לעיר פיוטר היא היציאה הצפונית של היער ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר :"אני חבר של פוקימוני עשב וחרק לא מאמן אותם יותר בכיוון של מגדל אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אגיד לילד:"אוקיי יפה לך, אני שמח שאתה מצליח לעשות קשר כזה מבלי לתפוס אותם, רק בלגדל אותם"
אני אמשיך לדרכי לכיוון אמצא יער ורידיאן למכון אימונים שם.
-
כינוי:dav5000
שם במשחק:דיויד
תמונה\תיאור: גבוה, שער שחור, רזה, נוהג לחבוש מגן זעה שחור על ידו הימנית
פוקימון התחלתי: פיפלאפ
פוקימונים:לאלגעת
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
בקשות: שותף 1 ולתפוס בויזל
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG] פורש כנפיים ועף גבוהה אל עבר הלילה האפל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]לא הבנתי כלום ממך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]*פתחת את ע''מ 35 תקבל פוקימון מסתורי.[/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר :"זה שאני מעדיף לגדל אותם זה לא אומר שאני לא נלחם רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]אני דורש מכם לכתוב כמו שצריך ובלי שגיאות כתיב,או עיוותים במילים כי אחרת תקבלו כוכב אדום! [/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740699][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG] פורש כנפיים ועף גבוהה אל עבר הלילה האפל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לוופר"תנסה להגדיל את אורח אקדח המים שלך שיפגע בפיג'יוט הזה.תשתמש באקדח מים"
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG] אומר לא עם הראש אתה מבין שהוא לא יכול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה צל של ציפור אך אתה מזהה שזה לא [IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG]אלה פוקימון יותר גדול ויותר חזק פוקימון אגדי.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Dav5000[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה יוצא מין המעבדה ואתה רואה מאמן בעל כובע קש שמאתגר אותך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;740699]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר :"זה שאני מעדיף לגדל אותם זה לא אומר שאני לא נלחם רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
לא אמרת שמי שפותח עמוד מקבל פוקימון זוהר?
-------
אני אומר לילד:"אז קבענו, זה קרב, כמה על כמה תרצה?" ואני כבר אחשוב לעצמי באיזה פוקימון אני אבחר:'אני אבחר כנראה בטורצ'יק, שהוא פוקימון אש ויהיה לו יתרון מסויים על פוקימוני החרק והעשב'
-
[QUOTE=אדון פלריון;740710][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG] אומר לא עם הראש אתה מבין שהוא לא יכול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה צל של ציפור אך אתה מזהה שזה לא [IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG]אלה פוקימון יותר גדול ויותר חזק פוקימון אגדי.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לוופר"תנסה בועות שיפגעו בפיג'יטו.תשתמש בבועות"בינתים אני מנסה להבחין איזה פוקימון זה
-
[QUOTE=אדון פלריון;740664][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]משתמש באקדח מים על שנראה זה לא מי יודע מה מפריע לו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מאמן צעיר יוצא מין המכון והוא אומר :"סליחה אדוני למה אתה מציק לפיג'יאוטו שלי?" הלילה יורד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקדע אומר :"המתקפות של הפיצ'ו הזוהר הן:שיתוק,חבטה ונשיקה מתוקה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את פיצ'ו לפוכדור ואז אני הולך למכון לבודק עם מנהיג המכון חזר
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שהבועות ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG] עשה פגעו בפוקימון האגדי הוא מתחיל לרדת ואתה רואה שזה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/250.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שהלילה מתחיל לרדת ואתה רואה אור במכון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*אתה תקבל לא ראית?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר בזעם רב מאוד:"אז זה אתה שעשה את השרפה ביער שלי ושל הפוקימונים שלי,בידריל,ינמגה,סיזור,סייטר,ארידוס וארמנדו הוא זה שפגע בביתנו,ביער קדימה לתקוף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה רואה כמה פוקימוני חרק עצבניים ומסוכנים מתקרבים אליך.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740726][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שהבועות ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG] עשה פגעו בפוקימון האגדי הוא מתחיל לרדת ואתה רואה שזה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/250.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שהלילה מתחיל לרדת ואתה רואה אור במכון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר בזעם רב מאוד:"אז זה אתה שעשה את השרפה ביער שלי ושל הפוקימונים שלי,בידריל,ינמגה,סיזור,סייטר,ארידוס וארמנדו הוא זה שפגע בביתנו,ביער קדימה לתקוף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה רואה כמה פוקימוני חרק עצבניים ומסוכנים מתקרבים אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעצמי אולי מנהיג המכון חזר בזמן שאני רץ לעבר המכון
-
[QUOTE=אדון פלריון;740710][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה יוצא מין המעבדה ואתה רואה מאמן בעל כובע קש שמאתגר אותך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו " לא אכפת לי להילחם נגדך ואני מאחל לעצמי שהטוב ביותר (אני) ינצח"
אני מוציא את פיפלאפ ושואל אותו אם הוא מוכן לקרב?
-
[quote=אדון פלריון;740726]
אני אומר לו בעצבנות:"תרגע ומהר, זו הייתה רק טעות! אתה לא יכול ככה סתם לתקוף אותי וגם זה לא יהיה פייר, נלחם קרב 1 על 1 מסודר"
בינתיים אני חושב לעצמי:'זה לא נראה לי יעבוד, כדאי שאני אכין את טורצ'יק כדי להוציא אותו מהפוכדור, או שאני אוציא אותו כבר עכשיו'
אני מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו ואומר לו:"טורצ'יק, תהיה מוכן לקרב עכשיו"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נכנס למכון ואתה רואה שמנהיג המכון בפנים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר בעצבנות :"תסתכל על הבאלבזור שבידי הוא פצוע מאוד בגלל מה שאתה מכנה 'טעות',הוא נפצע קשה והוא חבר טוב מאוד שלי,ואתה יודע מה כולנו פה משפחה ענקית ואם אחד נפגע כולנו נפגעים,וזה לא קרב פוקימונים זה מסע נקמה!" אתה מבין שאתה בצרה ופתאום מין האש מגיחה דמות שאומרת :"תומס שוב אתה במסע נקמה חבל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]והדמות נעלמת,בידך פתאום מופיעה פוכדור שלא היה לך קודם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]המאמן אומר :"זה יהיה קרב 1 על 1 בסגנון עד המוות,הכוונה עד שאחד הפוקימונים יפסיד ברור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740782][B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נכנס למכון ואתה רואה שמנהיג המכון בפנים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר בעצבנות :"תסתכל על הבאלבזור שבידי הוא פצוע מאוד בגלל מה שאתה מכנה 'טעות',הוא נפצע קשה והוא חבר טוב מאוד שלי,ואתה יודע מה כולנו פה משפחה ענקית ואם אחד נפגע כולנו נפגעים,וזה לא קרב פוקימונים זה מסע נקמה!" אתה מבין שאתה בצרה ופתאום מין האש מגיחה דמות שאומרת :"תומס שוב אתה במסע נקמה חבל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]והדמות נעלמת,בידך פתאום מופיעה פוכדור שלא היה לך קודם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]המאמן אומר :"זה יהיה קרב 1 על 1 בסגנון עד המוות,הכוונה עד שאחד הפוקימונים יפסיד ברור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני צועק לו שאני מאתגר אותו לקרב מכון
-
[quote=אדון פלריון;740782]
אני אומר בקול:"מה קרה כאן עכשיו? מי זה היה? ואתה חושב שהכל תצליח לפטור בזעם ובנקמה?"
אחרי כמה שניות אני מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו ואני מוציא מהפוכדור שהופיע בידי פתאום איזה פוקימון נמצא שם.