כמה קבוצות ישראליות נופלות יא אללה
Printable View
כמה קבוצות ישראליות נופלות יא אללה
[quote=ErWiN;712125]כמה קבוצות ישראליות נופלות יא אללה[/quote]
הפעם לא, מכבי עדיין ביתרון.
גם חיפה עדיין מובילה..
אוף הם רוצים למוטט אותי נפשית המשוגעים האלה...
הנה קטע קטן מהפרק 19 של אסון הטבע (מור איפה הלכולכים?)
יכול להיות ? הדבר הבלתי נמנע שגורם לכולנו לחלות ,לאבד את חום הגוף ,ולאט לאט למות .
הדבר הזה נקרא אהבה ,כמה שלא ישמע אבסורדי ,זה נכון.
כשמנסים לאהוב מישהו בכוח ,זה לא מצליח ,אתה חייב לתת ללב שלך להוביל אותך ,לפעמים הראש אומר להפסיק לחשוב ,אבל הלב ממשיך לאהוב.
דברים שיש לנו בתוך הלב ,מתפרצים רק על אותו בן אדם .האהבה היא מילה גדולה ומילה שווה בעברית תקינה ,לפגיעה.
פילוסופים משערים כי אהבה היא רגש בלתי נמנע ,יום אחד אתה אוהב שוקו ,ויום שני קפה ,יום ראשון חלב ויום שני מיץ תפוזים .הרי זה בלתי נמנע ,אתה יכול לאהוב חודש ,חודשיים ,שנה ,שנתיים ,אך זה חולף ,לבסוף אהבה הופכת להרגל ,אתה מתרגל לבן אדם ואז אתה חושב שאתה מבין מה אתה מרגיש ,אתה "אוהב " אותו אבל בעצם אתה התרגלת אליו .
המבט הראשוני ,הקליק ,שנוצר בין זוגות האוהבים הוא הדבר הכי טוב שיכול לקרות ,עד שזה מתפוצץ.
פאק מכבי מובילה,נגד ההגרלה המסריחה הזאת ונגד כל מי שצחקו עלינו!.
שומרים על 1-0 ואז בבלומפילד בונקר של החיים.
[QUOTE=ErWiN;712137]הנה קטע קטן מהפרק 19 של אסון הטבע (מור איפה הלכולכים?)
יכול להיות ? הדבר הבלתי נמנע שגורם לכולנו לחלות ,לאבד את חום הגוף ,ולאט לאט למות .
הדבר הזה נקרא אהבה ,כמה שלא ישמע אבסורדי ,זה נכון.
כשמנסים לאהוב מישהו בכוח ,זה לא מצליח ,אתה חייב לתת ללב שלך להוביל אותך ,לפעמים הראש אומר להפסיק לחשוב ,אבל הלב ממשיך לאהוב.
דברים שיש לנו בתוך הלב ,מתפרצים רק על אותו בן אדם .האהבה היא מילה גדולה ומילה שווה בעברית תקינה ,לפגיעה.
פילוסופים משערים כי אהבה היא רגש בלתי נמנע ,יום אחד אתה אוהב שוקו ,ויום שני קפה ,יום ראשון חלב ויום שני מיץ תפוזים .הרי זה בלתי נמנע ,אתה יכול לאהוב חודש ,חודשיים ,שנה ,שנתיים ,אך זה חולף ,לבסוף אהבה הופכת להרגל ,אתה מתרגל לבן אדם ואז אתה חושב שאתה מבין מה אתה מרגיש ,אתה "אוהב " אותו אבל בעצם אתה התרגלת אליו .
המבט הראשוני ,הקליק ,שנוצר בין זוגות האוהבים הוא הדבר הכי טוב שיכול לקרות ,עד שזה מתפוצץ.[/QUOTE]
ארוין אתה רק בורח לי!!
400 הפרש עשית לי..
זה היה 300
וואי צודק :o
[QUOTE=ErWiN;712147]וואי צודק :o[/QUOTE]
תרגיע את הקצב בבקשה... :cry:
Xd ,זה אתה זה שאמור לעלות את הקצב
מחצית 1-0 למכבי.
[QUOTE=ErWiN;712155]Xd ,זה אתה זה שאמור לעלות את הקצב[/QUOTE]
אז תנמיך קצת את הקצב שלך ואני אעלה את שלי..
זה לא עובד אם אתה לא מנמיך XD
אדון פריון הוא זה שלכלך עליי -_-
[QUOTE=ErWiN;712170]אדון פריון הוא זה שלכלך עליי -_-[/QUOTE]
אולי...
מי יכול לעזור לי נשארו לי עוד 44 הודעות עד שאני מגיע ל1000
[quote=Ace;712176]אולי...[/quote]
זה לא אולי .
יש לי הוכחה.והוא עוד בשבט שלי ,אני לא מאמין עליו...