-
[quote=sexeyman;811415]אני לא רוצה להרוס לכם את הכייף אבל עם יצא הורדה למחשב שחור ולבן קחו בחשבון שיהיה בעיות נגיד מסך לבן כמו שהיה בפלאטניום או מסך שחור בסול סילבר ארט גולד תבינו אלה משחקים חדשים לא בטוח שהאימלטורים יוכלו לקלוט אותם אז אין לכם מה לצפות ואולי אולי אולי גם אם המשחקים יעלו באימלטורים אז בטוח אלף אחוז זה יהיה איטי תחת שאי אפשר יהיה לשחק בכלל[/quote]
מה אתה מבאס
המסך השחור זה לא בכל אימלוטאר
אם זה יקרה אז היה גם פיתרון
-
עבר עמוד אז אכתוב למי שלא ראה.
אני לא רוצה להרוס לכם את הכייף אבל עם יצא הורדה למחשב שחור ולבן קחו בחשבון שיהיה בעיות נגיד מסך לבן כמו שהיה בפלאטניום או מסך שחור בסול סילבר ארט גולד תבינו אלה משחקים חדשים לא בטוח שהאימלטורים יוכלו לקלוט אותם אז אין לכם מה לצפות ואולי אולי אולי גם אם המשחקים יעלו באימלטורים אז בטוח אלף אחוז זה יהיה איטי תחת שאי אפשר יהיה לשחק בכלל
לזה מעליי יש פיתרון למסך השחור וזה קוד פשוט שמעלים אותו.
-
[QUOTE=Akainu;811417]מה אתה מבאס
המסך השחור זה לא בכל אימלוטאר
אם זה יקרה אז היה גם פיתרון[/QUOTE]
למשל בdesmume אין שום מסך שחור וכל המשחקים רצים חלק...
-
[quote=hgss1234;811423]למשל בdesmume אין שום מסך שחור וכל המשחקים רצים חלק...[/quote]
איזה חלק זה אימלטור איטי חבל על הזמן ותאמין לי שהמחשב שלי זה פנטיום 4 עם מהירות גבוהה
-
[QUOTE=hgss1234;811423]למשל בdesmume אין שום מסך שחור וכל המשחקים רצים חלק...[/QUOTE]
נכון באימלוטר הזה אני גם ישחק בשחור ולבן
-
[QUOTE=SEXEYMAN;811425]איזה חלק זה אימלטור איטי חבל על הזמן ותאמין לי שהמחשב שלי זה פנטיום 4 עם מהירות גבוהה[/QUOTE]
פנטיום 4?חחח
יש לי פנטיום dual cure2(ארבע מעבדים) שכל אחד מהמעבדים בו זה מהירות של פנטיום 4 עם מהירות הכי גבוהה.
-
-
-
-
-
[QUOTE=guylamed;811443]יבש פה[/QUOTE]
תסתכל בסרבי, יש שם מישהו שהגיע כבר לרמה 96!
יפנים מטורפים!
-
חזרתי מארוחת בוקר, היי כולם.
-
[QUOTE=Avi;811447]חזרתי מארוחת בוקר, היי כולם.[/QUOTE]
היי חזרתי גם!
מניינים אבי?
-
-
[QUOTE=Avi;811450]סבבה עמית, ואיתך?.[/QUOTE]
סבבות 2..