-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*תגיד לי איך אתה מגיע למרכז ואז למכון איך![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של צ'רלס שאומר לך:"כן אני פה אך אני לא מוכן לקרב עדיין לך למרכז",אתה מגיע למרכז ואתה רואה את האחות ג'וי שאומרת לך:"עדיין הוא לא בנוי,תחזור לעיירה מרופי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"היי למה אתה עם אגדי ואני לא או שאתה עם הצ'ימצ'אר שלך או שאין קרב למה הוא גם מסוג עשב וגם אגדי אני אפסיד תוך חצי דקה בדיוק אפילו פחות!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילד אומר לך:"זה הכוכב הראשון של הלילה להתראות",אתה רואה את הילד מתחיל להתרחק ממך ומין המדקיפ החלש שלך,אתה רואה את הכוכב מתחיל להגיע אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שהטסוטג'ה שלך מפחד מין המים,אתה רואה את הצ'רמנדר הפראי יוצא מין המים אך אתה רואה שזה בעצם צ'רמיליון חזק מאוד ומסוכן מאוד,אתה רואה את טפריי הפלדה שלו מתחילים לגדול.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;844952]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שהטסוטג'ה שלך מפחד מין המים,אתה רואה את הצ'רמנדר הפראי יוצא מין המים אך אתה רואה שזה בעצם צ'רמיליון חזק מאוד ומסוכן מאוד,אתה רואה את טפריי הפלדה שלו מתחילים לגדול.[/FONT][/COLOR][/quote]
"זאת בעיה" אני אומר בלחץ "פיג'י וסטונג'ה תיתקפו אותו שניכם ביחד בכל הכוח" אני אומר להם בתיקווה שהם יביסו אותו
-
[quote=מאסטר אספיון;844952][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*תגיד לי איך אתה מגיע למרכז ואז למכון איך![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של צ'רלס שאומר לך:"כן אני פה אך אני לא מוכן לקרב עדיין לך למרכז",אתה מגיע למרכז ואתה רואה את האחות ג'וי שאומרת לך:"עדיין הוא לא בנוי,תחזור לעיירה מרופי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"הממ.. לא תודה אני ילך ליער החרקים לחפש פוקימון חזק" אומר לה ואז הלך לכיוון יער החרקים ואחפש פוקימוני חרק שנראים חזקים ואני נזהר לא להבריח אותם
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844952]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"היי למה אתה עם אגדי ואני לא או שאתה עם הצ'ימצ'אר שלך או שאין קרב למה הוא גם מסוג עשב וגם אגדי אני אפסיד תוך חצי דקה בדיוק אפילו פחות!".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר יליד"רק שתדע אפילו שאגדי עדין הוא חלש ולא מיומן.אוקי צא צ'ימצ'אר לקרב" אני מוציא את צ'ימצ'אר ומחיר לפוכדור את שיימן שלי
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס ליער החרקים ואתה רואה את צ'רלס מחפש משהו שם,הוא אומר לך:"תגיד שמעת על פוקימון חרק האש,הוא מאוד מומלץ וגם נדיר מאוד,הוא התגלה במחוז אישו לראשונה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מוכן לקרב וגם את הקורפיש של הילד מוכן לקרב,הילד אומר לקורפיש שלו:"קורפיש בועות!",אתה רואה מין הצבתות של קורפיש יוצאות כעשר בועות קטנות ולא מאיימות.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'י משתמש באס אווירי שפוגע בצ'רמיליון בחוזקה ואת טסוטג'ה משתמש בחבטה שפוגעת בצ'רמיליון אך לא בחוזקה,אתה רואה את צ'רמיליון משתמש בציפורן פלדה על טסוטג'ה ועל פיג'י בציפורן צל.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;845256]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מוכן לקרב וגם את הקורפיש של הילד מוכן לקרב,הילד אומר לקורפיש שלו:"קורפיש בועות!",אתה רואה מין הצבתות של קורפיש יוצאות כעשר בועות קטנות ולא מאיימות.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תפוץאת הבועות בעזרת ציפורנך.ואחריזה רוץ אל קורפיש ותמשעליו בשריטההכי חזקה שלך"
-
[quote=מאסטר אספיון;845256]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'י משתמש באס אווירי שפוגע בצ'רמיליון בחוזקה ואת טסוטג'ה משתמש בחבטה שפוגעת בצ'רמיליון אך לא בחוזקה,אתה רואה את צ'רמיליון משתמש בציפורן פלדה על טסוטג'ה ועל פיג'י בציפורן צל.[/FONT][/COLOR][/quote]
"סטונג'ה ופיג'י תיתחמקו!" אני אצעק להם "עכשיו תישתמש בכל הכוח שלכם כדי להביס את צ'ארמיליון"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844952][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילד אומר לך:"זה הכוכב הראשון של הלילה להתראות",אתה רואה את הילד מתחיל להתרחק ממך ומין המדקיפ החלש שלך,אתה רואה את הכוכב מתחיל להגיע אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שהטסוטג'ה שלך מפחד מין המים,אתה רואה את הצ'רמנדר הפראי יוצא מין המים אך אתה רואה שזה בעצם צ'רמיליון חזק מאוד ומסוכן מאוד,אתה רואה את טפריי הפלדה שלו מתחילים לגדול.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מנסה לתפוס את הכוכב,כאילו הוא קרוב אלי,ואז אני אומר למדקיפ:
"לא נורא חברי,כל פוקימון יכול להפסיד בקרב."ואז מרים את קולי ו: "אבל כל פוקימון לוזר כמוך,אז אין לך לדאוג,כי אתה מיוחד ברמת הלוזריות שלך,ועכשיו אני ילך לישון,ואתה תתאמן פה. שאני מתעורר,אני רוצה לראות אותך חזק,אחרת אחזור לפרוספור ואקח פוקימון אחר."ואז ילך למקום נוח ולישון.
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר מפוצץ את הבועות של קורפיש אחת אחרי השנייה ובלי להיפגע,צ'ימצ'אר פוגע בפניו של קורפיש שמשתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בצ'ימצ'אר בחוזקה רבה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ מתחיל לרוץ במהרה לכיוון אגם העיר מרופי,אתה רואה אותו קופץ לתוך האגם במהירות ואחרי זה אתה רואה שלושה מרצ'ומיפים מתקרבים אליך בזעם רב מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'י מתפתח לפיג'יוטו חזק מאוד והוא משתמש במתקפת חתך שמיים חזק מאוד שמביס את הצ'רמיליון הפראי והמסוכן הזה,הפיג'יוטו משתחווה לפניך כהקראת תודה בזה שעזרת לו להתפתח והוא מתחיל לעוף אל עבר השמש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הפיג'י הפראי התפתח לפיג'יוטו פראי![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;845290][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר מפוצץ את הבועות של קורפיש אחת אחרי השנייה ובלי להיפגע,צ'ימצ'אר פוגע בפניו של קורפיש שמשתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בצ'ימצ'אר בחוזקה רבה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אל תוותר אז מה עם יש לו יתרון.עכשיו רוץ אליו ושרוט אוו פעם נוספת אחרי ה טפס מהר על עץ שלא יכול לפגוע בך"
-
[quote=מאסטר אספיון;845256][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס ליער החרקים ואתה רואה את צ'רלס מחפש משהו שם,הוא אומר לך:"תגיד שמעת על פוקימון חרק האש,הוא מאוד מומלץ וגם נדיר מאוד,הוא התגלה במחוז אישו לראשונה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"לא שמעתי עליו אבל הוא נשמע חזק,למה אתה רוצה לתפוס אותו?" אשאל בתמימות ואז הוציא את אלקיד ואומר לו:"תחפש ברים על העצים ואם תצטרך עזרה תגיד לי ואני יוציא גם את מיגמרו"
-
[quote=מאסטר אספיון;845290]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'י מתפתח לפיג'יוטו חזק מאוד והוא משתמש במתקפת חתך שמיים חזק מאוד שמביס את הצ'רמיליון הפראי והמסוכן הזה,הפיג'יוטו משתחווה לפניך כהקראת תודה בזה שעזרת לו להתפתח והוא מתחיל לעוף אל עבר השמש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הפיג'י הפראי התפתח לפיג'יוטו פראי![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני יחייך עליו ואומר "אני מקווה שניפגש עוד הפעם יום אחד" אני הסתכל על הצ'ארמיליון ויגיד "אתה תיהיה שלי!" ואז אזרוק אליו פוקדור
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845290][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ מתחיל לרוץ במהרה לכיוון אגם העיר מרופי,אתה רואה אותו קופץ לתוך האגם במהירות ואחרי זה אתה רואה שלושה מרצ'ומיפים מתקרבים אליך בזעם רב מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הפיג'י הפראי התפתח לפיג'יוטו פראי![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחושב לעצמי: 'וואו כמה זמן לא עשיתי כושר,אולי אלך לשחות באגם' אני הולך ליד המרשטופים וממשיך לידם,ומתחיל לשחות באגם.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"תחשוב על זה פוקימון מסוג אש ועוד סוג זה די נדיר למצוא פוקימון אש חרק נכון יש רק שניים כאלה המוכרים בעולם,מי שאני מחפש וההתפתחות שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיו של צ'ימצ'אר מתחיל לבעור והוא מתחיל לשגר בחוזקה גחלות חזקות לכול עבר,אתה רואה את הילד מנסה להתחמק מין הגחלות הלוהטות שלהם במהירות אך קורפיש נפגע מכול אחת ואחת מהם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את שלושת המרצ'ומיפים מתקרבים אליך ומתחילים להשתמש בפיצוצי ירי בוץ חזקים שפוגעים בך אחד,אחד אתה רואה את המדקיפ שלך מסתכל אליך והוא מחייך אליך חיוך מרושע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,החזרת הפוכדור,אתה רואה את צ'רמיליון קם על הרגליים שלו והוא מתחיל לברוח ממך ומין הטסוטג'ה שלך,אתה רואה פיג'י קטן ואיתו ספירו קטן שותים מהמים של האגם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845320][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"תחשוב על זה פוקימון מסוג אש ועוד סוג זה די נדיר למצוא פוקימון אש חרק נכון יש רק שניים כאלה המוכרים בעולם,מי שאני מחפש וההתפתחות שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיו של צ'ימצ'אר מתחיל לבעור והוא מתחיל לשגר בחוזקה גחלות חזקות לכול עבר,אתה רואה את הילד מנסה להתחמק מין הגחלות הלוהטות שלהם במהירות אך קורפיש נפגע מכול אחת ואחת מהם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את שלושת המרצ'ומיפים מתקרבים אליך ומתחילים להשתמש בפיצוצי ירי בוץ חזקים שפוגעים בך אחד,אחד אתה רואה את המדקיפ שלך מסתכל אליך והוא מחייך אליך חיוך מרושע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,החזרת הפוכדור,אתה רואה את צ'רמיליון קם על הרגליים שלו והוא מתחיל לברוח ממך ומין הטסוטג'ה שלך,אתה רואה פיג'י קטן ואיתו ספירו קטן שותים מהמים של האגם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ממשיך ללכת רגיל,ומתעלם מפצצת הבוץ,ומתחיל לשחות באגם.