דוש נעים :d
Printable View
דוש נעים :d
טוב עפתי בנתיים
ביי ניצן
חזרתי ממקלחת,זה ממש קשה להתקלח שאתה לא יכול לזוז.
[QUOTE=the necromancer nilasak;876842]חזרתי ממקלחת,זה ממש קשה להתקלח שאתה לא יכול לזוז.[/QUOTE]
אחי, קשה להתקלח נקודה.
[quote=מיכאל 357;876843]אחי, קשה להתקלח נקודה.[/quote]
לא.
אני עכשיו עושה את הספר מפלצות,זה ממש לא קל.
[QUOTE=the necromancer nilasak;876846]לא.
אני עכשיו עושה את הספר מפלצות,זה ממש לא קל.[/QUOTE]
אי אפשר להיות ציני יותר?
למה אתה עושה ספר מפלצות ולמה זה קשה? זה לא שאתה צריך להמציא מפלצות חדשות. אתה יכול להעתיק מילה במילה או לשנות אבל דומה.
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=876856&posted=1#post876856[/url]
אפשר להירשם D:
[quote=מיכאל 357;876851]אי אפשר להיות ציני יותר?
למה אתה עושה ספר מפלצות ולמה זה קשה? זה לא שאתה צריך להמציא מפלצות חדשות. אתה יכול להעתיק מילה במילה או לשנות אבל דומה.[/quote]
כי אסור לי להעתיק מילה במילה מספר מפלצות זה לא חוכמה,וגם הם יכולים לתבוע אותי:d.
אז אני עכשיו יוצר ספר מפלצות,לפחות את המראה.
ניר, אתה יכול לתת לי את הסרטון ביוטיוב של סקאר ממלך האריות שפעם נתת לי?
[QUOTE=the necromancer nilasak;876859]כי אסור לי להעתיק מילה במילה מספר מפלצות זה לא חוכמה,וגם הם יכולים לתבוע אותי:d.
אז אני עכשיו יוצר ספר מפלצות,לפחות את המראה.[/QUOTE]
בטח שהם יתבעו. אין להם דבר יותר טוב לעשות חוץ מלחפש בפורומים של נערים ולבדוק אם מישהו לוקח להם את הרעיון...
את המראה זה ברור אבל יש לי רעיון בשבילך: אל תשים אל כל המפלצות בבת אחד אלא כל פעם שנפגוש מפלצת חדשה, תוסיף אותה.
[quote=מיכאל 357;876861]בטח שהם יתבעו. אין להם דבר יותר טוב לעשות חוץ מלחפש בפורומים של נערים ולבדוק אם מישהו לוקח להם את הרעיון...
את המראה זה ברור אבל יש לי רעיון בשבילך: אל תשים אל כל המפלצות בבת אחד אלא כל פעם שנפגוש מפלצת חדשה, תוסיף אותה.[/quote]
זה מה שאני עושה,מוסיף אותה,שאתם תפגשו אותה.
ויש כמה חוקי חת"ם שנותנים לי איסור מלא,וגם יש לי הרגשה רעה עם זה שאני מעתיק...
בן-לא,אני לא רוצה לתת לך,מחשש.
אאהההה מאניק...
שמעו בדיחת סטנד אפ שחשבתי עליה באמבטיה,אני יפרסם פה את כל הבדיחות שעולות לי הינה הריאשונה:
[size=5]נכון כל פעם שיש חרם,אז החבר של מי שעושה חרם,שאף אחד לא מסתכל הוא מדבר אליו,אבל רחוק משאר הכיתה כדי שלא יתפס ויחרימו אותו גם מה הרשי תיבות של חרם?
[b]ח[/b]ברים [b]ר[/b]ק [b]מ[/b]רחוק
[/size]
[QUOTE=the necromancer nilasak;876863]זה מה שאני עושה,מוסיף אותה,שאתם תפגשו אותה.
ויש כמה חוקי חת"ם שנותנים לי איסור מלא,וגם יש לי הרגשה רעה עם זה שאני מעתיק...
בן-לא,אני לא רוצה לתת לך,מחשש.[/QUOTE]
זה מובן לחלוטין.
אבל הרעיון הכללי יהיה דומה בכל מקרה.