-
[QUOTE=שלושה מחוזות;964236][B][COLOR="Red"]לוק
רייןן אומר לך"בסדר.צא קלידוק"ריין מוציא את קלידוק מן הפוכדור שלו.קלידוק משתמש בהיפנוזה על טריס וארטיקונו.קלידוק חוזר לפוכדור שלו.ואז אתם גוורים את ארטיקונו מהחדר.לפתע מהחדר בוקע קול"הי תחזירו את הארטיקונו שלי.תעצרו הוא לא שלככם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה לוחץ יד עם תום ואז מוציא לקרב את סנייבי שלך.סנייבי יוצא לקרב.תום מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/50.png[/IMG] דיגלט של תום.תום אומר לך"תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב.לי זה לא משנה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"]ברוס
האיש שעומד על הפלטה אומר לך"אוקי אתה תערוך את הקרב שלך כן על הבמה שלנו.האם זה בסדר שהקהל שלנו יצפה בקרב שלך נגד ג'קסון.תעלה לבמה".אתה עולה לבמה הגדולה ואז האיש אומר"הקרב בינך לבין ג'קסון הוא 1 על 1.אסור להחליף פוקימונים.אז תרצה שהקהל יצפה בך?תרצה להתחיל<?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
פיפלאפ יורה בועעות על כריינדוס ונפגע קצת.אך ממשיך בקרב.ואז הוא יורה אקדח מים על כריינדוס.כריינדוס קופץ לאויר ומתחמק מהאקדח המים של פיפלאפ.רוקר אומר"כרינדוס ראשיה"כריינדוס רץ ומשתמשד בראשיה על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
חן אומר לך"כן ברתי את המכון ה1.יש לי כרגע 2 תגים ואני בדרך לתג השלישי שלי.היה לי קל להשיג תתג 1 אם קילובה שלי."אתה אוסף את הפוכדורים שלך מהאחות ג'וי יוצא מהמרכז ואז הכהכס למערת הקרח.נהיה לך שם קור איימים.אתה מוציא אתץ צ'ימצ'אר לקרב.מולך עומד סניזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על רסיסי הקרח של סוינב.האגרוף חשמל מחסל את הרסיסי הקרח של סוינב.צ'אארמנדאר משתמש בצעקה שמשתקת לגמרי את סוינב.עכשיו הוא חסר אונים[/COLOR][/B].
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
ארקנין נפגע מהאס האוירי של סייטר.ואז נושך לו תראש.ארקניין יורה להביור לעבר סייטר.מכיוון שסיטר תקוע בפה של ארקניין הוא לא מצליח להתחמק מהלהביור של ארקניין.סייטר נפגע מהלהביור ומובס בקרב.סייטק מתעלף לו על האדמה[/COLOR][/B].
[B][COLOR="DarkGreen"]בר
אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים והולך אל סופות המוות.אתה נכנכס ורואה שהכול חול ויש בו הרבה סופות חול.אתה מתחיל ללכת בסופות המוות הסופות מקשות על הליכה שלך אך אתה לא מוותר.לפתע בחול אתה פוגש את [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/529.png[/IMG]מוקרו פוקימון חפרפרת החול[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ לתקוף את הראשיה בניקור ואחרי זה תתקוף באקדח מים לכל הכיוונים
-
[quote=שלושה מחוזות;964622]
[B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מרגיע את סנייבי.סנייבי נרגע בכותך.סנניבי משתמש בהצלפת גפן על אבן גדולה שנמצאת בזירה הוא מרים את האבן.דיגלט יוצא מהבור שלו.סנייבי תוקף אותו בסלע הגדול שהרים.דיגלט לא מצליח להתחמק מן הסלע הגדול שסניבי זרק עליו ונפגע .דיגלט משתמש בפצצת בוץ[/COLOR][/B]
[/quote]
"מעולה סנייבי" אומר לו בחיוך קטן מהול במבט רציני.
"תנצל את זה שהוא חלש ותמשוך אותו מהאדמה באמצעות אחד הגפנים שלך" אומר לסנייבי מייד
"לאחר מכן, תתחיל לזרוק עליו אבנים מרחבי הזירה עם הגפן השנייה ולסיום תעיף אותו חזק על סלע גדול בזירה" אורה לו לסיום ואחכה לראות עד כמה זה עבד.
-
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מאושר מהמלך שעשה סניבי.סנניבי מתחמק מפצצת הבוץ של דיגלט.ואז הוא משתמש בהצלפת גפן ומוציא את דיגלט מהבור שלו.סנניבי מתחיל לזרוק אבנים על דיגלט.האבנים פוגעות בדיגלט אך מסתבר שהוא משתמש בצות כפול ונהים עוד 10 כמהו בזירה.כול הכפילים של דיגלט תוקפים בפצצות בוץ את סנייבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ תוקף את הראשיה של כריינדוס בניקור.הניקור פוגע בכרינדוס.הראשיה פוגעת בפיפלאפ.שני הפוקימונים נפגעים.פיפלאפ יורה אקדח מים לכול עבר.כריינדוס משתמש בצוות כפול ונהים עוד הרבה כמוהו.פיפלאפ לא פוגע בכרינדוס האמיתי. אלא רק בכפילים שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מוציא את הפוכדור של אוושאט ואז מוציא את אוושואט מתוך הפוכדור שלו.ג'קסון אומר לך"אז בחרת באוושואט שלך להתחיל אוקי.אוקי אני אבחר בדאנגרו שלי"ג'קסון זורק פוכדור החוצה ןמן הפוכדור שלו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/524.png[/IMG] דנגארו.ג'קסון אומר לך"תרצה לתקוף ראשון או שאני יתחיל"[/COLOR][/B]
אתה מורה לשלגון לבוא הלך.שלגון בה אליך בלי שום היסוס.אתה מוציא את הסכין שלך בלי ששלגון ישם לב.אתה נושף לו באוזן ואז דוקר אותו בצוואר שלו.אתה לוקח את 3 הפוכדורים שלו ושולח אותם אל פרופסור ליסה שתמשור אותם.אתה שוע רעש של דלת נפתחת ומולך נמצאת דלת וממנה יוצא האיש הזה[IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGeechisu.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
כשסניזל קרוב מאוד אל צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מרכז הרבה אנרגיה בתוך הפה שלו ומרכז אותה לגחלת אדירה.הוא יורה כחלת על סניזל.סניזל לא מצליח להתחמק בזמן ונפגע קשה מהגחלת.סניזל תוקף ברסיסי קרח את צ'ימצ'אר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה יורה עם הבאזוקה שלך לעבר טריס.טריס לא מפחד ומתחיל נגן על הגיטרה שלו ולשיר"מגן חזזק"ולפתע מגן ענק מקיף אותו.אך היריה של הבאזוקה חזקה מהמגן ושוברת את המגן ופוגעת בטריס.נוצר פיצוץ חזק.אתה מבחין שריס שרד את הפיצוץ ונשברה לו הגיטרה."אתה תשלם על זה."טריס אומר לך.אך לפצע בא מסוק עם סולם.טריס מטס על הסולם ועולה למסוק ועף מן המקום עם המסוק.[/COLOR][/B]
סניזל בא אליך והודף את הקרן הקרח של מאמאסווין.סניזל מחזיר את הקרן הקרח עם כדור צל.מאמאסווין מצליח לחמוק מן כדור הצל והקרן קרח.קיבאגו משתמש בחפירה אך הוא נעצר.לפתע מילין אומרת לך"טוב אני מבינה שאתה רוצה לרצוח אותי.אבל אם אתה לא רוצה לשבת בכלא על ניסיון רציחה.אז כדי שתברח.הזמנתי משטרה.אז לך תברח מפה"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;965064][B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מאושר מהמלך שעשה סניבי.סנניבי מתחמק מפצצת הבוץ של דיגלט.ואז הוא משתמש בהצלפת גפן ומוציא את דיגלט מהבור שלו.סנניבי מתחיל לזרוק אבנים על דיגלט.האבנים פוגעות בדיגלט אך מסתבר שהוא משתמש בצות כפול ונהים עוד 10 כמהו בזירה.כול הכפילים של דיגלט תוקפים בפצצות בוץ את סנייבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ תוקף את הראשיה של כריינדוס בניקור.הניקור פוגע בכרינדוס.הראשיה פוגעת בפיפלאפ.שני הפוקימונים נפגעים.פיפלאפ יורה אקדח מים לכול עבר.כריינדוס משתמש בצוות כפול ונהים עוד הרבה כמוהו.פיפלאפ לא פוגע בכרינדוס האמיתי. אלא רק בכפילים שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מוציא את הפוכדור של אוושאט ואז מוציא את אוושואט מתוך הפוכדור שלו.ג'קסון אומר לך"אז בחרת באוושואט שלך להתחיל אוקי.אוקי אני אבחר בדאנגרו שלי"ג'קסון זורק פוכדור החוצה ןמן הפוכדור שלו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/524.png[/IMG] דנגארו.ג'קסון אומר לך"תרצה לתקוף ראשון או שאני יתחיל"[/COLOR][/B]
אתה מורה לשלגון לבוא הלך.שלגון בה אליך בלי שום היסוס.אתה מוציא את הסכין שלך בלי ששלגון ישם לב.אתה נושף לו באוזן ואז דוקר אותו בצוואר שלו.אתה לוקח את 3 הפוכדורים שלו ושולח אותם אל פרופסור ליסה שתמשור אותם.אתה שוע רעש של דלת נפתחת ומולך נמצאת דלת וממנה יוצא האיש הזה[IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGeechisu.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
כשסניזל קרוב מאוד אל צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מרכז הרבה אנרגיה בתוך הפה שלו ומרכז אותה לגחלת אדירה.הוא יורה כחלת על סניזל.סניזל לא מצליח להתחמק בזמן ונפגע קשה מהגחלת.סניזל תוקף ברסיסי קרח את צ'ימצ'אר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה יורה עם הבאזוקה שלך לעבר טריס.טריס לא מפחד ומתחיל נגן על הגיטרה שלו ולשיר"מגן חזזק"ולפתע מגן ענק מקיף אותו.אך היריה של הבאזוקה חזקה מהמגן ושוברת את המגן ופוגעת בטריס.נוצר פיצוץ חזק.אתה מבחין שריס שרד את הפיצוץ ונשברה לו הגיטרה."אתה תשלם על זה."טריס אומר לך.אך לפצע בא מסוק עם סולם.טריס מטס על הסולם ועולה למסוק ועף מן המקום עם המסוק.[/COLOR][/B]
סניזל בא אליך והודף את הקרן הקרח של מאמאסווין.סניזל מחזיר את הקרן הקרח עם כדור צל.מאמאסווין מצליח לחמוק מן כדור הצל והקרן קרח.קיבאגו משתמש בחפירה אך הוא נעצר.לפתע מילין אומרת לך"טוב אני מבינה שאתה רוצה לרצוח אותי.אבל אם אתה לא רוצה לשבת בכלא על ניסיון רציחה.אז כדי שתברח.הזמנתי משטרה.אז לך תברח מפה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזה מזל" אני אומר "אני לא חושב שיכולתי לשרוד עוד את זה" אחזור למצב רגיל ואלך לפאנפי כדי לשחרר אותו ולאחר מכן אגיד לו לסניזל ללכת לריין ולקרוא לו
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;965064][B][COLOR="Green"]
סניזל בא אליך והודף את הקרן הקרח של מאמאסווין.סניזל מחזיר את הקרן הקרח עם כדור צל.מאמאסווין מצליח לחמוק מן כדור הצל והקרן קרח.קיבאגו משתמש בחפירה אך הוא נעצר.לפתע מילין אומרת לך"טוב אני מבינה שאתה רוצה לרצוח אותי.אבל אם אתה לא רוצה לשבת בכלא על ניסיון רציחה.אז כדי שתברח.הזמנתי משטרה.אז לך תברח מפה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור ואז אלך משם אל מערת הקרח בשביל למצוא פלוסווין.
-
[quote]ברוס
אתה מוציא את הפוכדור של אוושאט ואז מוציא את אוושואט מתוך הפוכדור שלו.ג'קסון אומר לך"אז בחרת באוושואט שלך להתחיל אוקי.אוקי אני אבחר בדאנגרו שלי"ג'קסון זורק פוכדור החוצה ןמן הפוכדור שלו יוצא דנגארו.ג'קסון אומר לך"תרצה לתקוף ראשון או שאני יתחיל"[/quote]
"אני אתחיל!קדימה אושווט תשתמש באקדח מים!" אומר לאושווט.
-
[quote=שלושה מחוזות;963803][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פאלי יורה אקרדח מים על שנדלש המותש.מכיון שנדלש מותש כבר הוא לא מתחמק ונפגע.שנדלש נופל על רגליו לאדמה ומובס בקרב.סאלי אומרת לך"כול הכבוד לך אייס ניצחת את שנדלש עכשיו זרוק עליו פוכדור.כדי שהיה לך אותו.הרי רצית לתפוס אותו לא?"[/COLOR][/B][/quote]
"כן" אחייך "צא פוקדור!"
---
אפשר שהוא יהיה ממין נקבה?
---
'אני אקרא לה סאנד' אחשוב לעצמי בלהט ואחכה שהפוכדור, שמתנדנד כמו מטוטלת- יעצר.
כשהוא יעצר ארים את הפוקדור בשמחה, אוציא את צ'יקו ופאלי, ואז את סאנד.
"תכירו" אגיד להם "סאנד הסאנדשרו-צ'יקו הצ'יקוריטה, צ'יקו-סאנד, פאלי הפוליוואג- סאנד הסאנדשרו, סאנד-פאלי"
ארים את הפוקדע שלי בחיוך ואכוון על סאנד, כדי לראות עליה מידע, לאחר מכן אכוון את הפוקדע על צ'יקו, ואז על פאלי.
-
[quote]ניר
אתה מורה לשלגון לבוא הלך.שלגון בה אליך בלי שום היסוס.אתה מוציא את הסכין שלך בלי ששלגון ישם לב.אתה נושף לו באוזן ואז דוקר אותו בצוואר שלו.אתה לוקח את 3 הפוכדורים שלו ושולח אותם אל פרופסור ליסה שתמשור אותם.אתה שוע רעש של דלת נפתחת ומולך נמצאת דלת וממנה יוצא האיש הזה[/quote]
אני מסתכל על האיש וחושב לעצמי 'ראש השוק השחור, מעניין מה הוא רוצה ממני.' אני שולף פוקדור ובו סלאמנס, אני לוקח את הראש של שלגון ויושב על סלמנס. אני אומר לראש השוק השחור: "מה אתה רוצה?, אני צריך ללכת אז כדאי שתמהר."
לאחר שאני מקשיב לראש השוק השחור אני אומר לסאלמנס: "סע להלוויה של רורק בעיר ה1." ומחכה שסאלמנס יתחיל לעוף, ואז מנווט אותו.
שאני מגיע מעל מקום ההלוויה אני אומר: "מצאתי את הרוצח של רורק, הרגתי אותו בחזרה וערפתי את ראשו."
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;965064][B][COLOR="Green"]סטיבן
[B][COLOR="Blue"]איתי
[B][COLOR="Navy"]ברוס
[B][COLOR="Red"]לוקאס
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אני אומר בעצבים לפיפלאפ תתקוף את כולם שם באקדח מים ואז תתקוף את האמיתי בבועות בכל הכוח
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;964454]
[B][COLOR="SeaGreen"]בר
פולויאג משתמש במכת זנב על האדמה ואז מוקור יוצא מןן האדמה ומפתיע את פולויאג בשריטה.אאך פולויאג מתחמק מהשירטה של מוקר במהירות.פולויאג יורה אקדח מים חזק על מוקר.מוקר לא מצליח להתץחמק מהאקדח המים ונפגע קשה.אתה מבחין שמוקר כבר תשוש[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"עכשיו פוליווג גמור את זה בבועות ישריות את מוקר!!" אגיד לפוליווג בנחישות
-
[quote=שלושה מחוזות;965064]
[B][COLOR=Red]לוקאס
[/quote]
"צימצאר תשתמש בגחלת על היד שלך ובגלל שאתה חסין מאש האש תישאר ותשתמש עליו עם היד הדלוקה שלך באגרוף אש! אדימה תנסה"אומר לו בשביל לנסות למצוא טכניקה חדשה
-
[B][COLOR="Teal"]בר
פולויאג יורה בועות על מוקר.מכיוון שמוקר כבר עייף מאוד ותשוש מהקרב שלו נגד פולויאג.לכן הוא לא מתחמק וסופג ישירות את מתקפת הבועות של פולויאג.מוקר נפגע קשה ומתעלף על החול של סופות המוות.פולויאג שמח שניצח בקרב וניצח את מוקר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ משתמש באקדח מים יורה על כול הכפילים של כריינדוס.הכפילים של כריינדוס לא מצליחים להתחמק מן האקדח המים של פיפלאפ ונהפגעים ונעלמים.לבסוף פיפלאפ מוצא את הכרינדוס האמיתי.הוא יורה עליו בבועות.כרינדוס מתחמק מזה בקלות.כרינדוס משתמש בראשיה על פיפלאפ[/COLOR][/B]
אתה מוציא את סאלאמנס החוצה מן הפוכדור שלו.אתה לוקח את הראש של שלגון ועולה איתו על סאלאמנס.האיש אומר לך"שמי קיל ובאתי להראות לך את השוק השחור מקום שכול רוצח צריך להכיר אותו.אז לאחר שתזכה בכסף שלך תבוא לשוק השחור ארז ביי".קיל פותח דלת ונכנכס לתוכה ונעלם.סאלאמנס עף אל העיר ולהלויה של רורק'.סאלאמנס מגיע ונוחת על הבמה שם.אחד האנשים אומר"הוא שקרן הוא זה רצח את רוקר תהרגו אותו נזכה במיליון שקל".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
כן
אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על שנשדרו.הפוכדור מכניס אליו את שאנשרו ומתחיל להתנדנד ולצדד ולצד.ואז שוב מתנד לצד לצד.ואז הוא נעצר.לכדת שהדרשו.אתה מוציא את צ'יקו ופאלי שיכירו את שנדרשו.צ'יקו פאלי ושנדרשו נהנים מאחד והשני.ואז אתה מוציא את הפוקידע ומוציא מידע על שנדלש."שנדלש פוקימון החפרפת סוג אדמה בעזרת ציפורונו הוא חור באדמה.ואז על צ'יקו"צ'יקו פוקימון הלטאה העלה שעל הראש שלו הוא מקור כוחו.ועל פאלי"פאאלי פוקימון הראשון שהוא מתפתח הוא מתחזק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אוושאט מתחיל בקרב ויורה אקדח מים על ראנקגו.רנגקו לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של אוושאט ונפגע קשה.ג'קסון אומר"רנגקו תתאושש ואז תשתמש בראשיה על אוושואט."דנגרו מתאווש ואז משתמש בראשיה על אושוואט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים ויוצא מן המכון.לאחר שאתה יוצא מהמכון אתה הולך לכיון מערת הקרח אלסק.כשאתה מגיע לכניסה אתה נכנכס למערת הקרח אאלסק.בכניסה אתה פוגש חבורה של פילוסווין. שמשחקים ביניהים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה חוזר למצב רגיל ואז משחחר את פאנפי מן הכלוב שהיה כלוא בו.אתה אומר לסניזל לקרוא לריין.סניזל הולך ווקורא לריין.ריין חוזר אבל בלי ארטיקונו.הוא אומר לך"איפה טריס הברחת אותו?.ואם אתה שואל איפה ארטיקונו הוא עף לאויר והלך למקום כולשהו.נראה שחזרו לו הככוחות שלו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
צ'ימצ'אר מדליק את ידו באש קטנה.צ'ימצ'אר משתמש באש כדי ליצור אגרוף אש.האגרוף האש מחסל את רסיסי הקרח ופוגע קשה בסניזל.צ'ימצ'אר למד אגרוף אש.סניזל משתמש בשיסוע לילה על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;966715][B][COLOR="Teal"]בר
פולויאג יורה בועות על מוקר.מכיוון שמוקר כבר עייף מאוד ותשוש מהקרב שלו נגד פולויאג.לכן הוא לא מתחמק וסופג ישירות את מתקפת הבועות של פולויאג.מוקר נפגע קשה ומתעלף על החול של סופות המוות.פולויאג שמח שניצח בקרב וניצח את מוקר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ משתמש באקדח מים יורה על כול הכפילים של כריינדוס.הכפילים של כריינדוס לא מצליחים להתחמק מן האקדח המים של פיפלאפ ונהפגעים ונעלמים.לבסוף פיפלאפ מוצא את הכרינדוס האמיתי.הוא יורה עליו בבועות.כרינדוס מתחמק מזה בקלות.כרינדוס משתמש בראשיה על פיפלאפ[/COLOR][/B]
אתה מוציא את סאלאמנס החוצה מן הפוכדור שלו.אתה לוקח את הראש של שלגון ועולה איתו על סאלאמנס.האיש אומר לך"שמי קיל ובאתי להראות לך את השוק השחור מקום שכול רוצח צריך להכיר אותו.אז לאחר שתזכה בכסף שלך תבוא לשוק השחור ארז ביי".קיל פותח דלת ונכנכס לתוכה ונעלם.סאלאמנס עף אל העיר ולהלויה של רורק'.סאלאמנס מגיע ונוחת על הבמה שם.אחד האנשים אומר"הוא שקרן הוא זה רצח את רוקר תהרגו אותו נזכה במיליון שקל".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
כן
אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על שנשדרו.הפוכדור מכניס אליו את שאנשרו ומתחיל להתנדנד ולצדד ולצד.ואז שוב מתנד לצד לצד.ואז הוא נעצר.לכדת שהדרשו.אתה מוציא את צ'יקו ופאלי שיכירו את שנדרשו.צ'יקו פאלי ושנדרשו נהנים מאחד והשני.ואז אתה מוציא את הפוקידע ומוציא מידע על שנדלש."שנדלש פוקימון החפרפת סוג אדמה בעזרת ציפורונו הוא חור באדמה.ואז על צ'יקו"צ'יקו פוקימון הלטאה העלה שעל הראש שלו הוא מקור כוחו.ועל פאלי"פאאלי פוקימון הראשון שהוא מתפתח הוא מתחזק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אוושאט מתחיל בקרב ויורה אקדח מים על ראנקגו.רנגקו לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של אוושאט ונפגע קשה.ג'קסון אומר"רנגקו תתאושש ואז תשתמש בראשיה על אוושואט."דנגרו מתאווש ואז משתמש בראשיה על אושוואט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים ויוצא מן המכון.לאחר שאתה יוצא מהמכון אתה הולך לכיון מערת הקרח אלסק.כשאתה מגיע לכניסה אתה נכנכס למערת הקרח אאלסק.בכניסה אתה פוגש חבורה של פילוסווין. שמשחקים ביניהים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה חוזר למצב רגיל ואז משחחר את פאנפי מן הכלוב שהיה כלוא בו.אתה אומר לסניזל לקרוא לריין.סניזל הולך ווקורא לריין.ריין חוזר אבל בלי ארטיקונו.הוא אומר לך"איפה טריס הברחת אותו?.ואם אתה שואל איפה ארטיקונו הוא עף לאויר והלך למקום כולשהו.נראה שחזרו לו הככוחות שלו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
צ'ימצ'אר מדליק את ידו באש קטנה.צ'ימצ'אר משתמש באש כדי ליצור אגרוף אש.האגרוף האש מחסל את רסיסי הקרח ופוגע קשה בסניזל.צ'ימצ'אר למד אגרוף אש.סניזל משתמש בשיסוע לילה על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני קם בכבדות ומרגיש את כוחותיי שבים אליי ואזאומר לריין "טריס ברח יופי שארטיקונו הלך" אנ יחש בשארית כוחותי חוזרת ואומר "פאנפי אתה תקבל פרס על זה שהיית אמיץ אבל אני לא ממש בטוח שזה יעבוד" אני מנסה לרכז מעט כוח (לא יותר מידי) בידיים שלי ומעביר אותו לפאנפי אחרי זה (אם זה מצליח) "אוקיי תחרות למכון!"
-
[quote]ניר
אתה מוציא את סאלאמנס החוצה מן הפוכדור שלו.אתה לוקח את הראש של שלגון ועולה איתו על סאלאמנס.האיש אומר לך"שמי קיל ובאתי להראות לך את השוק השחור מקום שכול רוצח צריך להכיר אותו.אז לאחר שתזכה בכסף שלך תבוא לשוק השחור ארז ביי".קיל פותח דלת ונכנכס לתוכה ונעלם.סאלאמנס עף אל העיר ולהלויה של רורק'.סאלאמנס מגיע ונוחת על הבמה שם.אחד האנשים אומר"הוא שקרן הוא זה רצח את רוקר תהרגו אותו נזכה במיליון שקל".[/quote]
אני מסתכל על האיש במבט וצוחק, אני אומר: "אני כבר גמרתי את הליגה ממזמן, אני מאמן פוקימונים ונותן אותם למאמנים. אבל אם אתה רוצה, בוא נערוך קרב פוקימונים. אם אתה זוכה, תערוף את ראשי וקח 1000000 מטבעות, ואם אני זוכה אני זוכה ב1000000 מטבעות.
אני יורד על הבמה ומחזיר את סאלמנס, אני אומר: "שהזמן יעשה את שלו ואנחנו נעשה את שלנו, קדימה תוציא פוקימון."
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;966715][B][COLOR="Teal"]בר
[/QUOTE]
"כל הכבוד פוליווג, אתה מוכן לעוד קרב אני רואה שכמעט ולא נפגעת בקרב אז קדימה לעוד קרב, חזור לכעת".
אחזיר אותו לפוכדור שלו והלך לחפש עוד פוקימוני אדמה להלחם מולם עדיין בסופת המוות