[QUOTE=ErWiN.W;1004322]B זה דו מיני אם אני לא טועה[/QUOTE]
לא, זה שימייל/ליידי גאגא/אנדרוגינוס.
Printable View
[QUOTE=ErWiN.W;1004322]B זה דו מיני אם אני לא טועה[/QUOTE]
לא, זה שימייל/ליידי גאגא/אנדרוגינוס.
[quote=Stranger in a Strange Land;1004297]דודי?[/quote]
לא
דודי זה RANDY ORTON
ארוין מה קורה?
אתה זוכר אותי?
[QUOTE=The Miz;1004326]לא
דודי זה RANDY ORTON[/QUOTE]
אז מי אתה? :@
אלכסי אחד על אלכס
ואחד על האנטי וירוס
[QUOTE=Itai.;1004330]אלכסי אחד על אלכס
ואחד על האנטי וירוס[/QUOTE]
אהה
אין בעיה O:
[QUOTE=Zach Fair;1004331]אהה
אין בעיה O:[/QUOTE]
עם כמה שאני חייב לאנשים נראה לי שעדיף לי למות><
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1004308]יוו איזה טמבל האילן הזה, הוא היה צריך לאנוס אותה ואז לברוח![/QUOTE]
כן ואם היא הייתה רוח רפאים היא הייתה לוקחת את הנשמה שלי באמצע , אבל לפי מה שהבנתי החדר שבו היא נמצאת הולך אחורה בזמן לכן צריך להוציא אותוה משם לפני שהחדר ילך קדימה בזמן והיא תמות
[QUOTE=Itai.;1004327]ארוין מה קורה?
אתה זוכר אותי?[/QUOTE]
מה היה הכינוי שלך?
איתי באסל?
זזתי לישון ביי
[QUOTE=ErWiN.W;1004339]מה היה הכינוי שלך?
איתי באסל?[/QUOTE]
לא זה היה המשתמש הראשון שלי פה אחרי שקיבלתי באן פתחתי את יגאל ואז הייתי בבאן לשלושה ימים ואז שינתי לפיקא'צו ואז לאיתי. ואחר כך לזה כינוי הבא תסגרו את טווס שונא את הפורום הזה><
[QUOTE=Ilan;1004337]כן ואם היא הייתה רוח רפאים היא הייתה לוקחת את הנשמה שלי באמצע , אבל לפי מה שהבנתי החדר שבו היא נמצאת הולך אחורה בזמן לכן צריך להוציא אותוה משם לפני שהחדר ילך קדימה בזמן והיא תמות[/QUOTE]
אני הייתי כותב משהו כזה
" אני מוריד לאט לאט את המכנסיים שלי ואז אומר לה "הצלחתי אותך מפרדי משמו. את חייבת לי מציצה על זה, כלבה!@$#!@#%@#$^#" ואז אני מבצע בה מעשים מגונים שלא יפה לרשום פה כי זה פורום של ילדים בסה"כ, ואחרי שאני גומר (תרתי משמע) אני מרביץ לה עד שהיא מתה ובורח. "
אבל זה רק אני ם:
[QUOTE=Itai.;1004341]לא זה היה המשתמש הראשון שלי פה אחרי שקיבלתי באן פתחתי את יגאל ואז הייתי בבאן לשלושה ימים ואז שינתי לפיקא'צו ואז לאיתי. ואחר כך לזה כינוי הבא תסגרו את טווס שונא את הפורום הזה><[/QUOTE]
אז אני מכיר אותך .
[QUOTE=ErWiN.W;1004344]אז אני מכיר אותך .[/QUOTE]
לא יודע>< מה אתה רוצה ממני><
חחח
סתם נראה לי שכן הייתה כותב לי תגובות בסיקורים הגרועים שלי(לא שהיום הם טובים אבל אין מה לעשות)
אתה אידיוט...
קודם כל פרדי משמו מסתובב חופשי ועומד להרוג אותה , ואני בכלל חשבתי שזאת סירנה בתחפושת
ארווין את Guille אתה זוכר?