-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה עולה לזירת הקרב ביחד עם צ'ארמנדאר שלך.בזירת הקרב אתה רואה כבר את היריב שלך לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG] קליי. השופט אומר לשניכם " חוקי הקרב הם : הפוקימון שמתעלף ראשון מפסיד.הפוקימון שיוצא מהזירה מפסיד.מותר להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.הקרב היה 1 על 1. תתחילו בקרב ". קליי אומר לך " דארן שהיה לך הצלחה בקרב". מתוך קלף התפיסה שלו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/325.png[/IMG] ספוינק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'יסון
אוניקס זז במהירות ומצליח להתחמק מן גל הלם של מגנטון.לאחר מכן אוניקס שוב משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.לאחר דקה בשהיה בור שלו הוא יוצא מהבור שלו ותוקף את מגמניט בזנב הברזל שלו.הוא פוגע עם זנב הברזל שלו במגנמנייט.מגמנייט עף לקיר וסוד אותו.מגמניט מתעלף. האיש הרמקול אומר לך" ניצחת בקרב כנס בדלת שמולך " מולך נפתחת דלת אדומה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אופס
---------------------------
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את אוניקס שלך.לאחר מכן מחזיר את אוניקס לקלף התפיסה שלו.ביחד עם אקסיו אתה יורד מהזירה ומחפש פוקימונים חדשים לצוות שלכם.אתם יוצאים מהכפר מכייון שאין בו פוקימונים פראים.בשביל שליד הכפר אתם מתחילים לחפש אחר פוקימון חדש לצוות שלכם.אתם בין השיחים רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/220.png[/IMG] סוינב קטן שמחפש אוכל.אתם מרגישים בהבזק אור.אתה מסתובב להביט בכפר ואתה רואה קרן אור פוגעת במרכז הכפר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
פליגון מאמין לך שאלריק עוד חי איכשהו.למפרט ואתה עולים על פליגון שלך ועפים קצת גבוה בשמיים.זאבי האופל לא מצליחים להגיע אליכם.למפרט משתמש במערבולת האש צל שלו תוך כדי שימוש בעל חושי.מערבולת האש צל עפ לעבר זאבי האופל.המערבולת אש צל פוגעת בהם ומעיפה אותם לעבר ג'יסו.פליגון משתמש בזעם דרקון על הזאבים.הזאבים נפגעים וגם עפים לעבר ג'יסו.ג'יסו אומר לך " אנחנו עוד ניפגש עד אז להתראות ". ג'יסו נכנס לתור החור ונעלם.אחריו החור נסגר כאילו לא היה. אתה שומע קול שצועק " הצילו מישהו הצילו "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Woodpecker;1118800][B][COLOR="Red"]דארן
אתה עולה לזירת הקרב ביחד עם צ'ארמנדאר שלך.בזירת הקרב אתה רואה כבר את היריב שלך לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG] קליי. השופט אומר לשניכם " חוקי הקרב הם : הפוקימון שמתעלף ראשון מפסיד.הפוקימון שיוצא מהזירה מפסיד.מותר להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.הקרב היה 1 על 1. תתחילו בקרב ". קליי אומר לך " דארן שהיה לך הצלחה בקרב". מתוך קלף התפיסה שלו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/325.png[/IMG] ספוינק[/COLOR][/B]
][/B][/QUOTE]
"צא צ'ארמנדר!" אני צועק ומצביע לעבר ספוינק, "קדימה בוא נתחיל בזעם דרקון חזק!" אני צועק בנחישות ומקווה שצ'ארמנדר יצליח לפגוע בספוינק.
'קדימה אני יכול לנצח בטורניר הזה...' אני חושב לעצמי בתקווה ובחיוך קטן.
-
[quote=Woodpecker;1118800]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פליגון מאמין לך שאלריק עוד חי איכשהו.למפרט ואתה עולים על פליגון שלך ועפים קצת גבוה בשמיים.זאבי האופל לא מצליחים להגיע אליכם.למפרט משתמש במערבולת האש צל שלו תוך כדי שימוש בעל חושי.מערבולת האש צל עפ לעבר זאבי האופל.המערבולת אש צל פוגעת בהם ומעיפה אותם לעבר ג'יסו.פליגון משתמש בזעם דרקון על הזאבים.הזאבים נפגעים וגם עפים לעבר ג'יסו.ג'יסו אומר לך " אנחנו עוד ניפגש עד אז להתראות ". ג'יסו נכנס לתור החור ונעלם.אחריו החור נסגר כאילו לא היה. אתה שומע קול שצועק " הצילו מישהו הצילו "[/COLOR][/B][/quote]
[I]אז למפנט למד על-חושי?[/I]
[I]תוסיף את זה,ואם אתה יכול תוסיף גם את מעבולת אש צל כמתקפה אצל למפנט[/I]
[I]~~~~~~~[/I]
"זה בטח אלריק!" אומר לפלייגון בחיוך ואומר לו לרדת למטה.
לאחר מכן אוציא את אוניקס ואחפש איתו,עם למפנט ועם פלייגון את אלריק.
-
[quote]ג'ון
ראלסט משתמש בעל חושי על זנבו של ורטלז.העל חושי תופס את זנבו של ורטלז ולא נותן לו לתקוף.ראלסט משתמש בעלים קסומים.הוא מעיף מלא עלים קסומים לעבר ורטלז.פרולסאס תקפת בקרן קרח ובכדור צל את ורטלז.קרן הקרח וכדור הצל עפים לעבר ורטלז. שלושת המתקפות פוגעות בורטלז ומביסות אותו. קרל מחזיר אותו לקלף שלו ואת פליגון לקלף שלו. קרל אומר לך " כול הכבוד ג'ון הצלחת לנצח את שני הפוקימונים שלי מבלי שאחד משלך יובס " [/quote]
"תודה קרל." אגיד לקרל ואז אחזיר את ראלטס לקלף שלו, "מה נעשה עכשיו?" אשאל את קרל בחוסר ביטחון.
-
[quote=Woodpecker;1118545][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פעם נוספת איווי וסנדרשו משתמשים בסופת חול.שניהם מיצרים סופות חול ומאחדים את סופות החול שלהם לסופת חול אחת וגדולה.הם מעיפים את סופת החול לעבר הברקים.הברקים פוגעים בסופת החול ולא עושים לסופת החול כלום.כעבור שניה הברקים נעלמים.סופת החול ממשיכה לזוז לעבר 2 המגמניט.מגמני לא מצלחים להתחמק מן סופת החול ונלכדים לתוכה.נראה שהקרב הזבה עומר להיגמר. מגמניט מנסים לתקוף תסופה אך לא מצליחים בזה.[/COLOR][/B][/quote]
"סנדשרו תגמור אותם עם מכת בוץ!" אורה לו "איווי עם כדור צל!"
-
[quote]סטיב
אופס
---------------------------
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את אוניקס שלך.לאחר מכן מחזיר את אוניקס לקלף התפיסה שלו.ביחד עם אקסיו אתה יורד מהזירה ומחפש פוקימונים חדשים לצוות שלכם.אתם יוצאים מהכפר מכייון שאין בו פוקימונים פראים.בשביל שליד הכפר אתם מתחילים לחפש אחר פוקימון חדש לצוות שלכם.אתם בין השיחים רואים סוינב קטן שמחפש אוכל.אתם מרגישים בהבזק אור.אתה מסתובב להביט בכפר ואתה רואה קרן אור פוגעת במרכז הכפר.[/quote]
"מה קורה שם?" אומר וארוץ עם אקסיו אל מרכז הכפר כדי לראות מה קרה שם.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
לאחר שאתה רואה את קרן האור פגעת במרכז הכפר אתה לא מבין מה קורה בכפר.אתה מחליט ביחד עם אקסיו לרוץ לעבר מרכז הכפר.הסוינאב שפגשת ממשיך לחפש אוכל.אתה ואקסיו רצים הכי הר שאתם יכולים לעבר מרכז הכפר.כשאתם עוברים בכפר אתם רואים אשים שוכים על האדמה פצועים וגם זוראה שוכבים על האדמה פצועים.לבסוף אתם מגיעים למרכז הכפר.אתם רואים שבאמצע הכפר נפער חור ענק שמוביל לאנשהו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
אתה מורה לסנדרשו לגמור את מגמנייט עם מכת בוץ.אתה מורה לאיווי לגמור את מגמנייט עם כדור צל.סנדרשו משתמש במכת בוץ והוא מעיף בוץ לעבר סופת החול.איווי מייצר כדור צל ומעיף אותו לעבר סופת החול.כדור הצל והבוץ פוגעים בסופת החול ובמגמנייט.לאחר חצי דקה סופת החול נעלמת ומגמנייט נופלים מהסופה מעולפים.ליאן מחזיר את שניהם לקלף התפיסה שלו ואומר לך " הית מצוין נתראה " .ליאן נפרד מימך והולך לדרכו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מודה לקרל על מה שהוא אמר לך ואז אתה מחזיר את ראלסט שלך לקלף התפיסה שלך.קרל אומר לך " אולי נחקור את קרן האור הזאת שראינו לפני מס' דקות.יכול להיות שזה משהו חשוב ומסוכן גם.אז מה אתה אומר שנלך לחקור את זה?.יש לי עוד דבר לעשות בוא נלך לתפוס פוקימונים פראים בשביל שמימנו הגענו לכפר.בטח נמצא כמה פוקימונים "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
בגגל טעות שלי למד.והשני לא
-----------------------------------------
פליגון שמח ברגע שאתה אומר לו שזה בודאי אלריק.הוא מעלה חיוך על פניו ומיד יורד למטה על פני השטח.אתה ולמפרט יורדים מפליגון אל האדמה.אתה מוציא את אוניקס מהקלף שלו שיעזור לחפש את אלריק.אוניקס משתמש בחפיר ונכנס לבור שלו.בבור הוא מתחיל לחפש את אלריק.למפרט אתה ופליגון גם מתחילים לחפש אחר אלריק.לאחר כמה דקות אתה רואה שאוניקס חזר והביא איתו משהו.אוניקס הביא איתו את אלריק.הוא שם את אלריק על האדמה.אתה רואה שאלריק פצוע קשה ומדמם בכול צידו הימני של הגוף.פליגון מיד רץ אליו ומלקק את פניו בתקווה שיקום. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר יוצא לזירת הקרב ומוכן להילחם נגד ספוינק.אתה מקוה בליבך שצ'ארמנדאר יצליח לנצח את ספוינק.צ'ארמנדאר מקשיב לך ומיד תוקף בזעם דרקון את ספוינק.ספוינק לא זז במהירות מספיקה כדי להתחמק מזעם הדרקון של צ'ארמנדאר ונפגע קצת מזה. קליי אומר לו " ספוינק קרן על חושית ". ספוינק שולח קרן על חושית לעבר צ'ארמנדאר שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1119099][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מורה לסנדרשו לגמור את מגמנייט עם מכת בוץ.אתה מורה לאיווי לגמור את מגמנייט עם כדור צל.סנדרשו משתמש במכת בוץ והוא מעיף בוץ לעבר סופת החול.איווי מייצר כדור צל ומעיף אותו לעבר סופת החול.כדור הצל והבוץ פוגעים בסופת החול ובמגמנייט.לאחר חצי דקה סופת החול נעלמת ומגמנייט נופלים מהסופה מעולפים.ליאן מחזיר את שניהם לקלף התפיסה שלו ואומר לך " הית מצוין נתראה " .ליאן נפרד מימך והולך לדרכו.[/COLOR][/B][/quote]
"נתראה" אענה לו ואבדוק במפה איפה אני ולאן אני אמור ללכת
-
[QUOTE=Woodpecker;1119099][[B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר יוצא לזירת הקרב ומוכן להילחם נגד ספוינק.אתה מקוה בליבך שצ'ארמנדאר יצליח לנצח את ספוינק.צ'ארמנדאר מקשיב לך ומיד תוקף בזעם דרקון את ספוינק.ספוינק לא זז במהירות מספיקה כדי להתחמק מזעם הדרקון של צ'ארמנדאר ונפגע קצת מזה. קליי אומר לו " ספוינק קרן על חושית ". ספוינק שולח קרן על חושית לעבר צ'ארמנדאר שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ארמנדר תתחמק!" אני צועק במהירות ובחשש, 'קדימה צ'ארמנדר תצליח להתחמק...' אני מקווה לעצמי בחשש.
"לאחר מכן, תוסיף גחלת בכל הכוח!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר ספוינק.
-
[quote=Woodpecker;1119099]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]בגגל טעות שלי למד.והשני לא[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]-----------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פליגון שמח ברגע שאתה אומר לו שזה בודאי אלריק.הוא מעלה חיוך על פניו ומיד יורד למטה על פני השטח.אתה ולמפרט יורדים מפליגון אל האדמה.אתה מוציא את אוניקס מהקלף שלו שיעזור לחפש את אלריק.אוניקס משתמש בחפיר ונכנס לבור שלו.בבור הוא מתחיל לחפש את אלריק.למפרט אתה ופליגון גם מתחילים לחפש אחר אלריק.לאחר כמה דקות אתה רואה שאוניקס חזר והביא איתו משהו.אוניקס הביא איתו את אלריק.הוא שם את אלריק על האדמה.אתה רואה שאלריק פצוע קשה ומדמם בכול צידו הימני של הגוף.פליגון מיד רץ אליו ומלקק את פניו בתקווה שיקום. [/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה אלריק! אתה חייב להתעורר!" אקרא בדאגה ואזיל דמעה.
"יש לירעיון,רק אני צריך את אישורך,אפשר לרגע את קלף התפיסה שלך,אני צריך לבקש מלוקסיו משהו" אומר ואז לאחר תשובתו אגש אל אלריק ואוציא מכיסו את קלף התפיסה,אוציא את כל הפוקימונים שבקלף ואומר להם "קדימה! תעזרו לאלריק,כל מי שיכול לשיחפש גרגירים (ברי) ושיביא אותם לכאן! קדימה!" אומר ואז אגש אל פלייגון אוניקס ולמפנט "למפנט ופליגון,שמרו על אלריק ותדאגו לו,אני ואוניקס נלך לחפש את שאר האנשים" אומר ואעלה על אוניקס.
"קדימה,לך תחפש את השאר" אומר לו, "אני גאה שאתה הפוקימון שי" אשבח אותו.
-
[quote]ג'ון
אתה מודה לקרל על מה שהוא אמר לך ואז אתה מחזיר את ראלסט שלך לקלף התפיסה שלך.קרל אומר לך " אולי נחקור את קרן האור הזאת שראינו לפני מס' דקות.יכול להיות שזה משהו חשוב ומסוכן גם.אז מה אתה אומר שנלך לחקור את זה?.יש לי עוד דבר לעשות בוא נלך לתפוס פוקימונים פראים בשביל שמימנו הגענו לכפר.בטח נמצא כמה פוקימונים "[/quote]
"בוא נלך לתפוס פוקימונים פראיים." אגיד לקרל ואז אלך איתו בחיפוש אחר פוקימונים פראיים לתפיסה.
-
[quote]סטיב
לאחר שאתה רואה את קרן האור פגעת במרכז הכפר אתה לא מבין מה קורה בכפר.אתה מחליט ביחד עם אקסיו לרוץ לעבר מרכז הכפר.הסוינאב שפגשת ממשיך לחפש אוכל.אתה ואקסיו רצים הכי הר שאתם יכולים לעבר מרכז הכפר.כשאתם עוברים בכפר אתם רואים אשים שוכים על האדמה פצועים וגם זוראה שוכבים על האדמה פצועים.לבסוף אתם מגיעים למרכז הכפר.אתם רואים שבאמצע הכפר נפער חור ענק שמוביל לאנשהו.[/quote]
"מעניין לאן החור הזה מוביל אקסיו." אגיד לאקסיו ולאחר מכן אוציא את אוניקס מקלף התפיסה שלו ואגיד לו:"אוניקס-השתמש בחפירה כדי לוהביל אותנו ליציאה מהחור!" ואקח את אקסיו ואלך אל גבו של אוניקס כדי לרכב עליו.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה תוהה לאן החור הענק הזה מוביל.אתה מוציא את אוניקס מתוךקלף התפיסה שלך.אוניקס יוצא מתוך קלף התפיסה שלו ומשתמש בחפירה הוא חופר בור.אוניקס יוצא מהבור שחפר ורואה שהבור ליד מספיק בשביל כולם.אתה עולה על אוניקס ביחד עם אקסיו.אוניקס מתחיל לרכב על החור לאן שהוא מוביל.לאחר רכיבה קצרה אתה רוארה כבר עיר שלמה שנמצאת מתחת לחור.אוניקס עוצר ליד שביל שמחובר הישר לעיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
קרל אומר לך " אוקי נלך לחפש פוקימונים פראיים ".אתה קרל ופרולסאס הולכים לכיון שמימנו נכנסתם לכפר.אתם יוצאים מהכפר ומגיעים לשביל קטן.בצידי השביל יש שיחים קטנים שאולי יש שם פוקומונים.אתם מתחילים לחפש בשיחים אחר פוקימונים פראים לתפיסה.לאחר חיפוש קל אתה מוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/220.png[/IMG] סוינב קטן שמחפש אוכל בשיחים.הוא מתעלם מימך ומשיך לחפש אוכל בשיחים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה מוציא את קלף התפיסה של אלריק ומימנו אתה מוציא את שאר הפוקימונים שלו.מתוך קלף התפיסה שלו יוצאים לוקסיו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/631.png[/IMG] וקיוטרן.כשהם רואים שאלריק נמצא במצב רע הם נהים עצובים.לוקסיו ניגש אל אלריק ונותן לו מכות חשמל בתקוה שיעריו אותו אך זה לא עוזר.לוקסיו וקיוטרן רצים לחפש אחר ברים שיעזרו לאלריק.למפרט ופליגון נשארים ושומרים על אלריק.אתה עולה על אוניקס.אוניקס מתחיל לזוב במהירו אחר חיפוש אנשים שיעזרו לאלריק.לאחר רכיבה קצרה אתה פוגש [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/67.png[/IMG] באיש שנראה כמו רופא.
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה צועק בחוזקה לצ'ארמנדאר שיתחמק מהקרן העל חושית ששולח ספוינק.צ'ארמנדאר שומע אותך וזז במהירות מן המקום שלו וכך מתחמק מהקרן העל חושית של ספוינק.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בגחלת.הוא אוגר כוח אש בפה שלו ויורה את כוח האש שאגר בפה שלו לעבר ספוינק.ספוינק לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'ארמנדאר ונפגע.ספוינק תקף במתקפת בילבול את צ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחליט לבדוק איפה אתה נמצא.אתה מוציא את הפוקידע ובעזרת המפה שבו אתה בודק איפה אתה.הפוקיד אומר לך " אתה נמצא בשממה שאין לה שם.אתה אמור להגיע לעיר מתכתי ולפגוש שם את פרופסור אייזיק. כדי להגיע לעיר מתכתי עליך לעבור את דינות המות.דינות המוות נמצאות במרחק 50 מטר מאיפה שאתה נמצא "[/COLOR][/B]
עומר רשום תגיב להתחלה שבעמ' 2
-
[quote=Woodpecker;1119632][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחליט לבדוק איפה אתה נמצא.אתה מוציא את הפוקידע ובעזרת המפה שבו אתה בודק איפה אתה.הפוקיד אומר לך " אתה נמצא בשממה שאין לה שם.אתה אמור להגיע לעיר מתכתי ולפגוש שם את פרופסור אייזיק. כדי להגיע לעיר מתכתי עליך לעבור את דינות המות.דינות המוות נמצאות במרחק 50 מטר מאיפה שאתה נמצא "[/COLOR][/B]
[/quote]
"דינות המוות אה?" אשאל את עצמי ואביט סביב כדי למצוא את דינות המוות
-
[QUOTE=Woodpecker;1119632][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה צועק בחוזקה לצ'ארמנדאר שיתחמק מהקרן העל חושית ששולח ספוינק.צ'ארמנדאר שומע אותך וזז במהירות מן המקום שלו וכך מתחמק מהקרן העל חושית של ספוינק.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בגחלת.הוא אוגר כוח אש בפה שלו ויורה את כוח האש שאגר בפה שלו לעבר ספוינק.ספוינק לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'ארמנדאר ונפגע.ספוינק תקף במתקפת בילבול את צ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'שיט מה אני אעשה...' אני חושב לעצמי בכעס ומנסה למצוא דרך יציאה מהמתקפה, "אוקיי תקוף בזעם דרקון נוסף על ספוינק! נסה לבטל את הבלבול!" אני צועק בנחישות ובחוזקה ומקווה כי צ'ארמנדר יצליח במהלך.