-
[quote=טוסטר משולשים;1176125]נכשלת :punch:[/quote]
תודה ויום טוב.
[quote=Blackbeard;1176126]שיט לא חשבתי שאפשר לטעון שלא קיבלתי אישור אם לא כתבתי מגניום Xd[/quote]
ארמממ.... מה? אני עיקמתי את הפנים שלי כשפרסמת את זה כמנהל, ואני מעקם את הפנים שלי גם עכשיו, אבל אם הוא אישר לך (ולמעשה גם אם הוא לא היה עושה את זה) לא אעשה דבר נגד זה. כל אחד רשאי לקדם את המטרה שלו בפורום. אם כי קצת מפריעה לי העובדה שאתה מפרסם מחדש כל מיני מדריכים, וזה לא יהיה רצוי אם פתאום כולם יתחילו לפרסם מחדש את המדריכים שלהם. (שכן אז העמוד הראשון יהיה מלא ביותר מדריכים ממשחקים, וזה אינו מצב רצוי). ובכל זאת, לעת עתה אני רק אסתכל ולא אעשה דבר.
-
זו לא המטרה שלי בפורום, זו המטרה והאינטרס המשותף של כולם לעזור לפורום חת"ם.
ולא הבנתי כל כך למה התכוונת כשאמרת "אני עיקמתי את הפנים שלי כשפרסמת את זה כמנהל".
-
[quote=טוסטר משולשים;1176128]החתול שלי מתמזמז נואשות עם שמיכה .
מייאש .[/quote]
עם השמיכה שאני ישן איתה בלילה, הולך מתחת למיטה של אחי שלי .
אני לא רוצה לדעת איזה אויבים מסוכנים אורבים לשמיכה התמימה .
סיפור עצוב .
-
חזרתי מהלונה פארק.
וואי איזה חום ~_~
-
[quote=Blackbeard;1176131]זו לא המטרה שלי בפורום, זו המטרה והאינטרס המשותף של כולם לעזור לפורום חת"ם.
ולא הבנתי כל כך למה התכוונת כשאמרת "אני עיקמתי את הפנים שלי כשפרסמת את זה כמנהל".[/quote]
מה שיעזור לפורום חת"ם זו תחרות חופשית בין דעות ורעיונות, ושהדעה החזקה ביותר תשרוד. פורום חת"ם אינו אלא שוק. לפי כך, מה שאני יכול לעשות כדי לעזור לפורום חת"ם, זה לאפשר לכל אחד לעשות (כמעט) את כל מה שהוא רוצה.
ומה שהתכוונתי, זה שגם כשפרסמת אותם בראשונה המדריכים האלו לא כל כך הלהיבו אותי. מצד שני, אני בכלל מאמין שמדריכים בפורום חת"ם הם חסרי תועלת. לדעתי הדרך הטובה ביותר לבנות משחק תפקידים היא באמצעות אבולוציה.
-
[QUOTE=Daniel;1176135] משתתף בצערך[/QUOTE]
תודה אחי:)
-
אני מצטער אבל אין הרבה מאחורי המילים היפות האלה... שוק חופשי? אבולוציה?
אני אתן דוגמא מושלמת ולא צריך כל כך לדון על כך כי להתכחש לכך זה באמת טפשי: צפיתי בצילומים של שבט אפריקאי שלא ראה אדם לבן מעולם, וראיתי איך הילדים השחורים מחזיקים בחפצים המוזרים והמתקדמים שנמסרו להם על ידי האדם הלבן המתקדם. אותם הילדים האפריקאים, הם לא שונים בדבר מהילד הלבן האמריקאי לדוגמא, יש להם את אותה האטלגנציה והפונטציאל[פחות או יותר]. אך אם תגדל את הילד השחור בחברת השחורים, הוא יגדל וייראה כמו שאר השחורים הלא מפותחים בשבט האפריקאי שאין בו מידת טכנולוגיה וקדמה. ואם תגדל אותו באמריקה, הוא יהפוך לאדם מודרני לכל דבר.
לתת 'יד חופשית' בצורה שאתה מתכוון למשתמשים זה הדבר הגרוע ביותר, אתה צריך לתמוך בהם, להוביל אותם בדרך הנכונה שהם לא יודעים לצעוד בה לבד, לתת מדריכים, כל מה שצריך, ורק כך המצב יכול להשתפר. אני רואה את הפורום ואת מה שהיה לפני שנה כשעזבתי, מה השתנה? דבר לא. עמוד שלם של משחקי פוקימון, חלקם לא מושקעים כלל.
במדריכים הספציפיים שלי הושקע זמן רב, מאמצים וידע, והרבה משתמשים מהפרסום הראשון ומהחדש - שיבחו, משבחים, וטוענים שזה עוזר להם, ויש שם טיפים מקוריים שלי שאי אפשר למצוא באף מדריך אחר. נגד כל זה אי אפשר להתווכח. אני מקווה שאם תגיב לכך יהיו לך דברי טעם ולא נמשיך להסתבך בתוך השיחה הזו.
-
[quote=Blackbeard;1176142]אני מצטער אבל אין הרבה מאחורי המילים היפות האלה... שוק חופשי? אבולוציה?
אני אתן דוגמא מושלמת ולא צריך כל כך לדון על כך כי להתכחש לכך זה באמת טפשי: צפיתי בצילומים של שבט אפריקאי שלא ראה אדם לבן מעולם, וראיתי איך הילדים השחורים מחזיקים בחפצים המוזרים והמתקדמים שנמסרו להם על ידי האדם הלבן המתקדם. אותם הילדים האפריקאים, הם לא שונים בדבר מהילד הלבן האמריקאי לדוגמא, יש להם את אותה האטלגנציה והפונטציאל[פחות או יותר]. אך אם תגדל את הילד השחור בחברת השחורים, הוא יגדל וייראה כמו שאר השחורים הלא מפותחים בשבט האפריקאי שאין בו מידת טכנולוגיה וקדמה. ואם תגדל אותו באמריקה, הוא יהפוך לאדם מודרני לכל דבר.
לתת 'יד חופשית' למשתמשים זה הדבר הגרוע ביותר, אתה צריך לתמוך בהם, להוביל אותם בדרך הנכונה שהם לא יודעים לצעוד בה לבד, לתת מדריכים, כל מה שצריך, ורק כך המצב יכול להשתפר. אני רואה את הפורום ואת מה שהיה לפני שנה כשעזבתי, מה השתנה? דבר לא. עמוד שלם של משחקי פוקימון, חלקם לא מושקעים כלל.
במדריכים הספציפיים שלי הושקע זמן רב, מאמצים וידע, והרבה משתמשים מהפרסום הראשון ומהחדש - שיבחו, משבחים, וטוענים שזה עוזר להם, ויש שם טיפים מקוריים שלי שאי אפשר למצוא באף מדריך אחר. נגד כל זה אי אפשר להתווכח. אני מקווה שאם תגיב לכך יהיו לך דברי טעם ולא נמשיך להסתבך בתוך השיחה הזו.[/quote]
דבר טוב שנכפה על אחרים אינו שונה מדבר רע. אתה ראית מה קרה כשאסרתם על שליחת משחקי תפקידים של פוקימון: התנפלו עליכם טריליארדתלפאם אנשים, וכפי שאמרת בעצמך, השפעה לטווח הרחוק לא ניכרה מכך (שהרי גם כעת יש משחקי פוקימון ברוב מוחץ).
לי אין עמדה בנוגע לאיך שמשחק תפקידים צריך להראות. התנאי היחידי שאני מציב בבדיקת משחק הוא: להיות ברור דיו, ולהיות תקין תחבירית/לשונית. זה כל מה שאני עובר עליו, זה כל מה שאני מתקן. לכל אחד יש את התדמית שלו למשחק תפקידים אידיאלי שהוא שומר בראש. כל בני האדם שונים. אם אני אקדם תדמית שמישהו אחד מחזיק בראש, אני בלית ברירה אפגע בשאר בני האדם שמחזיקים בראשם תדמיות אחרת למשחק תפקידים. אם השחקנים כאן יסתפקו במשחקים שלטעמך הם במצב רע, וכולם יהיו מרוצים מזה, איזה נזק יכול להגרם? המצב בפורום יהיה טוב כל מנהלים יכולים למצוא שחקנים שמתאימים להם. משחק הוא מוצר. מנהל משחק תפקידים הוא מוכר. שחקן הוא קונה. כל שחקן רשאי לבחור את המוצרים הראויים לדעתו, וכל מוכר יכול להטיל אילו מגבלות שהוא רוצה על הקונים בחנות שלו. מי שרוצה לפתח את הפורום לכיוון מסויים, שינקוט פעולה ויקדם אותו לכיוון ההוא! צריך להלחם על הרעיונות שרוצים לקדם. צריך לנקוט פעולה. אך שוב, לי אין כוונה לנקוט פעולה כזו, שכן אם אני נוקט פעולה כזו אני בהכרח אגרום לנזק. בני האדם צריכים לדעת להתאים את עצמם למצב הקיים, ולא להתאים את המצב הקיים אליהם. ככה זה היה מאז ומתמיד. (ואני אפילו אצטט ציטוט של טכנולוגיה מCIVILIZATION 4: You cannot control the winds, but you can adjust your sail).
-
-
-
שלי? ם0
[EMAIL="asifaviv@hotmail.com"]asifaviv@hotmail.com[/EMAIL] או משהו כזה ם:
לורדאביזי- אני מוכרח להגיד שעם חווית הניהול, אני הבנתי הרבה דברים. ביניהם שאין מה לעשות, משחקי פוקימון יהיו כאן לעד ובכמויות בלתי הגיוניות, ואין טעם להילחם בזה. ושגם יש מקום למשחקים ברמה נמוכה. אבל מכאן ועד לא לתמוך במדריכים ובמתן עזרה מסוג כזה או אחר... זה כבר קיצוני, אבל לא נטחן מים אם איננו מסכימים על כך ם: אבל כן אגיד שאם דבר לא ייעשה, המשחקים -לעולם- לא ישתפרו, ואם כן ייעשה, אולי כמה אנשים בודדים ילמדו וישתפרו. אז לא במסגרת ביקורתית, אבל דבר כזה חייב להיות...ואם על זה אין ביננו הסכמה, וזה עצוב, אז שוב אין סיבה לטחון מים.
רק אוסיף דבר אחד, החוק שבניתי היה פעיל........במשך במקסימום שבועיים. כמו שציינת שקרה, ובצורה מוגזמת לחלוטין של האנשים יש להגיד, כולם התקוממו על כך, למרות שהתעלמו מאחת הטענות הכי גדולות ש -ממילא משחקים שנשלחים הם ברמה כה נמוכה ולא מקבלים אישור, שלא משנה אם לא נאסר לשלוח אותם, כי ממילא הם לא מקבלים אישור......- ולגבי זה שיש קשיחות באישורים זה דבר אחר. אבל בכל אופן, אם אתה ציפית שתוך שבועיים יהיה שינוי והחוק יעשה את שלו, ממש לא, ושבועיים היה המקסימום. אנשים נלחמו, זה בוטל, לא נלחמנו נגד המשתמשים, ולכן אי אפשר לצפות שזה יעשה דבר.
-
-
[b][i]חזרתי ממסיבה עשר!!!![/i][/b]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VrnMA9YinRY&feature=player_detailpage[/YOUTUBE]
שפתיים זוג עיניים, גומות בלחיים!
חובה לשמוע :)
-
[QUOTE=Druddigon man;1176162][b][i]חזרתי ממסיבה עשר!!!![/i][/b]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VrnMA9YinRY&feature=player_detailpage[/YOUTUBE]
שפתיים זוג עיניים, גומות בלחיים!
חובה לשמוע :)[/QUOTE]
היי עומר מה קורה?
-