אני זורק פוקדור!
עריכה: פתחתי, 2 פרסים ברצף! פעם שלישית גלידה!
Printable View
אני זורק פוקדור!
עריכה: פתחתי, 2 פרסים ברצף! פעם שלישית גלידה!
אוהד-הפוקדור מתנדנד ו....... נפתס!!!!
אני אדיר...
אני מוציא את גיבל ואומר לו "בקרוב תהיה גארצ'ומפ!"
ועכשיו, בואו כולנו נלך למקום בו יש פוקימונים שלא נראו מעולם! ואולי יש שם אבן שתפתח את איווי לדרקון...
מוחעחעחעחעעע!!!!!!
אני טס לשם על הגב של דרגונייט
אוהד-אתה מגיעה לעיר השלישית ועוצר למנוחה (עוד מעט תלך לשדה ותקבל את מאמוסווין) אתה רואה שיש מבצע כל כרטיס לוטו בחנות הפוקלי רק ב20
[QUOTE=ttrrtte;1220035]אוהד-אתה עולה ע גבו של הדררגונייט הבן מתחתייך אתה רואה גיבל,לאנטרן באגם וגלום. פתאום עאתה מקבל שיחה!
אופק-אתה ותומר פונים ללן ופתאום שניכם מקבלים שיחה[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני יענה לשיחה[/COLOR]
אופק- השיחה0
שלום אופק זה אני פרופסוק אוק,לא מזמן נגלה שדה ליד העיר השלישית בשדה יש פוקימונים מזנים חדשים אתה מוזמן לבוא לעיר השלישית למרכז הפוקימונים,שם תקבל תידרוך ותוכל לתפוס את הפוקימונים
אופק- השיחה0
שלום אופק זה אני פרופסוק אוק,לא מזמן נגלה שדה ליד העיר השלישית בשדה יש פוקימונים מזנים חדשים אתה מוזמן לבוא לעיר השלישית למרכז הפוקימונים,שם תקבל תידרוך ותוכל לתפוס את הפוקימונים
[COLOR="Red"]אני אומר לתומר שנלך ללן ומלן אני ימשיך לעיר השלישית[/COLOR]
אופק-אתה ותומר מגיעים ללן,שנראה טרוד למראה הרשת הוא מנסה קוד מסיים שפותח את הרשת ואז אומר לן ''הקוד הוא שון זאת לא הייתה בעיה :)''
אתה ממשיך לעיר השלישית
יש אדיר
אני מחפש את המקום שיש בו פוקימונים שווים ואולי(ואני חוזר שאולי) יש שם גם אבן שתעזור לאיווי להתפתח לדרקון!
[QUOTE=ttrrtte;1220082]אופק-אתה ותומר מגיעים ללן,שנראה טרוד למראה הרשת הוא מנסה קוד מסיים שפותח את הרשת ואז אומר לן ''הקוד הוא שון זאת לא הייתה בעיה :)''
אתה ממשיך לעיר השלישית[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני ממשיך ומוציא את בייליף שתקטוף לנו תפוחים העץ ביער[/COLOR]
אופק-בייליף קוטפת תפוחים בעזרת.. הצלפת גפן!!!!
[QUOTE=ttrrtte;1220089]אופק-בייליף קוטפת תפוחים בעזרת.. הצלפת גפן!!!![/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני מאד שמח שבייליף למדה הצלפת גפן ואני מוציא גם את שיימן בלה ריאלו ופי'צו שיכלו[/COLOR]
אוהד-אתה הולך למרכס הפוקימוןני
אופק-יש לך פיצ'ו?אין לך!!!!
אני מרפא את כולם, יוצא ו[b]מחפש את המקום שיש בו פוקימונים נדירים שלא ראו מעולם ואולי גם [u]אבן שתפתח את איווי לדרקון.[/u][/b]
אני שר לי בדרך שיר מגניב, וכולי שמח וטוב לב!
~איך הכתב שלי, ממש מקצוען, אה?~
סבבה אני ממשיך בדרך לעיר השניה