אופק-אתה מנסה להשתחרר אבל כל ניסיון מחשמל אותך פתאום דלת האוטו נפתחה ושני אנשים עם שוט נכנסו. ואמרו ''מי פה החצויים'' ואולי לא נצלי בכם
ג'ון-אתה יוצא לדרך ומגיעה לעעיר הבאה במהרה
Printable View
אופק-אתה מנסה להשתחרר אבל כל ניסיון מחשמל אותך פתאום דלת האוטו נפתחה ושני אנשים עם שוט נכנסו. ואמרו ''מי פה החצויים'' ואולי לא נצלי בכם
ג'ון-אתה יוצא לדרך ומגיעה לעעיר הבאה במהרה
אני יגיד למיי להגיד שאלה אנחנו
[QUOTE=ttrrtte;1226848]אופק-אתה מנסה להשתחרר אבל כל ניסיון מחשמל אותך פתאום דלת האוטו נפתחה ושני אנשים עם שוט נכנסו. ואמרו ''מי פה החצויים'' ואולי לא נצלי בכם
ג'ון-אתה יוצא לדרך ומגיעה לעעיר הבאה במהרה[/QUOTE]
מעולה, בוא נבדוק את מכון העיר.
אופק-מיי אומרת ואחד האנשים אומר ''היי בוב תראה את הבטן שלה היא ממש נפוחה'' האיש ששמו בוב הרים את מיי מהצוואר (תפס לה את העור) הי צרחה בכאב בזמן שמישש לה בחוזקה את הבטן ואמר ''כהה היא בהריון הבוס יהיה מרוצה'' ואז הוא הצלי במיי והוריד אותה ואחר כך הצלי גם בך
ג'ון-מכון מים מנהיג המכון מוציא וופוריאון
אני יכעס ואז יהפוך לבן אדם ויירה עליהם אקדח מים
אופק-אתה מנסה לשנות צורה אבל אתה גם בתור בן-אדם עדיין כבול האנשים מעט נרתעים ומרדימים אותכם שוב שאתם מתעוררים בוב מחייך ואומר תודה לאל שקמתם אתם ישנים כבר שבוע!
אני יומר לעצמי "שבוע מיי צריכה ללדת כל רגע
[QUOTE=ttrrtte;1226852]אופק-מיי אומרת ואחד האנשים אומר ''היי בוב תראה את הבטן שלה היא ממש נפוחה'' האיש ששמו בוב הרים את מיי מהצוואר (תפס לה את העור) הי צרחה בכאב בזמן שמישש לה בחוזקה את הבטן ואמר ''כהה היא בהריון הבוס יהיה מרוצה'' ואז הוא הצלי במיי והוריד אותה ואחר כך הצלי גם בך
ג'ון-מכון מים מנהיג המכון מוציא וופוריאון[/QUOTE]
צא טרטוויג צוות כפול ואז עלים קסומים.
אופק-אתה שם לב על פי הבעת הפנים של מיי שהיא גם חושבת על כך אתה מבין שאתם חייבים לברוח עכשיו
ג'ון-אתה מויא את טרטוויג שמשתמש בצוות כפול ואז תוקף בעלים קסומים וופוריאון שנפגע בינוני ויצא אל טרטוויג באקדח מים משולב במערבולת
אני יגיד למיי שאנחנו צריכים לברוח מהר ואז יוציא את ריאלו ואומר לו
"ריאלו אני יודע שאתה קטן אבל אתה חייב ללמוד פיצוץ הילה ולשחרר אותנו תחשוב שאתה מתפוצץ רק תשחרר את זה עם כח הילה"
אופק-ריאלו לא מצליח אבל הוא משתמש בדחיפה כל כך חזקה עד שנוצר חור במכונית. הוא לוקח מפתחות מכיסו של בוב (שישן) ופותח את הקולרים
"מיי קדימה בואי נברח"
אופק-אתה ומיי מתחילים לצאת אבל קולטים שסקיטי מעולפת
נ.ב תגיב במ''ת שלך
אני יומר למיי שתחזיר את סקיטי לפוקדור ונברח מהר ככל האפשר
אופק-מיי מחזירה את סקיטי לפוקדור ואתם מתחילים לרץ אתם מגיעים בלי בעיה וקצת לפני שאתם מגיעים מיי נשכבת בלי יכולת לזוז ואומרת ''זה מתחיל''