-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס נרתע אחורנית ואומר לך:"גם אתה רואה רוחות קרב,תגיד זה לא קצת מוזר שרוב שחקני חיות הקריסטל רואים את הקלפים שלהם,ג'סי אנדרסן ראה את רובי,אתה רואה את טופז אני את ספיר,אבי ראה את איזמרגד,ויש עוד שלוש חיות,חתולה,ממותה ונשר,אותם אני לא יודע מי השומר".[/FONT]
-
[quote=Astral;1240857][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס נרתע אחורנית ואומר לך:"גם אתה רואה רוחות קרב,תגיד זה לא קצת מוזר שרוב שחקני חיות הקריסטל רואים את הקלפים שלהם,ג'סי אנדרסן ראה את רובי,אתה רואה את טופז אני את ספיר,אבי ראה את איזמרגד,ויש עוד שלוש חיות,חתולה,ממותה ונשר,אותם אני לא יודע מי השומר".[/FONT][/quote]
"כן.. מוזר" אענה לו "מעניין אם יש שומר לדרקון".
"אתה רוצה לחפש את השדות או לא?"
-
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"דקה אני בודק" אתה רואה שהוא משחק עם דיסק הדו-קרב שלו אתה רואה נער בגילך ובגיל של כריס,בעל שיער כחול,משקפיים עגולים,הדמות מופיעה בתור הולוגרמה מדיסק הדו-קרב,הדמות אומרת:"מה קורה כריס?היה לי ניצחון אדיר על "[/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial]" הגדול" כריס אומר כלא מאמין:"רציני?דק הסייבר שלך עבד?ועוד על [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] האלוף?תגיד איך אני מגיע לשדות הקרב?" הדמות הופכת להיות מפה,אתה רואה נקודה אדומה מהבהבת במקום שבו כריס נמצא,המון נקודות כחולות,אתה מבין שאלו השוטרים ונקודה צהובה בהמשך המפה,המטרה שלכם,המפה מתכווצת והופכת להיות מאוזנת,כריס אומר לך:"בוא".[/FONT]
-
[quote=Astral;1240901][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"דקה אני בודק" אתה רואה שהוא משחק עם דיסק הדו-קרב שלו אתה רואה נער בגילך ובגיל של כריס,בעל שיער כחול,משקפיים עגולים,הדמות מופיעה בתור הולוגרמה מדיסק הדו-קרב,הדמות אומרת:"מה קורה כריס?היה לי ניצחון אדיר על "[/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial]" הגדול" כריס אומר כלא מאמין:"רציני?דק הסייבר שלך עבד?ועוד על [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] האלוף?תגיד איך אני מגיע לשדות הקרב?" הדמות הופכת להיות מפה,אתה רואה נקודה אדומה מהבהבת במקום שבו כריס נמצא,המון נקודות כחולות,אתה מבין שאלו השוטרים ונקודה צהובה בהמשך המפה,המטרה שלכם,המפה מתכווצת והופכת להיות מאוזנת,כריס אומר לך:"בוא".[/FONT][/quote]
"מי זה היה?" אשל ואלך בעקבותיו
-
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"זה ווילי,חבר ממש טוב שלי,משתמש בחפיסת מכונות בעיקר,לרוב ב-"[/FONT][FONT=Arial]Gadget[/FONT][FONT=Arial]" אבל הוא החליט לכוון הפעם וללכת עם דק "[/FONT][FONT=Arial]Cyber Dragon[/FONT][FONT=Arial]",אתה יודע כמו של האלוף זיין טרוסדייל,קלף המפתח שלו זה "[/FONT][FONT=Arial]Cyber Twin Dragon[/FONT][FONT=Arial]",בגלל שפגסוס ייצר רק שלוש עותקים,2 מהם שייכים לזיין ואחד מהם לא ידוע איפה הם,אני חושב לצרף אותו לצוות שלי ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],רק צריך עוד חבר אחד,מה דעתך אתה רוצה להיות חלק מהקבוצה?".[/FONT]
-
[quote=Astral;1240910][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"זה ווילי,חבר ממש טוב שלי,משתמש בחפיסת מכונות בעיקר,לרוב ב-"[/FONT][FONT=Arial]Gadget[/FONT][FONT=Arial]" אבל הוא החליט לכוון הפעם וללכת עם דק "[/FONT][FONT=Arial]Cyber Dragon[/FONT][FONT=Arial]",אתה יודע כמו של האלוף זיין טרוסדייל,קלף המפתח שלו זה "[/FONT][FONT=Arial]Cyber Twin Dragon[/FONT][FONT=Arial]",בגלל שפגסוס ייצר רק שלוש עותקים,2 מהם שייכים לזיין ואחד מהם לא ידוע איפה הם,אני חושב לצרף אותו לצוות שלי ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],רק צריך עוד חבר אחד,מה דעתך אתה רוצה להיות חלק מהקבוצה?".[/FONT][/quote]
"לא אמרתי כבר שאני בפנים?" אשאל אותו "ובכיף הוא יכול להצטרף"
-
[FONT=Arial]כריס מחייך ואומר:"סליחה פשוט [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] הוא אלוף בקרבות כמעט בלי הפסדים,ואם ווילי ניצח אותו זה השכיח ממני את זה שאנחנו צוות,הנה עכשיו בפנייה שמאלה" אתם הולכים שמאלה ואתם רואים את הנער עם השיער הכחול והמשקפיים מההולוגרמה,הוא אומר:"היי כריס".[/FONT]
-
[quote=Astral;1240919][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס מחייך ואומר:"סליחה פשוט [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] הוא אלוף בקרבות כמעט בלי הפסדים,ואם ווילי ניצח אותו זה השכיח ממני את זה שאנחנו צוות,הנה עכשיו בפנייה שמאלה" אתם הולכים שמאלה ואתם רואים את הנער עם השיער הכחול והמשקפיים מההולוגרמה,הוא אומר:"היי כריס".[/FONT][/quote]
"אני ווילדר פאנג" אציג את עצמי ואפנה לכריס "אז.. שנתחיל?"
-
[QUOTE]Vanguard
אתה,ניקו וקאלין יוצאים מהמקום הזה,אתה רואה שלוש דמויות לבנות מסתכלות עליכם,אחרי זה גם הם נעלמים,קאלין אומר לשניכם:"ראיתם את זה יש שלושה מהם,הנמוך ביותר הוא זה שתפס אותי",ניקו אומרת:"הבינוני גרם לאייצ'י לחשוב שאני בוגדת בכם,אבל את הגדול ביותר לא פגשנו,הוא נראה יותר אכזרי מהם".[/QUOTE]
"הבינוני זה ההוא שניסה להרוג את קאלין." אומר לקאלין וניקו "אמרתי לכם שהם אמיתיים!"
-
[QUOTE=Astral;1240845]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*שכחתי פרט מאוד אבל מאוד חשוב,על האופנוע השחור יש את האותיות [/FONT][FONT=Arial]SP[/FONT][FONT=Arial] בצבע אדום בסדר?[/FONT]
[FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"אקיזה בטח נמצאת עם ברונו במפקדה,הם מנסים לשים מנוע [/FONT][FONT=Arial]X-60[/FONT][FONT=Arial] באופנוע שלה בשביל שהביצועים יהיו מהירים יותר" טנק אומר בהתלהבות:"[/FONT][FONT=Arial]X-60[/FONT][FONT=Arial]! וואו אני עוד זוכר את המנוע [/FONT][FONT=Arial]WA1[/FONT][FONT=Arial] של הדגם הראשון,לקח לנו חצי יום לרדוף אחריך מרוב שהוא היה טעון מדי".[/FONT][/QUOTE]
'וואו איך שכחתי, היה על האופנוע אותיות SP, אולי עכשיו יוסיי יזכר... -_-' "היי יוסיי עכשיו נזכרתי (-_-) היה על האופנוע ההוא בגדול את האותיות SP, זה מוכר לך מאיפה שהוא ?"
-
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"לא,אם [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] נמצא פה אני אלחם מולו",ווילי אומר לך:"אתה צריך להתחיל ברמות הנמוכות,כריס נמצא ברמה [/FONT][FONT=Arial]A[/FONT][FONT=Arial] שזו הרמה הגבוהה ביותר,אחרי רמת הליגה שזה [/FONT][FONT=Arial]S[/FONT][FONT=Arial],אתה חדש פה אז אתה צריך להילחם נגד מי שבטבלה [/FONT][FONT=Arial]C[/FONT][FONT=Arial],הבנת,אחרי 5 ניצחונות אתה עובר לרמה [/FONT][FONT=Arial]B[/FONT][FONT=Arial],ואחרי 10 קרבות שמה אתה עובר ל-[/FONT][FONT=Arial]A[/FONT][FONT=Arial],ואם אתה מצליח לעשות 20 ניצחונות אתה עובר ל-[/FONT][FONT=Arial]S[/FONT][FONT=Arial],אם אתה מנצח שמה 50 פעם אתה מוכרז כאלוף".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ניקו אומרת לך:"אני חושבת שלא כדאי שנישאר כאן אם האנשים בלבן כאן בטח הרובוטים גם באזור" אתה רואה את קאלין בודק משהו בדיסק הדו-קרב שלו אתה שומע קול שאומר:"בטח קאלין,אצלנו בטוח,אתה והחברים שלך יכולים להיות אצלנו כמה ימים".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מרגיש לחיצה על הכתף שלך,אתה מסתובב ורואה את האישה מהתמונה,היא אומרת לך:"איפה ראית את האותיות האלה!תענה לי עכשיו אחרת אתה תראה מה זה הכוח של 'הורד השחור'!" יוסיי מגן עליך מאקיזה ואומר:"אקיזה,הורד השחור נעלמה,את שולטת בכוחות שלך" אתה רואה שעיניה הצהובות החדות של אקיזה נהיות יותר רגועות.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
ניקו אומרת לך:"אני חושבת שלא כדאי שנישאר כאן אם האנשים בלבן כאן בטח הרובוטים גם באזור" אתה רואה את קאלין בודק משהו בדיסק הדו-קרב שלו אתה שומע קול שאומר:"בטח קאלין,אצלנו בטוח,אתה והחברים שלך יכולים להיות אצלנו כמה ימים".[/QUOTE]
"מה קרה קאלין?יש בעיה בדיסק הדו-קרב?" אשאל את קאלין.
-
[quote=Astral;1240987][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"לא,אם [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] נמצא פה אני אלחם מולו",ווילי אומר לך:"אתה צריך להתחיל ברמות הנמוכות,כריס נמצא ברמה [/FONT][FONT=Arial]A[/FONT][FONT=Arial] שזו הרמה הגבוהה ביותר,אחרי רמת הליגה שזה [/FONT][FONT=Arial]S[/FONT][FONT=Arial],אתה חדש פה אז אתה צריך להילחם נגד מי שבטבלה [/FONT][FONT=Arial]C[/FONT][FONT=Arial],הבנת,אחרי 5 ניצחונות אתה עובר לרמה [/FONT][FONT=Arial]B[/FONT][FONT=Arial],ואחרי 10 קרבות שמה אתה עובר ל-[/FONT][FONT=Arial]A[/FONT][FONT=Arial],ואם אתה מצליח לעשות 20 ניצחונות אתה עובר ל-[/FONT][FONT=Arial]S[/FONT][FONT=Arial],אם אתה מנצח שמה 50 פעם אתה מוכרז כאלוף".[/FONT][/quote]
"טוב, אתה מכיר מישהו שאוכל לשחק מולו?" אשאל אותו באכזבה ממה שאמר לי
-
[FONT=Arial]ווילי אומר לך:"כול מי שברמה [/FONT][FONT=Arial]C[/FONT][FONT=Arial],דקה,סטיו!" אתה רואה נער צעיר ממך בשנה,אתה רואה שהוא מאוד דומה לווילי רק בלי המשקפיים הוא אומר לווילי:"מה אח גדול?",ווילי אומר לך:"זה אח שלי,סטיו,הוא משתמש בחפיסת אופל בסיסית נחמדה מאוד,הוא ברמה [/FONT][FONT=Arial]C[/FONT][FONT=Arial],אני חושב ששניכם תהיו יריבים מתאימים".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"דיברתי עם יוסיי,הוא אמר שהמצב באזור שלו נרגע ושאנחנו יכולים להיות אצלו,עם ג'ק,קרו ושאר החבורה,ממה שהבנתי גם בליסטר אצלו,קדימה אנחנו צריכים למהר ממה שהבנתי מסוכן מאוד להישאר פה קדימה" אתם מתחילים לרוץ לעבר הגשר שממנו באתם,אתם רוצים אופנוע אדום,אתה רואה את יוסיי עליו,הוא אומר לכם,קרו ואקיזה בדרך,אייצ'י אתה תלך עם קרו,ניקו עם אקיזה וקאלין תעלה",אתה רואה את קאלין ויוסיי נעלמים,אחרי זה אתה רואה אופנוע שחור ואופנוע אדום מתקרבים,אתה רואה את קרו ואת אקיזה מתקרבים,ניקו הולכת עם אקיזה,קרו אומר לך:"נו,אתה בא או לא?".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"דיברתי עם יוסיי,הוא אמר שהמצב באזור שלו נרגע ושאנחנו יכולים להיות אצלו,עם ג'ק,קרו ושאר החבורה,ממה שהבנתי גם בליסטר אצלו,קדימה אנחנו צריכים למהר ממה שהבנתי מסוכן מאוד להישאר פה קדימה" אתם מתחילים לרוץ לעבר הגשר שממנו באתם,אתם רוצים אופנוע אדום,אתה רואה את יוסיי עליו,הוא אומר לכם,קרו ואקיזה בדרך,אייצ'י אתה תלך עם קרו,ניקו עם אקיזה וקאלין תעלה",אתה רואה את קאלין ויוסיי נעלמים,אחרי זה אתה רואה אופנוע שחור ואופנוע אדום מתקרבים,אתה רואה את קרו ואת אקיזה מתקרבים,ניקו הולכת עם אקיזה,קרו אומר לך:"נו,אתה בא או לא?".[/QUOTE]
"אני בא קרו." אומר לקרו ואעלה על האופנוע שלו.לאחר מכן אומר לקרו:"שמעתי עליך, אתה בעל חפיסת בלאקווינג נכון?כי גם אני."