[QUOTE=Brook;1363964]עמית על מה אתה מדבר?
מה זאת אומרת לשלוח ציור?[/QUOTE]
במייל האחרון שלהם הם אמרו שיש איזו תחרות ציורים כזאת שמי שמצייר הכי טוב מקבל 1000 זהב, השני 500 והשלישי 250.
רציתי לשלוח אבל אין לי כוח, ואני לא ממש יודע לצייר :sorry:
Printable View
[QUOTE=Brook;1363964]עמית על מה אתה מדבר?
מה זאת אומרת לשלוח ציור?[/QUOTE]
במייל האחרון שלהם הם אמרו שיש איזו תחרות ציורים כזאת שמי שמצייר הכי טוב מקבל 1000 זהב, השני 500 והשלישי 250.
רציתי לשלוח אבל אין לי כוח, ואני לא ממש יודע לצייר :sorry:
עד מתי זה?
כי אולי אני אשתתף O:
[B][COLOR="Red"]שני גיבורים חדשים![/COLOR][/B]
[B]ספיידרמן מ-2099[/B] עולה 600 זהב.
[B]מלך הקופים[/B] שעולה גם 600 זהב.
[B]יש גם הנחה על PHEONIX ו-PSYLOCKE[/B] והן עולות 300 זהב.
ג'ין גריי ופיניקס אותו דבר? יש הבדל בינהן?
[QUOTE=Skyfall;1364387]ג'ין גריי ופיניקס אותו דבר? יש הבדל בינהן?[/QUOTE]
כן, זה שתי דמויות שונות..
אח שלי פתח משתמש חדש במשחק וזה כל הזמן אומר שהפלאגין קרס. הוא משתמש בגוגל כרום. הוא לא הוריד את המשחק.
ד"א, אני גם שוקל לחזור למשחק, איך עושים מתקפה מיוחדת (אם יש)?
[QUOTE=♣Trunks♣;1364825]אח שלי פתח משתמש חדש במשחק וזה כל הזמן אומר שהפלאגין קרס. הוא משתמש בגוגל כרום. הוא לא הוריד את המשחק.
ד"א, אני גם שוקל לחזור למשחק, איך עושים מתקפה מיוחדת (אם יש)?[/QUOTE]
במשימות:
אתה לוחץ קליק ימני כשיש לך את מספר הכוכבים הנחוץ.
ברגיל:
יש לך סמיילים סגולים בסרגל למטה, תלחץ על מה שלא נעול לך ותבצע התקפה מיוחדת.
ברגיל אפשר גם לעשות Shift+1/2/3 בהתאם למספר ההתקפה
אותו דבר זה במשימות אם רוצים להחליף את המתקפה המיוחדת [של המקש הימני], בכל שלב זה יחזור לבחירה שבחרת מההתחלה, נגיד היית עם המתקפה הראשונה, אתה לוחץ באמצע המשימה Shift+2 ואז אתה תהיה עם המתקפה השנייה
[QUOTE=Reborn;1364826]במשימות:
אתה לוחץ קליק ימני כשיש לך את מספר הכוכבים הנחוץ.
ברגיל:
יש לך סמיילים סגולים בסרגל למטה, תלחץ על מה שלא נעול לך ותבצע התקפה מיוחדת.[/QUOTE]
[QUOTE=Brook;1364884]ברגיל אפשר גם לעשות Shift+1/2/3 בהתאם למספר ההתקפה
אותו דבר זה במשימות אם רוצים להחליף את המתקפה המיוחדת [של המקש הימני], בכל שלב זה יחזור לבחירה שבחרת מההתחלה, נגיד היית עם המתקפה הראשונה, אתה לוחץ באמצע המשימה Shift+2 ואז אתה תהיה עם המתקפה השנייה[/QUOTE]
תודה רבה לשניכם אבל יש לכם גם תשובה לבעיה האחרת?
מישהו יודע מה הקודים של אוגוסט?
מישהו יודע אם יש הנחות חדשות?
[QUOTE=Sire Despair;1365680]מישהו יודע אם יש הנחות חדשות?[/QUOTE]
בינתיים אין, יודיעו לך במייל.
יצאתי כל כך קוקסינל שלא חיכיתי עם הכסף לספיידרמן 2099..
ארני בטוח שחצי ואולי כולם מפה לא מכירים אותו.. זה היה כל כך אדיר עם היה לי אותו אתם לא מבינים איזה פיספוס זה
[QUOTE=Spider Man;1366151]יצאתי כל כך קוקסינל שלא חיכיתי עם הכסף לספיידרמן 2099..
ארני בטוח שחצי ואולי כולם מפה לא מכירים אותו.. זה היה כל כך אדיר עם היה לי אותו אתם לא מבינים איזה פיספוס זה[/QUOTE]
אני מכיר, הוא משאטרד דימנשיון..
בדיאס אין לו קורים, כמעט חשבתי שסתם יהיה שווה לקנות אותו ואז ראיתי אנשים איתו ואני מבין כמה שווה לי לחכות עוד כמה זמן..
אתה משחק במשחק הזה אחי? אני מכיר אותו בעל פה ואין לי אותו ):
[SIZE=3][COLOR=red]ממש הרגע יצא עדכון חדש! [SIZE=2]אפילו לא התעדכן בפרסומות בתחילת המשחק[/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B][COLOR=black]CABLE (קייבל)[/COLOR][/B] , גיבור על שנוצר מDNA של סייקלופס והמלכה האדומה ע"י מיסטר סיניטר ונשלח אל העתיד. מופיע עכשיו בחנות בקולקציית הגיבורים (ובספיישל) [B]ב600 גולד[/B][/COLOR]
ו[B]איירון מן[/B] (קלאסיק), מופיע גם הוא בחנות בקולקציית הגיבורים ובספיישל. פעם הוא עלה 1,000 סילבר בחנות של המנויים (איפה שרשום אגנטס אונלי) ועכשיו הוא עולה, כמו קייבל,[B] 600 גולד[/B]