אני לא רוצה אתה הבולבול הקטן שלך ומלא החיידקים! אני רוצה אחד של קנדי סקסי וגדול!! >:
Printable View
אני לא רוצה אתה הבולבול הקטן שלך ומלא החיידקים! אני רוצה אחד של קנדי סקסי וגדול!! >:
[QUOTE=Ritsuka Kun;1292896]אביזי אחת מעליך~[/QUOTE]
אתה עומד להקדיש :D
[quote=LordAbizi;1292895]רב לך. (עכשיו אני צריך ללמוד מה פשר הביטוי הזה)
כ.ב.מ לא, ואם אני מספיק אתאמץ אני גם אמצא איזשהו פרוש לאחד החוקים שיאסור על כך.[/quote]
@Ritsuka Kun
הממ... זאת אפשרות מעניינת. אם אתה מוכן לעסוק בזה במהלך השבוע שאני לא פה אז זה בסדר מבחינתי.
אם התוצאה של מה שעשיתי עכשיו הייתה שצטטתי את עצמי (וזו אכן התוצאה), אז בוודאי המוח שלי כבר ממש מאובן. חי נפשי אני פסיכופט.
מישהו פה זוכר אותי?
ומה קורה?
[QUOTE=LordAbizi;1292901]@Ritsuka Kun
הממ... זאת אפשרות מעניינת. אם אתה מוכן לעסוק בזה במהלך השבוע שאני לא פה אז זה בסדר מבחינתי.[/QUOTE]
זה אם אתה רוצה XP
לא החלטה שלי חח
[QUOTE=Ritsuka Kun;1292899]אני לא רוצה אתה הבולבול הקטן שלך ומלא החיידקים! אני רוצה אחד של קנדי סקסי וגדול!! >:[/QUOTE]
לקנדים אין בולבול גדול
וקנדים הם לא סקסים
בוא נסכם על כושי משבט נידח באפריקה, 29 ס"נ, עם מחלות מין (בכל זאת, אפריקאי) ועם אפשרות לחבר טלפוני (אלא אם כן כבר לך מסייבר/פון סקס)
[QUOTE=Angelamon;1292893]אתם יכולים לעשות שרשור,לא צריך אישור ויש לכם יד חופשית לעשות כרצונכם[/QUOTE]
למה אתה כ"כ מופתע בחתימה שלך שהשם האמריקאי של קאייטו זה קייט? ה-או בסוף של שמות זה משהו שיחודי לשמות יפנים ואתה עושה בחתימה שלך כזה סיפור מזה..
[QUOTE=LordAbizi;1292901]@Ritsuka Kun
הממ... זאת אפשרות מעניינת. אם אתה מוכן לעסוק בזה במהלך השבוע שאני לא פה אז זה בסדר מבחינתי.
אם התוצאה של מה שעשיתי עכשיו הייתה שצטטתי את עצמי (וזו אכן התוצאה), אז בוודאי המוח שלי כבר ממש מאובן. חי נפשי אני פסיכופט.[/QUOTE]
אבל אתה הפסיכופט האהוב עלינו
[quote=גרודון;1292902]מישהו פה זוכר אותי?
ומה קורה?[/quote]
כן..
[quote=Ritsuka Kun;1292903]זה אם אתה רוצה XP
לא החלטה שלי חח[/quote]
אני די בטוח שהסברתי את עצמי היטב קודם: אם אתה מוכן לעסוק באישורי משחקים במהלך השבוע שבו אני לא פה, אז זה בסדר מבחינתי.
[QUOTE=LordAbizi;1292908]אני די בטוח שהסברתי את עצמי היטב קודם: אם אתה מוכן לעסוק באישורי משחקים במהלך השבוע שבו אני לא פה, אז זה בסדר מבחינתי.[/QUOTE]
אני יכול לעזור לעומר? :$
[QUOTE=יאיר לפיד מלך;1292904]לקנדים אין בולבול גדול
וקנדים הם לא סקסים
בוא נסכם על כושי משבט נידח באפריקה, 29 ס"נ, עם מחלות מין (בכל זאת, אפריקאי) ועם אפשרות לחבר טלפוני (אלא אם כן כבר לך מסייבר/פון סקס)[/QUOTE]
לא סקסים?
[IMG]http://www.popularpeople.info/wp-content/uploads/2011/03/Ryan_Reynolds_01.jpg[/IMG]
אביזי אין לי בעיות לעזור עד כמה שאני אוכל ^_^
[QUOTE=Ritsuka Kun;1292910]לא סקסים?
[IMG]http://www.popularpeople.info/wp-content/uploads/2011/03/Ryan_Reynolds_01.jpg[/IMG]
אביזי אין לי בעיות לעזור עד כמה שאני אוכל ^_^[/QUOTE]
לא יודע, לא הטיפוס שלי
אני יודע אתה בקטע של גברים סטייל מיסטר בין
[quote=Ritsuka Kun;1292910]לא סקסים?
אביזי אין לי בעיות לעזור עד כמה שאני אוכל ^_^[/quote]
אוקיי, אז בנושא ההעדרות שלי אני עכשיו אוסיף שאני נותן לך ייפוי כוח מלא על פורום חת"ם בתאריכים האלו.
[quote=יאיר לפיד מלך;1292909]אני יכול לעזור לעומר? :$[/quote]
לפי מה שאמרתי קודם, בתאריכים בהם אני לא כאן, לעומר יהיה יפוי כח מלא על חת"ם. אי לכך, העובדה שתוכל לעזור לו והקף העזרה שתוכל לתת לו תלויה בו רק בו.