-
[quote]נועם
*במהלך איוונט
*שעה-ערב
* כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-קנאלייב,סינו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתהב וטארה משתגרים למוסדיפ בהואן ומחכים לטיסה. פורטרי היא עיר קטנה וירוקה הבנויה בין העצים. לאחר כמה זמן אתם רואים מסוק בשמיים, ובתוכו נמצאים אנשים במדים אדומים שאומרים:"טארה,טורי, עלו על הסולם!" ומיד לאחר מכן יורד סולם חבלים. אתם עולים על סולם החבלים, מגיעים למסוק ועולים עליו. הטיסה ארוכה מאוד, ובינתיים אתה וטארה ישנים. כשאתם מתעוררים, אתם מרגישים את הקור. אתם יוצאים מהמסוק ורואים שאתם בתוך ארץ של שלג ורח, ומולכם ניצבת טירה כחולה ענקית. לידכם אתם רואים עוד איש במדים האדומים. הוא אומר:"שמי ווס. ברוכים הבאים לאלמיה! כרגע באלמיה אין לנו בעיות בכלל, אז החיים פה די שמחים. זוהי טירת אלמיה. אני הולך ללוות אתכם בטירה ולחפש את לוקאריו". אתפם נכנסים לטירה ושוב פעם אתה מרגיש את אותו גל קור פתאומי. הפעם גם ווס וטארה מרגישים אותו. בשלב מסוים אתם מגיעים לחלק בטירה שבו יש עלייה למעלה ויציאה ימינה.
מה תעשה?[/quote]
[i]למה יש לי הרגשה שאני הולך להילחם בארטיקונו?[/i]
"טוב. אני מציע שנתפצל: ווס וטארה,אתם תלכו ליציאה הימנית. אני אעלה למעלה. והכי חשוב: אם מישהו מוצא משהו,להודיע מיד!" אני אומר ופונה למעלה. "אוי,כל כך קר פה..." אני אומר. 'יכול להיות ש...' אני חושב לעצמי ומדמיין תמונה של ארטיקונו בראש. "לא..." אני נאנח לעצמי. "אבל רק למקרה ש..פאנגז,סטיל,גאב וקאט,צאו!" אני אומר ומוציא את כולם מהפוכדורים. "תסתכלו טוב טוב. שימו לב לכל תנועה חשודה. במיוחד לציפור ענקית וכחולה או כלב כחול-שחור גדול שעומד על שתיים..."
-
[B][COLOR="Red"]אנדי[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
*gps-הר הגעש פלדרה, אובליביה
אתה אומר למולטרס שאתה לא רוצה לפגוע בו או בסביבת החיים שלו, ואומר לו שאתה רק מחפש בלייזיקן. הוא עונה לך בטלפתיה:"בלייזיקן נמצא בחדר השני בקמה למטה. למען האמת הוא מאוד מפריע לי, אני אשמח אם תיקח אותו. ועכשיו, לכו מהפסגה!" הוא צועק אליך בטלפתיה ואתם יורדים לקומה הקודמת. אתם רואים בקומה הקודמת חדר נוסף, ונכנסים אליו. בחדר אתם רואי סוג של תרנגול גבוה שהולך על שתי רגליים. הוא רואה אותכם ומתעצבן. רוב אומר לכם:"קדימה אנדי ווקאס! זאת ההזדמנות של אחד מכם לתפוס את בלייזיקן בפוק-משהו שלכם!" הוא אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Orange"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="Orange"]*היצירתיות שלך בשמיים. בגלל זה, עכשיו אתה הולך להיתקל בבונוס לא מתוכנן במ''ת!
*שעה-ערב
* כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה מציע שתתפצלו. ווס וטארה הולכים ימינה, בעוד אתה עולה למעלה עם כל הפוקימונים שלך בחוץ. בפסגת הצריח, אתה רואה פסל קרח גדול מאוד. לאחר כמה שניות נקודות צהובות מופיעות על הפסל באזור הראש, והוא מתעורר. אתה שומע בראשך את סיקאמור:"מדהים,טורי! זה רג'אייס, הגולם האגדי! נסה לתפוס אותו. יש מאחוריך כדור אולטרה. תשתמש בו".
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1448757][b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערה בדרך 206, סינו
אתה מתחיל לזוז איתו ואומר לו שאין לו מה לדאוג ושתמצאו את המשפחה שלו. אתה יורד עמוק מתחת לאדמה ובסופו של דבר מוצא חדר במערה, שבו יושבים שני גארצ'ומפים וגרסה קטנה של גארצ'ומפ. גיבל אומר:"הנה המשפחה שלי!" ומיד לאחר מכן הגארצ'ומפים מביטים עליך וחושפים עליך שיניים.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"אוו תירגעו רק באתי והחזרתי לכם את הבן שלכם לא באתי לפגוע בכם" אגיד להם
הוציא את הפלאפון (או כל כלי תקשורת אחר שיש) ואתקשר לפרופסור לשאול אותו מה צריך לחקור בדיוק על הגארצ'ומפים
-
[quote]נועם
*היצירתיות שלך בשמיים. בגלל זה, עכשיו אתה הולך להיתקל בבונוס לא מתוכנן במ''ת!
*שעה-ערב
* כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה מציע שתתפצלו. ווס וטארה הולכים ימינה, בעוד אתה עולה למעלה עם כל הפוקימונים שלך בחוץ. בפסגת הצריח, אתה רואה פסל קרח גדול מאוד. לאחר כמה שניות נקודות צהובות מופיעות על הפסל באזור הראש, והוא מתעורר. אתה שומע בראשך את סיקאמור:"מדהים,טורי! זה רג'אייס, הגולם האגדי! נסה לתפוס אותו. יש מאחוריך כדור אולטרה. תשתמש בו".
מה תעשה?[/quote]
[i]אני מת על המשחק הזה!!!!![/i]
"רג'יאייס!!!!! אתה שלי!" אומר ואתפוס את האולטרה בול בידי. "גאב,תעיף אותי באוויר!" אומר ואצפה בגאב משתמש בחוזק. ידיו מתארכות ומתחזקות, ואני מרגיש שאני מתעופף. "פוכדור," אני קורא ועושה 3 סלטות באוויר. "צא!!!!"
אומר ואזרוק את הפוכדור. "אתה שלי!" אצעק לרג'יאייס. 'בבקשה?' אחשוב לעצמי.
-
[quote=torterra11;1448752][b][color="red"]
[b][color="darkred"]מתן[/color][/b]
[color="darkred"]*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps-מערת סרוליאן, קנטו
אתה ולין משתגרים בבהילות לאי סינאבאר, ואתה רואה יצור סגול בגודל של אדם נלחם מול סוג של ברווז אש. לידו אתה רואה את בליין. אתה מסמן ללין להישאר במקום שלה ורץ קדימה, בין בליין למיוטו. בליין צועק:"מגמר, תגן על הילד!" ומגמר יוצר בועת מגן ירוקה סביבך. אתה שואל את מיוטו למה הוא כועס כל כך. מיד אתה נזכר במה שקדברה אמר שמיוטו אמר ואומר לו שלא משנה כמה אתה כועס אליות היא לא הדרך לפתור שום דבר. מיד לאחר מכן אתה שומע בראשך קול אדיש וקר שאומר:"אתה טועה ילד. אתה לא חווית את זה. אותך לא ייצרו במעבדה בתור שכפול של חתול מעופף, ולאחר מכן ניסו לאלף אותך לעשות מה שאיש גבוה עם חתול לבן אומר. אותך לא גידלו במעבדה כל חייך. אותך לא זרקו בגלל שהוגדרת כ'ניסוי שנכשל'. אתה לא הרסת במו ידיך אחוזה שלמה כשניסית להרוס רק בן אדם אחד. אתה לא יודע מה זה לחיות עם כוח כזה בתוכך, ועוד כשעכשיו גיליתי שג'ובאני מפקד על הפעולות של צוות רוקט בקנטו? אין מצב שאני הולך לוותר לו. שמעת אותי ג'ובאני?" שואל מיוטו. להפתעת כולם, מאחורי אחד הסלעים מגיח ג'ובאני בכבודו ובעצמו, בליווי שני אנשים בלבוש לבן. הגבר עם שיער תכלת והאישה עם שיער אדום."יפה מאוד מיוטו. אז אתה כן חזק. למרו שאתה סך הכל שכפול של חתול מעופף..." התגרה בו ג'יובאני. זעמו של מיוטו רק הלך וגבר. באותו רגע אתה רואה ליד רגליך שתי אבנים בצבע של מיוטו. על אחת מהם יש גומת x בצבע השני של מיוטו, ועל השנייה דוגמת y בצבע השני של מיוטו. באותו רגע מהדהדות בראשך מילותיו של פרופ' סיקאמור:"מיוטונייט x ומיוטונייט y". מיד לאחרמ כן ג'ובאני ממשיך לדבר: תכיר, מיוטו, אלו הם עוזריי, אריאנה וארצ'ר. תראו למיוטו מה זה סגנים. "כן המפקד ג'ובאני!" אמרו ארצ'ר ואריאנה. "זאפדוס,ארמלדו, צאו!" צועקים אריאנה וארצ'ר ומהפוקדורים יוצאים לא אחרים מאשר הארמלדו של ארצ'ר והציפור האגדית זאפדוס, אשר כנראה כרגע בשליטת אריאנה. אתה מבין שאתה תהיה חייב לעזור למיוטו, ומהר.
מה תעשה?[/color][/quote]
"מיוטו , רוצה לעשות להם הופעה?"אני שואל אותו ומחזיק בידי את המיוטונייט y , "להוכיח להם שאתה לא שכפול של חתול מעופף , אתה פוקימון בעצמך , יותר טוב מרוב הפוקימונים של מחוז קאנטו ויותר טוב מג'ובאני."אני אומר , אם הוא מסכים אז אני מפעיל את המיוטונייט y (יותר נכון מנסה) , אם אני מצליח אז אני מוציא את טייראנט ובריוורי מהפוקדור.
אם אני לא מצליח אני שואל את מיוטו איך מפעילים אותה.
-
[quote=torterra11;1448762][b][color="red"]אנדי[/color][/b]
[color="red"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
אתה אומר למולטרס שאתה לא רוצה לפגוע בו או בסביבת החיים שלו, ואומר לו שאתה רק מחפש בלייזיקן. הוא עונה לך בטלפתיה:"בלייזיקן נמצא בחדר השני בקמה למטה. למען האמת הוא מאוד מפריע לי, אני אשמח אם תיקח אותו. ועכשיו, לכו מהפסגה!" הוא צועק אליך בטלפתיה ואתם יורדים לקומה הקודמת. אתם רואים בקומה הקודמת חדר נוסף, ונכנסים אליו. בחדר אתם רואי סוג של תרנגול גבוה שהולך על שתי רגליים. הוא רואה אותכם ומתעצבן. רוב אומר לכם:"קדימה אנדי ווקאס! זאת ההזדמנות של אחד מכם לתפוס את בלייזיקן בפוק-משהו שלכם!" הוא אומר.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"תודה מולטרס" אומר לו לפני שנרגיז אותו ונרד למטה לקומה התחתונה יותר. אחרי שנראה את בלייזיקן אצעק לרוב זה לא פוקה-משהו אלה פוכדור ואני הולך לתפוס את בלייזיקן הזה! לאחר מכן אומר להיפאודון: "זה הולך להיות קרב לא קל. תשתמש בקבר חול כדי לחסום אותו ואז תשתמש בחפירה ביחד עם לעיסה לפני שהוא יספיק לתקוף אותך! הפוקימון הזה הולך להיות שלי!"
-
[B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
[COLOR="Green"]*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערה בדרך 206, סינו
אתה אומר לגארצ'ומפים דרך המכשיר שייגרעו כי באת להחזיר להם את הבן שלהם. הגארצ'ומפ הגדול יותר עונה ואתה יוכל לשמוע באוזניות:"טוב. אנחנו מודים לך שמצאת את גיבל שלנו. יש משהו נוכל לעשות למענך?" אבא גארצ'ומפ שואל אותך. אתה מתקשר לסיקאמור דרך המכשיר דמוי האייפון ושואל אותו מה אתה צריך לחקור בדיוק על גארצ'ומפ. סיקאמור אומר:"תנסה ללכוד אחד. אם לא הצלחת, תנסה ללכוד אחת מההתפתחויות האחרות שלו. תתפוס את הגארצ'ומפ עם הטמפו-בול ולא עם שום דבר אחר. זהו פוקדור זמני עם יכולת תפיסה של 100 אחוזים, שמשחרר את הפוקימון לאחר ביצוע המטרה. במקרה הזה המטרה היא פיתוח מגה של גאצ'ומפ. להתראות בר!" אומר סיקאמור ומנתק את השיחה. אתה אומר לאבא גארצ'ומפ את מה שסיקאמור אמר דרך המיקרופון. אתה שומע תשובה:"אין בעיה. אני מסכים להיתפס באופן זמני כדי שתוכל לחזק אותי. אבל, רק אם תצליח לנצח אותי בקרב. נראה אותך!" בינתיים אתה מוצא מאחוריך פוקימון הנראה כמו פוקדור רגיל, רק שצבעו הוא כחול בכל חלקיו הנראה כך: [SPOILER][IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up386.siz.co.il/up1/ii1ygzmj3nmg.bmp[/IMG][/URL][/IMG][/SPOILER].
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"]*אני שמח שאתה אומר את זה.
*במהלך איוונט
*שעה-ערב
* כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה תופס את האולטרה בול בידך. מיד לאחר מכן, אתה אומר לגאב להשתמש בחוזק על רג'אייס. גאב תופס את רג'אייס, גורם לידיו לזהור ומרים אותו. תוך כדי הרבה, גאב גדל וראשו גם הוא גדל. לאחר מכן הוא חוזר לצבעי צהוב-אדום. *מזל טוב! גאב התפתח ל[B]מגמר[/B]!!!*. לאחר מכן, מאגמאר מטיח את גרג'אייס בעוצמה על הרצפה ושולח סילון אש חמה שנראה כי הוא מחליש את רג'אייס. *מזל טוב! גאב למד [B]להביור[/B]!!!* מיד לאחר מכן אתה זורק את כדור האולטרה. תוך כדי תפיסה, הכדור משנה צבעו לסגול ומצמיח שתי קשתות לבנות. האולטרהבול הפך למאסטרבול! המאסטר נוגע ברג'אייס, נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3, ו...
[SPOILER]מזל טוב מאוד!!! תפסת את הפוקימון האגדי רג'אייס![/SPOILER].
מיד לאחר מכן אתה הולך אל ווס וטארה, ורואה שבחדר הראשון בצד השני של הטירה יושבת ציפור כחולה עם זנב מנצנץ וכחול, כשלידה עומדים קרחונים של ווס, טארה והפוקימונים שלהם. הציופר האגדית ארטיקונו מתחילה לטעון קרן קרח נוספת לכיוונך.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-האי סינאבאר, קנטו
אתה אומר למיוטו מילים המכניסות בו עוצמה ואומץ. מיד לאחר מכן אתה נזכר במילותיו של פרופ' סיקאמור:"תיתן לפוקימון את האבן ולחץ על הכפתור בצמיד". אתה נותן למיוטו את המיוטונייט Y ולוחץ על הכפתור בצמיד שלך. מצמיד הקישור יוצאים אורות סגולים, וכך גם מהאבן. מיוטו זוהר, זנבו עובר לחלק האחורי של ראשו, רגליו מגדלות טפרים עגולים וכך גם ידיו. לאחר התהליך הבא מיוטו הופך למגה מיוטו Y ,הנראה כך: [SPOILER][IMG]http://www.serebii.net/xy/mewtwo.png[/IMG][/SPOILER]. מיד לאחר מכן אתה מוציא גם את טייראנט וברווירי. לין מתקרבת ומוציאה את באלון ואמאורה. ג'ובאני אומר:"פרסיאן,נידוקינג,נידוקווין,מאמוסווין, צאו!" ומהפוקדור יוצאים פוקימו החתלתול הפרסי של ג'ובאני, שני פוקימונים דמויי עכברי ענק, אחד סגול ואחת תכולה וממותה ענקית עם מסכה כחולה מסביב לעיניה. "עכשיו זה הוגן! אומר ג'ובאני"
מה תעשה?
פוקימונים חדשים שהתגלו:
[SPOILER]מיוטו: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/150.gif[/IMG]
פרסיאן: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/053.gif[/IMG]
זאפדוס: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/145.gif[/IMG]
ארמלדו: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/348.gif[/IMG]
נידוקינג: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/034.gif[/IMG]
נידוקווין: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/031.gif[/IMG]
מאמוסווין: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/473.gif[/IMG][/SPOILER]
[/COLOR]
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
אתה מודה למולטרס לפני שאתם יורדים קומה. כשאתם מגיעים לבלייזיקן, לוקאס אומר:"הוא כולו שלך, חבר". אתה שומע בראשך את פרופ' סיקאמור מדבר אליך:"אנדי, מאחוריך אתה תמצא כדור אולטרה. הוא אמור לעזור לך בסופו של דבר עם התפיסה". מיד לאחר מכן אתה אומר להיפאודון מה לעשות. היפאודון יורה מכל חוריו חול הקובר את בלייזיקן בתוכו. באותו זמן היפאודון מתחפר, מתקיף את בלייזיקן ממתחת במתקפת החפירה ואז נושך את בלייזיקן בעוצמה רבה. כל המתקפות ביחד משאירות את בלייזיקן כמעט מעולף. מיד לאחר מכן בלייזיקן רץ בשארית כוחותיו לעבר היפאודון ובועט בו בעיטת להט בוערת שלא משאירה לו נזק רב. בלייזיקן במצב מושלם לתפיסה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1448828][b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערה בדרך 206, סינו
אתה אומר לגארצ'ומפים דרך המכשיר שייגרעו כי באת להחזיר להם את הבן שלהם. הגארצ'ומפ הגדול יותר עונה ואתה יוכל לשמוע באוזניות:"טוב. אנחנו מודים לך שמצאת את גיבל שלנו. יש משהו נוכל לעשות למענך?" אבא גארצ'ומפ שואל אותך. אתה מתקשר לסיקאמור דרך המכשיר דמוי האייפון ושואל אותו מה אתה צריך לחקור בדיוק על גארצ'ומפ. סיקאמור אומר:"תנסה ללכוד אחד. אם לא הצלחת, תנסה ללכוד אחת מההתפתחויות האחרות שלו. תתפוס את הגארצ'ומפ עם הטמפו-בול ולא עם שום דבר אחר. זהו פוקדור זמני עם יכולת תפיסה של 100 אחוזים, שמשחרר את הפוקימון לאחר ביצוע המטרה. במקרה הזה המטרה היא פיתוח מגה של גאצ'ומפ. להתראות בר!" אומר סיקאמור ומנתק את השיחה. אתה אומר לאבא גארצ'ומפ את מה שסיקאמור אמר דרך המיקרופון. אתה שומע תשובה:"אין בעיה. אני מסכים להיתפס באופן זמני כדי שתוכל לחזק אותי. אבל, רק אם תצליח לנצח אותי בקרב. נראה אותך!" בינתיים אתה מוצא מאחוריך פוקימון הנראה כמו פוקדור רגיל, רק שצבעו הוא כחול בכל חלקיו הנראה כך: [spoiler][img][url=http://www.siz.co.il/][img]http://up386.siz.co.il/up1/ii1ygzmj3nmg.bmp[/img][/url][/img][/spoiler].
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"אין שום בעיה!" אגיד לגארצ'ומפ
'זה בטח הפוכדור שאיתו אני יצטרך לתפוס אותו,אין בעיה אני אעשה את זה, זה יהיה קשה, בכל זאת זה גארצ'ומפ אבל...' אחשוב לעצמי
"קדימה הונצ'קרו צא חבר אני צריך אותך!, דופק אפל על גארצ'ומפ!" אקרא
-
[quote=torterra11;1448828][b][color="green"]r]
[/color][b][color="red"]אנדי[/color][/b]
[color="red"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
אתה מודה למולטרס לפני שאתם יורדים קומה. כשאתם מגיעים לבלייזיקן, לוקאס אומר:"הוא כולו שלך, חבר". אתה שומע בראשך את פרופ' סיקאמור מדבר אליך:"אנדי, מאחוריך אתה תמצא כדור אולטרה. הוא אמור לעזור לך בסופו של דבר עם התפיסה". מיד לאחר מכן אתה אומר להיפאודון מה לעשות. היפאודון יורה מכל חוריו חול הקובר את בלייזיקן בתוכו. באותו זמן היפאודון מתחפר, מתקיף את בלייזיקן ממתחת במתקפת החפירה ואז נושך את בלייזיקן בעוצמה רבה. כל המתקפות ביחד משאירות את בלייזיקן כמעט מעולף. מיד לאחר מכן בלייזיקן רץ בשארית כוחותיו לעבר היפאודון ובועט בו בעיטת להט בוערת שלא משאירה לו נזק רב. בלייזיקן במצב מושלם לתפיסה.
מה תעשה?[/color][/quote]
לא שאני מתנגד אבל מאיפה האולטרה בול?
ובלייזיקן באמת יהיה שלי?
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערה בדרך 206, סינו
אתה ואמר לגארצ'ומפ שאין לך בעיה. אתה שומר את הכדור שאיתו תצטרך לתפוס את גארצ'ומפ. אתה מוציא את הונצ'קרוו ואומר לו להשתמש בדופק אפל. הונצ'קרוו שולח טבעות אפלות לעבר גארצ'ומפ ופוגע בו בינוני. לאחר מכן, טפריו של גארצ'ומפ זוהרים, הוא רץ לעבר הונצ'קרוו ושורט אותו עם טופר דרקון עוצמתי המשאיר לו נזק רגיל.
מצב חיים שלך:
הונצ'קרוו-8/10 (גארצ'ומפ פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]*אם פרופ' סיקאמור יודע לדבר איתך דרך הראש שלך, הוא גם יכול לשלוח לך פוקדור
*בלייזיקן יהיה שלך ועוד איך
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
אתה זורק בשמחה את האולטרהבול לעבר בלייזיקן. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו...
[SPOILER]מזל טוב! תפסת בלייזיקן![/SPOILER]
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1448838][b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערה בדרך 206, סינו
אתה ואמר לגארצ'ומפ שאין לך בעיה. אתה שומר את הכדור שאיתו תצטרך לתפוס את גארצ'ומפ. אתה מוציא את הונצ'קרוו ואומר לו להשתמש בדופק אפל. הונצ'קרוו שולח טבעות אפלות לעבר גארצ'ומפ ופוגע בו בינוני. לאחר מכן, טפריו של גארצ'ומפ זוהרים, הוא רץ לעבר הונצ'קרוו ושורט אותו עם טופר דרקון עוצמתי המשאיר לו נזק רגיל.
מצב חיים שלך:
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"מעולה הונצ'קרו!, תמשיך כך" אגיד לו
"אתה נלחם מעולה, אתה ממש תתרום למחקר הזה" אגיד לגארצ'ומפ
"אבל עכשיו בוא נחזור לעניינים קדימה הונצ'קרו תן בו מתקפת כנף חזקה!"
-
[quote]נועם
*אני שמח שאתה אומר את זה.
*במהלך איוונט
*שעה-ערב
* כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה תופס את האולטרה בול בידך. מיד לאחר מכן, אתה אומר לגאב להשתמש בחוזק על רג'אייס. גאב תופס את רג'אייס, גורם לידיו לזהור ומרים אותו. תוך כדי הרבה, גאב גדל וראשו גם הוא גדל. לאחר מכן הוא חוזר לצבעי צהוב-אדום. *מזל טוב! גאב התפתח למגמר!!!*. לאחר מכן, מאגמאר מטיח את גרג'אייס בעוצמה על הרצפה ושולח סילון אש חמה שנראה כי הוא מחליש את רג'אייס. *מזל טוב! גאב למד להביור!!!* מיד לאחר מכן אתה זורק את כדור האולטרה. תוך כדי תפיסה, הכדור משנה צבעו לסגול ומצמיח שתי קשתות לבנות. האולטרהבול הפך למאסטרבול! המאסטר נוגע ברג'אייס, נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3, ו...
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
.
מיד לאחר מכן אתה הולך אל ווס וטארה, ורואה שבחדר הראשון בצד השני של הטירה יושבת ציפור כחולה עם זנב מנצנץ וכחול, כשלידה עומדים קרחונים של ווס, טארה והפוקימונים שלהם. הציופר האגדית ארטיקונו מתחילה לטעון קרן קרח נוספת לכיוונך.
מה תעשה?[/quote]
"אוי לא! טארה! ווס!" אסתכל עליהם. 'אני אשחרר אותכם חברים' אומר לעצמי. "ארטיקונו! אני טורי, ואני המאמן הכי טוב בעולם! אני גם הסוכן הכי טוב בעולם! וזה אומר שאני אנצח את צוות ראמפ''ג המפגר הזה! ואני גם אנצח אותך! ואני אנצח כל אחד שיפריע לי! התכונן,ארטיקונו! אתה הולך לפגוע בנחת זרועו של טורי אמבראו!!!" אומר. "גאב! סטיל! פאנגז! קאט! פוקימון קרב,צאו!!!" אומר ואוציא בתיאום את מאגמר,פיופיטר,דונאפן ומיאוסטיק. "תכיר זה הצוות שלי. כל אחד בנפרד הוא אדיר. אתה מוזמן להתחיל לנחש באיזה עוצמה כולנו ביחד נקרע אותך. וסתם כדי לוודא שאני מפרק אותך לגמרי, הנה חבר קטן שיהיה דיי שווה לכוחותיך. פריז!{רג'יאייס} צא!!!" אומר ואוציא את רג'יאייס. "ועכשיו:קרב! מאמגר,אתה הולך להפשיר את ווס,טארה וכל הפוקימונים. סטיל,תשמור עליו,אסור לו להיפגע בשום פנים ואופן! הוא היחיד שיכול להפשיר את החברים שלנו! פריז,תשתמש בתותח חשמול כדי לשתק את ארטיקונו, ואז תשתמש בקרן על. מיאוסטיק, על חושי. ודונפאן תשתמש בגלגל להבה. בואו נחסל את ארטיקונו!"
-
[quote=torterra11;1448838][b][color="green"]
[b][color="red"]אנדי[/color][/b]
[color="red"]*אם פרופ' סיקאמור יודע לדבר איתך דרך הראש שלך, הוא גם יכול לשלוח לך פוקדור
*בלייזיקן יהיה שלך ועוד איך
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
אתה זורק בשמחה את האולטרהבול לעבר בלייזיקן. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו...
[spoiler]מזל טוב! תפסת בלייזיקן![/spoiler]
מה תעשה?[/color][/quote]
"קרב נחמד" אומר ואקח את הפוקדור של בלייזיקן. "טוב נראלי שעשינו את העבודה פה וכדי שאנחנו נחזור לפרופסור סיקאמור" אומר ואחכה לתגובתו של לוקאס. לאחר מכן נצא מלוע ההר ונשתגר לקאלוס אחרי שנגיד תודה לרוב
-
[quote=torterra11;1448828][b][color="green"]
[b][color="darkred"]מתן[/color][/b]
[color="darkred"]*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-האי סינאבאר, קנטו
אתה אומר למיוטו מילים המכניסות בו עוצמה ואומץ. מיד לאחר מכן אתה נזכר במילותיו של פרופ' סיקאמור:"תיתן לפוקימון את האבן ולחץ על הכפתור בצמיד". אתה נותן למיוטו את המיוטונייט y ולוחץ על הכפתור בצמיד שלך. מצמיד הקישור יוצאים אורות סגולים, וכך גם מהאבן. מיוטו זוהר, זנבו עובר לחלק האחורי של ראשו, רגליו מגדלות טפרים עגולים וכך גם ידיו. לאחר התהליך הבא מיוטו הופך למגה מיוטו y ,הנראה כך: [spoiler][img]http://www.serebii.net/xy/mewtwo.png[/img][/spoiler]. מיד לאחר מכן אתה מוציא גם את טייראנט וברווירי. לין מתקרבת ומוציאה את באלון ואמאורה. ג'ובאני אומר:"פרסיאן,נידוקינג,נידוקווין,מאמוסווין, צאו!" ומהפוקדור יוצאים פוקימו החתלתול הפרסי של ג'ובאני, שני פוקימונים דמויי עכברי ענק, אחד סגול ואחת תכולה וממותה ענקית עם מסכה כחולה מסביב לעיניה. "עכשיו זה הוגן! אומר ג'ובאני"
מה תעשה?
פוקימונים חדשים שהתגלו:
[spoiler]מיוטו: [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/150.gif[/img]
פרסיאן: [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/053.gif[/img]
זאפדוס: [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/145.gif[/img]
ארמלדו: [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/348.gif[/img]
נידוקינג: [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/034.gif[/img]
נידוקווין: [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/031.gif[/img]
מאמוסווין: [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/473.gif[/img][/spoiler]
[/color]
[/color][/quote]
מיוטו יהיה שלי?
-------------
"בריוורי , תתקוף את נידוקינג במתקפת כנף ולאחר מכן בציפור אמיצה." אני אומר לבריוורי.
"טייראנט, תתקוף את זאפדוס בנשיכה לאחר מכן בזעם דרקון."אני אומר לטייראנט.
"ותזכרו שניכם להתחמק מכל התקפה שיתקפו אותכם."אני אומר להם.
-
[B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
*שעה-אחה''צ
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערה בדרך 206, סינו
אתה מועדד את הונצ'קרוו ואומר לגארצ'ומפ שהוא נלחם ממש מעולה ושהוא יתרום במחקר שלך. גארצ'ומפ מחייך. אתה אומר להונצ'קרוו להשתמש במתקפת כנף. הונצ'קרוו עף לאוויר בזמן שכנפו זוהרת, ואז חובט עם כנפו בגארצ'ומפ, משאיר לו נזק רגיל. גארצ'ומפ מנסה להרעיד את האדמה ולגרום לרעידת אדמה עוצמתית, אך הונצ'קרוו עף לאוויר ומתחמק מהמתקפה.
מצב חיים שלך:
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
* כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה מסתכל באימה על טארה ווס ואומר לעצמך שאתה תשחרר אותם. לאחר מכן אתה אומר לארטיקונו:"ארטיקונו! אני טורי, ואני המאמן הכי טוב בעולם! אני גם הסוכן הכי טוב בעולם! וזה אומר שאני אנצח את צוות ראמפ''ג המפגר הזה! ואני גם אנצח אותך! ואני אנצח כל אחד שיפריע לי! התכונן,ארטיקונו! אתה הולך לפגוע בנחת זרועו של טורי אמבראו!!!" אומר. "גאב! סטיל! פאנגז! קאט! פוקימון קרב,צאו!!! תכיר זה הצוות שלי. כל אחד בנפרד הוא אדיר. אתה מוזמן להתחיל לנחש באיזה עוצמה כולנו ביחד נקרע אותך. וסתם כדי לוודא שאני מפרק אותך לגמרי, הנה חבר קטן שיהיה דיי שווה לכוחותיך. פריז! צא!!!" אתה שומע את ארטיקונו אומר לך בטלפתיה:"נראה לך..." מיד לאחר מכן פרופ' סיקאמור אומר לך בראשך :"טורי, מאחוריך יש עוד אולטרהבול. אני רוצה שתתפוס את ארטיקונו בשבילי ותביא אותו אליי לאחר שתמצא את לוקאריו". מיד לאחר מכן האסטרטגיה שלך מתחילה. גאב ממיס בעזרת פרצי להבה את הקרחונים, בעוד סטיל מחפה עליו. פריז יורה מידו כדור חשמל הנירה כאילו מתותח הפוגע בארטיקונו קשה ומשתק אותו. לאחר מכן פריז טוען אנרגיה ליד ידו, ואז שולח קרן צבעונית ועצמתית לעבר ארטיקונו, פוגע בו קשה שוב. כעת פריז חייב לנוח קצת. לאחר מכן, קט גדלה, ושולחת גלים תכולים לעבר ארטיקונו, פוגעת בו בינוני. לאחר מכן פאנגז מתגלגל במהירות, עטוף בלהות לעבר ארטיקונו ופוגע בו קשה.ארטיקונו מתעלף. אתה זורק עליו את האולטרהבול. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו...
[SPOILER]מזל טוב! תפסת ארטיקונו בשביל פרופ' סיקאמור![/SPOILER]
לאחר מכן טארה, ווס והפוקימונים של טארה נמסים. היא אומרת:"תודה טורי! הצלת את חיי! וגם את חיי ווס, סקאל, ריילי, בוס ואס. תודה! בוא נמשיך לחפש את לוקאריו!" היא אומרת ואתם עולים לפסגת הצריח השני. בפסגת הצריח השני אתם רואים לא אחר מאשר כלב-תן שחור-כחול עם חרוטים לבנים על כפות ידיו ובחזהו. זהו לוקאריו, פוקימון ההילה. ווס וטארה אומרים:"טורי, כולו שלך".
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
אתה אומר שהיה קרב נחמד, וכדאי שתחזרו לפרופ' סיקאמור. לוקאס אומר:"לא צריך, הוא כבר מצא אותנו..." ומאחוריו, בליווי ריינג'ר נוסף, הולך לו פרופ' סיקאמור. "אוח, החום הזה נוראי לעומת מזג הנעים של לומיוס!"התלונן הפרופ'. "בכל מקרה, כל הכבוד אנדי! השלמת את חלק אחד של המשימה שלכם!" "חלק אחד?!" אתה ולוקאס מתפלאים יחד. "כן, חלק אחד". עונה סיקאמור. "החלק השני הוא הרבה יותר מסובך. עליכם למצוא את הבלייזיקנייט, האבן המיוחדת שמפתחת את בלייזיקן. לפי המקורות שלי, ראיות לאבן כדאי להתחיל לחפש בהר צ'ימני בהואן. בואו איתי, אני אביא אתכם לשם. צ'יימקו, צא!" אומר הפרופ' ומהפוקדור יוצא פוקימון דמוי פעמון מרחף עם דגל קשור ממנו "צ'יימקו, שגר אותי, אותך את אנדי, לוקאס והפוקימונים שלהם להר צ'ימני הואן!" אומר סיקאמור ושלושתםכ משתגרים להואן, מתרחקים מאובליביה הרחוקה. אתם נוחתים מול הר געש גדול אף יותר. "אוח, פה החום רק יותר נורא!" ממשיך להתלונן סיקאמור "טוב, אני אחכה לכם בלומיוס. תמצאו את הבלייזיקנייט!" אומר סיקאמור, תוך כדי הליכה הרחק ממכם.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]*תלוי...
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-האי סינאבאר, קנטו
אתם אומרים לפוקימונים שלכם מה לעשות. מגה מיוטו Y שולח סופת שלגים קפואה לעבר פרסיאן וארמלדו, אשר מעלפת את ארמלדו ופוגעת קשה בפרסיאן. לאחר מכן, טייראנט רץ לעבר זאפדוס בכבדות, מזנק לאוויר ונושך את זאפדוס. לאחר מכן טייראנט יורה להביור כתום-סגול לעבר זאפדוס. שתי המתקפות ביחד פוגעות בו קשה מאוד. ברוויר ממריא לאוויר כשכנפיו זוהרותף ואז עף למטה וחובט בעוצמה עם כנפיו בנידוקינג. לאחר מכן הוא טס לאוורי, מוקף בהילה כחולה, ולאחר מכן צולל לעבר נידוקינג, מוקף באש אדומה. הוא נפגע מעט. נידוקינג באופן כללי נפגע ברמה קריטית ביותר. לאחר מכן לין אומרת לפוקימוניה מה לעשות. אמאורה שולח על נידוקווין רוח קרירה המקפיאה אותה ומסבה לה נזק רב. לאחר מכן באלון טוען אנרגיה ליד פיו, ואז שול חקרן עוצמתית וצבעונית שכמעט מעלפת את מאמוסווין. באלון לא יכול להתקיף בתור הקרוב כי הוא צריך לנוח. לאחר מכן, אריאנה אומרת:"זאפדוס, מכת ברק על ברווירי!" וזאפדוס שולח זרם חשמלי עוצמתי אל ברווירי, משאיר לו נזק כבד. ארצ'ר מחזיר את ארמלדו. ג'ובאני אומר:"פרסיאן, נשיכה על פוריגון 2! נידוקינג מגה-קרן על פוריגון 2! מאמוסווין חבטת גוף על פוריגון 2!" שלושת הפוקימונים מתקרבים לעבר באלון. פרסיאן נושך אותו בחוזקה, נידוקינג דוקר אותו עם קרנו הזוהרת בעוד מאמוסווין קופץ ומזנק על באלון עד שהוא מעלף. לין אומרת:"חזור!".
מצב חיים שלכם:
מגה מיוטו Y-16/16 (פרסיאן פחות, ארמלדו התעלף).
טייראנט-10/10 (זאפדוס פחות), ברווירי-5/10 (זאפדוס יותר, נידוקינג פחות)
אמאורה-10/10 (נידוקווין פחות, קפואה), באלון-0/0 (פרסיאן,נידוקינג ומאמוסווין יותר)
מה תעשה?[/COLOR]