יום שלישי שמח :>
Printable View
יום שלישי שמח :>
[QUOTE=triner;1328070]יום שלישי שמח :>[/QUOTE]
תודהה!!
יואו איזה תותח איך זכרת?
[QUOTE=Death The Kid;1328061]ליאור,לך למלא לוטו,אתה ממש טוב בניחושים Xd
למי שלא הבין,כן הוא צודק
גם עיצבן אותי הקרב הזה נגד סאי שצריך לעשות התחמקות 3 פעמים,לא הבנתי מה זה "החלפה"!
לקח לי שעה להבין![/QUOTE]
באמת???? O:
אני הצלחתי לנצח תוך שניה עם נארוטו, נתקעתי בקרבות של שיקאמארו נגדו (ונגד הידאן גם נראה לי)..
[QUOTE=Pooh;1328071]תודהה!!
יואו איזה תותח איך זכרת?[/QUOTE]
כל שנה מסמן בלוח :>
יצאתי לחדר מדרגות לעשן סיגריה עם הקפה של הבוקר ואז חוזר.
[QUOTE=The Sir;1328077]יצאתי לחדר מדרגות לעשן סיגריה עם הקפה של הבוקר ואז חוזר.[/QUOTE]
סיגריות זה לא בריא :sunglasses:
[quote=ワンピース;1328078]סיגריות זה לא בריא :sunglasses:[/quote]
אני מתאמן זה מחפה על זה, ואני מעשן גג 3 סיגריות ביום, חוץ מבשישי שאז זה מגיעה ל10.
[QUOTE=The Sir;1328079]אני מתאמן זה מחפה על זה, ואני מעשן גג 3 סיגריות ביום, חוץ מבשישי שאז זה מגיעה ל10.[/QUOTE]
גם אם אתה מתאמן, סיגריות זה לא בריא!:sunglasses:
[QUOTE=The Sir;1328079]אני מתאמן זה מחפה על זה, ואני מעשן גג 3 סיגריות ביום, חוץ מבשישי שאז זה מגיעה ל10.[/QUOTE]
אז למה אתה מתאמן X_X
[quote=סת' קינגלר;1328080]גם אם אתה מתאמן, סיגריות זה לא בריא!:sunglasses:[/quote]
לא הבנת נכון את ההודעה שלי, או שלא הסברתי אותה היטב.
קודם כל, מקורנן זה עם קרניים, ומכונף זה עם כנפיים, אין לי מושג איפה יכול להיות כאן מקום לבלבול.
והדבר השני: אתה יכולת לראות את הקופים, אבל פשוט לא היה אכפת לך מהם, אז התעלמת מהם. אבל ג'וני הבחין בהם, והסב את תשומת לבך אליהם. אז כשאתה הסתכלת לכיוון הזה אכן ראית את הקופים. זה לא שהם הסתתרו. זה כמו שלט ברחוב שאתה יכול לראות, אבל לא מסתכל עליו, אבל אז מישהו אחר מפנה את תשומת לבך אל השלט הזה כי לדעתו זה שלט מצחיק.
[QUOTE=LordAbizi;1328082]לא הבנת נכון את ההודעה שלי, או שלא הסברתי אותה היטב.
קודם כל, מקורנן זה עם קרניים, ומכונף זה עם כנפיים, אין לי מושג איפה יכול להיות כאן מקום לבלבול.
והדבר השני: אתה יכולת לראות את הקופים, אבל פשוט לא היה אכפת לך מהם, אז התעלמת מהם. אבל ג'וני הבחין בהם, והסב את תשומת לבך אליהם. אז כשאתה הסתכלת לכיוון הזה אכן ראית את הקופים. זה לא שהם הסתתרו. זה כמו שלט ברחוב שאתה יכול לראות, אבל לא מסתכל עליו, אבל אז מישהו אחר מפנה את תשומת לבך אל השלט הזה כי לדעתו זה שלט מצחיק.[/QUOTE]
רוצה שאני אערוך עכשיו מהר?
[quote=סת' קינגלר;1328083]רוצה שאני אערוך עכשיו מהר?[/quote]
אתה יכול לערוך אם אתה רוצה. אם לא, אז אני אגיב על התגובה שלך כמו שהיא, רק שאני אתעלם מכל חלק בתגובה שלך שמעיד על זה שלא היית יכול לשים לב לקופים ללא ההתרעה של ג'וני.
ואני במילא לא מתכוון להגיב עדיין.
אימון ממש לא מחפה על עישון O:
חחחחחחחח מסובך לשחק אצל אביזי אה? מכל השיחות שלכם בנוד ם:
[quote=Blackbeard;1328086]חחחחחחחח מסובך לשחק אצל אביזי אה? מכל השיחות שלכם בנוד ם:[/quote]
אני עדיין לא רואה את ממה אתה מקיש את זה.