[QUOTE=Tobi...;1330472]:(
אייל הוריש לי משתמש ועכשו אני ליאון.[/QUOTE]
אני מקווה שלא תהיי נובית כמוהו.
[SIZE="6"][COLOR="Red"]עמית לאמבו מודיע בתדהמה על פרישתו של עומר יוגיהו מהפורום :-([/COLOR][/SIZE]
Printable View
[QUOTE=Tobi...;1330472]:(
אייל הוריש לי משתמש ועכשו אני ליאון.[/QUOTE]
אני מקווה שלא תהיי נובית כמוהו.
[SIZE="6"][COLOR="Red"]עמית לאמבו מודיע בתדהמה על פרישתו של עומר יוגיהו מהפורום :-([/COLOR][/SIZE]
למה בדיוק שהוא יפרוש מתי שהוא הכי שמח?
[QUOTE=Lambo;1330476]אני מקווה שלא תהיי נובית כמוהו.
[SIZE="6"][COLOR="Red"]עמית לאמבו מודיע בתדהמה על פרישתו של עומר יוגיהו מהפורום :-([/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
נובית זה טירונית ואני לא יודעת אם אייל היה נוב,אז אני לא מבטיחה כלום חח..
פעם רעים תמיד רעים עומר זה לא היה יפה אתה יכול לומר ברוכה הבאה, בהצלחה וכאלה 0-0
ברוכה הבאה לפורוםd:
[QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1330477]למה בדיוק שהוא יפרוש מתי שהוא הכי שמח?[/QUOTE]
אני לא יודע הוא שלח לי שהוא פורש.
[QUOTE=Tobi...;1330478]נובית זה טירונית ואני לא יודעת אם אייל היה נוב,אז אני לא מבטיחה כלום חח..[/QUOTE]
תאמיני לי-הוא היה מלך מלכי הנובים.
[QUOTE=ttrrtte;1330480]פעם רעים תמיד רעים עומר זה לא היה יפה אתה יכול לומר ברוכה הבאה, בהצלחה וכאלה 0-0
ברוכה הבאה לפורוםd:[/QUOTE]
תודה,את יכולה לעזור לי בסיפור\מ"ת\רקע?
כן בטח עזרתי גם לליאון(אני מתכוונת לאייל הרגל לקרא לו ליאון)
[size="6"]שימו לב! לאחר ההצבעה שערכנו בצהריים ''עולם הפוקימון בסכנה'' נבחר להיפתח, קיבלתי אישור החייאה מאביזי ועכשיו אני פותחת מהרו להירשםd:[/size]
[QUOTE=ttrrtte;1330483]כן בטח עזרתי גם לליאון(אני מתכוונת לאייל הרגל לקרא לו ליאון)
[size="6"]שימו לב! לאחר ההצבעה שערכנו בצהריים ''עולם הפוקימון בסכנה'' נבחר להיפתח, קיבלתי אישור החייאה מאביזי ועכשיו אני פותחת מהרו להירשםd:[/size][/QUOTE]
אז תעזרי לי ברקע למ"ת שלך?
[QUOTE=Tobi...;1330484]אז תעזרי לי ברקע למ"ת שלך?[/QUOTE]
המשפט שאמרת עכשיו לא הגיוני..
אחח מחזיר אותי לרגעים שליאון היה פה..
לי נראה שאנה זה ליאון ושזה איזה משחק כזה שלו
[QUOTE=Lambo;1330485]המשפט שאמרת עכשיו לא הגיוני..
אחח מחזיר אותי לרגעים שליאון היה פה..[/QUOTE]
אני רוצה להירשם למ"ת שלה,מה לא בסדר?
[QUOTE=Lambo;1330476]אני מקווה שלא תהיי נובית כמוהו.
[SIZE="6"][COLOR="Red"]עמית לאמבו מודיע בתדהמה על פרישתו של עומר יוגיהו מהפורום :-([/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
הוא לא אמר לשמור את זה בסוד?
[QUOTE=ttrrtte;1330483]
[size="6"]שימו לב! לאחר ההצבעה שערכנו בצהריים ''עולם הפוקימון בסכנה'' נבחר להיפתח, קיבלתי אישור החייאה מאביזי ועכשיו אני פותחת מהרו להירשםd:[/size][/QUOTE]
את פותחת מ"ת חדש?
אוייש הרוע...
ליאון\אנה מ ישלא תהייה את\ה צריך\ה ללמוד לבד אחרת זה לא יילך פשוט זה אמור להתקשר לעלילה ולהיות בנוי ומובן
[QUOTE=monster;1330488]הוא לא אמר לשמור את זה בסוד?[/QUOTE]
מה זה משנה, עמית חשף את זה כבר בכל מקרה..
הוא סתם עכשיו במצב בכי כי מור הטיף לו מוסר בצדק..