למה שאקבל באן?
Printable View
למה שאקבל באן?
[QUOTE=The Charmander;1332756]באמת מבאס המקום הזה.... חשבתי שאם אחזור יהיה כיף, עכשיו לקחו לי את תומר[/QUOTE]
אף אחד לא לוקח לי את הפלופי >:
[quote=הקדוש ברוך הוא;1332799]אף אחד לא לוקח לי את הפלופי >:[/quote]
הוא הוחזר Xp
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332800]הוא הוחזר Xp[/QUOTE]
אה... אז פספסתי את כל האקשן?
[quote=הקדוש ברוך הוא;1332801]אה... אז פספסתי את כל האקשן?[/quote]
כן~
שמן שכמותך ישן בזמן שהכל קרה ונגמר~ :p
[quote=הקדוש ברוך הוא;1332801]אה... אז פספסתי את כל האקשן?[/quote]
זה סוג של 'הסנדלר הולך יחף' לא? אתה היית מוקד האקשן, ולכן פספסת אותו.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332802]כן~
שמן שכמותך ישן בזמן שהכל קרה ונגמר~ :p[/QUOTE]
פעם הבאה אני לא אתחשב בצרכים האנושיים שלי ):
[QUOTE=LordAbizi;1332803]זה סוג של 'הסנדלר הולך יחף' לא? אתה היית מוקד האקשן, ולכן פספסת אותו.[/QUOTE]
אין לי מושג מה אמרת ממש אבל מה שכן הבנתי זה שאני הייתי מוקד האקשן אז זה מחמיא לי באיזשהו אופן $:
מתחיל לשחק בדואל מאסטרס לgba בתור השראה למשחק שלי וזה ממש כיף!!!
[quote=הקדוש ברוך הוא;1332805]פעם הבאה אני לא אתחשב בצרכים האנושיים שלי ):
אין לי מושג מה אמרת ממש אבל מה שכן הבנתי זה שאני הייתי מוקד האקשן אז זה מחמיא לי באיזשהו אופן $:[/quote]
יש אמרה: "הסנדלר הולך יחף". פרוש האמרה: הסנדלר עסוק כל הזמן בלהכין נעליים לכולם, ואין לו די זמן לדאוג לעצמו.
פרוש האמרה באופן מטאפורי כאן:
אתה (אולי, לא יודע מה קרה כאן) היית הסיבה לאקשן ולדרמה, ומהסיבה הזה לא הצלחת להנות ממנה.
[QUOTE=LordAbizi;1332808]יש אמרה: "הסנדלר הולך יחף". פרוש האמרה: הסנדלר עסוק כל הזמן בלהכין נעליים לכולם, ואין לו די זמן לדאוג לעצמו.
פרוש האמרה באופן מטאפורי כאן:
אתה (אולי, לא יודע מה קרה כאן) היית הסיבה לאקשן ולדרמה, ומהסיבה הזה לא הצלחת להנות ממנה.[/QUOTE]
אתה גורם לי להישמע כמו איזה אנרכיסט מעורר כאוס ומהפכות
אהבתי 3:
[quote=Kurohige;1332807]מתחיל לשחק בדואל מאסטרס לgba בתור השראה למשחק שלי וזה ממש כיף!!![/quote]
קח השראה מLOL יותר כיף
[QUOTE=Kurohige;1332807]מתחיל לשחק בדואל מאסטרס לgba בתור השראה למשחק שלי וזה ממש כיף!!![/QUOTE]
זה יוגיהו? ם:
[QUOTE=Kurohige;1332807]מתחיל לשחק בדואל מאסטרס לgba בתור השראה למשחק שלי וזה ממש כיף!!![/QUOTE]
duel master? אבל אתה גרוע בזה חוץ מזה הGBA לא משקף כלום מהמשחק האמיתי של זה אין שם
ראינובו קארדס ובקושי אפשר לחשוב על אסטרטגיות נורמליות שיעשו משהו וכולם שם גרועים (כולם)
מה קרה הבאן שלי ושל איתי התבטל?
[QUOTE=Tron;1332814]מה קרה הבאן שלי ושל איתי התבטל?[/QUOTE]
אלכס הוריד אותו~