-
[QUOTE=KillerBee;1338383]כן :P אני גזען ואני מודה ואם יש לך בעיה אז לא אכפת לי אם לשנוא מי שרוצה במותי זה משהוא רע אז אני הבנאדם הרע עלי אדמות[/QUOTE]
מרוקאים רוצים במותך? םם
[QUOTE=LordAbizi;1338382]אני לא מתכוון להשאר כזה עוד הרבה זמן... בדיקת משחקים מתחילה להיות מטלה מדכאת מאוד.[/QUOTE]
לאאאאא
אתה בערך המנהל השפוי היחיד שיש היום >:
-
[QUOTE=FIupy;1338386]אז הוא טמבל
וגם אתה טמבל כי השתמשת במילה ''מרוקאי'' כמילה שאמורה להעליב אותו.
לא מבין איך זה נתפס שאנשים שעברו כאלה דברים נתפסו כחלשים ואפסים. מה זה "איך יכלו לעשות לכם את זה מבלי שתאבקו"? לקחו להם את כל הרכוש, האוכל וכו'. עזוב את זה שהם לא היו כשירים למלחמה, לא היו להם גם האמצעים.
אבל היום "ניצול שואה" לא נתפס לי כקללה או העלבה. באמת שלא.[/QUOTE]
אין לי בעיה עם מרוקאים בתאכלס >< וזה לא בדיוק היה ככה קראתי לו פיל אפריקאי אבל מרוקאי זה יותר ספציפי :D המרוקאי היחידי שיש לי בעיה איתו זה הקובב ששמו !@#$
אה והכוונה לרוצים במותי היא לערבים :P
-
[QUOTE=LordAbizi;1338387]לא, זה לא המשחקים, אלא העובדה שאני כבר עושה את זה די הרבה זמן. (כמובן לדעתי, כי אני לא מבין בבני אדם)[/QUOTE]
תמיד חשבתי שמתרגלים ולא ההפך... תחשוב שזה מה שאתה עושה ביומיום ...
-
[QUOTE=FIupy;1338388]מרוקאים רוצים במותך? םם
לאאאאא
אתה בערך המנהל השפוי היחיד שיש היום >:[/QUOTE]
השני זה בוט ם:
אז זאת לא כזאת חוכמה...
ואביזי אסור לך לעזוב! @_@
-
אביזי זה נכון שאתה חייזר נעלה מבחינה אינטלקטואלית (מת על המילה הזאת) ממאדים?
-
ניצול שואה זה ההפך מקללה.
אני מבקש להפסיק עם הגזענות~ אזהרה בע"פ אליך, מתן/לוקאס. (אולי תאמר לי כבר איך קוראים לך???)
-
[QUOTE=KillerBee;1338389]אין לי בעיה עם מרוקאים בתאכלס >< וזה לא בדיוק היה ככה קראתי לו פיל אפריקאי אבל מרוקאי זה יותר ספציפי :D המרוקאי היחידי שיש לי בעיה איתו זה הקובב ששמו !@#$
אה והכוונה לרוצים במותי היא לערבים :P[/QUOTE]
גם טיפשי. לא כל הערבים רוצים במותך.
[QUOTE=F!upy;1338393]השני זה בוט ם:
אז זאת לא כזאת חוכמה...
ואביזי אסור לך לעזוב! @_@[/QUOTE]
נו בסדר, אביזי כרגע אחד המנהלים הכי טובים שהפורום ידע בתקופה האחרונה. חבל שיעזוב >:
-
[quote=עולה אושאוט;1338391]תמיד חשבתי שמתרגלים ולא ההפך... תחשוב שזה מה שאתה עושה ביומיום ...[/quote]
אבל לי יש כבר סיבוך אחר. בהתחלה אני רציתי להסב לעצמי סבל, כדי שלא יהיה אפשר להכאיב לי. אבל ברגע שהפכתי את הסבל למטרה שלי, לפתע מצאתי את עצמי במצב שאני רוצה להסב לעצמי סבל, ואז אני לא יודע מה לעשות. אז לכן אני כבר לא יודע אם אני רוצה לסבול על ידי בדיקת משחקים או לא.
[quote=F!upy;1338393]השני זה בוט ם:
אז זאת לא כזאת חוכמה...
ואביזי אסור לך לעזוב! @_@[/quote]
בינתיים אני עוד כאן. היו לי כמה ימים שנחתי מהפורום, ונקווה שזה עזר.
[quote=KillerBee;1338394]אביזי זה נכון שאתה חייזר נעלה מבחינה אינטלקטואלית (מת על המילה הזאת) ממאדים?[/quote]
תלוי את מי שואלים.
-
[QUOTE=snivy~;1338395]ניצול שואה זה ההפך מקללה.
אני מבקש להפסיק עם הגזענות~ אזהרה בע"פ אליך, מתן/לוקאס. (אולי תאמר לי כבר איך קוראים לך???)[/QUOTE]
בחיים לא!
ואני אמרתי דברים גזענים, רק אמרתי שאני שונא ערבים... זה לא גזענות זו דרך חיים :P כמו ששמאלנים אוהבים ערבים ורוצים להעניק להם כמתנה את ארצנו הקטנטונת :D
אביזי אם קראת את המחברת הגדולה ואתה מנסה לחקה את התאומים אתה מפגר
-
-
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50079"]kill or save דמויות פתו לרווחת הגולשים![/URL]
-
[QUOTE=Lambo;1338404][URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50079"]kill or save דמויות פתו לרווחת הגולשים![/URL][/QUOTE]
לא הבנתי איך המשחק פועל...
-
[quote=KillerBee;1338398]בחיים לא!
ואני אמרתי דברים גזענים, רק אמרתי שאני שונא ערבים... זה לא גזענות זו דרך חיים :P כמו ששמאלנים אוהבים ערבים ורוצים להעניק להם כמתנה את ארצנו הקטנטונת :D
אביזי אם קראת את המחברת הגדולה ואתה מנסה לחקה את התאומים אתה מפגר[/quote]
אין לי מושג מה אמרת הרגע.
-
אני חייב לראות את ההודעה הראשונה שלורד אביזי המהולל הגיב בפורום
-
[quote=KillerBee;1338407]אני חייב לראות את ההודעה הראשונה שלורד אביזי המהולל הגיב בפורום[/quote]
פורום פלאטינום.
שאלתי שאלה כשנתקעתי איפשהו בהר קורונט.