[QUOTE=X-Drake;1343062]הקיצר לא אוכל לשחק Cs לעולם ולהנות אתכם הכל הלך! :([/QUOTE]
אתה מדבר על COUNTER STRIKE 1.6?
Printable View
[QUOTE=X-Drake;1343062]הקיצר לא אוכל לשחק Cs לעולם ולהנות אתכם הכל הלך! :([/QUOTE]
אתה מדבר על COUNTER STRIKE 1.6?
נסה להפעיל בתור XP SP3
יצא לי תיד הכי טובה בתולדות הג'אנק שלי!!!! פשוט היה הכללללללל היה לי זירה של 4 מפלצות ו4 ביד על תור 2, דסטרויר ודריל וקאיוס וביד דבריס וג'אנק כשדופל בגרייב ומה לאאאאא וטריבורן!! לא היה לו שמץ של סיכוי
Sp#?
[QUOTE=X-Drake;1343066]יצא לי תיד הכי טובה בתולדות הג'אנק שלי!!!! פשוט היה הכללללללל היה לי זירה של 4 מפלצות ו4 ביד על תור 2, דסטרויר ודריל וקאיוס וביד דבריס וג'אנק כשדופל בגרייב ומה לאאאאא וטריבורן!! לא היה לו שמץ של סיכוי
Sp#?[/QUOTE]
קיצור של Service Pack
שזה?
אה והיה לי 2 לבל איטרים בגרייב. אין סיכוי לנצח אותי ברגע שיש לי דריל קאיוס וטריבורן... אין
[QUOTE=X-Drake;1343070]שזה?
אה והיה לי 2 לבל איטרים בגרייב. אין סיכוי לנצח אותי ברגע שיש לי דריל קאיוס וטריבורן... אין[/QUOTE]
אפשר לאמר "הרחבה" של ה-XP..
ה-SP3 זה עם השיפורים הכי עדכניים וכו' וכו'..
אתה מודע לזה שיש כפתור שיכול לצלם את מה שקורה ב-dn שלך נכון?
במקום לפרט על כל מה שקורה
אמרתי שממילא לא מתעניינים ומתייחסים למה שאני אומר ><
ועזוב נשמע לי להסתבך שקד... פשוט לא אוכל להקריב את חיי בשבילכם בקרב ולקלל עם המקרופון, מכיר תילדים שרבו בcs?
[QUOTE=X-Drake;1343075]אמרתי שממילא לא מתעניינים ומתייחסים למה שאני אומר ><
ועזוב נשמע לי להסתבך שקד... פשוט לא אוכל להקריב את חיי בשבילכם בקרב ולקלל עם המקרופון, מכיר תילדים שרבו בcs?[/QUOTE]
אני בעצמי מנסה עכשיו בחירפונים רבים לסדר שאני אוכל פאקינג להתחבר לסרברים, משהו עם פרוטוקול 48 מסריח או משהו..
זה ממש מעצבן, בסך הכל ביקשנו לשחק במשחק ממש גרוע מכל בחינה אבל נוסטלגי רצח וזה מה שאנחנו מקבלים
[QUOTE=X-Drake;1343077]זה ממש מעצבן, בסך הכל ביקשנו לשחק במשחק ממש גרוע מכל בחינה אבל נוסטלגי רצח וזה מה שאנחנו מקבלים[/QUOTE]
זה כל כך ישן שכלום ממה שאני מנסה לעשות לא עובד :O
Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world it's turning inside out Yeah!
I'm floating around in ecstasy
תזהו תיצירת אומנות ביצ'ז
אם לא מזהים אתם אנשים מטומטמים שצריכים לקחת להם את הרישיון לחיות >:
אין לי כוח לקקה הזה, אני מנסה להוריד 1.8 O:
מי משחק קונטר 1.6?
אני מקורי
ואגב שאלה
מתי יוצא פוקימון שחור ולבן 2 ב23?
[quote=ホミカ;1343090]מי משחק קונטר 1.6?
אני מקורי
ואגב שאלה
מתי יוצא פוקימון שחור ולבן 2 ב23?[/quote]
לא הולך לנו בניסיון להפעיל את הקקה הזה..