[quote=LordAbizi;1395099]מה רוצים אנשים מהחיים שלי?[/quote]
חכם, אביזי, כל כך חבל שאני לא יכול להוסיף את המשפט המדהים הזה לחתימה שלי :[
סתם חח... מצטער על ההטרדה :sunglasses:
Printable View
[quote=LordAbizi;1395099]מה רוצים אנשים מהחיים שלי?[/quote]
חכם, אביזי, כל כך חבל שאני לא יכול להוסיף את המשפט המדהים הזה לחתימה שלי :[
סתם חח... מצטער על ההטרדה :sunglasses:
אוקיי עכשיו גם קראתי את ההודעות והבנתי מה זה ה-30 הזה ומה אני בדיוק צריך לספר - למעשה אין לי משפטים חכמים משלי. אני יכול מהזכרון לשלוף בערך 20 ציטוטי טכנולוגיות מcivilization 4, אך אלו לא יהיו ציטוטים שלי, אלא ציטוטים שאני מכיר...
[QUOTE=LordAbizi;1395099]מה רוצים אנשים מהחיים שלי?[/QUOTE]
אנחנו רוצים את הבולבול שלך ):
אמרת שלא תטריד אותו.
כולם פה מתאמצים, אתה לא יכול לשלו על עצמך?
[QUOTE=オマル;1395093]Wtf התגובה של אילן ( שהוא פתח את העמוד ) זה מראה שהוא הגיב אתמול O.O מי יודע איך מסדרים את השעה בפורום..?[/QUOTE]
?
[quote=LordAbizi;1395102]אוקיי עכשיו גם קראתי את ההודעות והבנתי מה זה ה-30 הזה ומה אני בדיוק צריך לספר - למעשה אין לי משפטים חכמים משלי. אני יכול מהזכרון לשלוף בערך 20 ציטוטי טכנולוגיות מcivilization 4, אך אלו לא יהיו ציטוטים שלי, אלא ציטוטים שאני מכיר...[/quote]
חח תכלס גם רוב המשפטים שלי הם לא כל כך חכמים. חלקם מבדרים, חלקם מטופשים, חלקם ראויים למחיקה, אבל עדיין פה ושם יש שם כמה משפטים שהם בהחלט פניני חוכמה :sunglasses:
[QUOTE=LordAbizi;1395094]המוטו של כל שחקן CIVILIZATION שמעריך את עצמו.[/QUOTE]
שמעתי על זה, לא כל כך יצא לי להתנסות, זה טוב ?
[QUOTE=Shanks;1395096]תראה/תקרא נורארהיון נו מאגו.[/QUOTE]
מה זה?
פתאום כולם שמים לב שאני קיים חחח... לרוב מתעלמים ממני.
פאק אני צריך להקדיש זה מעצבן... וזה אפשר להקדיש עוד 500 הודעות? אין כוח..
[quote=Flupy;1395107]שמעתי על זה, לא כל כך יצא לי להתנסות, זה טוב ?[/quote]
אני לא יודע, אתה אוהב משחקי אסטרטגיה בתורות? אני אישית לא מבריק במשחק הזה, אבל זה משחק די מיתולוגי בשבילי, ואני שיחקתי בCIVLIZATION 2, 3, 4 ו-5.
[QUOTE=LordAbizi;1395109]אני לא יודע, אתה אוהב משחקי אסטרטגיה בתורות? אני אישית לא מבריק במשחק הזה, אבל זה משחק די מיתולוגי בשבילי, ואני שיחקתי בCIVLIZATION 2, 3, 4 ו-5.[/QUOTE]
אני ממש אהבתי את HEROS זה באותו הסגנון ?
[QUOTE=Joey Tribbiani;1395104]אמרת שלא תטריד אותו.
כולם פה מתאמצים, אתה לא יכול לשלו על עצמך?[/QUOTE]
...לא?
[quote=Flupy;1395110]אני ממש אהבתי את HEROS זה באותו הסגנון ?[/quote]
לא יודע, לא יצא לי כל כך לשחק בHEROES.
בגדול, אתה מתחיל בשנת 4000 לפני הספירה, עם מתיישב ועוד משהו. אתה מתחיל לבנות ערים. כל תור מקדם את הזמן. בהתחלה כל תור מעביר די הרבה שנים, והחל מ-1950 לספירה כל תור הוא שנה, והמשחק מסתיים לכל המאוחר ב-2050 (יש גם סוגים אחרים של נצחון שאפשר לעשות).
בעיר שאתה בונה אתה יכול לבנות יחידות צבאיות, מתיישבים, פועלים (שמטפלים במשבצות שאתה שולט בהן), ומבנים שמחזקים את הציויליזציה שלך (על ידי הגברת הכח המדעי שלה, מאפשר בנייה מהירה יותר של מבנים מסויימים, מחזק יחידות צבאיות, מגדיל את תפוקת התרבות של העיר שלך...)
בגדול יש כמה "משתנים" לציויליזציה:
תפוקת ידע שזה איך קובע באיזה קצב אתה לומד טכנולוגיית חדשות (שכמובן מאפשרות לך לבנות דברים מתקדמים יותר)
תפוקת תרבות שמרחיבה את גבולות הערים שלך
תפוקת כסף
ולכל עיר יש מד תפוקת מזון משלה, ואם הוא חיובי, אז כעבור זמן מה יתווסף תושב לעיר (מה שמאפשר לה לעבוד על יותר משבצות), ואם זה שלילי האוכלוסייה בעיר קטנה, וזה לא טוב.
ואז אתה מתפתח ופוגש ציויליזציות אחרות, ומנהל איתן דיפלומטיה ומלחמות. אני אישית אוהב את זה, למרות שאני לא כל כך מבריק בזה. (השיא שלי היה להביס את הדרגה הרביעית בCIVILIZATION 4, באמצעות זה שהגעתי ראשון לחלל. יש איזה 10 דרגות קושי נראה לי)
אם המשחק לא מסתיים באף דרך לא שגרתית, אז ב-2050 הציויליזציה עם הניקוד הגבוה ביותר (שמחושב בדרכים הנסתרות מבינתי) מנצחת. דרכים לא שגרתיות הן כיבוש עולמי, נצחון באמצעות הצבעה באומות המאוחדות, הגעה לחלל, ונצחון תרבותי, שזה משתנה בכל משחק.
[QUOTE=Overkill;1395112]...לא?[/QUOTE]
אוקיי.
נפתח פרסום על THE ANNOYING ORANGE
[IMG]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/252519_10151077073637005_368254327_n.jpg[/IMG]
אוף גיליתי שבשכתוב שלי של פרק 7 כללתי אי דיוק פיזיקלי. נחה עליי הרוח אז אני אסביר מה קורה:
למי שקרא, פרק 7 הוא כשהג'מוזה נזכר בקרב הראשון עם האבירים של מונטספור. במהלך הקרב, טיוקי נכנסת לאוזן של הג'מוזה, וקורעת לו את עור התוף. קבעתי שהגובה של הג'מוזה הוא כרוחב ארמון בקינגהם, ולאחר בדיקה באינטרנט זה יוצא 100 מטר. טיוקי אחר כך יוצאת מהאוזן, והג'מוזה משתולל, אז היא צריכה לברוח. היא מחליטה לקפוץ לרצפה. בשכתוב שלחתי את רילבר ללכת לתפוס אותה. תחת ההנחות האלה, גיליתי שבעת ההתנגשות פועל על רילבר (ולכן גם על טיוקי) כח של 15 קילוניוטון, שזה כאילו מכים בהם עם משקול של טון וחצי... לדעתי בני אדם לא אמורים לשרוד מכה שכזו. אבל מה אני יודע.