[QUOTE=Halloween;1405189]את שקד אתה מזהה, את נדב אתה מזהה ואותי לא ?
קפוץ לי ):[/QUOTE]
לשקד רשום 'שקד' בשם פרטי..
ונדב הבנתי שזה הוא לפי ההודעות XD
מה קורה חביבי? D:
Printable View
לשקד רשום 'שקד' בשם פרטי..
ונדב הבנתי שזה הוא לפי ההודעות XD
מה קורה חביבי? D:
תזכיר לי מי אתה ):
[QUOTE=Joey Tribbiani;1405191]נדב יא דמיוני[/QUOTE]
מה
אהה.. טוב אני לא ממהר עם זה...
אוף אני בעצם כן!! :( ילדים מהשכבה שלי התחילו כבר ללמוד ובאלי גם! :,(
[quote=Flupy;1405193]כן כן ותשמע
הם שלחו לי זימון לקבן ל15 לחודש
אני מגיע
"הקבן חולה קח תאריך אחר"
נתנו לי זימון לחודש הבא
אבל מה הקטע מהההההההה למה לא מודיעים[/quote]
גם אותך שלחו לקב"ן? אתה בחברה טובה. לי דחו את זה פעמיים, אבל לא הייתי צריך להגיע עד לשם כדי לגלות את זה...
ואם עדיןי לא היית אצל קב"ן אז הגיוני שלא יהיה פרופיל, כי הם עלולים לקבוע שאתה חולה נפש ביותר וזה ישפיע מאוד על הפרופיל...
@Uzumaki Naruto
כל משוגע טוב אמור לדעת בשלב מסויים להגיד לעצמו "אין תלמידים נוספים בשכבה שלי. THERE IS ONLY MY VOICE. THERE IS ONLY MY VOICE. REMEMBER, AND OBEY. REMEMBER, AND OBEY."
פשוט
אתה דמיוני
[QUOTE=LordAbizi;1405198]גם אותך שלחו לקב"ן? אתה בחברה טובה. לי דחו את זה פעמיים, אבל לא הייתי צריך להגיע עד לשם כדי לגלות את זה...
ואם עדיןי לא היית אצל קב"ן אז הגיוני שלא יהיה פרופיל, כי הם עלולים לקבוע שאתה חולה נפש ביותר וזה ישפיע מאוד על הפרופיל...
@Uzumaki Naruto
כל משוגע טוב אמור לדעת בשלב מסויים להגיד לעצמו "אין תלמידים נוספים בשכבה שלי. THERE IS ONLY MY VOICE. THERE IS ONLY MY VOICE. REMEMBER, AND OBEY. REMEMBER, AND OBEY."[/QUOTE]
מה זה אמור להביע? ))))):
[QUOTE=Joey Tribbiani;1405199]פשוט
אתה דמיוני[/QUOTE]
ומה זה אמור להביע? )))))))))))))))))))))):
הו, דון קישוט :[
[quote=Flupy;1405200]מה זה אמור להביע? ))))):
ומה זה אמור להביע? )))))))))))))))))))))):[/quote]
הדבר היחיד שאינו פשוטו כמשמעו הוא הביטוי "אתה בחברה טובה." אבל המשמעות שלו מתפרשת על ידי שאר המשפט, שבו אני מסביר שגם אני הייתי אצל קב"ן. לכן אין לי מושג מה אתה שואל.
[QUOTE=LordAbizi;1405202]הדבר היחיד שאינו פשוטו כמשמעו הוא הביטוי "אתה בחברה טובה." אבל המשמעות שלו מתפרשת על ידי שאר המשפט, שבו אני מסביר שגם אני הייתי אצל קב"ן. לכן אין לי מושג מה אתה שואל.[/QUOTE]
"הם עלולים לקבוע שאתה חולה נפש ביותר"
מה
זה
אמור
להביע
))))))))))))))))))))))))))))))):
[QUOTE=Mr.Pizza;1405201]הו, דון קישוט :[[/QUOTE]
זה היה השם של הנו"ד הראשון (והאחרון) שפתחתי :[
[quote=Flupy;1405203]"הם עלולים לקבוע שאתה חולה נפש ביותר"
מה
זה
אמור
להביע
))))))))))))))))))))))))))))))):[/quote]
אל תדאג, כולנו חולי נפש ביותר.
רק הקב"ן מושלם :[
נדב דמיוני נדב דמיוני נדב דמיוני
אם לנהג אפשר לקרוא "נהגוס", ולצלם אפשר לקרוא "צלמוס", זה יהיה מן הראוי שאני אקרא לקב"ן "קבנוס" בפגישה שלנו? )))):
[QUOTE=Joey Tribbiani;1405209]נדב דמיוני נדב דמיוני נדב דמיוני[/QUOTE]
מה זה בכלל אומר
[quote=Flupy;1405203]"הם עלולים לקבוע שאתה חולה נפש ביותר"
מה
זה
אמור
להביע
))))))))))))))))))))))))))))))):[/quote]
אם הם שלחו אותך לקב"ן, אזי המראיינים הסיקו, על סמך שיקולים אותם איש פרט לבורא עולם אינו מבין, שאתה משוגע. לכן, הם רוצים חוות דעת מקצועית ושולחים אותך לקב"ן, שהוא גם אדם שמבדיל בין חולי נפש אמיתיים לבין סתם אנשים מוזרים. כמו כן, ייתכן גם שהמראיינים אבחנו נכון, ושהם באמת שלחו משוגע אל הקב"ן. לכן, אם נשלחת לקב"ן, [B]יש סיכוי[/B] שאתה חולה נפש ביותר. ההחלטה בנושא שמורה לקב"ן בלבד.