מאוד התקדם מאז שרשמתי פה אני רואה..
Printable View
מאוד התקדם מאז שרשמתי פה אני רואה..
[quote=yort3m;1442938]קרה לכם שהייתם כל כך בשוק מסוף של פרק שפשוט המשכתם לבהות במסך כמה דקות אחרי שהפרק נגמר? אז אני במשחקי הכס עונה 1 פרק 9.[/quote]
נד סטארק 3>
חכה לעונה 3...
[quote=יותר חמוף;1442952]החתונה האדומה 3>
תכלס באמת נמאס כבר מרוב ואת קייטלין לא סבלתי מאז מה שעשתה לטיריון.[/quote]
קייטלין הייתה הדמות האהובה עליי ):
אבל לא נספלייר
די עם ספויילרים!!!!
זהו לא מספלייר יותר
איך הרושם שלך מהסדרה?
תראו נמלטים ואז תדברו על סדרות.
[quote=itayqt;1442959]תראו נמלטים ואז תדברו על סדרות.[/quote]
אחי תראה משחקי הכס ואז תדבר על סדרות
[quote=horatio;1442960]אחי תראה משחקי הכס ואז תדבר על סדרות[/quote]
לא סובל את הסדרה..
לא אוהב את הז'אנר הזה
גם אני לא חובב של יימי הביניים (או שאתה מדבר על פנטזיה) אבל בכל זאת התאהבתי בסדרה...
על מה נמלטים מסופר?
[QUOTE=Horatio;1442962]גם אני לא חובב של יימי הביניים (או שאתה מדבר על פנטזיה) אבל בכל זאת התאהבתי בסדרה...
על מה נמלטים מסופר?[/QUOTE]
זה הרבה, לכתוב ייקח לי זמן.. הנה הערך [URL="http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%9E%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9D"]בווקידפיה[/URL]..
בגדול זה אדם שנכנס לכלא בכוונה בכדי להציל את אחיו מעונש מוות, איך הוא יציל אותו? יברח מהכלא. הוא מתחיל לתכנן את הבריחה מהכלא.. אתה יודע 2 אנשים לא יכולים לתכנן את הבריחה הזו ומן הסתם לבד הוא לא יכול כי אחיו מבודד.. מצטרפים אליו עוד אנשים ותוך כדי יש עלילה משנית בתוך הכלא איך הוא מסתדר ואיך הוא שורד עם כל האנשים האלה וכד'..
סדרה מדהימה
[quote=itayqt;1442963]זה הרבה, לכתוב ייקח לי זמן.. הנה הערך [url="http://he.wikipedia.org/wiki/%d7%a0%d7%9e%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d"]בווקידפיה[/url]..
בגדול זה אדם שנכנס לכלא בכוונה בכדי להציל את אחיו מעונש מוות, איך הוא יציל אותו? יברח מהכלא. הוא מתחיל לתכנן את הבריחה מהכלא.. אתה יודע 2 אנשים לא יכולים לתכנן את הבריחה הזו ומן הסתם לבד הוא לא יכול כי אחיו מבודד.. מצטרפים אליו עוד אנשים ותוך כדי יש עלילה משנית בתוך הכלא איך הוא מסתדר ואיך הוא שורד עם כל האנשים האלה וכד'..
סדרה מדהימה[/quote]
הסדרה באמת מדהימה אבל ממתי שהם יצאו מהכלא איבדתי עיניין וזה נהיה משעמם
[quote=amitlv;1442964]הסדרה באמת מדהימה אבל ממתי שהם יצאו מהכלא איבדתי עיניין וזה נהיה משעמם[/quote]
מה הקטע.. אחרי שהם יצאו מהכלא (אם בכלל).. איך הם מסתדרים מחוצה לו? זה היופי בסדרה חבר
חחחחחחחח אני זוכר שאני וחבר שלי ראינו את זה כשהיינו בני 9 איזה גדול היה ))))))): מתנו מפחד :peee:
היום לא תהיה פעילות צמ"ח. אני די בדיכדוך(דיכאון זה בעצם הפרעה נפשית) אז...
ליאון,
אתה משחק\שיחקת lol?
ואם לא, אז למה היה לך את אליס בפרופיל.. ?
[b][u][size=7][color=red]תוסיף אותי לרשימת פותחי הנוד"ים![/color][/size][/u][/b]