[quote=mr. Blue sky;1445796]כן, מעכשיו[/quote]
אני הולך להוסיף את הבאבמבו פאן שלך. ממש טוב
Printable View
[quote=mr. Blue sky;1445796]כן, מעכשיו[/quote]
אני הולך להוסיף את הבאבמבו פאן שלך. ממש טוב
[QUOTE=RedNovaDragon;1445792]לי יש יומיים שאני בא לשעתיים, מחר שלוש שעות חלון ויום חמישי חמש שעות.
נראלי שניצחתי.[/QUOTE]
אתה ביב
[quote=odin borson;1445797]אני הולך להוסיף את הבאבמבו פאן שלך. ממש טוב[/quote]
תודה :)
ממש שעמם לי באותו היום..
ליאון מתי תפרסם את שיעור 4?
[quote=שלום לכם;1445800]ליאון מתי תפרסם את שיעור 4?[/quote]
אני אבדוק,אני מצטער על העיכוב אבל יש מצב שעכשיו הבחור הנוסף עובד על זה ויונתן לא הגיב לי. אבל אולי היום. תלוי מה יקרה,אני בודק עכשיו
[quote=rednovadragon;1445792]לי יש יומיים שאני בא לשעתיים, מחר שלוש שעות חלון ויום חמישי חמש שעות.
נראלי שניצחתי.[/quote]אני יכול להיות בבית 24\7.. :)
נראה לי שאני ניצחתי.
[quote=itayqt;1445773]מתחיל בשמונה כל יום.. מסיים 3-4 :([/quote]
מתחיל בשמונה כל יום מסיים בחצי מהשבוע ב-12 :p
שאלה:מישהו פה כתב פעם פאנפיק?
[QUOTE=Odin Borson;1445805]שאלה:מישהו פה כתב פעם פאנפיק?[/QUOTE]
באיזה נושא?
[QUOTE=שלום לכם;1445806]באיזה נושא?[/QUOTE]
כל נושא
[quote=odin borson;1445808]כל נושא[/quote]
כשאתה אומר פאנפיק אתה מתכוון ליצירה דמיונית שמבוססת על נושא/סדרה קיים נכון?
כי אם כן אז אני די בטוח שהמ"ת שלי שמבוסס על כל היסודות של דיג'ימון ובעיקר דיג'ימון טיימרס נחשב פאנפיק...
[quote=שלום לכם;1445809]כשאתה אומר פאנפיק אתה מתכוון ליצירה דמיונית שמבוססת על נושא/סדרה קיים נכון?
כי אם כן אז אני די בטוח שהמ"ת שלי שמבוסס על כל היסודות של דיג'ימון ובעיקר דיג'ימון טיימרס נחשב פאנפיק...[/quote]
טוב. אני פעם הכנתי פאנפיק דיג'ימון גם. עונה שלמה. זה היה כשהייתי באטרף על דיג'ימון.. חשבתי לפרסם אבל...
[quote=odin borson;1445810]טוב. אני פעם הכנתי פאנפיק דיג'ימון גם. עונה שלמה. זה היה כשהייתי באטרף על דיג'ימון.. חשבתי לפרסם אבל...[/quote]
כאילו הכנת תסריט לעונה שלמה? זה יפה. כמה פרקים? מי הדיג'ימונים הראשיים?
[quote=שלום לכם;1445811]כאילו הכנת תסריט לעונה שלמה? זה יפה. כמה פרקים? מי הדיג'ימונים הראשיים?[/quote]
לא זוכר. אבל אני זוכר שהמצאתי הרבה ושביאלזמון לוקח תפקיד חשוב. תסריט בצורת עלילת סיפור
זה קצת לא פייר שכולם בקושי לומדים 15 שעות שבועיות ורק אני נדפקתי עם 46 :(