-
[quote=hecarim;1452159]ואוו פשוט ואוו
אני עומד פה ככמה ימים,מנסה לשכנע את כולם לא להצביע אליו כי הוא אזרח
אבל אתם "לא לדמות שלו יש מתקפה עם חרמש שזה דומה למגל אז הוא רוצח"
ואווי.. הטיפשות[/quote]
אלמייק העלתה את זה
עריכה- אני הולך עכשיו ואני יחזור שעה אחרי מוצאי שבת
-
-
[IMG]http://www.whitegadget.com/attachments/pc-wallpapers/133176d1363754348-waterfall-wallpapers-waterfall-wallpaper-1920-x-1200.jpg[/IMG]
שני רוצחים יצאו הלילה בגשם והחלו לחפש את הקורבן הבא שלהם. למזלם הוא אפילו לא חשד שזה הולך להגיע. הם נכנסו לחדר שלו, הוציאו אותו משם אזוק וקשור וזרקו אותו לנהר בקרבת מקום. אותו אחד ניסה לשחות איכשהו אל דופן הנהר, אבל שום דבר לא הכין אותו למפל הענקי ולנפילה על הסלעים המחודדים שנמצאים בתחתית המפל.
[COLOR="Red"]Hecarim הוא יונתן. תפקידו: אזרח!
[/COLOR]אתה מתבקש לא להגיב יותר במשחק.
שוב השוטר והרופא לא עשו כלום. מי שרוצה למלא את התפקידים האלה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית שבה הוא מתחייב למלא את התפקיד הזה. מלבד זה, יום חדש עולה על העיירה ו10 תושבים נותרו בעיירה. כעת עליכם לעשות משהו שטרם עשיתם מאז תחילת המשחק - למצוא את הרוצח. היום הזה ימשך עד מחר בשעה 17:00. תשחקו, תהנו ותרצחו.
-
מה לא חשד שזה הולך להגיע אני ידעתי שאני אמות היום...
-
-
חחח אני אפילו לא הייתי פה בשבת לרצוח.
טוב לדעת שהצדק יצא לאור.
מי כבר נשאר שזה יכול להיות הוא?? the rock פה?
-
אני חושב שאלה שבכלל לא הגיבו הם הרוצחים יש סיכוי.....
עריכה: אני הולך עוד מעט ואני לא יודע מתי אחזור היום
-
[quote=togfi;1452323]אני חושב שאלה שבכלל לא הגיבו הם הרוצחים יש סיכוי.....[/quote]
זה גם מה שאני חושב כי תמיד יוצאים רק שני רוצחים ואין סיכוי שמתוך 17 אנשים יהיו רק 3 רוצחים
-
[quote=nononos;1452324]זה גם מה שאני חושב כי תמיד יוצאים רק שני רוצחים ואין סיכוי שמתוך 17 אנשים יהיו רק 3 רוצחים[/quote]
אני תאמת לא חושב זה מייקל כמו שאמרתה קודם
-
[quote=togfi;1452325]אני תאמת לא חושב זה מייקל כמו שאמרתה קודם[/quote]
אז מי אתה חושב?
לדעתי הוא היחיד שלא הגיב בכלל...
-
-
-
גלעד לא אישר את ההשתתפות בגלל זה הוא לא מגיב הוא לא במשחק...
-
אז רק the rock
שהצביע רק פעם אחת
-