-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487813][FONT=verdana][COLOR=#0000cd][B]חברים אני רוצה להתחיל ולומר שהמשחק עבר עיצוב מחדש!
אני רוצה להודות לניב על העיצוב ועל הכל! מוזמנים לעבור על הדף הראשי המון דברים התעדכנו [/B][/COLOR]:love:
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
נידורן..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק קופץ במהירות מהפוקדור שלו, לא לפני שהוא מחבק את רגלך, כאילו לא התראתם שנים, ואז הוא שולח מפיו חוט דק ולבן, אשר נשלח[/COLOR][/FONT][FONT=verdana][/FONT][FONT=verdana][COLOR=#000000] במהירות לעברה של נידורן ונכרך סביב פרצופה, ומתלפף במהירות וחוסם לה את היכולת לראות, לכמה שניות ובזמן שהיא מנסה להשתמש בציפורניה לחתוך את החוט, אנרגיה צבעונית נשלחת מבין עיניו של ספינראק, ופוגעת בה ישירות, מעיפה אותה על דופן האבן של המערה.
נידורן מנערת את ראשה והחוטים נקרעים והיא מתחילה לרוץ לעברו של ספינראק, בזמן שציפורני ידיה הקטנות מתחילות לזהור באור לבן ולגדול באופן משמעותי.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
וואוו... איזה יפה, מסור לניב הזה שהוא אלוף. הבת זאת לא נידורנה?
~~~
"ספינראק נסה, לזוז משם!" אצעק בחשש כי ספינראק לא כלכך מהיר. ואז אוסיף "עכשיו ספינראק קבילה, אך אל תכסה את ראשה חבר! ואז פרצוף מפחיד!" ואסיים.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487813][FONT=verdana][COLOR=#0000cd][B]חברים אני רוצה להתחיל ולומר שהמשחק עבר עיצוב מחדש!
אני רוצה להודות לניב על העיצוב ועל הכל! מוזמנים לעבור על הדף הראשי המון דברים התעדכנו [/B][/COLOR]:love:
[COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
אלה מדבקות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את שני האודישים שלך והקהל משתגע "תראו תראו שני סטים של תאומים!" קורא הכרוז, שנראה מוקסם גם בעצמו.
המתאמת מחייכת "יד עוזרת ואז טעינה!" קוראת בהתלהבות. שני הפוקימונים שלה משלבים ידיים במין ריקוד חמוד ואז שניהם מתחילים לזהור באור חשמלי ומהמם. מינון בכחול ופלאסל באדום.
הקהל צוהל מאושר למראה שני הפוקימונים הקטנים, המחזיקים ידיים וזוהרים באור חשמלי מהמם ומיוחד.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
ברור לי, השאלה היא.. האם השחקן שלי יודע?
--
"קדימה אודישים, בואו נראה להם מה יש לנו!" אקרא בקול רם.
"אודיש, תשתמש בריח מתוק, אודישית, תגני על אודיש מהיצורים שנגדינו בעזרת הגנה!" אוסיף.
"לאחר מכן, דאבל חומצה!" אוסיף בעת ביצוע המתקפות.
-
[FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
אתה נלחץ וצורח לקורפיש, אשר עדיין לא שומע אותך ומנסה לשלוח עוד פעימת מים לעבר אחד מהכפילים ומצליח לפוצץ אותו, רק בשביל שעוד כפיל יגיע במקומו.
אתה נלחץ ומנסה לסמן לקורפיש בידייך, אבל הוא לא שם לב אליך בכלל והוא מגן על עצמו בכדור הגנה נוסף מהפיצוץ העל קולי של יאנמה, שנראית מרוצה מעצמה על מהלך הקרב
'אני חייב לחשוב על דרך לגרום לרעש הזה להיפסק' אתה חושב לעצמך בתסכול מוחלט.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-
[/B]נידורינה זאת ההתפתחות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ספינראק שולח חוט מפיו לעבר ענף גבוה, מתרומם במהירות על גבה של נידורן ונוחת עליה ובכל אחת מרגליו הוא תופס אותה בבטנה, וגורם לה להאט, ובכמו רדיאו, היא קופצת ומנסה להתנער ממנו, אבל כמו נער גומי, ספינראק מצליח לסובב את אחוריו קדימה, ועם הפרצוף על גבו, הוא מצמיד אותו היישר לפרצופה של נידורן ומפחיד אותה.
נידורן, כנראה שהבינה שהיא לא תצליח לשחרר אותו, פשוט קופצת באוויר ומתרסקת על גבה, ובכך ומחוצת את ספינראק.
[/COLOR][COLOR=#cc0033][B]אלון-
[/B]יודע בכללי כן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האודישים שלך עושים אותו דבר, מתקרבים אחד לשנייה ובזמן שאודיש מפזר אבקה ורודה וריחנית, אודישית השנייה עוטפת אותו באור כחול וזוהר, מגינה עליהם ויוצרת מראה מיוחד, כמו של פרח ועלי הכותרת שלו, המראה מהפנט את הקהל, אשר קורא בקולות פליאה ותמיהה.
"ניצוצות!" קוראת המתאמת מולך ושני הפוקימונים שלה נשלחים במהירות אדירה, וניצוצות חשמליים עוטף אותם. מינון בכחול ופלאסל באדום, ושניהם מתקרבים אל צוות האודישים שלך, שבתורם פותחים את פיהם וחומצה סגלגלה ומסריחה נשלחת לעברם, מעיפה אותם לאחור.
פלסל& מינון 95%
אודיש&אודיש 100%
"המצב נראה טוב בשביל אלון, אבל זה יהיה עוד קרב ארוך!" קורא הכרוז בהתלהבות.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487832][FONT=verdana][COLOR=#000000]
[/COLOR][COLOR=#cc0033][FONT=arial][B]אלון-
[/B]יודע בכללי כן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האודישים שלך עושים אותו דבר, מתקרבים אחד לשנייה ובזמן שאודיש מפזר אבקה ורודה וריחנית, אודישית השנייה עוטפת אותו באור כחול וזוהר, מגינה עליהם ויוצרת מראה מיוחד, כמו של פרח ועלי הכותרת שלו, המראה מהפנט את הקהל, אשר קורא בקולות פליאה ותמיהה.
"ניצוצות!" קוראת המתאמת מולך ושני הפוקימונים שלה נשלחים במהירות אדירה, וניצוצות חשמליים עוטף אותם. מינון בכחול ופלאסל באדום, ושניהם מתקרבים אל צוות האודישים שלך, שבתורם פותחים את פיהם וחומצה סגלגלה ומסריחה נשלחת לעברם, מעיפה אותם לאחור.
פלסל& מינון 95%
אודיש&אודיש 100%
"המצב נראה טוב בשביל אלון, אבל זה יהיה עוד קרב ארוך!" קורא הכרוז בהתלהבות[/FONT].[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"עכשיו, תשתמשו באבקת רעל ונבגי הלם!" אורה להם, "היצמדו זה לזה, והחלו להסתובב בעודכם מפזרים את האבקות סביבכם!" אורה להם.
'אחרי כלכך הרבה אימונים.. הם מוכרחים להצליח!' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487832][FONT=verdana]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-
[/B]נידורינה זאת ההתפתחות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק שולח חוט מפיו לעבר ענף גבוה, מתרומם במהירות על גבה של נידורן ונוחת עליה ובכל אחת מרגליו הוא תופס אותה בבטנה, וגורם לה להאט, ובכמו רדיאו, היא קופצת ומנסה להתנער ממנו, אבל כמו נער גומי, ספינראק מצליח לסובב את אחוריו קדימה, ועם הפרצוף על גבו, הוא מצמיד אותו היישר לפרצופה של נידורן ומפחיד אותה.
נידורן, כנראה שהבינה שהיא לא תצליח לשחרר אותו, פשוט קופצת באוויר ומתרסקת על גבה, ובכך ומחוצת את ספינראק.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
סורי שזה לא כלכך מושקע... השעה פשוט!
~~~
"אויש נו..." אדאג מעט. אתרכז כמה רגעים למצוא פתרון וכמה שיותר מהר אומר "ספינראק ירט למעלה מטר עוקצי רעל!" ואביט בלהט.
לאחר מכן אקרא בביטחון "עכשיו השתמש בצל-לילה. אל תאבד זמן, משם, עבור מיד למציצת חיים!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487832][FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
אתה נלחץ וצורח לקורפיש, אשר עדיין לא שומע אותך ומנסה לשלוח עוד פעימת מים לעבר אחד מהכפילים ומצליח לפוצץ אותו, רק בשביל שעוד כפיל יגיע במקומו.
אתה נלחץ ומנסה לסמן לקורפיש בידייך, אבל הוא לא שם לב אליך בכלל והוא מגן על עצמו בכדור הגנה נוסף מהפיצוץ העל קולי של יאנמה, שנראית מרוצה מעצמה על מהלך הקרב
'אני חייב לחשוב על דרך לגרום לרעש הזה להיפסק' אתה חושב לעצמך בתסכול מוחלט.[/COLOR]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אוציא את גרוטל ואלחש לו לתוך אוזנו:"תשתמש במשיכה על המעופפות הללו" אומר לו, אקווה שתכניתי השתקתם תצליח. אבדוק שתמי חיה והכל בסדר איתה
~~~~~~~~~~;
ד"א אתה צריך להוסיף את מייטי לרפרטואר של תמי
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה יכול להתעלם, אבל קח בחשבון שאתה לא קרוב ליציאה :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנערה המופתעת פולטת צרחה קטנה כשאתה ניגש אליה מרחוק "אתה לא יודע שזה חוסר נימוס להפתיע אנשים מאחורה?" שואלת ומנערת את שערה החום "דון" אומרת בחצי חיוך "ולידעתך, לפני שצעקת ככה כמעט הצלחתי ללכוד כאן קורסולה. כבר ראיתי את הקוצים הורודים שלה!" מוסיפה במירמור.
"איך מצאת אותי?" שואלת ומציצה אליך בזמן שאתה מתיישב לידה.
[/QUOTE]
goddamnit omer
~~~
"אממ.. לא ממש חיפשתי אותך" אומר במבוכה "לכדתי פה הרגע סייטר שפשוט אמר לי ללכת לכיוון הזה כדי לצאת מהיער, גם את תקועה פה?" אשאל
-
[FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
שני האודישים שלך נצמדים, ומתחילים להסתובב אחד אחרי השנייה, יוצרים ריקוד איטי ומוזר בזמן שהם מנידים את עליהם,מפזרים את האבקות שלהם, מערבבים אותם ביחד ושולחים אותם לעבר הפוקימונים שלה. מינון ופלסאל שולחים שוב ניצוצות צבעוניים לעבר האבקות, ובשנייה הם מתלקחים באש ויוצרים פיצוץ עז וחזק, הורסים את השילוב אבקות.
"קדימה משחק יפה ואז נשיקה מתוקה!" קוראת הנערה, שלפי הלוח אתה מגלה ששמה אלכס. שני הפוקימונים שלה, מסתובבים על רגל אחת ושולחים נשיקה גדולה ואדומה, אשר מתפוצצת על האודישים שלך, שנראים מאושרים יותר וחברותיים יותר לעבר מינון ופלסאל.
שני הפוקימונים שלה מסתובבים שוב, מושכים את תשומת הלב של הקהל ושולחים עשרות לבבות ורודים ושקופים לעבר הפוקימונים שלך והם מתפוצצים עליהם, גורמים לאודיש שלך להתבלבל.
מינון&פלאסל 90%
אודיש&אודיש 90%
"איזה מראה משגע של שני הצוותים והדרך עוד ארוכה!" אומר הכרוז.
[/COLOR]
אסלח לך איכשהו חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק מסתובב על בטנו ואז שולח לאוויר עשרות מחטים קטנים וסגולים, אשר כמו חצים פוגעים בנידורן ומעיפים אותה מעט לאחור, אבל לא נראה שהיא מתייחסת למתקפה כל כך, ושולחת גם היא עשרות מחטים לעבר ספינראק, אבל שניות לפני שהם פוגעים בו, נראה כאילו הוא נעלם מהמקום, משתלב עם הצללים של היער ומופיע מאחורי נידורן ומעיף אותה מלמטה.
נידורן המופתעת, מסתובבת באוויר ולוקחת תאוצה מהמתקפה של ספינראק, ומהאוויר טוענת את מתקפת השריטה שלה, והיא מצליחה לפגוע בו בחוזקה כשהיא נוחתת על האדמה.
ספינראק נראה כועס, ואז בעזרת חוט נוסף, קופץ לעברה, נוחת על גבה, ואז נושך אותה בצווארה, מרפא את עצמו וגורם לה להיראות מעט מסוחררת.
[/COLOR]
[COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
אתה לא יכול להשתמש בשני פוקימונים על אחד...
תחליט עם מי אתה רוצה להלחם..
[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
"דווקא לא" אומרת ומנידה את ראשה "בדיוק סיימתי עם המכון הלא רישמי ליד המערה ועכשיו אני מחפשת פוקימון מים" אומרת לך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487864][FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
שני האודישים שלך נצמדים, ומתחילים להסתובב אחד אחרי השנייה, יוצרים ריקוד איטי ומוזר בזמן שהם מנידים את עליהם,מפזרים את האבקות שלהם, מערבבים אותם ביחד ושולחים אותם לעבר הפוקימונים שלה. מינון ופלסאל שולחים שוב ניצוצות צבעוניים לעבר האבקות, ובשנייה הם מתלקחים באש ויוצרים פיצוץ עז וחזק, הורסים את השילוב אבקות.
"קדימה משחק יפה ואז נשיקה מתוקה!" קוראת הנערה, שלפי הלוח אתה מגלה ששמה אלכס. שני הפוקימונים שלה, מסתובבים על רגל אחת ושולחים נשיקה גדולה ואדומה, אשר מתפוצצת על האודישים שלך, שנראים מאושרים יותר וחברותיים יותר לעבר מינון ופלסאל.
שני הפוקימונים שלה מסתובבים שוב, מושכים את תשומת הלב של הקהל ושולחים עשרות לבבות ורודים ושקופים לעבר הפוקימונים שלך והם מתפוצצים עליהם, גורמים לאודיש שלך להתבלבל.
מינון&פלאסל 90%
אודיש&אודיש 90%
[/COLOR]
.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
׳אוי לא׳ אחשוב לעצמי, ״אודיש אתה חייב לצאת מזה! אודישית, השתמשי בהגנה!״ אורה לה, בתקווה שעד אז אודיש ייצא מהבלבול. ״תשתמשי בכוח טבעי!״ אורה לה, אם אראה שהפלאסל ממשיכים להתנגד.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487864][FONT=verdana]
אסלח לך איכשהו חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק מסתובב על בטנו ואז שולח לאוויר עשרות מחטים קטנים וסגולים, אשר כמו חצים פוגעים בנידורן ומעיפים אותה מעט לאחור, אבל לא נראה שהיא מתייחסת למתקפה כל כך, ושולחת גם היא עשרות מחטים לעבר ספינראק, אבל שניות לפני שהם פוגעים בו, נראה כאילו הוא נעלם מהמקום, משתלב עם הצללים של היער ומופיע מאחורי נידורן ומעיף אותה מלמטה.
נידורן המופתעת, מסתובבת באוויר ולוקחת תאוצה מהמתקפה של ספינראק, ומהאוויר טוענת את מתקפת השריטה שלה, והיא מצליחה לפגוע בו בחוזקה כשהיא נוחתת על האדמה.
ספינראק נראה כועס, ואז בעזרת חוט נוסף, קופץ לעברה, נוחת על גבה, ואז נושך אותה בצווארה, מרפא את עצמו וגורם לה להיראות מעט מסוחררת.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
חחחח... הינה משהו יותר מושקע
~~~
"זהו ספינראק אתה מצויין!" אריע לו "זה הזמן לסיים אתזה!" אוסיף להכניס בו מוטיבציה. "עכשיו שלח חוט ולפף אותו סיבוב או שניים סביב צווארה, החל לטלטל אותה מעט ושתאבד לגמריי שיווי משקל והסתובב מהר במקום..." אדריך את העכביש הקטן.
כשנידורן תתחיל להסתחרר במהירות "אומר עכשיו זרוק אותה מעלה ויירת מכאן קרן על-חושית"
-
[COLOR=#006400]
[B]ג'ון-[/B]
כל דבר זה לטובה! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל מסתחרר באוויר, מכוון את חלקו האחורי אל עבר בלספורט ושולח חוט לבן וגמיש לעברו, ומצליח ללפף אותו סביב גופו, ואז מתעופף במהירות לעבר עץ, מושך אחריו את הפוקימון אשר נכרך על האדמה והעשבים ואז מתחיל להסתובב במהירות סביב גזע העץ, כובל את בלספרוט על הגזע. הפוקימון המסכן מנסה להשתחרר, אבל נפגע מאחת המחטים של בידריל, הזוהרת באור אדום וכהה.
בלספרוט משתגע מבין החוטים, אבל לא מצליח להשתחרר.[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]בלו-[/B]
סקיטי מיילל בקול רם וחזק, מפנה אליו את תשומת הלב ומוריד מהמרכז את סטנטלר, היללה מתחזקת ועשרות לבבות סגולים העשויים מאנרגיית קול עפים במהירות לעבר סנטלטר, אשר מתחרש מהרעש ורועד במקום ונופל על הזירה, חלש
את בודקת בפוקידע שלה מה הדבר, ומגלה שסקיטי למד 'קול פורקן' (disarming voice).
מאושרת מהמתקפה החדשה שלו, אתה שולחת אותו עם שילוב של רוח קפואה ודחיפה. סקיטי מתחיל לרוץ במהירות, משאיר שובל של אור לבן ובהיר סביבו, ובאותו העת פותח את פיו, מקיף את עצמו ברוח מקפיאה ומצמררת ועשרות פתיתי שלב מסתחררים סביבו, והוא פוגע ישירות בראשו של סטנטלר, אשר בזה הרגע הצליח לקום מהמתקפה הקודמת שלו.
המראה של הפגיעה והשובל של הקרח והפתיתי שלג הנשארים מסביב, יוצר מראה מרהיב ומיוחד וקהל קורה בשמך בטירוף.
את מסתכלת על מצב הנקודות ומחייכת
סטנטלר 30%
סקיטי 40%
"איזה שינוי מפתיע ומיוחד לטובת בלו!" קורא הכרוז. את מחייכת ומסתכלת לעבר יריבך, שנראה זועף וכועס, חושק בשיניו "בעיטה כפולה!" צועק וסטנטלר מתחיל לרוץ במהירות לעבר סקיטי, ורגליו זוהרות באור אדמדם ומלחיץ.[/COLOR]
[COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
אלה מדבקות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את שני האודישים שלך והקהל משתגע "תראו תראו שני סטים של תאומים!" קורא הכרוז, שנראה מוקסם גם בעצמו.
המתאמת מחייכת "יד עוזרת ואז טעינה!" קוראת בהתלהבות. שני הפוקימונים שלה משלבים ידיים במין ריקוד חמוד ואז שניהם מתחילים לזהור באור חשמלי ומהמם. מינון בכחול ופלאסל באדום.
הקהל צוהל מאושר למראה שני הפוקימונים הקטנים, המחזיקים ידיים וזוהרים באור חשמלי מהמם ומיוחד.[/COLOR]
אתה בודק בפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא יאנמה. פוקימון השפרירית והוא מסוג חרק מעופף, ושכנפיו יכולות ליצור גלים חזקים של קול.
אתה מסביר לקורפיש מה לעשות, והוא מהנהן בראשו ונעמד מוכן לקרב, אבל הוא לא ציפה למהלך הבא של יאנמה, המשכפלת את עצמה, יוצרת עשרות כפילים של עצמה, והם מסתחררים סביב קורפיס, אשר עומד מוכן והוא שולח פעימת מים לעבר אחד מהכפילים, אשר מתפוצץ במהירות, אבל כפיל אחר תופס את מקומו.
יאנמה, וכפיליה מתחילות להזיז את כנפיהן במהירות עצומה, יוצרות רעש מציק ורם, אשר גורמות לך לסתום את אוזנייך 'היא מבודדת אותי ממנו!' אתה חושב לעצמך בפאניקה 'קורפיש לא מסוגל לשמוע אותי בכלל' אתה מבין במהירות, בזמן שבום על קולי נוצר לפני כל הכפילים, והם נשלחים במהירות לעבר קורפיש, המשתמש במהירות בהגנה, ומצליח ליצור במהירות בועת הגנה כחולה סביבו ולהינצל מהמתקפה ההרסנית.[/COLOR]
אתה יכול להתעלם, אבל קח בחשבון שאתה לא קרוב ליציאה :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנערה המופתעת פולטת צרחה קטנה כשאתה ניגש אליה מרחוק "אתה לא יודע שזה חוסר נימוס להפתיע אנשים מאחורה?" שואלת ומנערת את שערה החום "דון" אומרת בחצי חיוך "ולידעתך, לפני שצעקת ככה כמעט הצלחתי ללכוד כאן קורסולה. כבר ראיתי את הקוצים הורודים שלה!" מוסיפה במירמור.
"איך מצאת אותי?" שואלת ומציצה אליך בזמן שאתה מתיישב לידה.
[/COLOR]
נידורן..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק קופץ במהירות מהפוקדור שלו, לא לפני שהוא מחבק את רגלך, כאילו לא התראתם שנים, ואז הוא שולח מפיו חוט דק ולבן, אשר נשלח במהירות לעברה של נידורן ונכרך סביב פרצופה, ומתלפף במהירות וחוסם לה את היכולת לראות, לכמה שניות ובזמן שהיא מנסה להשתמש בציפורניה לחתוך את החוט, אנרגיה צבעונית נשלחת מבין עיניו של ספינראק, ופוגעת בה ישירות, מעיפה אותה על דופן האבן של המערה.
נידורן מנערת את ראשה והחוטים נקרעים והיא מתחילה לרוץ לעברו של ספינראק, בזמן שציפורני ידיה הקטנות מתחילות לזהור באור לבן ולגדול באופן משמעותי.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"מצוין בידריל!" אני צועק לבידריל בשימחה "עכשיו בוא ננסה שוב את המתקפה מהמכון, אנחנו נלמד לשלוט בה!" רני אומר לו במהירות "קדימה בידריל, בעוקץ אחת חיתוך ובשני חיתוך זעם!" אני פוקד עליו.
-------
אני מקווה, בנתיים אני סתם נטחן פה בתורנויות ושמירות כי אין מה לעשות איתי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487864][FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]
[/COLOR]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
לא היה ברור שרציתי את גרוטל במקום? אני לא מחזיר תא קורפיש אבל 'מחזיר' אותו ללידי ושולח את גרוטל לחזית
-
[COLOR=#006400]
[B]ג'ון-[/B]
כל דבר זה לטובה! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל מסתחרר באוויר, מכוון את חלקו האחורי אל עבר בלספורט ושולח חוט לבן וגמיש לעברו, ומצליח ללפף אותו סביב גופו, ואז מתעופף במהירות לעבר עץ, מושך אחריו את הפוקימון אשר נכרך על האדמה והעשבים ואז מתחיל להסתובב במהירות סביב גזע העץ, כובל את בלספרוט על הגזע. הפוקימון המסכן מנסה להשתחרר, אבל נפגע מאחת המחטים של בידריל, הזוהרת באור אדום וכהה.
בלספרוט משתגע מבין החוטים, אבל לא מצליח להשתחרר.[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]בלו-[/B]
סקיטי מיילל בקול רם וחזק, מפנה אליו את תשומת הלב ומוריד מהמרכז את סטנטלר, היללה מתחזקת ועשרות לבבות סגולים העשויים מאנרגיית קול עפים במהירות לעבר סנטלטר, אשר מתחרש מהרעש ורועד במקום ונופל על הזירה, חלש
את בודקת בפוקידע שלה מה הדבר, ומגלה שסקיטי למד 'קול פורקן' (disarming voice).
מאושרת מהמתקפה החדשה שלו, אתה שולחת אותו עם שילוב של רוח קפואה ודחיפה. סקיטי מתחיל לרוץ במהירות, משאיר שובל של אור לבן ובהיר סביבו, ובאותו העת פותח את פיו, מקיף את עצמו ברוח מקפיאה ומצמררת ועשרות פתיתי שלב מסתחררים סביבו, והוא פוגע ישירות בראשו של סטנטלר, אשר בזה הרגע הצליח לקום מהמתקפה הקודמת שלו.
המראה של הפגיעה והשובל של הקרח והפתיתי שלג הנשארים מסביב, יוצר מראה מרהיב ומיוחד וקהל קורה בשמך בטירוף.
את מסתכלת על מצב הנקודות ומחייכת
סטנטלר 30%
סקיטי 40%
"איזה שינוי מפתיע ומיוחד לטובת בלו!" קורא הכרוז. את מחייכת ומסתכלת לעבר יריבך, שנראה זועף וכועס, חושק בשיניו "בעיטה כפולה!" צועק וסטנטלר מתחיל לרוץ במהירות לעבר סקיטי, ורגליו זוהרות באור אדמדם ומלחיץ.[/COLOR]
"כל הכבוד סקיטי!" אצעק לסקיטי בהתלהבות. "תתחמק מהר בקפיצה שמאלה ואז תתקוף בשילוב של רוח קפואה וקול פורקן שוב! בוא נסיים את זה!" אצעק לו בשמחה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487864][FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
מינון&פלאסל 90%
אודיש&אודיש 90%
[/COLOR]
אסלח לך איכשהו חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[/COLOR]
[/COLOR]
"דווקא לא" אומרת ומנידה את ראשה "בדיוק סיימתי עם המכון הלא רישמי ליד המערה ועכשיו אני מחפשת פוקימון מים" אומרת לך.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"לא רישמי? מעדיף לא להילחם בכאלה..." אומר לה "אבל את יודעת איך לצאת מפה? מצויין אז אני אלך איתך כשתסיימי אם לא אכפת לך כמובן" אמשיך "אולי גם אני אחפש פוקימון מים בינתיים" אומר ואסתכל סביב האגם
-
[QUOTE] אדם-
אתה לא יודע את זה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האחות ג'וי מהנהנת באדיבות ומתפנה למאמנים אחרים המחכים גם הם ואתה פונה לצאת "רק שתדע" קוראת לך האחות "השכרת החדרים היא עד שמונה וחצי אם תרצה לשנות את דעתך!" מוסיפה ומגישה לילדה קטנה כמה פוקדורים.
אתה מסתובב ויוצא משם במהירות ונכנס בצעד בטוח ישר לחנות בקצה הרחוב. שם פוגשת אותך בחורה עגלגלה המסדרת פוקדורים על המדף "אפשר לעזור?" שואלת ואתה מבקש ממנה ישר לראות איזה דיסקי מתקפות יש להם. הבחורה מהנהנת ומובילה אותך למדף חצי ריק ועליו כמה דיסקים בודדים "יש לך פה מבצע של 2 במאתיים. 1 עולה 150" אומרת לך בחיוך ומשאירה אותך לבדך. אתה מסתכל במדף ומגלה בקרוב ל 6 דיסקים שונים פצצת רפש, פיצוץ פוקוס,רעל, פיצוץ אש,קרן קרח וכדור צל [/QUOTE]
"היי, אני רוצה בבקשה לקנות את המתקפות הבאות: פיצוץ אש, פיצוץ פוקוס, רעל וקרן קרח." אומר בנימוס רב.