אהלן מה שלומכם?
Printable View
אהלן מה שלומכם?
שלום עידן.
נועה קירל התגייסה.
el
el israel
סי.אמ. פאנק.
[quote=lordabizi;1512843]שלום עידן.[/quote]
wow
מעניין להסתכל על החתימות של כולם ולשער איפה אותן דמויות עכשיו.
השנה 2020
חבל שאין אפשר לחזור ל2012
אי אפשר ולא צריך.
הישרדות ארה"ב התחילה - עונה 40 - ובה משתתפים רק זוכי עבר!
[QUOTE=Hit Man;1512860]הישרדות ארה"ב התחילה - עונה 40 - ובה משתתפים רק זוכי עבר![/QUOTE]
קצת מציק שראיתי משהו כמו 10 עונות במיקס ואני כבר לא יודע מה ראיתי ומה לא ראיתי, מה שווה לראות ומה אסור לראות בלי לראות עונות אחרות וכו'...
ואתה חושב שאני זוכר? תצפה, מקסימום תהנה. במינימום, יש פלאשבקים בעונה הזו לאלה שלא זוכרים כלום.
[RIGHT][COLOR=#222222][FONT=Verdana]הנה שלוש שורות חביבות מפרק 65 של מרטין סטורי שהרגע כתבתי. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT=Verdana]"אני תוהה אם וורגון וקאברון כבר ערים." העיר ברנז בזמן שהתקדמו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT=Verdana]"ככל הנוגע לי, מבחינתי שקאברון תהיה ערה ומוכנה, ושוורגון מת בשנתו הלילה." השיבה פינלה. היא מאוד לא שמחה על כך שוורגון התאמן לידם במשך שהותם בארץ היער. הם הגיעו אל העץ, הוציאו את בגדיהם, והחלו להתלבש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT=Verdana]"אני מבין למה את אומרת את זה... ואני גם לא מאוד שמח שהוא כאן, אבל באמת במשך כל הזמן שהוא כאן הוא לא היה אלא נחמד אלינו, ונראה לי שהוא באמת מנסה להשתנות." הציע ברנז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT=Times New Roman]"ולכן ייחלתי למותו בשנתו, ולא למותו הכואב בייסורים..." סיננה פינלה מבין שיניה
[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
היוש