-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 01:13 PM
[b]
[b]ירין[/b]
לעיר??
~~~~~~
אתם הולכים חזרה לעיר ומגיעים אחרי כמה דקות אתה שם לב שבזמן שנלחמתם בפוקימונים ירד הלילה מה תעשה?? [/b][/quote]
שיהיה..
-----
"יש לי רעיון.. בוא נלחם בפוקמוני לילה.." אני אומר וחוזר אחורה
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 01:33 PM
[b] [b]טייגר[/b]
אתה הולך לפי ההנחיות ומגיע לאזור ישן וריק מאנשים באזור המאמנים אתה מסתכל סביב ורואה ביניין ישן בעל 2 קומות נראה שזאת תחתנת הכוח מה תעשה?? [/b][/quote]
'ואו' אני חושב לעצמי,הולך לכיוון הידית של הדלת ומסלק את קורי העכביש מהידית,ונכנס(כל זה אם יש דלת,אם לא אני נכנס) ומחפש וולטרובים ומגנמייטים,וכל מיני פוקימוני חשמל אחרים
-
[b]טייגר[/b]
אתה נכנס לבפנים ורואה שם כמה פיצ'ואים מטיילים וגם כמה שינקסים אתה ממשיך לפנים ורואה מגנמייט קטן יושן לו מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אתה חוזר לדרך ומחפש כמה פוקימוני לילה אך קשה לך לראות ואתה ממשיך לחפש פתאום אתה רואה משהו זוהר שמסנוור אותך מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 01:13 PM
[b] [b]דודי[/b]
"עכשיו הכל הגיוני אמרו שהוא נהרג בנסיבות שנראות טיבעיות אבל גם יכול ליהיות תוצעה של מתקפות כמו כדור צל ומתקפות כאלה,טוב אז לאן נלך היום??" מה תענה לו?? [/b][/quote]
" מה אתה אומר ?! , אני לא ממש מיתמצא פה "
-
[b]דודי[/b]
"לחוף לתפוס פוקימון מים מה אתה אומר? "מה תענה לו?
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 02:51 PM
[b] [b]טייגר[/b]
אתה נכנס לבפנים ורואה שם כמה פיצ'ואים מטיילים וגם כמה שינקסים אתה ממשיך לפנים ורואה מגנמייט קטן יושן לו מה תעשה?? [/b][/quote]
אני בשקט זורק עליו את הפוכדור המיוחד ונזהר שלא יתעורר
-
[b]טייגר[/b]
אתה זורק את הפוכדור שפוגע במגנמייט וישר אתה רואה למה הפוכדורים האלה מיוחדים,הפוכדור נפתח ויוצא ממנו כבל ששואב את האנרגייה החשמלית של מגנמייט ומעלף אותו=מגנמייט נתפס מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 02:14 PM
[b] [b]דודי[/b]
"לחוף לתפוס פוקימון מים מה אתה אומר? "מה תענה לו? [/b][/quote]
" למה לא " אני אומר
-
דודי
אתם יוצאים מהמגרש והולכים לחוף פיתאום אחת הביצים שקיבלתך מתחילה לזוז ובוקע ממינה
~תבחר פוקימון~ מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 02:26 PM
[b] דודי
אתם יוצאים מהמגרש והולכים לחוף פיתאום אחת הביצים שקיבלתך מתחילה לזוז ובוקע ממינה
~תבחר פוקימון~ מה תעשה?? [/b][/quote]
אמ ...... אתה ראיולו
--------------------------
" תיראה יש לי ראייולו ! "
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 03:25 PM
[b] [b]טייגר[/b]
אתה זורק את הפוכדור שפוגע במגנמייט וישר אתה רואה למה הפוכדורים האלה מיוחדים,הפוכדור נפתח ויוצא ממנו כבל ששואב את האנרגייה החשמלית של מגנמייט ומעלף אותו=מגנמייט נתפס מה תעשה?? [/b][/quote]
יש דרך שאני יוכל להשיג אבן חשמל או שלא?
--
אני ממשיך ללכת,מחפש הפעם וולטרובים ובדרך מסתכל על כל המכשירים מסביב ומנסה להבין מה הם עושים.
-
[b]טייגר[/b]
בטח שיש היום למשל בערב לפני הלילה הלבן אני עושה אוונט של אבני פיתוח אבן אחת לכל אחד מכם =]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ורואה הרבה תאים כאלה שוולטורבים היו נכנסים אליהם ומפיקים חשמל .
אתה ממשיך ומגיע לחלק ובו הרבה תאי רבייה שקראת עליהם פעם בשיוערי הבית שלך בבית ספר.
לבסוף אתה מגיע לאזור קטן ושם אתה רואה וולטורב אוכל כמה ברגים מה תעשה??
[b]דודי[/b]
מתקפות של ריאולו שלך:
התקפה מהירה
החזקת מעמד
ראיית הנולד
טריקת כוח
כוח נסתר~קרח
~~~~~~~~~
מיקי אומר :"כיף לך אווייי מה שהוא קורה גם לביצה שלי" הוא מוציא אותה מהתיק ואחרי שנייה יוצא ממנה איווי קטן ויפה "יש יש לי איווי אני כל כך רוצה לפתח אותו לפלראון אחרי שאני אנצח במכון הראשון אני יוכל לקנות אחת יששש"אומר מיקי מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:30 PM
[b] [b]טייגר[/b]
בטח שיש היום למשל בערב לפני הלילה הלבן אני עושה אוונט של אבני פיתוח אבן אחת לכל אחד מכם =]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ורואה הרבה תאים כאלה שוולטורבים היו נכנסים אליהם ומפיקים חשמל .
אתה ממשיך ומגיע לחלק ובו הרבה תאי רבייה שקראת עליהם פעם בשיוערי הבית שלך בבית ספר.
לבסוף אתה מגיע לאזור קטן ושם אתה רואה וולטורב אוכל כמה ברגים מה תעשה?? [/b][/quote]
אבל אני לא אהיה בלילה הלבן(זה היום?)!
אבל אני מקווה שאני אוכל להגיב מ9 עד 10-11,כי מ6 עד 9 אני לא אהיה...
--
אני זורק את הפוכדור המיוחד על וולטרוב,ומתחיל לחפש עוד וולטרוב ופיצ'ו או אלקטריק.
-
[b]טייגר[/b]
אז קיבלת עכשיו אבן ברק=]
;~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוכדור אך הפעם הוולטורב לא נתפס נראה שזה פועל רק על מגנמייטים מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:39 PM
[b] [b]טייגר[/b]
אז קיבלת עכשיו אבן ברק=]
;~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוכדור אך הפעם הוולטורב לא נתפס נראה שזה פועל רק על מגנמייטים מה תעשה?? [/b][/quote]
תודה ^^
--
אני לוקח את הפוכדור חזרה,ומוציא את ג'יודוד
"זריקת אבנים,והתקלות!"
-
טייגר
ג'יאודוד יוצא ותוקף את וולטורב בזריקת אבנים וישר אחר כך בהיתקלות וולטורב תוקף בחזיז רעם אך ג'יאודוד לא מושפע ממנו מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:47 PM
[b] טייגר
ג'יאודוד יוצא ותוקף את וולטורב בזריקת אבנים וישר אחר כך בהיתקלות וולטורב תוקף בחזיז רעם אך ג'יאודוד לא מושפע ממנו מה תעשה?? [/b][/quote]
"עוד פעם זריקת אבנים!"
אחרי שהוא מבצע את זה,אני זורק על וולטרוב את הפוכדור המיוחד
-
ג'יאודוד תוקף בזריקת סלעים ופוגע בוולטורב, אתה זורק פוכדור מיוחד אך וולטורב העקשן לא נתפס פיתאום ג'ואודוד תוקף בטילטול אדמה ~או איך שתקרא לזה MAGNITUDE~ וולטורב נפגע בעוצמה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 04:30 PM
[b] [b]דודי[/b]
מתקפות של ריאולו שלך:
התקפה מהירה
החזקת מעמד
ראיית הנולד
טריקת כוח
כוח נסתר~קרח
~~~~~~~~~
מיקי אומר :"כיף לך אווייי מה שהוא קורה גם לביצה שלי" הוא מוציא אותה מהתיק ואחרי שנייה יוצא ממנה איווי קטן ויפה "יש יש לי איווי אני כל כך רוצה לפתח אותו לפלראון אחרי שאני אנצח במכון הראשון אני יוכל לקנות אחת יששש"אומר מיקי מה תעשה?? [/b][/quote]
" לא משנה מה תגיד ראיולו שלטעעעעעעע ! "
-
דודי
אתם רבים של מיי הפוקימון הכי טוב ובסוף נרגעים מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 01:51 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה חוזר לדרך ומחפש כמה פוקימוני לילה אך קשה לך לראות ואתה ממשיך לחפש פתאום אתה רואה משהו זוהר שמסנוור אותך מה תעשה?? [/b][/quote]
אני מוציא את ליאונר ואמר לו" תאיר את המקום עם להביור"
-
ירין
ליאונר יוצא ומשתמש בלהביור קטן שיוצר אור ואתה רואה מולך את דארקרי מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:17 PM
[b] ירין
ליאונר יוצא ומשתמש בלהביור קטן שיוצר אור ואתה רואה מולך את דארקרי מה תעשה?? [/b][/quote]
"דארקי!? מה את צריך? יש לי משימה?" אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:55 PM
[b] ג'יאודוד תוקף בזריקת סלעים ופוגע בוולטורב, אתה זורק פוכדור מיוחד אך וולטורב העקשן לא נתפס פיתאום ג'ואודוד תוקף בטילטול אדמה ~או איך שתקרא לזה MAGNITUDE~ וולטורב נפגע בעוצמה מה תעשה?? [/b][/quote]
אני זורק עוד פעם את הפוכדור,ומחייך חיוך ענקי לכיוון ג'יודוד
"אתה מצוין ג'יודוד!" אני קורא אליו
-
תבקשו אבן פיתוח או חפץ פיתוח שאתם רוצים לקראת הלילה הלבן ובערב אתם תקבלו אפשרות להפוך את אחד הפוקימונים שלכם לזוהר =]
[b]טייגר[/b]
אתה זוררק את הפוכדור והוא תופס את וולטורב ג'יאודוד נראה מאושר והוא פיתאום מתחיל ליזהור ואז מפסיק מה תעשה??
[b]ירין[/b]
דרקראי מהנהן ואז אתה שומע תקול המצמרר שלו בראש שלך:"אני צריך שאתה תנצח את המכון הראשון ובזמן הקרב שלך תהפוך את המגמר הזוהר של המנהיג לאפל אחרי שתעשה את זה אני יצור איתך קשר בעיר גנדלווד" מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:25 PM
[b] תבקשו אבן פיתוח או חפץ פיתוח שאתם רוצים לקראת הלילה הלבן ובערב אתם תקבלו אפשרות להפוך את אחד הפוקימונים שלכם לזוהר =]
[b]ירין[/b]
דרקראי מהנהן ואז אתה שומע תקול המצמרר שלו בראש שלך:"אני צריך שאתה תנצח את המכון הראשון ובזמן הקרב שלך תהפוך את המגמר הזוהר של המנהיג לאפל אחרי שתעשה את זה אני יצור איתך קשר בעיר גנדלווד" מה תעשה?? [/b][/quote]
אני צריך אבן פיתוח למישהו?
חוץ מליאונר שיש לי..
----
"איך אני יהפוך אותו לאגדי?" אני שואל
-
דינגו
לא אתה לא צריך
~~~~~~~~~~
לא תהפוך אותו לכמו שרוסרייד הייתה
יש לך את היכולת הזאת וגם אתה יכול להפוך את עצמך כדי לפגוע באנשים וסתם לעשות את המטרה של הצד שלך במחשק שזה להשליט סדר ובלגן
~~~~~~~~~~~~~~~
"עם הכוחות שלך או שעדיין לא למדת להישתמש בהם פשוט תחזוב בראש מה שאתה רוצה לעשות וזה יקרה " אומר דרקרי ונעלם מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:31 PM
[b] דינגו
לא אתה לא צריך
~~~~~~~~~~
לא תהפוך אותו לכמו שרוסרייד הייתה
יש לך את היכולת הזאת וגם אתה יכול להפוך את עצמך כדי לפגוע באנשים וסתם לעשות את המטרה של הצד שלך במחשק שזה להשליט סדר ובלגן
~~~~~~~~~~~~~~~
"עם הכוחות שלך או שעדיין לא למדת להישתמש בהם פשוט תחזוב בראש מה שאתה רוצה לעשות וזה יקרה " אומר דרקרי ונעלם מה תעשה?? [/b][/quote]
אז אני אבקש יותר מאוחר..
-----
אבל אם אני יהפוך אותו הוא לא יפגע בי?
ואני יכול להפוך את הפוקימוים שלי לאפלים?
ואם אני פוגש פוקימוןן אני יכול להפוך אותו לאפל אם בא לי?
---
"טוב.." אני חושב לעצמי וממשיך לחפש-רצוי פוקימון חשמל..
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 05:14 PM
[b] דודי
אתם רבים של מיי הפוקימון הכי טוב ובסוף נרגעים מה תעשה?? [/b][/quote]
" בוא נחפש פוקימון מיים "
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 06:25 PM
[b] תבקשו אבן פיתוח או חפץ פיתוח שאתם רוצים לקראת הלילה הלבן ובערב אתם תקבלו אפשרות להפוך את אחד הפוקימונים שלכם לזוהר =]
[b]טייגר[/b]
אתה זוררק את הפוכדור והוא תופס את וולטורב ג'יאודוד נראה מאושר והוא פיתאום מתחיל ליזהור ואז מפסיק מה תעשה?? [/b][/quote]
"ואו ג'יודוד מה זה היה?" אני שואל,מסתכל עליו טוב,ולאחר מכן אני מסתובב ומחפש עוד וולטרוב ופיצ'ו
--
אני לא רוצה שאחד הפוקימונים העכשוויים שלי יהיה זוהר,אפשר לשמור את הפריבילגיה הזו לפוקימון שאני יתפוס יותר מאוחר במשחק?
-
כולם תבחרו איזה שהוא פוקימון סתם ככה ותיכתבו בהודעה אבל מבין הבאים
טוטודייל
ג'ירטינה
פלייגון
ואבסול
[b]טייגר[/b]
תגיד לי איזה פוקימון אתה רוצה תתפוס אותו עכשיו=]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך לחפש ורואה כמה מגנמייטים אבל מתעלם מהם אתה ממשיך ללכת אל פנים התחנה וראה מדרגות האם תעלה למעלה??
[b]דודי[/b]
אתה מטיילים בחוף ורואים כמה בחורות בבגדי ים וגם מאמנים נלחמים ופיתאום אתה רואה קורפיש קטן וחמוד וילדו בויזל מה תעשה??
[b]יריו[/b]
הוא לא יפגע בך .
כן וכן
~~~~~~~~~
ממשיך לחפש ופיתאום רואה אלקיד מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 09:49 PM
[b] כולם תבחרו איזה שהוא פוקימון סתם ככה ותיכתבו בהודעה אבל מבין הבאים
טוטודייל
ג'ירטינה
פלייגון
ואבסול
[b]טייגר[/b]
תגיד לי איזה פוקימון אתה רוצה תתפוס אותו עכשיו=]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך לחפש ורואה כמה מגנמייטים אבל מתעלם מהם אתה ממשיך ללכת אל פנים התחנה וראה מדרגות האם תעלה למעלה?? [/b][/quote]
מהרשימה או בכללי?
מהרשימה-פלייגון(טרפינץ')
לא מהרשימה-פיצ'ו
--
אני בזהירות מניח יד על המעקה החצי הרוס והמאובק,מנער בזהירות את האבק מידי ומתחיל לעלות מעלה
-
כולם פלייגון נבחר אז נשאר
טוטודייל אבסול וג'רטינה
טייגר
הרשימה זה בשביל מה שהוא אחרתקבל עוד כמה הודעות את הפיצ'ו הזוהר שלך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה למעלה במדרגות שמכוסות באבק וקורי עכביש,אתה מגיעה למעלה ואל מאמין למה שאתה רואה,... אתה רואה שם את ראיקו ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/243.png[/img]~.אתה לא מאמין למראה עינייך עד שראיקו מבין שאתה שם וונעלם מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:02 PM
[b] כולם פלייגון נבחר אז נשאר
טוטודייל אבסול וג'רטינה
טייגר
הרשימה זה בשביל מה שהוא אחרתקבל עוד כמה הודעות את הפיצ'ו הזוהר שלך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה למעלה במדרגות שמכוסות באבק וקורי עכביש,אתה מגיעה למעלה ואל מאמין למה שאתה רואה,... אתה רואה שם את ראיקו ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/243.png[/img]~.אתה לא מאמין למראה עינייך עד שראיקו מבין שאתה שם וונעלם מה תעשה?? [/b][/quote]
לא רוצה פיצ'ו זוהר,הוא נראה מגעיל ככה...
--
'ואו,מה זה היה?' אני שואל את עצמי,מחפש אותו בצדדים.
אני ממשיך לחפש וולטרוב ופיצ'ו,וכמובן את ראיקו
-
טייגר
אז איזה פוקימון זוהר אתה רוצה =]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיל לחפש ורואה מסדרון שחסום בקורי עכביש שמכוסים באבק מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:08 PM
[b] טייגר
אז איזה פוקימון זוהר אתה רוצה =]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיל לחפש ורואה מסדרון שחסום בקורי עכביש שמכוסים באבק מה תעשה?? [/b][/quote]
אולי...ניינטילס?
אבל כבר יש לי אבן אחת,אז נראה...
--
"ריולו,טריקת כוח!" אני אומר אחרי שאני שאני מוציא אותה במהירות מהפוכדור,ואז נכנס לפניה ובודק מה קורה בפנים בזהירות
-
טייגר
ריאולו יוצא ותוקף בטריקת כוח ומפורר את הקורים .
אתה נכנס למסדרון ומגלה דלת שעלייה סימן של ברק מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:17 PM
[b] טייגר
ריאולו יוצא ותוקף בטריקת כוח ומפורר את הקורים .
אתה נכנס למסדרון ומגלה דלת שעלייה סימן של ברק מה תעשה?? [/b][/quote]
"טריקת כוח על הדלת ריולו" אני אומר ונכנס בזהירות כשהיא מסיימת.
-
טייגר
הדלת לא נעולה =]
~~~~~~~~~~~
אתה הולך קודם ובודק עם הדלת פתוחה ומגלה שכן,אתה נכנס לבפנים ורואה מלא פוקימוני חשמל ביניהם אתה רואה וולטורב ופיצ'ו מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 7 2009, 10:31 PM
[b] טייגר
הדלת לא נעולה =]
~~~~~~~~~~~
אתה הולך קודם ובודק עם הדלת פתוחה ומגלה שכן,אתה נכנס לבפנים ורואה מלא פוקימוני חשמל ביניהם אתה רואה וולטורב ופיצ'ו מה תעשה?? [/b][/quote]
א.ואם סימן החשמל מסמל על דלת חשמלית?בגלל זה עשיתי את זה...
ב.זה קל מידי לתפוס אותם ככה...
--
"צא ג'יודוד מגניטוד(לא זוכר בעברית,ולא רשום בדף רשומים...)!"
--
מגניטוד פוגע בשניהם אני מניח...