-
[color=gray][b]ג'ק ~[/b]
"האהא" היא צוחקת " אז למה אתה חושב שחיכיתי לך כאן כל כך הרבה בשביל שנלך לישון ?" היא שוב צוחקת "טיפשון ברור שאני רוצה פינוקי , ובמיוחד את הפינוקים שלך" היא אומרת ומתחילה לנשק אותך ברכות תוך עדי אחיזות בשנורקל שלך .
[b]אדוארד ~[/b]
"הו כן כמובן " הן מתיישבות ורואות איתך את הסרט , אחרי כמה דקות אתה מסתכל עליהן ורואה אותן צופות בטלוויזיה ומששות אחת לשנייה את החזה תוך כדי צפייה *מחזה מוזר* .
[b]ג'יי ~[/b]
"גם אצלנו הוא התקיף , תחתום על החוזה הזה שאומר שלא יהיו מלחמות בין הממלכות - קרח מים אש וחשמל שעליו אתה שולט . ומסכים על שיתוף פעולה שזה אומר שאם תוקפים אותך אנחנו שולחים לך עזרה ,המפקדים שלנו קצת עסוקים באימונים תוכל לחתום על החוזה ולהתקשר אחר-כך אל המפקדים שלנו " אומר האיש במדים האדומים .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 08:00 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"תודה גם אתה " היא אומרת וקמה מהספסל "אוקיי חברים אתם נלחמים יפה מאוד תעבדו קצת על הזריזות והטכינקות שלכם , האימון הסתיים תוכלו ללכת למעונות שלכם " היא נפרדת ממך לשלום ואומרת "ב-22:00 קבענו , היכן ?"[/color] [/b][/quote]
ורק אותי אתה לא מסמן בצבע אפור כי רק אני לא קשור יופי (חחח סתם צוחק :D )
----------
אני אומר לה "בחדר שלי חדר מספר 100 (ניראה לי) תבאי איך שאת רוצה".
ומתקדם לחדר שלי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 08:45 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
"הו כן כמובן " הן מתיישבות ורואות איתך את הסרט , אחרי כמה דקות אתה מסתכל עליהן ורואה אותן צופות בטלוויזיה ומששות אחת לשנייה את החזה תוך כדי צפייה *מחזה מוזר* . [/b][/quote]
''אתן חרמניות הא?'' אומר בצחוק ואתחיל ללטף את השניצל שלי.
-
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
"אולי קצת" הן אומרות וצוחקות "היי מזה ג'ולייט תיראי איך הוא מתחרמן על עצמו לבד זה ממש לא בסדר " רוברטה אומרת "אדוארד בשביל מה הטרחה , אנחנו נעזור לך" הן אומרות מורידות לך את המכניסים ומתחילות לאונן לך .[/color]
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"אין בעיה" היא אומרת . אתה הולך לחדר שלך ורואה בקומה את סטיב בחדר האוכל , הוא מנופך לך לשלום וקורא לך לאכול איתו "היי אנטו בוא שב תאכל איתי , איך היה באימון בנוק B ?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 09:26 PM
"אין בעיה" היא אומרת . אתה הולך לחדר שלך ורואה בקומה את סטיב בחדר האוכל , הוא מנופך לך לשלום וקורא לך לאכול איתו "היי אנטו בוא שב תאכל איתי , איך היה באימון בנוק B ?"[/color] [/b][/quote]
"הי סטיב מה קורא,היה מצוין בנוק b"אני אומר ומתישב "כולם שמה ממש נחמדים"ואני חושב על האיך אני עומד לזין את ג'סיקה "סטיב איך עבר אלך היום" אני מוסיף ורואה מה יש בתפריט.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 09:26 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
"אולי קצת" הן אומרות וצוחקות "היי מזה ג'ולייט תיראי איך הוא מתחרמן על עצמו לבד זה ממש לא בסדר " רוברטה אומרת "אדוארד בשביל מה הטרחה , אנחנו נעזור לך" הן אומרות מורידות לך את המכניסים ומתחילות לאונן לך .[/color] [/b][/quote]
''אהה..אהה..'' אני אומר וגונח, ''אתן עושות את זה טוב.'' אומר בחיוך.
-
"אם כך מה תגיד על זה ?" ג'ולייט אומרת ומורידה את החולצה , גם רוברטה מורידה את החולצה ורוברטה מוצצת לך חזק חזק וכל הרוק שלה מרטיב את הצינור שלך אחר כך ג'ולייט לוקחת את שתי הציצים שלה ומלבישה אותם על הצינור שלך ,רוברטה מלקקת לג'ולייט את החור למטה בזמן הזה ואומרת "ג'ולייט יואו אני חושב שאדוארד כ"כ נהנה מהפרפר שלך "[/color]
"הולך מצוין תודה אנטו" סטיב אומר "יש משהו חדש ?" הוא שואל .
ומוגש לכם פסטה ברוטב שמנת עם פטריות ופלפל , קצת גבינת פרמזן מפורזרת מעל וזה פשוט תענוג לאכול את זה [/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 10:48 PM
ומוגש לכם פסטה ברוטב שמנת עם פטריות ופלפל , קצת גבינת פרמזן מפורזרת מעל וזה פשוט תענוג לאכול את זה [/color] [/b][/quote]
"לא ממש" אני עונה לו ומוסיף "אתה מכיר את ג'סיקה המאמנת של לי" ומתחיל לאכול את הפסטה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 04:52 PM
[b]
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
הן מתחילות להביא לך ביד ואומרות " אוקיי ג'ו" ומתחילות להשמיע קולות מענגים .[/color]
[/b][/quote]
"וואי אתן גן עדן חייימ שלי אתן" אומר להם בזמן שאתהנג ..
אחרי שסיימנו אני מתלבש בבגידי המאסטר ואומר באינטרקום:" כולם להגיע לכיכר העיר".
ואז משתגר לשם עם הבנות..
-
"אם כך מה תגיד על זה ?" ג'ולייט אומרת ומורידה את החולצה , גם רוברטה מורידה את החולצה ורוברטה מוצצת לך חזק חזק וכל הרוק שלה מרטיב את הצינור שלך אחר כך ג'ולייט לוקחת את שתי הציצים שלה ומלבישה אותם על הצינור שלך ,רוברטה מלקקת לג'ולייט את החור למטה בזמן הזה ואומרת "ג'ולייט יואו אני חושב שאדוארד כ"כ נהנה מהפרפר שלך "[/color]
[/b][/quote]
''אחח..רוברטה את מוצצת מצויין!'' אומר ואנשק אותה בסקסיות.
''קדימה ג'ולייט, תעלי לי על *** ותרכבי עליו...'' אומר ואגנח.
-
ג'ולייטה מפרפרת עוד קצת ועולה עליך , דוהרת עליך כמו על שור זועם ולא מפסיקה לגנוח , רוברטה שניראית קצת מקנאה מתחילה לאונן לבד וללקק לג'ולייט את הציצים .[/color]
אתה מתכוון לבמה המרכזית , כולם מגיעים לשם ואתה עומד על הבמה יחד עם שתי הבנות שלך .[/color]
"אה כן אני יודע מי זאת , מה איתה אחי ?" הוא שואל .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 11:38 PM
ג'ולייטה מפרפרת עוד קצת ועולה עליך , דוהרת עליך כמו על שור זועם ולא מפסיקה לגנוח , רוברטה שניראית קצת מקנאה מתחילה לאונן לבד וללקק לג'ולייט את הציצים .[/color] [/b][/quote]
''אה, אה אה!!!ג'ולייט את מצויינת!'' אומר ואוריד אותה ממני אחר-כך.
אכין את התחת של רוברטה ואכניס את השניצל שלי בזמן שאלטף לה את הכ*ס ואנשק את ג'ולייט בסקסיות.
-
רוברטה נשענת על הספה וג'ולייט ניצבת מעליה , אתה מכניס לרוברטה בזמן שאתה מנשק את ג'ולייט שמתחילה לאונן , התנוחה ממש טובה אתה אפילו יכול ללקק לג'ולייט את הפטמות ולהישאר באותה תנוחה .[/color]
-
[b] [b]ג'יי ~[/b]
"גם אצלנו הוא התקיף , תחתום על החוזה הזה שאומר שלא יהיו מלחמות בין הממלכות - קרח מים אש וחשמל שעליו אתה שולט . ומסכים על שיתוף פעולה שזה אומר שאם תוקפים אותך אנחנו שולחים לך עזרה ,המפקדים שלנו קצת עסוקים באימונים תוכל לחתום על החוזה ולהתקשר אחר-כך אל המפקדים שלנו " אומר האיש במדים האדומים .[/color] [/b][/quote]
אני חותם על ההסכם ואז שואל :
" מה עושים ?! "
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 11:44 PM
רוברטה נשענת על הספה וג'ולייט ניצבת מעליה , אתה מכניס לרוברטה בזמן שאתה מנשק את ג'ולייט שמתחילה לאונן , התנוחה ממש טובה אתה אפילו יכול ללקק לג'ולייט את הפטמות ולהישאר באותה תנוחה .[/color] [/b][/quote]
''אח, אח, אההההה איזה תחת יש לך רוברטה!'' אומר תוך כדי שאגנח ואלקק בסקסיות את הפיטמות של ג'ולייט.
''אין, אני רוצה אותכן בתור המלכות שלי, אתן פשוט מושלמות.'' אומר ואמשיך עם מעשיי.
-
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
"חתמת על החוזה , כרגע אתה צריך לדרוש שיאמנו את החיילים שלך כמו שאתה רוצה בצורה הטובה ביותר ותשתדל שילמדו אותם להילחם גם עם נשקים ללא הפעלת כוח החשמל . עם זאת ברגע שתפרוץ מלחמה או שתצטרף עזרה מיד תתקשר לממלכות שלנו ואנחנו נשלח עזרה " הם אומרים , לוחצים את ידך ומחכים לתגובה כדי שיוכלו ללכת הביתה .[/color]
אתה דופק אתה חזק ומלקק ברכות את הציצים של ג'ולייט אתה ממש נהנה איתן ו'ספלאש' ג'וליטט השפריצה על התחת של רוברטה , מה שהופך את השניצל לחלקלק יותר , ואז שביקשת שהן יהיו המלכות שלך הן עצרו בפתאומיות ואמרו " אבל מה עם הינאמרוי .?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 11:51 PM
אתה דופק אתה חזק ומלקק ברכות את הציצים של ג'ולייט אתה ממש נהנה איתן ו'ספלאש' ג'וליטט השפריצה על התחת של רוברטה , מה שהופך את השניצל לחלקלק יותר , ואז שביקשת שהן יהיו המלכות שלך הן עצרו בפתאומיות ואמרו " אבל מה עם הינאמרוי .?"[/color] [/b][/quote]
''אני אוהב אותכן ורוצה אותכן בתור המלכות שלי..סורי בשביל הינאמורי.'' אומר ואשכב על המיטה, ''תמצצו ליי..'' אומר בקול של חרמנות ואגנח.
-
הן קצת מתלבטות ואומרות "אבל אתה בטוח שהיא לא תעשה לנו כלום ולא תעלב ?" בקצת חשש . אבל זאת לא סיבה לא למצוץ לך אז הן לא מסרבות .. ומוצצות[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 11:55 PM
הן קצת מתלבטות ואומרות "אבל אתה בטוח שהיא לא תעשה לנו כלום ולא תעלב ?" בקצת חשש . אבל זאת לא סיבה לא למצוץ לך אז הן לא מסרבות .. ומוצצות[/color] [/b][/quote]
''אני בטוח שהיא תבין..'' אני אומר ואכניס לג'ולייט את השניצל שלי במלואו, ''גדול יש לי הא?'' אומר בחיוך ואתחיל לזוז במהירות בפה שלה, עד שאני אגמור בפיצוץ אדיר על שתיהן.
-
רוברטה נראית בהלם "וואו אדוארד אני חושבת שזה נכנס לה לתוך קנה הנשימה הגודל העצום הזה" ג'ולייט מוצצת בכוח ומלא רוק נוזל לה , קולות של פקק שנפתח מבקבוק יין נשמעים בכל פעם שהיא לוקחת נשימה ועוצרת לשנייה , היא ממשיכה למצוץ במלאו המרץ ואז עוברת לפרפר ענקי ומציצה בו זמנית ![/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:04 AM
רוברטה נראית בהלם "וואו אדוארד אני חושבת שזה נכנס לה לתוך קנה הנשימה הגודל העצום הזה" ג'ולייט מוצצת בכוח ומלא רוק נוזל לה , קולות של פקק שנפתח מבקבוק יין נשמעים בכל פעם שהיא לוקחת נשימה ועוצרת לשנייה , היא ממשיכה למצוץ במלאו המרץ ואז עוברת לפרפר ענקי ומציצה בו זמנית ![/color] [/b][/quote]
''טוב, אני חייב להתפוצץ.'' אני אגיד ואוציא ממנה אותו, ואז אפרק הכל עליהן.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 11:38 PM
[b]
אתה מתכוון לבמה המרכזית , כולם מגיעים לשם ואתה עומד על הבמה יחד עם שתי הבנות שלך .[/color]
[/b][/quote]
"טוב כפי שהבנתם בלילה , RJ סתם שקרן ומעכשיו אני שליט הזוקדאו של האופל. ועכשיו לעיניין:
דבר ראשון ממה שאני מבין ג'רוד התחיל ליתקוף ואנחנו צריכים לעלות לכוננות גבוהה, אני רוצה לעלות את המשמר בעיר ואימוני החיילים יוכפלו ל2 ביום." אני מסיים לאמר לוקח נשימה עמוקה ואז אומר:"כל מסאטר הנוק לבוא לחדר שלי בעוד 10 דקות בדיוק" ואז משתגר עם הבנות לחדר ומחכה למאסטרי הנוק.
-
כולם מקבלים את הבקשות שלך ואתה משתגר חזרה לחדר שלך , מיד מגיעים מאסטרי הנוקים A , B .. ו-C עדין לא הגיע .
אתם מחכים לו ואחרי 5 דקות הוא הגיע וביקש סליחה על איחורו , הוא היה חייב להשתין .[/color]
הכנסת שוב את השניצל בג'ולייט עוד פרפר קטן ומציצה ענקית משתיהן שנהנת מהם ובוווום במכה אחת השפרצת עליהם ליטר וחצי של חומר מיוחד שהן מאוד אוהבות , הן כ"כ התענגו על החומר הזה שהן התחילו למרוח את הגוף שלהן בחומר הזה , לאחר שעה של מריחות ואוננות הן גמרו פעמייים ונכנסו להתקלח , אתה נכנסת איתן להתקלח וחשבת לעצמך 'כאילו שלא הייתי איתן כל היום בזמן שהן עירומות' ולפתע ג'ולייט אומרת "והכל התחיל ממפתח שנפל לך"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:17 AM
הכנסת שוב את השניצל בג'ולייט עוד פרפר קטן ומציצה ענקית משתיהן שנהנת מהם ובוווום במכה אחת השפרצת עליהם ליטר וחצי של חומר מיוחד שהן מאוד אוהבות , הן כ"כ התענגו על החומר הזה שהן התחילו למרוח את הגוף שלהן בחומר הזה , לאחר שעה של מריחות ואוננות הן גמרו פעמייים ונכנסו להתקלח , אתה נכנסת איתן להתקלח וחשבת לעצמך 'כאילו שלא הייתי איתן כל היום בזמן שהן עירומות' ולפתע ג'ולייט אומרת "והכל התחיל ממפתח שנפל לך"[/color] [/b][/quote]
''כן...אה..'' אומר ואנשק אותה בחרמנות במקלחת.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:17 AM
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
כולם מקבלים את הבקשות שלך ואתה משתגר חזרה לחדר שלך , מיד מגיעים מאסטרי הנוקים A , B .. ו-C עדין לא הגיע .
אתם מחכים לו ואחרי 5 דקות הוא הגיע וביקש סליחה על איחורו , הוא היה חייב להשתין .[/color] [/b][/quote]
"טוב כמו ששמעת אתם צריכים להגביר במהירות האימונים.. ובנוסף אני צריך שתביאו לי כל מגילה עוצמתית,סודית ומיסתורית שנמצאת במללכה." אומר להם .
-
אתם מסיימים את המקלחת המרעננת הזאת אתה יוצא ומחפש בגדים בארון שלך ושל הינאמורי ומגלה שכל הבגדים שלה נעלמו וכל הציוד של הינאמורי נעלם ..[/color]
[[color=purple]B]ג'ו ~[/B]
"מגילה ? אני לא מכיר אחת כזאת אדוני" הם אומרים[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:30 AM
[b]
[[color=purple]B]ג'ו ~[/B]
"מגילה ? אני לא מכיר אחת כזאת אדוני" הם אומרים[/color] [/b][/quote]
"רגע מי מכם הכי חזק ובעל הכי הרבה טכניכות אופל?" אני שואל אותם..
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:30 AM
אתם מסיימים את המקלחת המרעננת הזאת אתה יוצא ומחפש בגדים בארון שלך ושל הינאמורי ומגלה שכל הבגדים שלה נעלמו וכל הציוד של הינאמורי נעלם ..[/color] [/b][/quote]
''מעניין לאן היא נעלמה..'' אומר ואקרא במהירות לשלושת מאסטרי הנוק, לאחר שג'ולייט ורוברטה יצאו מהחדר.
''נו? איך מתקדמים האימונים בקרח והאימונים הגופניים?'' אומר ואשאל את שלושתם.
-
[b] [color=gray][b]ג'ק ~[/b]
"האהא" היא צוחקת " אז למה אתה חושב שחיכיתי לך כאן כל כך הרבה בשביל שנלך לישון ?" היא שוב צוחקת "טיפשון ברור שאני רוצה פינוקי , ובמיוחד את הפינוקים שלך" היא אומרת ומתחילה לנשק אותך ברכות תוך עדי אחיזות בשנורקל שלך .
[/b][/quote]
ועכשיו אנחנו עושים את זה..
שוב אפשר לחתוך את זה כי יש ילדים קטנים פה.
אחרי זה:
"ואו ג'ני זה היה מדהים,מה נעשה עכשיו?"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 11:51 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
"חתמת על החוזה , כרגע אתה צריך לדרוש שיאמנו את החיילים שלך כמו שאתה רוצה בצורה הטובה ביותר ותשתדל שילמדו אותם להילחם גם עם נשקים ללא הפעלת כוח החשמל . עם זאת ברגע שתפרוץ מלחמה או שתצטרף עזרה מיד תתקשר לממלכות שלנו ואנחנו נשלח עזרה " הם אומרים , לוחצים את ידך ומחכים לתגובה כדי שיוכלו ללכת הביתה .[/color] [/b][/quote]
" אוקי " אני אומר
" עכשיו תרכזו את כל הכוחות שלי ותלמדו אותם להשתמש בנשק רגיל "
-
אבל לא הם צריכים ללמד את החיילים שלך , מפקדי הנוק שלך אמורים ללמד אותם לא האנשים שבאו לבקר הם בכלל מאומה אחרת , תצטרך להודיע ברמקול שכל מפקדי הנוק צריכים להתייצב אצלך בחדר .
האורחים עזבו ומצפים שתתקשר לממלכות שלהם כשיקרה משהו חריג .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
אם להזכיר לך זה היה מאוחר בלילה אחרי 23:00
אז עשיתם את זה טוב נהינתם ואחר כך שכבתם לישון .
אתה קם בבוקר כרגיל וארווין הכין לך ולג'ני ארוחת בוקר מפנקת ונפלאה .[/color]
אתה קורא לכל מפקדי הנוק והם מתייצבים בחדר שלך .
"איך הולך ?" אתה שואל ומאסטר נוק C עונה בשם כולם "אדוארד האימונים מתבצעים כפי שביקשתם הגברנו את הרמה והתחלנו ללמד את החיילים שימוש בכלי נשק ודרקונים , אם תרצה תוכל לבוא לראות אחד מהאימונים בשעה 10:00
בחדר 1 מתאמנים הנוקלסים , בחדר 2 מתאמנים נוק A , חדר 3 - נוק B .
וחדר 5 - נוק C . בחדר 4 יש תקלה שאירעה בעקבות ההולוגרמות ויש חשש שחדר זה הוא דלת סתרים מהממלכה של ג'רוד לכן נעלנו היטב את החדר ." ג'יימס אומר ומחכה להוראות .[/color]
"אני" אומר מאסטר נוק C . "מדוע אתה שואל ג'ו ?" .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 11:36 AM
אתה קורא לכל מפקדי הנוק והם מתייצבים בחדר שלך .
"איך הולך ?" אתה שואל ומאסטר נוק C עונה בשם כולם "אדוארד האימונים מתבצעים כפי שביקשתם הגברנו את הרמה והתחלנו ללמד את החיילים שימוש בכלי נשק ודרקונים , אם תרצה תוכל לבוא לראות אחד מהאימונים בשעה 10:00
בחדר 1 מתאמנים הנוקלסים , בחדר 2 מתאמנים נוק A , חדר 3 - נוק B .
וחדר 5 - נוק C . בחדר 4 יש תקלה שאירעה בעקבות ההולוגרמות ויש חשש שחדר זה הוא דלת סתרים מהממלכה של ג'רוד לכן נעלנו היטב את החדר ." ג'יימס אומר ומחכה להוראות .[/color] [/b][/quote]
''אוקיי ג'יימס, מה עם מקס? ההסכמים עם ממלכת החשמל? האופל? האוויר והאדמה? אני רוצה חתימה מהמלכים שלהם על הסכם שלום וברית כנגד ג'רוד, יש לי מידע סודי ואני יודע איפה הממלכה שלו..נוכל לתקוף אותו עם כל הממלכות.'' אומר ואפנה לג'יימס.
-
"מצוין אדוארד , דיברתי עם מקס לפני שנכנסתי לחדר שלך , הוא בדרך לכאן מאומת החשמל , הוא ובני בריתנו - ממלכת המים והאש , הצליחו לכרות ברית עם ממלכת החשמל. לפי מה שמקס מספר יש חשש לתקיפה בימים הקרובים בממלכת החשמל והמלך החדש קצת לחוץ . הוא ישמח אם תתקשר ותדבר איתו "
-------------------------------
אם אתה מתקשר ומדבר איתו והוא לא זמין תשאיר הודעה אחת מבלי שהוא יצטרף לענות לך עליה , אם בכל זאת תרצה לשאול משהו אני יעשה שתדבר עם המשרת שלו והמשרת שלו יעביר את המסר .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 11:47 AM
"מצוין אדוארד , דיברתי עם מקס לפני שנכנסתי לחדר שלך , הוא בדרך לכאן מאומת החשמל , הוא ובני בריתנו - ממלכת המים והאש , הצליחו לכרות ברית עם ממלכת החשמל. לפי מה שמקס מספר יש חשש לתקיפה בימים הקרובים בממלכת החשמל והמלך החדש קצת לחוץ . הוא ישמח אם תתקשר ותדבר איתו "
-------------------------------
אם אתה מתקשר ומדבר איתו והוא לא זמין תשאיר הודעה אחת מבלי שהוא יצטרף לענות לך עליה , אם בכל זאת תרצה לשאול משהו אני יעשה שתדבר עם המשרת שלו והמשרת שלו יעביר את המסר .[/color] [/b][/quote]
''התקפה? של ג'רוד?! תכין לי את האינטרקום מיד!'' אומר ואדבר אל האינטרקום אל אומת החשמל ואמסור מסר למלך החשמל דרך המשרת שלו, ''שלום, שמי אדוארד ואני מלך ממלכת הקרח, דע לך שאעזור לך בכל בעיה כולשהי, ואשלח את חיילי לעזור לך בכל התקפה כולשהי. אם תרצה, תתקשר אליי בחזרה.'' אומר ואסגור את האינטרקום.
''ג'יימס, שמקס ייצא לממלכת האופל, האוויר והאדמה, אני רוצה בריתות איתם עוד היום, חייבים לבלום את ג'רוד!'' אומר ואפנה לג'יימס.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 11:36 AM
אבל לא הם צריכים ללמד את החיילים שלך , מפקדי הנוק שלך אמורים ללמד אותם לא האנשים שבאו לבקר הם בכלל מאומה אחרת , תצטרך להודיע ברמקול שכל מפקדי הנוק צריכים להתייצב אצלך בחדר .
האורחים עזבו ומצפים שתתקשר לממלכות שלהם כשיקרה משהו חריג .[/color] [/b][/quote]
אני אומר לעוזר שלי :
" תאסוף את המפקדים ."
-
"מצלצל הטלפון לפני שהספקת לאסוף את מפקדי הנוק , אתה מרים את הטלפון , זהו אדוארד ממלכת הקרח שאומר ''שלום, שמי אדוארד ואני מלך ממלכת הקרח, דע לך שאעזור לך בכל בעיה כולשהי, ואשלח את חיילי לעזור לך בכל התקפה כולשהי. אם תרצה, תתקשר אליי בחזרה.'' הוא אומר ולא מחכה לתשובה כניראה שהוא היה עסוק מידי ורק רצה להעביר לך את המסר , הוא מנתק ואתה קורא לכל מפקדי הנוק . הם מיד נכנסים לחדר שלך , מאסטר נוקלס , מאסטר נוק A , מאסטר נוק B , ומאסטר נוק C ומיד מגיע עוד מישהו איתם ממלכת הקרח , זהו מקס האחראי על ענייני החוץ של ממלכת הקרח. "שלום שמי הוא מקס , אני ובני בריתי מממלכת האש והמים עושים סיבוב מסביב לזינון וכורתים בריתות עם שאר הממלכות , איתך כבר כרתנו , תרצה לשלוח איתנו נציג לשאר הממלכת ?" הוא שואל[/color]
[color=orange][b]אדוארד ~[/b]
ההודעה נמסרה אל ממלכת החשמל ואתה מורה למקס לכרות בריתות עם שאר הממלכות , כמובן שהוא לא מסרב ויוצא לסיבוב בשאר הממלכות עם הנציגים מהממלכות האחרות שכרתו איתך כבר ברית .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:08 PM
"מצלצל הטלפון לפני שהספקת לאסוף את מפקדי הנוק , אתה מרים את הטלפון , זהו אדוארד ממלכת הקרח שאומר ''שלום, שמי אדוארד ואני מלך ממלכת הקרח, דע לך שאעזור לך בכל בעיה כולשהי, ואשלח את חיילי לעזור לך בכל התקפה כולשהי. אם תרצה, תתקשר אליי בחזרה.'' הוא אומר ולא מחכה לתשובה כניראה שהוא היה עסוק מידי ורק רצה להעביר לך את המסר , הוא מנתק ואתה קורא לכל מפקדי הנוק . הם מיד נכנסים לחדר שלך , מאסטר נוקלס , מאסטר נוק A , מאסטר נוק B , ומאסטר נוק C ומיד מגיע עוד מישהו איתם ממלכת הקרח , זהו מקס האחראי על ענייני החוץ של ממלכת הקרח. "שלום שמי הוא מקס , אני ובני בריתי מממלכת האש והמים עושים סיבוב מסביב לזינון וכורתים בריתות עם שאר הממלכות , איתך כבר כרתנו , תרצה לשלוח איתנו נציג לשאר הממלכת ?" הוא שואל[/color] [/b][/quote]
" כן, נוק C לך איתו " אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:08 PM
[b] [color=orange][b]אדוארד ~[/b]
ההודעה נמסרה אל ממלכת החשמל ואתה מורה למקס לכרות בריתות עם שאר הממלכות , כמובן שהוא לא מסרב ויוצא לסיבוב בשאר הממלכות עם הנציגים מהממלכות האחרות שכרתו איתך כבר ברית .[/color] [/b][/quote]
''ג'יימס, ברנדון ולופטי, תמשיכו לאמן את החיילים שלכם בכל החוזק, אני רוצה שכשיום הדין יגיע, כל החיילים שלנו ייתיצבו נגד ג'רוד בכל החוזק.'' אומר ואשלח אותם לדרכם.
-
"אבל מי יאמן את נוק C אם ככה .. שלח מישהו אחר "[/color]
"תודה" ג'יימס אומר והם יוצאים מהחדר .[/color]
-
ומוגש לכם פסטה ברוטב שמנת עם פטריות ופלפל , קצת גבינת פרמזן מפורזרת מעל וזה פשוט תענוג לאכול את זה [/color] [/b][/quote]
"לא ממש רק אני יוצה לדיט איתה היום ב 23:00 בחדר שלי."