-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"ראית את סטן בעצמך. הוא עכשיו רודף אחרי ג'ייקוב. זה מאוד רציני אם תשאל אותי." אומר ריי. בכל מקרה, האופוריה שהרגשנו גרמה לנו להתעלם ממה שקורה, וכנראה כך הצליח ג'ייקוב לגנוב רשימה של אינפרנלים פוטנציאליים. ומאז הוא מסתובב עם הרשימה, מעיר אינפרנל, בודק את הכוח שלו והורג אותו אם הוא צריך את הכוח."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617492][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"ראית את סטן בעצמך. הוא עכשיו רודף אחרי ג'ייקוב. זה מאוד רציני אם תשאל אותי." אומר ריי. בכל מקרה, האופוריה שהרגשנו גרמה לנו להתעלם ממה שקורה, וכנראה כך הצליח ג'ייקוב לגנוב רשימה של אינפרנלים פוטנציאליים. ומאז הוא מסתובב עם הרשימה, מעיר אינפרנל, בודק את הכוח שלו והורג אותו אם הוא צריך את הכוח."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"איך זה שאתם לא מנסים לעצור אותו ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Gray]"המאגר הוא לא מה שהיה פעם." אומר לך ריי. "אם למדת קצת על [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%9C#.D7.94.D7.99.D7.A1.D7.98.D7.95.D7.A8.D7.99.D7.94"]ההיסטוריה שלנו[/URL][/COLOR] [COLOR=Gray]אתה צריך לדעת שהמקור תמיד היה המנהיג העליון שלנו. והמנהיג הנוכחי, פול, חושב שיש לשימור ההיסטוריה וגיוס כוחות עדיפות על התערבות במלחמות של אלה שלא קשורים אלינו. גם לשלוח שלושה אינפרנלים היה מהלך שלקח זמן ושכנוע רבים עד שהוא בוצע..."[/COLOR][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617496][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"המאגר הוא לא מה שהיה פעם." אומר לך ריי. "אם למדת קצת על [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%9C#.D7.94.D7.99.D7.A1.D7.98.D7.95.D7.A8.D7.99.D7.94"]ההיסטוריה שלנו[/URL][/COLOR] [COLOR=gray]אתה צריך לדעת שהמקור תמיד היה המנהיג העליון שלנו. והמנהיג הנוכחי, פול, חושב שיש לשימור ההיסטוריה וגיוס כוחות עדיפות על התערבות במלחמות של אלה שלא קשורים אלינו. גם לשלוח שלושה אינפרנלים היה מהלך שלקח זמן ושכנוע רבים עד שהוא בוצע..."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מלחמות שלא קשורים אליכם ? אני חושב שאף אחד ממכם לא רוצה לגלות מה יקרה ברגע שהוא ישיג את המתנה האחרונה."אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"בשביל להשיג את המתנה האחרונה הוא יצטרך להגיע אל פול." אומר לך ריי. "ופול לא מאמין שזה יקרה."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617500][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"בשביל להשיג את המתנה האחרונה הוא יצטרך להגיע אל פול." אומר לך ריי. "ופול לא מאמין שזה יקרה."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"לא עדיף לעצור אותו עכשיו מאשר לתת לו להרוג סתם עוד אינפרנלים ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"ברור שעדיף," אומר ריי. "אבל המאגר מקשיב למקור. אם אתה רוצה שמשהו יקרה, או שתשכנע את פול, או שתמצא דרך לתת את ההנהגה בידי מישהו שחושב על עוד אנשים מלבד עצמו." הוא נשמע פתאום רגזן.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617504][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"ברור שעדיף," אומר ריי. "אבל המאגר מקשיב למקור. אם אתה רוצה שמשהו יקרה, או שתשכנע את פול, או שתמצא דרך לתת את ההנהגה בידי מישהו שחושב על עוד אנשים מלבד עצמו." הוא נשמע פתאום רגזן.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"למה יש לי הרגשה שאתה ופול דיי קרובים ?"אשאל את ריי .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"פעם הוא היה תלמיד שלי." אומר לך ריי. "אבל היום אין ביננו שום קשר. הוא ראש המאגר ואני סתם אינפרנל זקן וחסר השפעה."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617508][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"פעם הוא היה תלמיד שלי." אומר לך ריי. "אבל היום אין ביננו שום קשר. הוא ראש המאגר ואני סתם אינפרנל זקן וחסר השפעה."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אתה חושב שאתה היית צריך להיות במעמדו הא ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אני חושב שהוא טועה. אבל להיות במעמד שלו? לא, רק בעל מתת הידע יכול להיות המקור." אומר ריי. "אפילו אם הוא דפוק."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617518][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]אני חושב שהוא טועה. אבל להיות במעמד שלו? לא, רק בעל מתת הידע יכול להיות המקור." אומר ריי. "אפילו אם הוא דפוק."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"תן לי לנחש אחריי שהוא הפך למקור הוא שכח אותך ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אתה אוהב ניחושים אה?" אומר ריי. "אפשר לומר... הוא תמיד היה המקור, אבל לא תמיד היה מבוגר מספיק בשביל לדעת מה הוא רוצה לעשות... ברגע שהוא ראה שמכבדים אותו גם בלי עזרתי, הוא זרק אותי."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617523][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אתה אוהב ניחושים אה?" אומר ריי. "אפשר לומר... הוא תמיד היה המקור, אבל לא תמיד היה מבוגר מספיק בשביל לדעת מה הוא רוצה לעשות... ברגע שהוא ראה שמכבדים אותו גם בלי עזרתי, הוא זרק אותי."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"כה דיי, בשבילי זה נראה דפוק"אומר .
"תאמת ?כל המערכת כאן נראת לי דפוקה "אומר לריי בלחש .
"לא כדאי שהאינפרנלים יבחרו מי ינהיג אותם ולא איזה בנאדם שנבחר בלידה ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"האחרים אומרים שאי אפשר להיות בררנים. הדרך שאנחנו הולכים בה כרגע היא דרך שהלכנו בה מאות שנים, ואי אפשר לשנות עכשיו."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617531][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"האחרים אומרים שאי אפשר להיות בררנים. הדרך שאנחנו הולכים בה כרגע היא דרך שהלכנו בה מאות שנים, ואי אפשר לשנות עכשיו."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"בסופו של דבר הכל ישתנה "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]הוא מחייך. "לא אם אף אחד לא ישנה." הוא בא להוסיף, אבל אז הוא מבחין בדבר מה שגורם לו לנצור את לשונו. אתה מתקרב ורואה את פול, המקור, מתקרב אליכם. "האם יש לך את כל מה שאתה צריך?" הוא שואל אותך, כשהוא שולח מבט של שנאה אל ריי, שלא נשאר חייב ומשיב לו במבט זועם גם כן.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617535][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]הוא מחייך. "לא אם אף אחד לא ישנה." הוא בא להוסיף, אבל אז הוא מבחין בדבר מה שגורם לו לנצור את לשונו. אתה מתקרב ורואה את פול, המקור, מתקרב אליכם. "האם יש לך את כל מה שאתה צריך?" הוא שואל אותך, כשהוא שולח מבט של שנאה אל ריי, שלא נשאר חייב ומשיב לו במבט זועם גם כן.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"כן אני מסתדר כאן "אומר לפול .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] לא נראה שממש איכפת לו, כל תשומת הלב שלו נתונה אל ריי. "אתה עוד כאן ריי?" הוא שואל אותו.
"-אני כאן כמו שאתה כאן." עונה לו ריי. "זה הבית שלי כשם שזה הבית שלך."
"-כדאי שתתנהג יפה אם אתה רוצה להמשיך לקרוא למקום הזה בית." אומר פול, והולך משם.[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617539][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] לא נראה שממש איכפת לו, כל תשומת הלב שלו נתונה אל ריי. "אתה עוד כאן ריי?" הוא שואל אותו. [/COLOR]
[COLOR=gray]"-אני כאן כמו שאתה כאן." עונה לו ריי. "זה הבית שלי כשם שזה הבית שלך."[/COLOR]
[COLOR=gray]"-כדאי שתתנהג יפה אם אתה רוצה להמשיך לקרוא למקום הזה בית." אומר פול, והולך משם.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מה יש לו ?"אשאל את ריי .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;617391][B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] אתם מחפשים ומוצאים באיזור שמצאתם את "שליחיו של האל" עוד ספר, שמפרט רבות על האינפרנל. את סיכום המידע בספר ניתן למצוא בעמוד האינפרנל ב[URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%9C"]ויקי[/URL]. "טוב, זאת התחלה." אומר אייס.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] "תראה, כל האינפרנלים הכלואים לא מעוניינים לשתף איתנו פעולה." אומר סטן. "אין לנו ברירה אלא לכלוא אותם. אבל אינפרנלים שמכירים במה שאנחנו עושים זוכים לחופש, כמו קיידן כאן."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אז אתה אומר שאם אני לא אשתף איתכם פעולה אז אתם תכניסו אותי לכלא? יופי.. אתם הופכים את האינפרנלים הלא כלואים לפודלים צייתנים. אל תפגע כמובן קיידן,אתה בסדר."אגיד בעצבים.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"הוא טמבל... אבל לא אשמתו, הוא נולד ככה." אומר ריי. פתאום יש שקט.. לאחר כמה שניות אתה שומע נחירה עמומה ורואה שהוא נרדם.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"זה די נכון." אומר סטן. "אבל אנחנו לא בדיוק מעבידים אתכם. אתם עושים את העבודה, מקבלים משכורת, וחופשיים עד העבודה הבאה." אתם עוצרים. הוא מסתובב אליך. "אתה מעוניין?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617882][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"הוא טמבל... אבל לא אשמתו, הוא נולד ככה." אומר ריי. פתאום יש שקט.. לאחר כמה שניות אתה שומע נחירה עמומה ורואה שהוא נרדם.[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"זה היה מוזר "אחשוב לעצמי והארגן את המיטה שלי .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]המיטה מאורגנת ואתה מוכן לשינה. כדאי להזכיר שאתה גם מרגיש עייף[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617894][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]המיטה מאורגנת ואתה מוכן לשינה. כדאי להזכיר שאתה גם מרגיש עייף[/COLOR][/spoiler][/quote]
אני הלך לישון בזמן שאני חושב על כל הדברים שעברתי בימים האחרונים .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אתה נרדם מהר מאוד. לאחר הרבה מאוד זמן, אתה חולם חלום שאתה מצליח לזכור. שני נשרים, דומים אחד לשני כמו שתי טיפות מים, נלחמים בינהם מעל ניו יורק. הם יורקים אש וחשמל וזורעים הרס נורא בעיר. מתחתיהם אתה רואה אנשים רבים שאתה מכיר וכמה שאתה לא- אייס, שרה, אשלי, ריי, פול, ועוד כמה פרצופים שאתה לא מזהה. הנשרים לובשים צורת אדם ואתה מזהה את ג'ייקוב וסטן. עכשיו אתה מצליח לזהות את הדימיון בין שני האחים, שעדיין מנסים להרוג אחד את השני במכות, וכל מכה שלהם יוצרת פיצוץ קטן בעיר. אתה מקיץ מהחלום ומוצא את עצמך בחדר כמעט ריק מאדם. [/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617913][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אתה נרדם מהר מאוד. לאחר הרבה מאוד זמן, אתה חולם חלום שאתה מצליח לזכור. שני נשרים, דומים אחד לשני כמו שתי טיפות מים, נלחמים בינהם מעל ניו יורק. הם יורקים אש וחשמל וזורעים הרס נורא בעיר. מתחתיהם אתה רואה אנשים רבים שאתה מכיר וכמה שאתה לא- אייס, שרה, אשלי, ריי, פול, ועוד כמה פרצופים שאתה לא מזהה. הנשרים לובשים צורת אדם ואתה מזהה את ג'ייקוב וסטן. עכשיו אתה מצליח לזהות את הדימיון בין שני האחים, שעדיין מנסים להרוג אחד את השני במכות, וכל מכה שלהם יוצרת פיצוץ קטן בעיר. אתה מקיץ מהחלום ומוצא את עצמך בחדר כמעט ריק מאדם. [/COLOR][/spoiler][/quote]
"זה היה מוזר "אחשוב לעצמי בפחד.
"יכול להיות שסטן באמת יהפוך לאינפרנל ?"אחשוב.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]לפני שאתה ממשיך להרהר יותר מידי אייס מגיע. הוא נראה לא משהו. "ישנתי ליד איזה מישהו, חפר לי כל הלילה." הוא אומר[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617968][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]לפני שאתה ממשיך להרהר יותר מידי אייס מגיע. הוא נראה לא משהו. "ישנתי ליד איזה מישהו, חפר לי כל הלילה." הוא אומר[/COLOR][/spoiler][/quote]
הצחק טיפה ואז אומר "ידעת שסטן וגייקוב אחים ?"
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]הוא נראה ממש מופתע. "מאיפה לך?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617972][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]הוא נראה ממש מופתע. "מאיפה לך?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"במשך הלילה דיברתי עם איזה זקן אחד "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"זקן אחד? והוא מכיר את ג'ייקוב?" שואל אייס בעניין.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;617882][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"הוא טמבל... אבל לא אשמתו, הוא נולד ככה." אומר ריי. פתאום יש שקט.. לאחר כמה שניות אתה שומע נחירה עמומה ורואה שהוא נרדם.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"זה די נכון." אומר סטן. "אבל אנחנו לא בדיוק מעבידים אתכם. אתם עושים את העבודה, מקבלים משכורת, וחופשיים עד העבודה הבאה." אתם עוצרים. הוא מסתובב אליך. "אתה מעוניין?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"כל עוד אני יכול לסמוך עליכם שלא תכלאו אותי מתישהו,כן אני מעוניין."[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] סטן נראה מרוצה. "אנחנו נשמח לקבל מישהו עם כוח כמו שלך!" אומר סטן. "כן, הרבה זמן לא היה לנו אינפרנל עם מתת המעבר." מוסיף קיידן[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;618342][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"זקן אחד? והוא מכיר את ג'ייקוב?" שואל אייס בעניין.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"הוא סיפר לי מי הוא אז כנראה שכן "אומר לאייס.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"נו מה הוא אמר?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;618346][B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] סטן נראה מרוצה. "אנחנו נשמח לקבל מישהו עם כוח כמו שלך!" אומר סטן. "כן, הרבה זמן לא היה לנו אינפרנל עם מתת המעבר." מוסיף קיידן[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מתת המעבר? מה זה בדיוק?"אשאל את קיידן.[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"ראית פעם אקס מן?" שואל אותך קיידן.
"עזוב," קוטע אותו סטן. "זה מאפשר לך להשתגר ממקום למקום."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;618483][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"ראית פעם אקס מן?" שואל אותך קיידן.
"עזוב," קוטע אותו סטן. "זה מאפשר לך להשתגר ממקום למקום."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"אז תגיד פשוט להשתגר ממקום למקום.. אל תטריד את מנוחתי עם מילים לא מובנות.." אגיד לו. "ולא קיידן,לא ראיתי אקס מן."[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"לפני שנחליט מה עושים הלאה, אנחנו צריכים לגרום לך לממש את הפוטנציאל שלך." אומר סטן.[/COLOR][/SPOILER]