לא משנה פשוט חבר שלי היה פה והוא התחבר ממשתמש אחר
Printable View
לא משנה פשוט חבר שלי היה פה והוא התחבר ממשתמש אחר
[quote=שלושה מחוזות;975621]אמרתי כבר השחקנים שלי לא מתים כול השאר כן[/quote]
אז אני אנצח?
[QUOTE=LordAbizi;975620]תעשה מישהו שיבוא וכמעט יפסיד ואז הוא יגיד
"ותר על המחשבה שאני הולך לוותר!" ואז הוא יעשה קאמבאק רצחני וינצח.
(Tales of the Gutsy Ninja plox)[/QUOTE]
הצעה יפה אולי תקרה
תומר כן
יופי ליאור
הלכתי
יש לי רעיון
תהיה מחברת מוות אם תכתבו שם של האיש
האיש ימות
איך?
[quote=שלושה מחוזות;975630]הצעה יפה אולי תקרה
תומר כן[/quote]
אני לא יכול להתנגד, אני אצטט חלק מהסיפור שלי שמוקדש לTales of the Gutsy Ninja (אין בזה שום ספויילר, כי זה לא בדיוק חלק מהעלילה)
[spoiler]
"...
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]. ראפן הרגיש את אוזלת ידו כנגד העצמה האדירה של השד, והחליט לשנות את גישתו לעניין. הוא קפץ מהענף שלו לענף רחוק יותר, הוציא מחגורתו שקיק עם אבקה. ראפן מחץ את השקיק, חיכה מספר רגעים, וזרק את השקיק אל עבר השד השטני. השקיק נחת שם ויצר מעטה של אוויר עכור אשר הקשה עבור כל אחד מהם את ראיית השני. ראפן נעזר אומץ, והסתער אל ענן העשן. השד לא היה מופתע מההתקפה, ועצר את התקפותיו של ראפן. ראפן תקף מארבעת כיווני השמים, אך ללא הואיל. העשן התפזר, וראפן והשד עמדו אותה עת על אותו ענף. חרבו של ראפן הייתה מושלכת אל מקומות אשר אותם השטן אינו מכיר, והשד מניף את חרבו האחת אל ראפן.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ותר!' קרא השד בקולו המקרקר.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ברצוני לאמר לך משהו...' החל לאמר ראפן.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'לא מענייניי לשמוע זאת!' שאג השד, ודחף את ראפן אל גזע העץ ונעץ בו אחת החרבות שלו.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ותר...' החל לאמר ראפן, בעוד ידו מגששת על מותנו של השד 'על המחשבה שאני הולך לותר!' קרא ראפן, לקח את חרבו השנייה של השד, נעץ אותה בגבו של השד, והשד הרפה אחיזתו ונפל על הענף.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]'גם אם תביס אותי, שאר השדים יבואו ויתקפו את העולם. כל עוד אתם בני אדם מנסים לחיות, לעולם לא תוכלו לנוח! זוהי הקללה שלכם!' קרא השד, בעודו גוסס.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=3][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]'אם כך, אשבור אני קללה זאת!' אמר ראפן...."[/SIZE] [/FONT]
[/spoiler]
[QUOTE=LordAbizi;975638]אני לא יכול להתנגד, אני אצטט חלק מהסיפור שלי שמוקדש לTales of the Gutsy Ninja (אין בזה שום ספויילר, כי זה לא בדיוק חלק מהעלילה)
[SPOILER]
"...
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]. ראפן הרגיש את אוזלת ידו כנגד העצמה האדירה של השד, והחליט לשנות את גישתו לעניין. הוא קפץ מהענף שלו לענף רחוק יותר, הוציא מחגורתו שקיק עם אבקה. ראפן מחץ את השקיק, חיכה מספר רגעים, וזרק את השקיק אל עבר השד השטני. השקיק נחת שם ויצר מעטה של אוויר עכור אשר הקשה עבור כל אחד מהם את ראיית השני. ראפן נעזר אומץ, והסתער אל ענן העשן. השד לא היה מופתע מההתקפה, ועצר את התקפותיו של ראפן. ראפן תקף מארבעת כיווני השמים, אך ללא הואיל. העשן התפזר, וראפן והשד עמדו אותה עת על אותו ענף. חרבו של ראפן הייתה מושלכת אל מקומות אשר אותם השטן אינו מכיר, והשד מניף את חרבו האחת אל ראפן.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ותר!' קרא השד בקולו המקרקר.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ברצוני לאמר לך משהו...' החל לאמר ראפן.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'לא מענייניי לשמוע זאת!' שאג השד, ודחף את ראפן אל גזע העץ ונעץ בו אחת החרבות שלו.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'ותר...' החל לאמר ראפן, בעוד ידו מגששת על מותנו של השד 'על המחשבה שאני הולך לותר!' קרא ראפן, לקח את חרבו השנייה של השד, נעץ אותה בגבו של השד, והשד הרפה אחיזתו ונפל על הענף.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]'גם אם תביס אותי, שאר השדים יבואו ויתקפו את העולם. כל עוד אתם בני אדם מנסים לחיות, לעולם לא תוכלו לנוח! זוהי הקללה שלכם!' קרא השד, בעודו גוסס.[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[FONT='Times New Roman']'אם כך, אשבור אני קללה זאת!' אמר ראפן...." [/FONT]
[/SPOILER][/QUOTE]
מזכיר לי נארוטו
מי זה ראפן?
[quote=שלושה מחוזות;975640]מזכיר לי נארוטו
מי זה ראפן?[/quote]
ברור שזה יזכיר, זה קטע שמקדש לכך.
ובשביל לדעת מיהו ראפן עליי לפרסם את הספיישל הזה, אך בשביל זה דרושה התקדמות-מה בסיפור שלי.
[QUOTE=LordAbizi;975643]ברור שזה יזכיר, זה קטע שמקדש לכך.
ובשביל לדעת מיהו ראפן עליי לפרסם את הספיישל הזה, אך בשביל זה דרושה התקדמות-מה בסיפור שלי.[/QUOTE]
נשמע שיש לך סיפור מעניין
[QUOTE=Dt7;975525]חזזרתייי מהבאןןןן מישהוא זוכר אותי בכלל?!?!!!?!
קראו לי NivX10 :)[/QUOTE]
מה קורה ניב ?
[quote=שלושה מחוזות;975645]נשמע שיש לך סיפור מעניין[/quote]
הקטע שציטטתי הוא למעשה...
[SPOILER]חלק מסיפור שמספרים למרטין בעבר, וזה מופיע באחד הספיישלים. למעשה הסיפור הזה משחק חלק מאוד לא חשוב באותו ספיישל, אבל זו הייתה ההזדמנות היחידה שלי לייצר קטע דומה לTales of the Gutsy Ninja ולכן בחרתי לשלב את זה שם. [/SPOILER]
חזרתי
הי תומר
היי ליאור
היי תומר
היי טל
מה קורה כולם?
היי כולם, סאפ?
בסדר
ליאור אתה כאן?
היי טל.
אני כבר רמה 5, יש לי 27 התקפה והגנה וכל השאר יש לי 21
[QUOTE=King of skulls;975671]ליאור אתה כאן?[/QUOTE]
כן אני כן
ניר אתה קונה לך חפצים לפחות?
אנשים?
מי פותח את הנוד הבא?
[QUOTE=The King Of The Werewolf;975678]מי פותח את הנוד הבא?[/QUOTE]
אני בובי בוטן
ליאור מי הפוקימון של צלי?
[QUOTE=King of skulls;975675]ניר אתה קונה לך חפצים לפחות?[/QUOTE]
איך אתה חושב שיש לי כל כך הרבה?
עוד 7 עמודים לנו"ד!
[QUOTE=nilasak;975683]איך אתה חושב שיש לי כל כך הרבה?[/QUOTE]
אתה מעלה סטטים שיש לך כסף...
אבל עם אתה משתמש בחפצים זה בסדר
מישהו פה מכיר את הלהקה גלובוס?
[QUOTE=King of skulls;975682]ליאור מי הפוקימון של צלי?[/QUOTE]
עוד לא בחחרתי תפוקימון שלו
יש לי:
כוח-26
הגנה-28
מיומנות-22
כוח סבל-19
כריזמה-19
[quote=שלושה מחוזות;975687]עוד לא בחחרתי תפוקימון שלו[/quote]
תעשה שיהיה לו את הפוקימון ברזל אופל של הדור ה5
אז יש לך רק ב1 יותר ממני-בהגנה.
[QUOTE=King of skulls;975689]תעשה שיהיה לו את הפוקימון ברזל אופל של הדור ה5[/QUOTE]
אני יבחר תפוקימן
תגלה תפוקימון בהמשך שאכתוב לך
[quote=שלושה מחוזות;975692]אני יבחר תפוקימן
תגלה תפוקימון בהמשך שאכתוב לך[/quote]
טוב...
אז תגיב
ליאור, תוכל לעשות שלאיש היה בלייזיקן?
[QUOTE=King of skulls;975693]טוב...
אז תגיב[/QUOTE]
אני חושב שאגיב מחר
[quote=שלושה מחוזות;975695]אני חושב שאגיב מחר[/quote]
אבל מחר אתה בברית...