[QUOTE=cladino;1117480]חזרתי[/QUOTE]
תגיב במה שעניתי לך,זה עמוד 89 ההודעה הראשונה אם אני לא טועה...
ביי דניס...
Printable View
[QUOTE=cladino;1117480]חזרתי[/QUOTE]
תגיב במה שעניתי לך,זה עמוד 89 ההודעה הראשונה אם אני לא טועה...
ביי דניס...
בי דניס
[QUOTE=Druddigon man;1117454]אוי,שמעתי על ברוביונטיס! אני אבקש ממנה אותו,כמובן שברמות שלנו זה לא ממש עוצמתי אבל זה גם די חזק...
אגב,טלקינזיס,אם שכחת,לא כל כך אפשרי ברמות שלנו,ברמות שלנו אנחנו יכולים לקרוא רגשות לא לקרוא את המוחות...
בכל מקרה,אני עוד מעט משתגר אלייה.... אגב,קלאריסה מתמחת בכישופי אנרגיה! היא תלמד אותי עוד מעט על כריגנה!
ראול-כריגנה זה לחש שמאפשר לך למקד אנרגייה כרצונך בגופך,זאת אומרת,אם אתה ממקד הרבה אנרגיות ברגל,תהיה לך בעיטה עוצמתית במיוחד...[/QUOTE]
אני תמיד משתמש בזה כשמשחקים כדורגל בכיתה חחח.
ואתה מדבר על טלפורטזיס, כישוף קריאת המוחות. אני מדבר על שליטה במוחות. וצדקת,זה באמת קשה לשליטה.
אגב, אם היא מלמדת אותך כריגנה, תבקש שתלמד אותך גם סטריגנה.
ומיש שלא מכשף- סטריגנה זה כישוף הופכי לכריגנה- אתה בעצם שואב את האנרגיה מהיריב, במקום להקרין אותה כמו בכריגנה. זה מאוד דומה למתקפות התנגשות ג'יגה וניקוז ג'יגה.
[QUOTE=cladino;1117486]אני תמיד משתמש בזה כשמשחקים כדורגל בכיתה חחח.
ואתה מדבר על טלפורטזיס, כישוף קריאת המוחות. אני מדבר על שליטה במוחות. וצדקת,זה באמת קשה לשליטה.
אגב, אם היא מלמדת אותך כריגנה, תבקש שתלמד אותך גם סטריגנה.
ומיש שלא מכשף- סטריגנה זה כישוף הופכי לכריגנה- אתה בעצם שואב את האנרגיה מהיריב, במקום להקרין אותה כמו בכריגנה. זה מאוד דומה למתקפות התנגשות ג'יגה וניקוז ג'יגה.[/QUOTE]
מעניין... לא שמעתי על זה..... אני אבקש ממנה..
איזה כישופים עוד למדת אצל קלאריסה...? למדת אצלה נכון..?
[QUOTE=Druddigon man;1117488]מעניין... לא שמעתי על זה..... אני אבקש ממנה..
איזה כישופים עוד למדת אצל קלאריסה...? למדת אצלה נכון..?[/QUOTE]
למדת אצלה בעיקר כישופי כיוון- אתה יודע, ווינסטריס, מבמודיאן, וכו'
אבל הכישוף הכי טוב שהיא לימדה אותי נקרא גרידאהגרו. אתה בטח שמעת עליו.אומנם כישופים כאלה זה לא המומחיות שלה אבל היא מכירה גם אותם.
למי שלא מכשף:
כשפי כיוון- כשפים שפועלים כמו מצפן. כל אחד מכוון לכוון אותך למשהו אחר- ווינסטריס לעיר הקרובה, מבמודיאן ליער הקרוב וכו' וכו'.
גרידאהגרו- כישוף שיוצר עמודי סלע ענקיים שפוגעים בעוצמה רבה ביריב כשהם מתרוממים עליו מעיפים אותו באוויר, וחובטים בו.
הלכתי
עומר יש לך הזדמנות לעקוף אותי
ביי ליאור
חזרתי
היי דניס. יבש היום בנו"ד :)
הוספתי כבר קודם..
[QUOTE=cladino;1117489]למדת אצלה בעיקר כישופי כיוון- אתה יודע, ווינסטריס, מבמודיאן, וכו'
אבל הכישוף הכי טוב שהיא לימדה אותי נקרא גרידאהגרו. אתה בטח שמעת עליו.אומנם כישופים כאלה זה לא המומחיות שלה אבל היא מכירה גם אותם.
למי שלא מכשף:
כשפי כיוון- כשפים שפועלים כמו מצפן. כל אחד מכוון לכוון אותך למשהו אחר- ווינסטריס לעיר הקרובה, מבמודיאן ליער הקרוב וכו' וכו'.
גרידאהגרו- כישוף שיוצר עמודי סלע ענקיים שפוגעים בעוצמה רבה ביריב כשהם מתרוממים עליו מעיפים אותו באוויר, וחובטים בו.[/QUOTE]
לא את זה אני אלמד מקסימום עם ביקושס,הרי המומחיות שלו זה תחום האדמה והצמחים...
בינתיים אצלו למדתי כבר כמה לחשי קסם על צמחים ומים.... בכל מקרה,מורנה לימדה אותי את כישוף כדור האנרגיה הזה.... גם למדתי על מיקוד האנרגייה בגופי!
אני כבר ברמה 11! עוד מעט אהיה בשיעור עם קוני שילמד אותי כמו שאתה יודע את כישוף ההגנה...
זאת אומרת,שעד סוף היום אהיה ברמה 13!
במה?
[QUOTE=Druddigon man;1117497]לא את זה אני אלמד מקסימום עם ביקושס,הרי המומחיות שלו זה תחום האדמה והצמחים...
בינתיים אצלו למדתי כבר כמה לחשי קסם על צמחים ומים.... בכל מקרה,מורנה לימדה אותי את כישוף כדור האנרגיה הזה.... גם למדתי על מיקוד האנרגייה בגופי!
אני כבר ברמה 11! עוד מעט אהיה בשיעור עם קוני שילמד אותי כמו שאתה יודע את כישוף ההגנה...
זאת אומרת,שעד סוף היום אהיה ברמה 13![/QUOTE]
אני כבר בדרגה 27. עוד שלוש דרגות אני אלמד אוכל להחיות את פוקימון! שזה אומר- מחר אני מחיה את טורטרה למציאות :)
ודניס- הוא קורא לזה רמה, אני דרגה, וזה בעצם דרגות\ רמות של מכשפים. אני ועומר שנינו מכשפים :)
[QUOTE=Real Spartan;1117498]במה?[/QUOTE]
היי דניס מה קורה.?
מה במה..?
אגב,האוו האוו!!
על מה אתם מדברים?
[QUOTE=Real Spartan;1117501]על מה אתם מדברים?[/QUOTE]
כשפים. שנינו מכשפים אמיתיים שיודעים להפעיל כשפים.
אהווו! אהווו!
[QUOTE=cladino;1117499]אני כבר בדרגה 27. עוד שלוש דרגות אני אלמד אוכל להחיות את פוקימון! שזה אומר- מחר אני מחיה את טורטרה למציאות :)
ודניס- הוא קורא לזה רמה, אני דרגה, וזה בעצם דרגות\ רמות של מכשפים. אני ועומר שנינו מכשפים :)[/QUOTE]
טעות! אני כבר רמה 14! התבלתי בחישוב! כדור הארגייה האדום בעצם העלה אותי ב2 רמות!! :D
אתה קולט! עוד 6 רמות ואני מקבל ארון! יהיה לי עוף חול! ועוד סוג שמתקשר עם בני אדם :)
~~~
דניס,אהוו אהוו!
ממתי אתם מכשפים?
חזרתי מאוכל,
[color=#000080]אהווו! אהווו!.[/color]
אהווו אהוו!
Wb אבי
[quote=Real Spartan;1117508]Wb אבי[/quote]
מה קורה?.
היי,ליאור לא מחובר!
אני אוכל לעקוף אותו ונהיה שלישייה ספרטנית בנו"ד :)
קדימה להספאים!!
בסדר, מה איתך?
מה קורה אבי...?
הנו"ד שלי לא שרד הרבה.
כע תכל'ס נגמר מהר
בגלל שהספאמנו הרבה...
נכון, בעיקר אני ><''
[QUOTE=Real Spartan;1117503]אהווו! אהווו![/QUOTE]
אהווו אהווו!
~~~~~~~~~~~~~~~~
[QUOTE=Real Spartan;1117505]ממתי אתם מכשפים?[/QUOTE]
אני מכשף מאז שהוסרה הקללה שהפכה אותי לאיש זאב. בצעם, הכמשף שעכשיו הוא המאסטר שלי הוא זה שהסיר ממני את הקללה.
מאה הודעות בדיוק מארווין
יאללה בהצלחה עם זה דניס..
לי יש עוד 100+ כדי לעבור את אדם....
בהצלחה גם לך
אה לי יש עוד זמן.....
מעניין מי יעלה לניהול פורום דיבורים...
על מי אתה מהמר..?
עדיף שאני לא אהמר
הגעתי ליעד [=
[QUOTE=Real Spartan;1117524]עדיף שאני לא אהמר
הגעתי ליעד [=[/QUOTE]
חח...
טוב,רק אנחנו כאן...?
אם רק שנינו כאן אז יהיה קל יותר להספים יש לך נושא לדבר עליו..?
זה כל כך מעצבן שאני לא יכול לשים סמל אישי..
חזרתי
משתמש רשום הצעתי לך משהו באשכול..
היי דניס מה קורה...?
יונתן למה אתה לא יכול לשים סמל אישי..?