לא רק נשמע נחמד, זה היה אדיר Xd
מtrollandtoad.com
Printable View
לא רק נשמע נחמד, זה היה אדיר Xd
מtrollandtoad.com
איזה באסה שאין משחק כמו ה-dn או ה-wc\tf של ואנגארד,לא סובל את המשחקים האלה בתוכנה המפגרת הזאת שאני לא זוכר איך קוראים לה
לא מסוגל לשחק ואנגארד באינטרנט. רק במציאות. זה משחק שכיף במציאות, להרים קלף מהטיופ דק ולקוות לטריגר, במחשב זה חרא
כבר אמרת לי את זה פעם לא?
כן ><
אין משחק פיארטים אחד טוב בעולם. אני משתגע. סיד מאיירס הוא הטוב בין גרועים, יש בו המון דברים נחמדים אבל לא מספיק. וגם סיימתי בערך
[QUOTE=Blackbeard;1319993]שיחקתי נגד עצמי עם קלפי הואנגארד שלי וחבר שלי[xd], לואנגארד שלי עם בוסט(ווינגאל->טריסטן] 14k, ליריב[אארמו->יאקשה] 15k.
אני קורא ליוניקורן לזירה, שמוסיף 2k לטריסטן עם יכולתו ושם אותו על 16!
כשמגיע לתקוף ליריב יש 5 נזק, ולכן הוא מגן עם 5k מהיד ועולה ל20!
דרייב צ'ק - בריג'יט גרייד 3, אין טריגר.
אבל מה?! לטריסטן יש יכולת שמעלה ב5k אם חשפת גרייד 3 בדרייב צ'ק! עולה ל21k עובר הגנה ועושה נזק 6!!!!
וזה אחרי שעשה לי סופריאור ריידו עם יאקשה וברסרקר דרגון שגם זרק לי תבלאסטר שלי. ועוד שלא היה לי גרייד 3 כל המשחק.[/QUOTE]
יש פה כמה דברים שלא נשמעים הגיוניים...
דבר ראשון יאקשה יש לו 9 זה שמאחוריו היה ארמו לא הופך אותו ל16 כאשר הוא נתקף...
ואיך הוא הגיע ל5נזק שאתה תקוע על גרייד2
ליאור כל כמה זמן יוצא צפטר חדש של DBSD? הצלחתי להגיע לעדכני בבערך יום אחד.
[QUOTE=Blackbeard;1319993]שיחקתי נגד עצמי עם קלפי הואנגארד שלי וחבר שלי[xd], לואנגארד שלי עם בוסט(ווינגאל->טריסטן] 14k, ליריב[אארמו->יאקשה] 15k.
אני קורא ליוניקורן לזירה, שמוסיף 2k לטריסטן עם יכולתו ושם אותו על 16!
כשמגיע לתקוף ליריב יש 5 נזק, ולכן הוא מגן עם 5k מהיד ועולה ל20!
דרייב צ'ק - בריג'יט גרייד 3, אין טריגר.
אבל מה?! לטריסטן יש יכולת שמעלה ב5k אם חשפת גרייד 3 בדרייב צ'ק! עולה ל21k עובר הגנה ועושה נזק 6!!!!
וזה אחרי שעשה לי סופריאור ריידו עם יאקשה וברסרקר דרגון שגם זרק לי תבלאסטר שלי. ועוד שלא היה לי גרייד 3 כל המשחק.[/QUOTE]
ולזה אני קורא בשפה מקצועית: ג'יבריש אחד גדול
[QUOTE=Blackbeard;1320001]כן ><
אין משחק פיארטים אחד טוב בעולם. אני משתגע. סיד מאיירס הוא הטוב בין גרועים, יש בו המון דברים נחמדים אבל לא מספיק. וגם סיימתי בערך[/QUOTE]
כשאתה אומר משחקי פיראטים אתה מתכוון למשחקי op, נכון?
איזה כיף אם היה לps2 משחק כמו bt3 רק של וואן פיס! אתה לוחץ L2+משולש פתאום כתוב לך "Gomu Gomu no... משהו!"
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1320004]ליאור כל כמה זמן יוצא צפטר חדש של DBSD? הצלחתי להגיע לעדכני בבערך יום אחד.
ולזה אני קורא בשפה מקצועית: ג'יבריש אחד גדול
כשאתה אומר משחקי פיראטים אתה מתכוון למשחקי op, נכון?
איזה כיף אם היה לps2 משחק כמו bt3 רק של וואן פיס! אתה לוחץ L2+משולש פתאום כתוב לך "Gomu Gomu no... משהו!"[/QUOTE]
אין לי מושג כל כמה זמן יוצא פרק חדש,מנחש אולי חודש.
זה לא ג'יבריש,זה ואנגארד
נו כבר ליאור! יצא הפרק?!
אני לא מבין משהו אחד ברביעיית הצליל הזאת,הם נותנים לסאסוקה להיות המנהיג שלהם?
למה?
Lol איזה קטן אתה.. ברביעיית הצליל.
עידן, התחלת לשחק?
מה אתה רוצה,אני התחלתי רק לפני חודש-חודש וחצי
כבר עבר חודש? וואה החיים קצרים..
אני מרגיש כל יום זה שנה אם כל העבודות שיש לנו לעשות. /=
ורק לפני שבועיים בערך היינו בחופשת פסח...
עומרי - טעות באמת גדולה עם אארמו כשאתה משחק בשביל 2 הדקים קשה להתרכז, אבל ה5000 תוספת מיכולת טריסטן מה הבעיה?
גוגטה - לא, התכוונתי לפיראטים רגילים. קודם שיהיה זה, משחק Op טוב לא יהיה בחיים. אולי בסוף Op בעוד כמה שנים.
[QUOTE=Blackbeard;1320001]כן ><
אין משחק פיארטים אחד טוב בעולם. אני משתגע. סיד מאיירס הוא הטוב בין גרועים, יש בו המון דברים נחמדים אבל לא מספיק. וגם סיימתי בערך[/QUOTE]
יש משחקים של וואן פיס לווי ול-DS אם לזה אתה מתכוון
הכי טוב זה החדש שיצא ל-PS3 שאני מזמין 3>
[QUOTE=Death The Kid;1320012]ורק לפני שבועיים בערך היינו בחופשת פסח...[/QUOTE]
אל תגיד דברים כאלה זה מרגיש לי כאילו עברה איזו חצי שנה מאז היה לי חופש
מה פתאום, אתה התחלת לפני הרבה יותר מחודש..
ועומר עדיין לא ניסיתי, אני מנסה עכשיו.. הוא נראה משעמם חח..
[QUOTE=Blackbeard;1320013]עומרי - טעות באמת גדולה עם אארמו כשאתה משחק בשביל 2 הדקים קשה להתרכז, אבל ה5000 תוספת מיכולת טריסטן מה הבעיה?
גוגטה - לא, התכוונתי לפיראטים רגילים. קודם שיהיה זה, משחק Op טוב לא יהיה בחיים. אולי בסוף Op בעוד כמה שנים.[/QUOTE]
בדרך כלל שהואנגארד תוקף מגנים בשביל 2 טריגרים אף פעם אי אפשר לדעת... ובכל זאת וטריסטון רק גרייד2 להגיע ל5 נזק לוקח זמן...
חזרתי
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49653[/URL]
לא חייבים לראות או לקרוא וואן פיס כדי להגיב כאן, זה לא עולה כסף אגב.
בpockie ninja יש גם דמיות מוואן פיס, אביב.
למעשה, האיוונט העכשווי זה על זורו סווארדמן!
לא הבנת, היה כבר 5 נזק מכל הקרב אמרתי שהגיע שלב שהיריב היה חייב להגן מפני ההתקפה כי אחרת מפסיד
---
מצטער שקד אני יותר מתכוון ליצירת פיראט משלך. זה מה שאני מחפש, ולא קיים משחק פיראטים אחד טוב בעולם
סורי פוקינינג'ה לדעתי מחריד
[QUOTE=~prinny;1320017]מה פתאום, אתה התחלת לפני הרבה יותר מחודש..
ועומר עדיין לא ניסיתי, אני מנסה עכשיו.. הוא נראה משעמם חח..[/QUOTE]
בהתחלה, כן.
הסיבה היחידה שהמשכתי לשחק היא אח שלי.. אבל משהו כמו רמה 17~18 מתחיל האקשן האמיתי..
ניסית את ארנה? ואת האימונים..?
אבל פוקי נינג'ה עדיין חרא, לא משנה כמה דמויות מop יהיו שם, זה עלבון לop
[QUOTE=הנואש לווינר;1320020]בpockie ninja יש גם דמיות מוואן פיס, אביב.
למעשה, האיוונט העכשווי זה על זורו סווארדמן![/QUOTE]
זה חרא של משחק..
[QUOTE=Blackbeard;1320021]לא הבנת, היה כבר 5 נזק מכל הקרב אמרתי שהגיע שלב שהיריב היה חייב להגן מפני ההתקפה כי אחרת מפסיד
---
מצטער שקד אני יותר מתכוון ליצירת פיראט משלך. זה מה שאני מחפש, ולא קיים משחק פיראטים אחד טוב בעולם
סורי פוקינינג'ה לדעתי מחריד[/QUOTE]
לא מכיר משחקים על פיראטים בכלל O_O כאילו חוץ מ-OP קיימים פיראטים בעולם בכלל..? S:
Lol אף אחד מכם לא הגיע לרמות שמתחיל המשחק האמיתי, אין לכם זכות לדבר..
[spoiler]אם האל של הידן מביא חיי נצח למי שמאמין בו למה לא כולם מאמינים בו?[/spoiler]
[QUOTE=הנואש לווינר;1320026]Lol אף אחד מכם לא הגיע לרמות שמתחיל המשחק האמיתי, אין לכם זכות לדבר..[/QUOTE]
אני הפסקתי ברמה 40 כמעט, על מה אתה מדבר..
וזה לא משנה, אפילו ברמה הזאת זה חרא של דבר..
טוב שלא אמרת מה קרה לכם רק תגיעו לרמה 84 אחרי 5 שנים ואז תראו איזה כיף זה!
Xd
לא, אבל רציני.. מישהו מכם שיחק בזה והגיע לרמות 20 ומשהו שמתחיל המשחק?
שאלו את זיו.. הוא רמה 28 (כי הוא משקיע בשחקן אחד) ומת על המשחק.
הגעתי לרמה 5.. אני לא יכול יותר..
מישהו יודע למה שכשאני משחק בליטל פייטר נארוטו שיםודן, כשאני הולך שמאלה אז הספיירטים נהרסים כזה?
שקד, לא ראיתי את התגובה שלך..
אם אתה לא אוהב את המשחק לא הבנתי למה המשכת עד רמה 40..?
[QUOTE=Blackbeard;1320021]לא הבנת, היה כבר 5 נזק מכל הקרב אמרתי שהגיע שלב שהיריב היה חייב להגן מפני ההתקפה כי אחרת מפסיד
---
סורי פוקינינג'ה לדעתי מחריד[/QUOTE]
ברור לי שעבר זמן אבל השהיריבם בגרייד 3 ואתה תקוע ב2 אפילו ל2 תורים יש לך הובלה של +2 הדרייבר טריגרים הסיכוי של הגרייד 3 להפסיד אפסי
[quote=הנואש לווינר;1320036]שקד, לא ראיתי את התגובה שלך..
אם אתה לא אוהב את המשחק לא הבנתי למה המשכת עד רמה 40..?[/quote]
כי משעמם לי בחיים, זאת אותה סיבה למה חרשתי וסיימתי תוך שלושה ימים את 2 המשחקים שיצאו למחשב של פייבל פעמיים O:
וגם רציתי לראות מה יהיה בהמשך ואם אולי זה יהיה יותר טוב.. אבל זה קקה..
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49653[/URL]
קדימה, תגיבו D=
[QUOTE=Chopper;1320039][URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49653[/URL]
קדימה, תגיבו D=[/QUOTE]
הייתי שמח, אבל אנ לא יודע את הסוגים של פירות השטן ואין לי כוח לבדוק D:
חוץ מזה, מה זאת אומרת "אבן מים"
סעמק! בטעות השלכתי את נארוטו סייג' מוד, ביחד עם הנשק והבגד הכי טובים שלי /=
עכשיו אני יצטרך להיות עם מינאטו, ועם הבגדי עור העלובים האלה..
הוא התכוון בסך הכל שיש 2 פירות שלעולם לא יהיו קיימים, פרי לוגיה מים ופרי קיירוסקי.
ועומרי עובדה שקרה, אל תשאל איך, זה כוחו של הרויאל פאלאדין, או כוח הבלבול שבלשחק 2 דקים ם: בכל אופן פשוט מקווה שנשחק בקרוב וזהו!
לאגיה זה שליטה ביסוד, זואן זה חיה, ופרמיסייה זה כוח מיוחד "רגיל" אני לא בטוח איך להגדיר פרמיסיה..