נואש, תעדכן אותנו מה כתוב.
Printable View
נואש, תעדכן אותנו מה כתוב.
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326778][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Green][B]טוב לילה טוב! =][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
יש אלכס הלך עכשיו אפשר להתחיל להתפרע ולהאריך את החתימות שלנו
פרסומת לדילדו סתם סתם
[QUOTE=~*DeXTeR*~]היקר הנואש לווינר,
קיבלת אזהרה בקהילת myFORUM | קהילת פורומים.
סיבה:
-------
שימוש בשפה לא נאותה
הסיבה:
שימוש בשפה לא נאותה...
[url]http://www.myforum.co.il/showpost.php?p=1326749&postcount=1331[/url]
-------
אזהרה זו מהווה לפרופילך נקודות רעות, נא הקפד לקרוא את חוקי הפורום.
בברכה,
myFORUM | קהילת פורומים[/QUOTE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red][B]מה אמרת?[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
אלכס,אתה צוחק עליי.
[QUOTE=Sire Despair;1326771]לא נכון,שלך בערך חצי משלי.
[B]אנחנו מדברים על חתימות. חשבתם שאנחנו מדברים על משהו אחר הא? סוטים.אלכס-אני הייתי נותן להם באן.[/B][/QUOTE]
אל תחמם לי אותו
[QUOTE=triner;1326784]אל תחמם לי אותו[/QUOTE]
חחחח אל תדאג....
שלום לכולם
[QUOTE=Pooh;1326780]יש אלכס הלך עכשיו אפשר להתחיל להתפרע ולהאריך את החתימות שלנו[/QUOTE]
XD
~~~
אלכס, אתה שומע אותי סוף סוף?!
יש!!!
עכשיו אתה מודה שהאזהרות הקודמות לא היו מוצדקות!
רק חבל שבשביל להוכיח את זה קיבלתי אזהרה אחרת.. ~.~
[QUOTE=Pooh;1326776]נפסלת?[/QUOTE]
אתה לא מכיר "נפסלתי"? :O
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיבלת אזהרה ברצינות? זה ממש לא בסדר צריך לעשות נגד זה משהו
[QUOTE=triner;1326788]אתה לא מכיר "נפסלתי"? :O[/QUOTE]
מתוך you laugh you lose?
רואים למה בזמנו הצעתי ששיפור של חיי החברה בפורום מחייב הורדה של אלכס? הוא פשוט שיכור מכח. בזמנו רותם השכיל להקשיב לי, והוריד אותו. אבל מיד אחרי שקיבלתי באן, ביצעו את ההחלטה הפזיזה מאחורי גבי והחזירו אותו. יש הרבה דברים שאלכס יכול לתרום לפורום, ניהול של הפורום בדרגות גבוהות זה לא אחד מהם.
[QUOTE=Blackbeard;1326789]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיבלת אזהרה ברצינות? זה ממש לא בסדר צריך לעשות נגד זה משהו[/QUOTE]
למה זה דווקא ממש מצחיק אם נהפוך אותו לילד הכאפות של המנהלים, נעביר אליו את כל האזהרות שלנו או משהו XDDDD
[QUOTE=Pooh;1326790]מתוך you laugh you lose?[/QUOTE]
לא, כל פעם כשמפרשים משהו כמשהו מיני אומרים נפסלתי
תגידו אם שולחים לרותם הודעה פרטית הוא רואה את זה?
[QUOTE=Blackbeard;1326789]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיבלת אזהרה ברצינות? זה ממש לא בסדר צריך לעשות נגד זה משהו[/QUOTE]
מה אתה רציני?
[B]היום הוא נתן לי אזהרה שאמרתי "מפגר"[/B]
[B]אתמול הוא נתן לי אזהרה שקיללתי דמות בנארוטו[/B]
זה האזהרה הכי נורמלית שלו!
[QUOTE=Prince;1326794]תגידו אם שולחים לרותם הודעה פרטית הוא רואה את זה?[/QUOTE]
אני לא חושב שבשנה וחצי האחרונות ובשנה וחצי הקרובות הפורום יזיז לו, הוא כל הזמן בצבא.. X:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=a29BbOr06FA[/YOUTUBE]
[QUOTE=triner;1326795]אני לא חושב שבשנה וחצי האחרונות ובשנה וחצי הקרובות הפורום יזיז לו, הוא כל הזמן בצבא.. X:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=a29BbOr06FA[/YOUTUBE][/QUOTE]
1+
[quote=triner;1326795]אני לא חושב שבשנה וחצי האחרונות ובשנה וחצי הקרובות הפורום יזיז לו, הוא כל הזמן בצבא.. X:
[youtube]a29BbOr06FA[/youtube][/quote]
אני רק שואל אם הוא רואה את זה , כי ראיתי אותו כמה פעמים מתחבר
[QUOTE=Hit Man;1326791]רואים למה בזמנו הצעתי ששיפור של חיי החברה בפורום מחייב הורדה של אלכס? הוא פשוט שיכור מכח. בזמנו רותם השכיל להקשיב לי, והוריד אותו. אבל מיד אחרי שקיבלתי באן, ביצעו את ההחלטה הפזיזה מאחורי גבי והחזירו אותו. יש הרבה דברים שאלכס יכול לתרום לפורום, ניהול של הפורום בדרגות גבוהות זה לא אחד מהם.[/QUOTE]
תן לי בנאדם אחד שיורת מתאים ממנו. חוץ ממך.
פרינס, יש הבדל בין לראות לבין לראות ולעשות משהו בנדון. זה מה שטרינר מנסה להסביר לך.
אחות, זוכר את הזמן הזה בעבר, פעם פעם? שדיברנו על השירשור?
הוא יקרה מתישהו או שסתם המצאתי לעצמי איש שמביא סמוחטה על נמלות ומפוצץ אותם..?
[QUOTE=Prince;1326797]אני רק שואל אם הוא רואה את זה , כי ראיתי אותו כמה פעמים מתחבר[/QUOTE]
וואלק אין לי שמץ
סייר, אניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאני
[quote=הנואש לווינר;1326800]אחות, זוכר את הזמן הזה בעבר, פעם פעם? שדיברנו על השירשור?
הוא יקרה מתישהו או שסתם המצאתי לעצמי איש שמביא סמוחטה על נמלות ומפוצץ אותם..?[/quote]
הוא יקרה. לפתוח?
קלאדין, אין לי שמות לתת לך. אני לא מכיר את הפורום באותה רמה שהכרתי מלפני הבאן.
[quote=Hit Man;1326799]פרינס, יש הבדל בין לראות לבין לראות ולעשות משהו בנדון. זה מה שטרינר מנסה להסביר לך.[/quote]
עזוב לא הבנת למה התכוונתי
[QUOTE=Prince;1326804]עזוב לא הבנת למה התכוונתי[/QUOTE]
או שאולי הפוך?
אז תסביר לי.
לא, תשאיר אותו און הולד יואב ><" מה נראה לך? חח
עושים אותו כחול?
יענו, שרשור כחול זה בסדר בנחוץ, אבל פה יש ילדים קטנים, ואת אלכס שינעל לנו את האשכול ~.~
אם אני אפתח במקום המ"ת הנוכחי שלי מ"ת בנושא נארוטו, אתם חושבים שיהיה יותר ביקוש? :ם
[quote=triner;1326805]או שאולי הפוך?[/quote]
אתה הבנת.
[quote=Hit Man;1326806]אז תסביר לי.[/quote]
התכוונתי , שאני שלחתי לרותם הודעה פרטית ורציתי לדעת עם מישהו יודע שהוא באמת מקבל פרטית ( יענו שהוא לא חסם את האפשרות לשלוח לו הודעות פרטיות ) ואני לא מחכה לתשובה סתם
[QUOTE=Pooh;1326808]אם אני אפתח במקום המ"ת הנוכחי שלי מ"ת בנושא נארוטו, אתם חושבים שיהיה יותר ביקוש? :ם[/QUOTE]
תלוי אם שם אני כן יוכל לקלל את הראיקגה D:
היטמן אתה עוד רואה היאבקות?
ד"א, ידעת שברט הארט היה בארץ ב2004? :o
בזמנו הוא חסם את האפשרות שישלחו לו הודעות. אני גם חושב שבזמנו החליטו להפסיק לאפשר למנהלים זוטרים לבקר בפורום מנהלים. היו הרבה החלטות שהרימו פה מלא גבות, ככה שאני לא אתפלא אם המצב נשאר כמו שהוא עד היום.
[QUOTE=Hit Man;1326803]קלאדין, אין לי שמות לתת לך. אני לא מכיר את הפורום באותה רמה שהכרתי מלפני הבאן.[/QUOTE]
קלאדין,שם נוסטלגי.מעלה זכרונות ישנים.
ובדיוק. אני יכול לתת לך כמה אנשים,אבל הם אפילו אל מנהלים.
[quote=הנואש לווינר;1326810]תלוי אם שם אני כן יוכל לקלל את הראיקגה D:[/quote]
למעשה הנושא שחשבתי עליו הוא אקטסוקי, כאילו השחקנים חלק מהארגון, אז תוכל לקלל את הראיקגה.
כן, טרינר, אני יודע את זה למרות שלא יצא לי לפגוש אותו. הלוואי ויכולתי להיות שם - זה אחד מהחלומות שלי.
יואב, אתה מנסה להתחמק ממני? מעלה נוסטלגיות?
לא תוכל להתחמק ממיסטר-סקסי-נינג'ה.
[quote=הנואש לווינר;1326807]לא, תשאיר אותו און הולד יואב ><" מה נראה לך? חח
עושים אותו כחול?
יענו, שרשור כחול זה בסדר בנחוץ, אבל פה יש ילדים קטנים, ואת אלכס שינעל לנו את האשכול ~.~[/quote]
קלאדין, בוא נשמע את הרשימה שלך ולמה אתה חושב שהם מתאימים?
אוף הנו"ד שלי עומד להיגמר :-(