לא סתם כי משעמם לי ולא ממש ראיתי נארוטו מאז שהייתי בן 6 אז לא הייתי רציני
Printable View
לא סתם כי משעמם לי ולא ממש ראיתי נארוטו מאז שהייתי בן 6 אז לא הייתי רציני
[QUOTE=L.Lawliet;1409596]לא סתם כי משעמם לי ולא ממש ראיתי נארוטו מאז שהייתי בן 6 אז לא הייתי רציני[/QUOTE]
למה אתה לא רואה נארוטו?
[QUOTE=DragonPlatypus;1409593]שמע האנימה הראשונה שראיתי זה נארוטו, אני חושב שהוא יוכל לעמוד בזה.
אם לא תרצה תראה שאמן קינג.
שתוק או שנארוטו יפיל עליך ראסנ-שוריקן![/QUOTE]
למה אתה מציע את האנימה של שאמן קינג, לא מספיק גרמת לטראומות עם האנימה של נארוטו?
תה מבין אותו שקי?
עבריין.
[QUOTE=Tasha Godspell;1409598]למה אתה מציע את האנימה של שאמן קינג, לא מספיק גרמת לטראומות עם האנימה של נארוטו?[/QUOTE]
תגיד, כל אנימה שאני אציע אתה לא תאהב?
חוצמזה שזו אמורה להיות החלטה שלו אם הוא רוצה או לא..
[QUOTE=DragonPlatypus;1409600]תגיד, כל אנימה שאני אציע אתה לא תאהב?
חוצמזה שזו אמורה להיות החלטה שלו אם הוא רוצה או לא..[/QUOTE]
אם תציע אנימות טובות לא תהיה לי התנגדות
אבל אל תציע אנימה כמו נארוטו ש80% ממנה פילרים לא מעניינים, או אנימה כמו שאמן קינג עם הסוף העלוב הזה
[QUOTE=Tasha Godspell;1409601]אם תציע אנימות טובות לא תהיה לי התנגדות
אבל אל תציע אנימה כמו נארוטו ש80% ממנה פילרים לא מעניינים, או אנימה כמו שאמן קינג עם הסוף העלוב הזה[/QUOTE]
שמע אני רק זוכר שזו הייתה אנימה טובה[ראיתי אותה לפני הרבה זמן].
אולי מגרש השדים הכחול, יש לזה אחלה שירים ואחלה אנימציה.
[QUOTE=DragonPlatypus;1409604]שמע אני רק זוכר שזו הייתה אנימה טובה[ראיתי אותה לפני הרבה זמן].
אולי מגרש השדים הכחול, יש לזה אחלה שירים ואחלה אנימציה.[/QUOTE]
ב"הייתה אנימה טובה" אתה מתכוון לשאמן קינג? כן, זה נחמד, אבל הסוף עלוב והמנגה יותר טובה
גם מגרש השדים הכחול פילרי והמנגה טובה יותר ):
[QUOTE=Tasha Godspell;1409606]ב"הייתה אנימה טובה" אתה מתכוון לשאמן קינג? כן, זה נחמד, אבל הסוף עלוב והמנגה יותר טובה
גם מגרש השדים הכחול פילרי והמנגה טובה יותר ):[/QUOTE]
ריבורן?
אני לא מדבר על ההתחלה, אני מדבר על ואריה והלאה...
[QUOTE=DragonPlatypus;1409607]ריבורן?
אני לא מדבר על ההתחלה, אני מדבר על ואריה והלאה...[/QUOTE]
האנימה של ריבורן אם אני זוכר נכון נגמרה קקה, והמנגה נגמרה אתמול אני חושב אז אפשר לקרוא אותה וזהו
[QUOTE=evelynn;1409580]למבינים באנימות אני רוצה להתחיל לצפות באנימה ואני רוצה המלצה באיזו אנימה להתחיל[/QUOTE]
מאגי, קוד גיאס,
הלו הלו?
שתוק
כינויים קודם.
אוי אז על זה צחקת ואמרת שאתה הרוסי מבינינו?
חחחחחחחחח איך לא שמתי לב לזה עד עכשיו
כי אתה רוסיייייייייייי
אני לא רוסי.
אני פולני בולגרי גרמני ועירקי
הללויה.
פיצההההההההההה
פיצה מהוללת
אוף משעמם לי וחברים שלי לא מחוברים לסקייפ, שחר וגיא משחקים לול.. בנדוד שלי גם :/.
פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה
מה קורהה?
[QUOTE=~BrAnD~;1409626]אוף משעמם לי וחברים שלי לא מחוברים לסקייפ, שחר וגיא משחקים לול.. בנדוד שלי גם :/.[/QUOTE]
אני בשיחה עם גיא ברוש ודור ואנחנו עוד מעט במשחק רוצה?
יאווו, איזה פחד.
שומעים את הפיצוצים מסוריה, ונפל פצמר ליד הבית של חבר שלייי Oo:
[QUOTE=Dr. Pizza;1409632]יאווו, איזה פחד.
שומעים את הפיצוצים מסוריה, ונפל פצמר ליד הבית של חבר שלייי Oo:[/QUOTE]
אני הייתי מת מפחד...
תודה על העצה עמית S:
רק שבניגוד אליך, לי יש משו יותר חשוב לעשות עכשיו (fap Fap)
שקרן דור עכשיו זה הזמן שאתה מניח תפילים אין לך זמן למה שרשמת
[QUOTE=L.Lawliet;1409642]שקרן דור עכשיו זה הזמן שאתה מניח תפילים אין לך זמן למה שרשמת[/QUOTE]
מותר להניח תפילין אחרי השקיעה?
תודה על החידוש.
כן זה אחד מהיתרונות בדת העידן כי בדת שלי אפשר לקחת את כל מנהגי הדתות הקודמות ולעשות מתי שבא אם בא בכלל
כי הדת שלי היא הכי טובה
[QUOTE=L.Lawliet;1409645]כן זה אחד מהיתרונות בדת העידן כי בדת שלי אפשר לקחת את כל מנהגי הדתות הקודמות ולעשות מתי שבא אם בא בכלל
כי הדת שלי היא הכי טובה[/QUOTE]
חחח אחלה דת.
יאללה מהיום אני עידני.
כן יש יתרונות בלהיות עידני...
אחרי זה אני אפרט לך
אפשר לאונן ברשות הרביםםם?
כן זה אחת מההלכות הראשונות שיצאו אין דבר כזה זרע לבטלה
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אני עידניייייייייייי
סוגד סוגד לעידנייייייייייייייייייייייייייייייייי
יאללה בוא נקים קבוצה פה כמו כולם
דת העידני
אגב
יש רק דרישה אחת כדי להיות חלק מהדת חובה לאהוב קולה
דת הקבולבוליםם
ממה קורה?
לפוניקס רייט יש סרט ))))))))))):
[QUOTE=Tasha Godspell;1409660]לפוניקס רייט יש סרט ))))))))))):[/QUOTE]
מי זאת? :embarrassed:
[QUOTE=TEEN WOLF;1409662]מי זאת? :embarrassed:[/QUOTE]
זאת דמות ממשחק של קאפקום, והוא בכלל בחור ))))):
[IMG]http://www.original-gamer.com/og/images/Phoenix_Wright.jpg[/IMG]
קיצור, היפנים הוציאו סרט על המשחק הראשון בסדרה, זה סרט עם שחקנים אמיתיים והביקורות עליו ממש טובות, חלק אומרים שזה ככל הנראה הסרט שמבוסס על משחק הכי טוב שיצא אי פעם בקולנוע.