-
מלאכת הסיטואציות :
1. בליץ' שואב וטרש מושך אותו
2. לי סין מפעיל Q וטרש מושך אותו
3. פיז קופץ על המוט וטרש מושך אותו
4. סקרנר עושה אולט וטרש מושך אותו
5. אליס עפה לשמיים וטרש מושך אותה
6. פנטאון מפעיל אולט וטרש מושך אותו
7. אמומו עושה Q וטרש מושך אותו
8. דאריוס עושה E וטרש מושך אותו
9. ולאד הופך לדם וטרש מושך אותו
10. נוקטורן וסיביר עושים ספל שילד וטרש מושך אותם
11. שן עושה אולט וטרש מושך אותו
12. טוויסט פייט עושה אולט וטרש מושך אותו
13. טימו נעלם וטרש מושך אותו
14. ויי עושה אולט וטרש מושך אותה
15. שאקו עושה אולט וטרש מושך את הקלאון
16. טריסטנה קופצת וטרש מושך אותה
17. זד עושה צל וטרש מושך אותו
18. לי בלאנק יורדת לlow ו טרש מושך את הקלאון
19. זיגס קופץ עם E וטרש מושך אותו
20. מאוקיי עושה Q וטרש מושך אותו
21. פיורה מפעילה אולט וטרש מושך אותה
22. ראמוס ושן עושים טאונט וטרש מושך אותו
23. פידלסטיק ונונו עושים אולט וטרש מושך אותם
24. גארבן עושה אולט וטרש מושך אותו
25. אולף עושה אולט וטרש מושך אותו
נגד קבוצה יריבה :
1. דאבל גראב - יאנה עושה אולט וטרש מושך את האחד העפים
2. אפקט הגלישה - לוקחים סינגד עם סקין עם טרש נגד נאמי , מפעילה אולט וטרש מושך אותו דרך הגל
3. THAT RANGE! - לוקחים מאלפייט בקבוצה יריבה , מנגד טריסטנה וטרש . מאפלייט עושה Q טריסטנה עפה באוויר וטרש מושך אותה
4. איפה הסטאן? V1 - לוקחים וארוויק נגד כל דמות וטרש , וארויק שם אולט וטרש מושך את החבר הקבוצה להוציא אותו מהסטאן
5. איפה הסטאן? V2 - לוקחים מאלזר נגד כל דמות וטרש , מאלזר שם אולט וטרש מושך את החבר הקבוצה להוציא אותו מהסטאן
:P
-
איזה דפוק יצאתי.
רק עכשיו הבנתי שעמית פרש (איזה שמחה!!)
-
[QUOTE=Birds;1422832]ממה?[/QUOTE]
ממורים מעצבנים שלא יכולים ללמד, מחנכת מניאקית שלא מתייחסת אליך והיא רכזת מערכת ולא נותנת לך הטבות, רכזת מבחנים אהבלה שלא יכולה להסתכל בלוח בגרויות ולבדוק אם יש בגרות לפני או אחרי מבחן ושומר אידיוט שכל פעם שהוא הולך לחרבן שנתיים הוא נועל כל שער בבצפר.
[QUOTE=chopper;1422836]איזה דפוק יצאתי.
רק עכשיו הבנתי שעמית פרש (איזה שמחה!!)[/QUOTE]
אני לא פרשתי..
-
-
וואו כרגע סיימתי את הקרב של נארוטו וגאארה.... מדהים.
(כן, ראיתי את זה רק עכשיו)
-
[QUOTE=chopper;1422841]עמית מנהל מוסיקה[/QUOTE]
אהה עמית הדיסלקט.
ידעתי שאני העמית שינצח בסוף!! מוחאחאחאחא!!
[QUOTE=scizor-x;1422842]וואו כרגע סיימתי את הקרב של נארוטו וגאארה.... מדהים.
(כן, ראיתי את זה רק עכשיו)[/QUOTE]
למה ראית את זה עכשיו?
בכ״מ גם אני חושב שזה היה קרב מדהים כמו כל קרב בנארוטו, חוץ מהקרב של סאקורה נגד אינו והקרב בין קיבה לנארוטו.
-
למה לעזאזל אני פייל קטה )):
טוב נו, אני אנסה את זיגגס Next Time
והאולט של קטה מציקקקקקקק
-
-
[quote=scizor-x;1422842]וואו כרגע סיימתי את הקרב של נארוטו וגאארה.... מדהים.
(כן, ראיתי את זה רק עכשיו)[/quote]
אה... פרק 79 של נארוטו בלי שיפודן. הפרק האהוב עליי מנארוטו בלי שיפודן.
-
הסבירו לנו על מגמות היוםםםם
-
[QUOTE=Anime;1422856]הסבירו לנו על מגמות היוםםםם[/QUOTE]
איזה מגמה נראלך שתלכי ?
-
אני רוצה לנסות להתקבל לאומנות 3:
-
[QUOTE=Anime;1422860]אני רוצה לנסות להתקבל לאומנות 3:[/QUOTE]
בהצלחה
-
[QUOTE=Tom Cruise;1422849]למה לעזאזל אני פייל קטה )):
טוב נו, אני אנסה את זיגגס Next Time
והאולט של קטה מציקקקקקקק[/QUOTE]
האולט שלה סוס
q
e
w
r
ביי ביי למי שהיא לא נגדו
-
תודה רבה אני מקווה שאצליח#:
-
בתגובה לרותם כי הוא נעל את הנושא:
"אתה בעצמך אומר, אין לך שום אינטרס לתרום לפורום. משמע, מה שאתה אומר הוא שההצעה הזאת לא באה לתרום - אין סיבה שאני אעשה שינויים שלא יתרמו בכלום. הגיוני, לא?"
מה הקשר? אמרתי שאין לי אינטרס לתרום לפורום, זה אומר שההצעה שלי לא טובה או שהיא לא תתרום? זה שאני לא הולך להשקיע שוב שעות מהחיים שלי עבור קהילה שלא רוצה להיות חלק ממנה לא אומר שכל הערה שלי חייבת לא לתרום גם היא.
זה הכל עניין של היגיון. אתם נותנים פה באנים על ספאם ודורשים סדר, ומהצד השני משאירים פורום נטוש לחלוטין פתוח ולא מטפלים במערכת הפורומים בצורה סבירה. זה כאילו שאתם דורשים משהו שאתם בעצמכם לא עושים. בכל אופן אם פורום ללא שימוש צריך להישאר פתוח זה כבר עניין של דעה, רק רציתי להגיב לגבי החלק הראשון בתגובה שלך, כי אתה אומר "משמע אתה אומר" על משהו שאני לא באמת אומר.
-
[QUOTE=D.Teach;1422865]בתגובה לרותם כי הוא נעל את הנושא:
"אתה בעצמך אומר, אין לך שום אינטרס לתרום לפורום. משמע, מה שאתה אומר הוא שההצעה הזאת לא באה לתרום - אין סיבה שאני אעשה שינויים שלא יתרמו בכלום. הגיוני, לא?"
מה הקשר? אמרתי שאין לי אינטרס לתרום לפורום, זה אומר שההצעה שלי לא טובה או שהיא לא תתרום? זה שאני לא הולך להשקיע שוב שעות מהחיים שלי עבור קהילה שלא רוצה להיות חלק ממנה לא אומר שכל הערה שלי חייבת לא לתרום גם היא.
זה הכל עניין של היגיון. אתם נותנים פה באנים על ספאם ודורשים סדר, ומהצד השני משאירים פורום נטוש לחלוטין פתוח ולא מטפלים במערכת הפורומים בצורה סבירה. זה כאילו שאתם דורשים משהו שאתם בעצמכם לא עושים. בכל אופן אם פורום ללא שימוש צריך להישאר פתוח זה כבר עניין של דעה, רק רציתי להגיב לגבי החלק הראשון בתגובה שלך, כי אתה אומר "משמע אתה אומר" על משהו שאני לא באמת אומר.[/QUOTE]
סבבה. טעות שלי.
-
יש לכם רעיון מה לייצר לקבלה לאומנות? חשבתי שאחד מהציורים יהיה זאב אולי..
-
תראי להם איך את מציירת חפץ כמו ארגטל. כשבאתי בתיכון להתקבל לאומנות פלסטית, היא רצתה שאצייר אגרטל ואת כל קווי המתאר שלו. כמובן עוד עבודות אומנות שגם לא חייבות להיות ציור יכולות לבוא בחשבון. בהצלחה
-
-
[QUOTE=D.Teach;1422879]תראי להם איך את מציירת חפץ כמו ארגטל. כשבאתי בתיכון להתקבל לאומנות פלסטית, היא רצתה שאצייר אגרטל ואת כל קווי המתאר שלו. כמובן עוד עבודות אומנות שגם לא חייבות להיות ציור יכולות לבוא בחשבון. בהצלחה[/QUOTE]
WTF
הם יבקשו לצייר שם?! התקבלת? ומז''א כל קווי המתאר שלו?
-
בבית הספר לאומנויות ויצ"ו שהייתי בו כן ברור יש בחינה ככה גם בעיצוב גרפי שגם לשם נבחנתי. הכוונה הייתה שהת יתרכזו באיך ציירת תקווי מתאר בכוונה שזה לא צור צבעוני שמשקף איזה נוף יפהפה, אני חשוב שבעיקר תיכולת לצייר חפץ בצורה ריאליסטית. אבל תעשי מה שאת יודעת Xd
-
-
[QUOTE=D.Teach;1422886]בבית הספר לאומנויות ויצ"ו שהייתי בו כן ברור יש בחינה ככה גם בעיצוב גרפי שגם לשם נבחנתי. הכוונה הייתה שהת יתרכזו באיך ציירת תקווי מתאר בכוונה שזה לא צור צבעוני שמשקף איזה נוף יפהפה, אני חשוב שבעיקר תיכולת לצייר חפץ בצורה ריאליסטית. אבל תעשי מה שאת יודעת Xd[/QUOTE]
אוי ואבוי תראה לי דוגמא לציור של אגרטל ריאסליסטי!
-
לא יודע... תחפשי תקראי תחקרי
-
אוף! טל מסננת אותי...
וטל מגמת ציור זה לא כמו הציורים שציירת. זה ציור אם צבעים מקצועיים (לא, גואש זה לא מקצועי) ואם מכחולים וזה גם אומנות הפיסול וכל מיני דברים כאלה
-
אני יודעת
ואני לא מצירת עם גועשxd
-
-
-
נגיד משו כזה:
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbR6ponBfdIGMr2QKXJbK-wr0_xvOSpTQSDJBK2Ojt1u621RPOfA[/IMG]
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTexDBqF3_D3y4oWH_48F2bS0Pl_0GipXOk6PX5DZJMc3q70wLE[/IMG]
-
כע ותעני לה"פ או שפשוט תגיבי במשחק
-
בנוגע לה''פ כתבתי לך וזה לא שלח שאני מתכוונת לעלות קצב בקרוב
-
-
-
אוקיי
סופית הרסתי את המחק ממחיקות*הולכת לחפש מחק אחר*
-
מהההההההה אביב חביב היה פה?!
איך פיספסתי את הגברבר הזה ):
-
יש לי רעיון אני יצייר כמה ציורים יראה לכם ואז תעזרו לי לסנן מה לקחת ומה לא:)
-
[QUOTE=Anime;1422922]יש לי רעיון אני יצייר כמה ציורים יראה לכם ואז תעזרו לי לסנן מה לקחת ומה לא:)[/QUOTE]
בהצלחה
[QUOTE=tAlon;1422921]מהההההההה אביב חביב היה פה?!
איך פיספסתי את הגברבר הזה ):[/QUOTE]
כי הוא ידע מתי לא תיהיה
-
עפתי לישון.
לילה טוב לכל הלולרים
-
אהלן אלון אחי מה המצב. סתם באתי כי רציתי לראות מה מצב פורום יוגיהו פה אם עוד מתעניינים