לכולם חזר הצ'אט?
Printable View
לכולם חזר הצ'אט?
אני אומר שזאת הכל מזימה של רותם להחיות את הנו"ד
מה קורה חברייה :נראה: :נראה: :נראה: :נראה: :נראה: :נראה:
זואי :o
מה נראההלך
קורא תגובות שלאנשים יש בעיות בצ'אט.
שואל את עצמי - הם עדיין מנסים את השטות הזו?
ממש לא אהבת תצ'אט, מה?
מה השומן מסמן לי ?
[b][i]זה הכל שאריות של החגים ....[/i][/b]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלי מקורי לייק אם אתם רוצים עוד ערב טוב :d :d
יפה אהבתי
רוצה עוד
היי זואי גם אני רוצה עוד
זה כמו השיר ההוא (מתחיל 0:35)
CAUSE YOU ARE, THE PEACE OF MEAT
I WISH, I DIDNT EAT
CHEWING RELUCTANTLY
STILL FAT AND I DONT KNOW WHYYYYY
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=IxxstCcJlsc[/URL]
חברים זה לא חלום טילון מגיב למ"ת שלו
[QUOTE=totodile;1499562]חברים זה לא חלום טילון מגיב למ"ת שלו[/QUOTE]
לך לא
עוד מחכה לקרב המובטח
ועכשיו אין לך ממה להתחמק
מחרתיים בגרות
מחר חופש
יש לך זמן
[quote=just a popplio;1499564]לך לא
עוד מחכה לקרב המובטח
ועכשיו אין לך ממה להתחמק
מחרתיים בגרות
מחר חופש
יש לך זמן[/quote]
מחרתיים שתי בגרויות :( אני עושה גם e וגם c.
[QUOTE=totodile;1499566]מחרתיים שתי בגרויות :( אני עושה גם e וגם c.[/QUOTE]
module e זה קלי קלות
c לא יודע מה יש שם
לפי מונוטוניות נובע שגם c זה קלי קלות.
הדבר היחיד שאולי מפחיד ב-e זה קטע שמיעה. זה מפחיד כשיש לך רק שתי נסיונות לשמוע משהו ויכול להיות שבגלל גורמים שהם לגמרי לא בשליטתך משהו ישתבש שם. (אני לא אומר שיש שם קושי אמיתי - אבל פסיכולוגית זה מאיים כשיש לך משהו שאין לך שליטה מלאה בו)
[QUOTE=LordAbizi;1499569]לפי מונוטוניות נובע שגם c זה קלי קלות.
הדבר היחיד שאולי מפחיד ב-e זה קטע שמיעה. זה מפחיד כשיש לך רק שתי נסיונות לשמוע משהו ויכול להיות שבגלל גורמים שהם לגמרי לא בשליטתך משהו ישתבש שם. (אני לא אומר שיש שם קושי אמיתי - אבל פסיכולוגית זה מאיים כשיש לך משהו שאין לך שליטה מלאה בו)[/QUOTE]
עקב בעיית שמיעה שיש לי באוזן שמאל, יש לי הקלה של שמיעה חוזרת כמה פעמים שארצה. או משהו בסגנון.
ככה שלמעשה אין לי שום בעיה עם module e
[QUOTE=Mei;1499555]מה השומן מסמן לי ?
[B][I]זה הכל שאריות של החגים ....[/I][/B]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלי מקורי לייק אם אתם רוצים עוד ערב טוב :d :d[/QUOTE]
מוכר וישן :peee:
[QUOTE=YoRt3m;1499572]מוכר וישן :peee:[/QUOTE]
ונכון
הוא מייתר הרבה דברים אחרים. מסתמן שרק אני רואה את זה.
[QUOTE=just a Popplio;1499574]ונכון[/QUOTE]
היום המדבב של קלמונט העלה תמונה לפייסבוק, הנה היא: [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153496437931022&set=a.10150153760306022.289955.636056021&type=3&theater[/url]
[QUOTE=Hit Man;1499589]הוא מייתר הרבה דברים אחרים. מסתמן שרק אני רואה את זה.[/QUOTE]
מדובר על הצ'אט?
[QUOTE=Shadow Lugia;1499590]היום המדבב של קלמונט העלה תמונה לפייסבוק, הנה היא: [URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153496437931022&set=a.10150153760306022.289955.636056021&type=3&theater[/URL][/QUOTE]
הווו איזה אדיר
תודה רבה על העדכון מני!
כן, מדובר בצ'אט.
ואני עדיין לא מאמין לפרסומים השקריים הללו של המדובבים.
[QUOTE=totodile;1499469]מלא מלא מלא חברים שלי רשמו 586 במקום 701. אני למזלי לא נפלתי בזה איזה מזל היה לי.[/QUOTE]איחור אופנתי. אני פשוט כתבתי על ההתחלה את כל התאריכים על דף טיוטה, כדי לוודא שאם תהיה שאלה אני אחזור לשם. זכרתי אותם בעפ, חושב שעדיין זוכר. 928 פילוג הממלכה722 חורבן ישראל701 מסע סנחריב622 הרפורמה597 גלות יהויכין?586 אולי חורבן יהודה538 שיבת ציון והצהרת קורש לא ידעתי מה זה קורש חח מזל שלא היה הרבה
[QUOTE=just a Popplio;1499612]איחור אופנתי. אני פשוט כתבתי על ההתחלה את כל התאריכים על דף טיוטה, כדי לוודא שאם תהיה שאלה אני אחזור לשם. זכרתי אותם בעפ, חושב שעדיין זוכר. 928 פילוג הממלכה722 חורבן ישראל701 מסע סנחריב622 הרפורמה597 גלות יהויכין?586 אולי חורבן יהודה538 שיבת ציון והצהרת קורש לא ידעתי מה זה קורש חח מזל שלא היה הרבה[/QUOTE]
יפהה לא טעית. תגיס במ"ת מה אתה משתטה לך רושם שאין לי עדכון?!
[QUOTE=totodile;1499613]יפהה לא טעית. תגיס במ"ת מה אתה משתטה לך רושם שאין לי עדכון?![/QUOTE]
יו
אמרתי לך
בוא קרב
אביא לך את הפוקימון המובטח
ואז
אתה לא חייב להיות נגדי
אפילו איתי
[QUOTE=just a Popplio;1499616]יו
אמרתי לך
בוא קרב
אביא לך את הפוקימון המובטח
ואז
אתה לא חייב להיות נגדי
אפילו איתי[/QUOTE]
אין לי זמן לזההההה
[QUOTE=totodile;1499617]אין לי זמן לזההההה[/QUOTE]
:32_4:
[QUOTE=just a Popplio;1499618]:32_4:[/QUOTE]
סגרתי מועדון ליומולדת שלי בשני הקרוב יש לי לארגן גם את לג בעומר + 2 בגרויות מחר, עוד אחת בשני ועוד מתכונת כשחוזרים מלג בעומר.
רשמית, היום זה היום חופש לפני בגרות הכי מיותר שיש בשבילי.
[QUOTE=totodile;1499619]סגרתי מועדון ליומולדת שלי בשני הקרוב יש לי לארגן גם את לג בעומר + 2 בגרויות מחר, עוד אחת בשני ועוד מתכונת כשחוזרים מלג בעומר.[/QUOTE]
פשיי בחור עסוק
אהבתי את הרעיון של מסיבת יומהולדת אפטר בגרות
[QUOTE=DarkShadow;1499620]רשמית, היום זה היום חופש לפני בגרות הכי מיותר שיש בשבילי.[/QUOTE]
מיותר?
נותנים לך חופש, ולשם שינוי אתה גם לא צריך ללמוד, כי מדובר באנגלית, ואנגלית זה.. טוב. זה 100.
אז יום שהוא נטו-חופש ולא חופש כדי ללמוד, זה אחלה יום חופש.
תקשיבו Verlisify הוא חרא של בן אדם, אל תראו את הסרטונים שלו ואם כן אז תכתבו לו משהו רע
הוא באמת בן אדם מגעיל
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1499634]תקשיבו Verlisify הוא חרא של בן אדם, אל תראו את הסרטונים שלו ואם כן אז תכתבו לו משהו רע
הוא באמת בן אדם מגעיל[/QUOTE]
השנייה ראיתי משהו על סוויפ של ליינון
מה הוא עשה?
כבר שמעתי עליו תלונות
[quote=just a popplio;1499631]
מיותר?
נותנים לך חופש, ולשם שינוי אתה גם לא צריך ללמוד, כי מדובר באנגלית, ואנגלית זה.. טוב. זה 100.
אז יום שהוא נטו-חופש ולא חופש כדי ללמוד, זה אחלה יום חופש.[/quote]
זה הקטע, יש לי יותר מדי ימים שהם נטו חופש בזמן האחרון.
וזה בדר"f הופך אותי לעצלן גמור. אז אני חושש מזה.
[QUOTE=DarkShadow;1499636]זה הקטע, יש לי יותר מדי ימים שהם נטו חופש בזמן האחרון.
וזה בדר"f הופך אותי לעצלן גמור. אז אני חושש מזה.[/QUOTE]
אז זה שאתה לא לומד זו בעיה שלך
אני מנצל את ימי החופש האלה.
ספציפית לאנגלית עכשיו, לא מוצא שום סיבה.
[QUOTE=just a Popplio;1499637]אז זה שאתה לא לומד זו בעיה שלך
אני מנצל את ימי החופש האלה.
ספציפית לאנגלית עכשיו, לא מוצא שום סיבה.[/QUOTE]
ומי אמר שאני לא לומד?
לא שיש לי מה ללמוד כל כך, כן?
[QUOTE=DarkShadow;1499638]ומי אמר שאני לא לומד?
לא שיש לי מה ללמוד כל כך, כן?[/QUOTE]
אמרת שהם נתנו יותר מידי חופש, וזה הפך אותך לעצלן.
אז סביר להניח שלא עשית הרבה במהלך החופשים הללו
[quote=just a popplio;1499639]אמרת שהם נתנו יותר מידי חופש, וזה הפך אותך לעצלן.
אז סביר להניח שלא עשית הרבה במהלך החופשים הללו[/quote]
הסקת לא נכון.
כשאמרתי שזה הופך אותי לעצלן התכוונתי לעובדה שזה פשוט מרגיל אותי להישאר בבית ואז אין כוח ללכת לבי"ס xd
אני בספק אם לא הספקתי לעשות כמות מכובדת של דברים במהלך החופשים [אני מאמין שהציונים שלי מדברים וידברו בעד עצמם]
[QUOTE=just a Popplio;1499635]השנייה ראיתי משהו על סוויפ של ליינון
מה הוא עשה?
כבר שמעתי עליו תלונות[/QUOTE]
אני אספר לך מאוחר יותר
היה יכול להיות מגניב לראות גרף של התקדמות הנו"ד הזה לפי תגובות ביום
כבר עמוד 94 ולפני כמה חודשים הוא היה מתקדם עמוד ביומיים בערך
[QUOTE=Artist Ninja;1499643]היה יכול להיות מגניב לראות גרף של התקדמות הנו"ד הזה לפי תגובות ביום
כבר עמוד 94 ולפני כמה חודשים הוא היה מתקדם עמוד ביומיים בערך[/QUOTE]
@YORT3M לטיפולך.
פעם נו''דים היו נגמרים בימים, וכל מה שאנשים רצו זה שהנו"ד שלהם ייגמר אחרי המוןןןן עמודים.
זה היה אפשרי tho, בגלל שהיה חוק שמחייב נעילה של הנו"ד רק אם והפותח הבא נמצא. אם לא, יש יומיים עד שמוותרים עליך וממשיכים אל הבא
לי היה נו"ד כזה. יואב @THESTRANGER היה צריך לפתוח אחריי, אם אני לא טועה, אבל הוא היה.. במחנה? או משהו כזה? אני לא סגור על איפה הוא היה.
בכל אופן, נהנתי מעוד איזה יום של ההנו"ד, ואשכרה הצלחנו להגיע למעל 200 עמודים בשלושה ימים.
זה היה מטורף.
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php/42977-%FA%E7%E6%E9%FA-%EE%E6%E2-%E4%E0%E5%E5%E9%F8[/url]
[QUOTE=just a Popplio;1499649]@YORT3M לטיפולך.
פעם נו''דים היו נגמרים בימים, וכל מה שאנשים רצו זה שהנו"ד שלהם ייגמר אחרי המוןןןן עמודים.
זה היה אפשרי tho, בגלל שהיה חוק שמחייב נעילה של הנו"ד רק אם והפותח הבא נמצא. אם לא, יש יומיים עד שמוותרים עליך וממשיכים אל הבא
לי היה נו"ד כזה. יואב @THESTRANGER היה צריך לפתוח אחריי, אם אני לא טועה, אבל הוא היה.. במחנה? או משהו כזה? אני לא סגור על איפה הוא היה.
בכל אופן, נהנתי מעוד איזה יום של ההנו"ד, ואשכרה הצלחנו להגיע למעל 200 עמודים בשלושה ימים.
זה היה מטורף.
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php/42977-%FA%E7%E6%E9%FA-%EE%E6%E2-%E4%E0%E5%E5%E9%F8[/URL][/QUOTE]
זה לא משהו שאני יכול או יודע לעשות.
יש רק את הרשימה של כמות ההודעות ומי הכי הגיב
[url]http://www.myforum.co.il/misc.php?do=whoposted&t=57303[/url]