יש חוק נגד שריפת גופות בישראל אם אני לא טועה.
Printable View
יש חוק נגד שריפת גופות בישראל אם אני לא טועה.
עדיין, לא התפקיד של רב לדון בנושא הזה...
אתה שוכח שיש מונופול בכל הנוגע לקבורה בישראל. קוראים להם קדישא. לא שואלים אותך בכלל.
בויקיפדיה זה ממש לא מה שכתוב. אין חוק מסודר שקובע את זה בישראל, ובישראל מותר לשרוף גופות. כן יש חוק שירשנו מהבריטים שגורם לכך שקבורה תהיה לפי השתייכות דתית (לא בדיוק מבין איך זה מתיישב אבל נגיד בקיבוצים וכאלה לפעמים עושים קבורה בעצמם בלי חברת קדישא). כמו כן, יש עמותות של קבורה לא דתית, ויש בגץ שאומר שצריך להתיר להן לפעול, ואם אדם הביע את רצונו לא להיקבר באופן דתי - הוא לא חייב.
אז... נראה שאין לו בסיס חוקי. כלומר, הרב הזה סתם שמוק. כנדרש. הלמוש.
קיצר, אתה תיקבר כמו כולם וזהו.
nah, עד שתגיע שעתי תקרה אפוקליפסה, ולא יהיו יותר שירותי קבורה מסודרים, ואני פשוט אהיה זרוק ברחוב עם העיר השלמה שתיחרב יחד איתי. זה יהיה הולם.
שבר בזרת. כבר שבוע מושבת בבית.
תמיד יש את נטפליקס לקטעים האלה.
נכון.
יש לך הצעות?
לסיים את בית הנייר.
הצעות יותר קלילות?
יש אנימה חביבה שנקראת Fairy tail כדאי לך לנסות אותה..
נשמע כמו מתקפה מעולם הפוקימון.
@Yort3m
זוכר שפרסמת בניוזבוקס פעם על משחק מחשב ששוטף את המוח לחיילים, משהו עם חללית ומסרים תת הכרתיים ברקע?
אז חיפשתי, גם באינטרנט וגם בניוזבוקס, ולא מצאתי
אשמח לסיוע :peee:
[QUOTE=סבא פנחס;1511324]@Yort3m
זוכר שפרסמת בניוזבוקס פעם על משחק מחשב ששוטף את המוח לחיילים, משהו עם חללית ומסרים תת הכרתיים ברקע?
אז חיפשתי, גם באינטרנט וגם בניוזבוקס, ולא מצאתי
אשמח לסיוע :peee:[/QUOTE]
הכתבה הכי קרובה שאני חושב עליה זו זו
[URL]http://www.newsbox.co.il/4-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9E%D7%9E%D7%A9-%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%9D-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%97%D7%A7/[/URL]
זה לא אני כתבתי אלא מישהו אחר, אבל זה בניוזבוקס.
[QUOTE=YoRt3m;1511434]הכתבה הכי קרובה שאני חושב עליה זו זו
[URL]http://www.newsbox.co.il/4-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9E%D7%9E%D7%A9-%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%9D-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%97%D7%A7/[/URL]
זה לא אני כתבתי אלא מישהו אחר, אבל זה בניוזבוקס.[/QUOTE]
תודה רבה. תרתי אחרי זה ברחבי האינטרנט.
עוד 8 דף.
מעניין מה יגמר קודם השנה הזו או השמונה דפים שנשארו.
שנה טובה אדם שמגיע לביקור פעם בחודש כדי לראות שהאתר חיי.
לחלוטין. אבל כדאי לך לנסות. לא תתחרט. לדעתי..
אם בכל פעם שמישהו יראה תגובה של מישהו אחר, והוא סתם יגיב, זה יזוז הרבה יותר מהר.
נכון
7 אחרונים.
[QUOTE=Hit Man;1511452]אם בכל פעם שמישהו יראה תגובה של מישהו אחר, והוא סתם יגיב, זה יזוז הרבה יותר מהר.[/QUOTE]
אני דיברתי על פיירי טייל. הסדרה הזאת תפורה עליך הרבה ממה שנדמה לך חח. תודה לי אחכ.
שמעתי שמסיימים הלילה את הנו"ד אז באתי
שמעת לא נכון. אתה יכול לחזור. אתה יכול להישאר. זוהי מדינה חופשית.
הלוואי והיתה זו מדינה חופשית! וואי איך בא לי מדינה חופשיייתתת
הוא מפחד לחזור לארץ.
[QUOTE=CharMan;1511455]אני דיברתי על פיירי טייל. הסדרה הזאת תפורה עליך הרבה ממה שנדמה לך חח. תודה לי אחכ.[/QUOTE]
אני אסתכן בזה שתשנא אותי אבל מעולם לא הבנתי למה אנשים אוהבים את פריי טייל ניסיתי לראות את זה כמה וכמה פעמים אבל עצרתי בפרק שלושים (אחרי איזה 6-7 פרישות וחזרות) ופשוט נטשתי את הסדרה לגמרי
[url]https://youtu.be/6W2jBxoovR4[/url]
צריכים לרשום עוד
[QUOTE=Bard;1511472]צריכים לרשום עוד[/QUOTE]
שלום לך אדם עם כינוי טוב כי יש בו רפרנס לוואן פיס
[QUOTE=מונקי;1511473]שלום לך אדם עם כינוי טוב כי יש בו רפרנס לוואן פיס[/QUOTE]
שלום גם לך אדם עם כינוי טוב שגם הוא (כנראה לא בכוונה) מתקשר לוואן פיס
[QUOTE=Bard;1511474]שלום גם לך אדם עם כינוי טוב שגם הוא (כנראה לא בכוונה) מתקשר לוואן פיס[/QUOTE]
זה בכוונה אפילו לקוף שלי בחתימה יש כובע קש.
[QUOTE=מונקי;1511475]זה בכוונה אפילו לקוף שלי בחתימה יש כובע קש.[/QUOTE]
חשבתי על זה אבל הסיגר והלבוש גרם לי לחשוב שזה לא זה
[QUOTE=מונקי;1511466]אני אסתכן בזה שתשנא אותי אבל מעולם לא הבנתי למה אנשים אוהבים את פריי טייל ניסיתי לראות את זה כמה וכמה פעמים אבל עצרתי בפרק שלושים (אחרי איזה 6-7 פרישות וחזרות) ופשוט נטשתי את הסדרה לגמרי[/QUOTE]
אני לא שונא אותך, אבל אני לחלוטין לא סובל וואן פיס. האומנות שם דוחה אותי. מצד שני, ברור שפיירי טייל מתאים לאנשים ספציפיים
[QUOTE=CharMan;1511485]אני לא שונא אותך, אבל אני לחלוטין לא סובל וואן פיס. האומנות שם דוחה אותי. מצד שני, ברור שפיירי טייל מתאים לאנשים ספציפיים[/QUOTE]
כיום באמת אי אפשר לדעת מי ישנרא אותך רק בגלל שיש לכם דעה שונה, אגב אני יכול להבין את העניין עם האומנות גם הציור וגם האנמציה במיוחד בהתחלה היו די מוזרות ולא אכותיות (אבל להגנתם זה היה בנות התישעים סו..) נכון להיות כשהם מנסים (כי לטיוי יש קטע שאו שהאנימטורים הכי טובים עובדים על פרק או שזה נראה רע) זה נראה ממש טוב במיוחד אחרי שסאגת הטורניר של סופר התחילה כי האנימטורים של טוי נכנסו לבייסט מוד ונתנו גם בסופר וגם בוואן פיס פרקים מטורפים.
[IMG]https://pa1.narvii.com/5775/d8593d2d4b68db2585863f412ca809c2ff7d8729_00.gif[/IMG]
אגב עוד שש עמודים יאללה לרצוח את הנו"ד הזה החודש.
סופש בפתח.
לפי השמועות היום מסיימים את הנו"ד.
חח, איזו פעם עשירית שנכנסתי לכאן והודעתי את זה כדרך אגב
סופ"ש נעים לכולם.