-
[quote=monster;862207][COLOR=green][B]דניס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]שלגון לא מצליח להתחמק מפעימת המים של[/COLOR][/B][COLOR=green] [B]אוראבאגה .שלגון נפגע קשה מאוד וכמעט מפסיד בקרב.שלגון משתמש בכול כוחתיו הנותרו לו ומשתמש בזעם דרקון[/B][B] הכי חזק שלו על [/B][B]אוראבאגה.[/B][B]אוראבאגה לא מצליח להתחמקק מזה ומובס בקרב.שלגון מתמוט מרוב עיפות.סטיבן מחזיר את [/B][/COLOR][B][COLOR=green]אוראבאגה לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/quote]
"מעולה שלגון" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור "מה התוצאה?" אני שואל את סטיבן
-
[COLOR=Green][B]דניס
אתה מכניס את שלגון שלך לתוך הפוכדור שלו.סטיבן אומר לך"התוצאה היא 4 1 לך.אז לי נותר רק פוקימון 1 להשתמשבו.ולך בארבע נותר להשתמש .צא זוארק שלי"סטיבן מוציא פוכדור ומנו יוצא זוארק. אדיר וחזק
[COLOR=Red]יגאל
מונפרנו תוקף בלהביור אדיר את כול הזוארקים.הזוארקים לא מצליחים להתחמק ומובסים בקרב.כול הכפילים של זוארק מובסים.מונפרנו רץ אל זוארק באגרוף מאך.זוארק מתחמק מזה ומשתמש בכדור צל אל מונפרנו שלך
[COLOR=Blue]לוקאס
ריולו יוצא מהפוכדור שלו.זוארק מיד תוקף את ריולו בשיסוע לילה.ריולו לא מצליח להתחמק משיסוע הלילה ונפגע קשה.ריולו כבר תשוש
[COLOR=DarkRed]אדם
קומבסקין יורה גחלת אל סאבלו.סאבלו מנסה להתחמק מהגחלת אך לא מצליח ומובס בקרב.סבאלו מעולף
[COLOR=DarkOrange]ניר
תרצה לנות לו את השם?
שלגון משתמשבכוחתיו וגורם לדלת להיות כמו חדשה.אלקטיר תופס את האישה עם זנבותיו מהגב שלו.אתה שולף את הסכין שלך.האישה מתחילה לפחד.אתץה דוקר את האיישה והורגאותה למות.מן האישה יורד דם[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=monster;865182][COLOR=Green][B]דניס
אתה מכניס את שלגון שלך לתוך הפוכדור שלו.סטיבן אומר לך"התוצאה היא 4 1 לך.אז לי נותר רק פוקימון 1 להשתמשבו.ולך בארבע נותר להשתמש .צא זוארק שלי"סטיבן מוציא פוכדור ומנו יוצא זוארק. אדיר וחזק
[COLOR=Red]יגאל
מונפרנו תוקף בלהביור אדיר את כול הזוארקים.הזוארקים לא מצליחים להתחמק ומובסים בקרב.כול הכפילים של זוארק מובסים.מונפרנו רץ אל זוארק באגרוף מאך.זוארק מתחמק מזה ומשתמש בכדור צל אל מונפרנו שלך
[COLOR=Blue]לוקאס
ריולו יוצא מהפוכדור שלו.זוארק מיד תוקף את ריולו בשיסוע לילה.ריולו לא מצליח להתחמק משיסוע הלילה ונפגע קשה.ריולו כבר תשוש
[COLOR=DarkRed]אדם
קומבסקין יורה גחלת אל סאבלו.סאבלו מנסה להתחמק מהגחלת אך לא מצליח ומובס בקרב.סבאלו מעולף
[COLOR=DarkOrange]ניר
תרצה לנות לו את השם?
שלגון משתמשבכוחתיו וגורם לדלת להיות כמו חדשה.אלקטיר תופס את האישה עם זנבותיו מהגב שלו.אתה שולף את הסכין שלך.האישה מתחילה לפחד.אתץה דוקר את האיישה והורגאותה למות.מן האישה יורד דם[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו לתקוף את כדור הצל בלהביור ואחר כך תתקוף את זוארק באגרוף חשמל
-
[QUOTE=monster;865182][COLOR=Green][B]דניס
[COLOR=Red]יגאל
[COLOR=Blue]לוקאס
[COLOR=DarkRed]אדם
[COLOR=DarkOrange]ניר
תרצה לנות לו את השם?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני הולך בחזרה לחנות האבנים,ולוחש למוכר: "הרגתי"
ומראה לו את הסכין.
-
[quote]לוקאס
ריולו יוצא מהפוכדור שלו.זוארק מיד תוקף את ריולו בשיסוע לילה.ריולו לא מצליח להתחמק משיסוע הלילה ונפגע קשה.ריולו כבר תשוש[/quote]
'איך ממתקפה אחת הוא תשוש?"
"ריולו תיצור מסך עשן בעזרת כדורי הילה ואז תחוש בהילה שלו ותתפוצץ עליו באגרוף שאיבה
"
-
[quote=monster;865182][COLOR=green][COLOR=green][B][COLOR=green][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=green]
[B][COLOR=green]קומבסקין יורה גחלת אל סאבלו.סאבלו מנסה להתחמק מהגחלת אך לא מצליח ומובס בקרב.סבאלו מעולף[/COLOR][/B]
[COLOR=green][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד קומבסקין! פוכדור צא!" אגיד בחיוך ואזררוק את הפוכדור
-
[quote=monster;865182][COLOR=green][B]דניס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה מכניס את שלגון שלך לתוך הפוכדור שלו.סטיבן אומר לך"התוצאה היא 4 1 לך.אז לי נותר רק פוקימון 1 להשתמשבו.ולך בארבע נותר להשתמש .צא זוארק שלי"סטיבן מוציא פוכדור ומנו יוצא זוארק. אדיר וחזק[/COLOR][/B][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"צא פלריון!" אני מורה לו "סופת חול!"
-
[quote=monster;855535]
[B][COLOR=teal]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מגיחע למרכז הפוקימונים ש העיר.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.אתה הולך אל מקדש העיר.לפתע אתה שומע יצוץ אדיר שבא מהמקדש.אנשים בורחים מהמקדש בהלם.מה תעשה?"[/COLOR][/B]
[/quote]
" מה זה יכול להיות " אני מתחיל להכנס לפאניקה לחפש מאיפה מגיע הקול הכו מוז רהזה ששמעתי.
-
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה מסתכל סביבך ומנס לגלות מאיפה באה הפיצוץ.אתה מגלה לפתע שהפיצוץ באה מן המקדש של העיר.אתה מבחין בשני בחורים שיצואים מהקדש.ולידים נמצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/100.png[/IMG] 2 ולטרובים זוהרים.אתה מבין שהאנשים ששולטים על ולטרובים הם זומבים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא פלאריון.פלאריון יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש בסופת חול על זוארק.זוארק מתחמק בקלות מסופת החול של פלאריון.זוארק משגר כדור צל עוצמתי על פלאריון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה מוציא פוכדור מכיסך .אתה זורק את הפוכדור על סאבלו.הפוכדור מכניס אליו את סאבלו.הפוכדור זז ואז שוב זז ואז נעצר.לכדת סאבלו ברכותי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו משתמש בכדור הילה על האדמה.התנגשויות בין האדמה לכדורי הילה יוצרים מסך עשן כבד מאוד.זורק לאנ רואה כלום.ריולו חש את הילתו של זוארק.ריולו רץ אל זוארק באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף השאיבה שלו.אך מסתבר שזה כפיל של זוארק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]
ניר
אתה יוצא מהבנין יחד עם שלגון והולך למוכר שביקש ממך להרוג את אשתו.כעבור 5 דקות אתה ושלגון מגיעים למוכר.אתה מוציא סכין מכיסך ומאים על המוכר.המוכר אומר לך"אני מבין שהרגת אותה יופי.איזה 5 אבנים אתה תרצה לקחת חינם?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו תוקף את כדור הצל בלהביור.הלהביור וכדור הצל מתנגשים בחוזקה רבה.מצונפרנו רץ אל זוארק באגרוף חשמל קטלני במיוחד.זוארק קופץ לגובה רב מאוד וכך מתחמק מהאגרוף החשמל של מונפרנו.זואררק בעודו באויר משתמש בשיסוע לילה על מונפרנו.מונפרנו לא מצליח להתחמק מהשיסוע הלילה ונפגע קשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;867083][B][COLOR="Green"]שחר
אתה מסתכל סביבך ומנס לגלות מאיפה באה הפיצוץ.אתה מגלה לפתע שהפיצוץ באה מן המקדש של העיר.אתה מבחין בשני בחורים שיצואים מהקדש.ולידים נמצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/100.png[/IMG] 2 ולטרובים זוהרים.אתה מבין שהאנשים ששולטים על ולטרובים הם זומבים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא פלאריון.פלאריון יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש בסופת חול על זוארק.זוארק מתחמק בקלות מסופת החול של פלאריון.זוארק משגר כדור צל עוצמתי על פלאריון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה מוציא פוכדור מכיסך .אתה זורק את הפוכדור על סאבלו.הפוכדור מכניס אליו את סאבלו.הפוכדור זז ואז שוב זז ואז נעצר.לכדת סאבלו ברכותי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו משתמש בכדור הילה על האדמה.התנגשויות בין האדמה לכדורי הילה יוצרים מסך עשן כבד מאוד.זורק לאנ רואה כלום.ריולו חש את הילתו של זוארק.ריולו רץ אל זוארק באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף השאיבה שלו.אך מסתבר שזה כפיל של זוארק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]
ניר
אתה יוצא מהבנין יחד עם שלגון והולך למוכר שביקש ממך להרוג את אשתו.כעבור 5 דקות אתה ושלגון מגיעים למוכר.אתה מוציא סכין מכיסך ומאים על המוכר.המוכר אומר לך"אני מבין שהרגת אותה יופי.איזה 5 אבנים אתה תרצה לקחת חינם?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו תוקף את כדור הצל בלהביור.הלהביור וכדור הצל מתנגשים בחוזקה רבה.מצונפרנו רץ אל זוארק באגרוף חשמל קטלני במיוחד.זוארק קופץ לגובה רב מאוד וכך מתחמק מהאגרוף החשמל של מונפרנו.זואררק בעודו באויר משתמש בשיסוע לילה על מונפרנו.מונפרנו לא מצליח להתחמק מהשיסוע הלילה ונפגע קשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
כן,זה היה ממש כיף,אגיד לו.
אני רוצה אבן אש,מים,ירח,חשמל,אופל.
-
[quote]לוקאס
ריולו משתמש בכדור הילה על האדמה.התנגשויות בין האדמה לכדורי הילה יוצרים מסך עשן כבד מאוד.זורק לאנ רואה כלום.ריולו חש את הילתו של זוארק.ריולו רץ אל זוארק באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף השאיבה שלו.אך מסתבר שזה כפיל של זוארק[/quote]
'אז איך הוא חש בהילה של כפיל???? ואיך ריולו מותש'
"ריולו תחזק את מסך העשן ותחוש בכל ההילות באזור כדי לאתר את זורוראק האמיתי
-
[QUOTE=monster;867083][B][COLOR="Green"]שחר
[B][COLOR="Teal"]דניס
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="DarkOrange"]
ניר
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו תוקף את כדור הצל בלהביור.הלהביור וכדור הצל מתנגשים בחוזקה רבה.מצונפרנו רץ אל זוארק באגרוף חשמל קטלני במיוחד.זוארק קופץ לגובה רב מאוד וכך מתחמק מהאגרוף החשמל של מונפרנו.זואררק בעודו באויר משתמש בשיסוע לילה על מונפרנו.מונפרנו לא מצליח להתחמק מהשיסוע הלילה ונפגע קשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו שאני יודע שהוא יכול לנצח ושיתקוף אותו שוב אבל הפעם גם באגרוף חשמלי וגם באגרוף מאך ביחד ובכל הכוח
-
[quote=monster;867083][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא פלאריון.פלאריון יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש בסופת חול על זוארק.זוארק מתחמק בקלות מסופת החול של פלאריון.זוארק משגר כדור צל עוצמתי על פלאריון[/COLOR][/B][/quote]
"גם אתה!" אני מורה לו "כדור צל!"
-
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
מונפרנו מקבל עוד כוח מהחיזוק שלך.מונפרנ רץ אל זוארק ומשתמש באגרוף חשמל וביד שניה אגרוף מאך.השילוב הקטלני פוגע בזורק קשה.זוארק לא מותר ומשתמש בשיסוע לילה שפוגע במונפרנו.מונפרנו נהיה תשוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
מהקרב הקודם נהיה תשוש ומהמתקפה של זוארק
ריולו מנסה לחוש בילהתו האמיתית של זוארק.ריולו מצליח לחוש בהילה האמיתי של זוארק.ריולו רץ אל זוארק האמיתי באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף שאיבה.באמצע פעולת השאיבה זוארק פוגע בריולו עם כדור צל קטלני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
המוכר אומר לך"מיחד מביא לך" הוא ולך לחדר אחד ואז חוזר ממנו ומשם הוא מגיש לך את 5 האבנים שביקרשת ממנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס אל תספאים ראיתי
פלאריון משגר כדור צל עוצמתי על הכדור הצל של זוארק.הכדור הצל מתנגש בכדור הצל השני.וזה יוצר פיצוץ אדיר.שזוארק ופלאריוןם נפגעים מימנו.זוארק מיד רץ אל פלאריון ופוגע בו עם שיסוע לילה קטלני במיוחד.פלאריון נפגע קשה[/COLOR][/B]
-
[quote=DarkTiger;867134]"גם אתה!" אני מורה לו "כדור צל!"[/quote]
אם לא ראית ^^