-
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה וקומבסקין מתחילים לרוץ אל עבר היריות.אתם רצים במשך דקה ולבסוף מגיעים למקום שבו.סטאריו פצוע קשה.לירון פצתוע קשה וגם טרטויג.אתה מבין שהציד לא רחוק מי פה.לפתע מישום מקום איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr113.png[/IMG] ועל גבו רובה ציד אומר לך"לך מי פה.ותשכח את מה שראית פה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
סאבלו לא מצליח להתחמק מהזנב הברזל של לוקריו ונפגע קשה.סאבלו כבר תשוש.למרות שסבלון תשוש הוא תוף בכנף ברזל את לוקריו.לוקריו מתחמק מזה.סאבלו מעיף סופת חול על לוקריו.אך הוא גם מזה מתחמק.לוקריו רץ אל סאבלו במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה יורד במהירות מן הופנוע ורץ אל המקדש.אתה נכנכס אל המקדש.אך אתה מבחין שכבר מאוחר מידי שראדון נחטף על ידי צוות ניוטק.אתה יוצא מהמקדש ורואה את המסוק שלהם מחזיק את גראודון בתוך כלוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מבין שפאליגאטור מעולף מרוב הריצה הוא בזבזב את כול כוחתיו.וכך התעלף לאחר הריצה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
דניס
אתה נפדר מסטיבן.אתה מתהלך אל המזח.יוצא מן האיצטדין.כעבור 10 דקות אתה מגיע למזח.ושם אתה רואה ספינה חת שעוגנת שם.שכתוב עליה"הספינה שמובילה למחוז העשב.כול מי שהביס את סטיבן שיעלה עליה עכשיו.עוד 10 הספינה חוזרת למחוז העשב"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;873767][B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה וקומבסקין מתחילים לרוץ אל עבר היריות.אתם רצים במשך דקה ולבסוף מגיעים למקום שבו.סטאריו פצוע קשה.לירון פצתוע קשה וגם טרטויג.אתה מבין שהציד לא רחוק מי פה.לפתע מישום מקום איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr113.png[/IMG] ועל גבו רובה ציד אומר לך"לך מי פה.ותשכח את מה שראית פה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
סאבלו לא מצליח להתחמק מהזנב הברזל של לוקריו ונפגע קשה.סאבלו כבר תשוש.למרות שסבלון תשוש הוא תוף בכנף ברזל את לוקריו.לוקריו מתחמק מזה.סאבלו מעיף סופת חול על לוקריו.אך הוא גם מזה מתחמק.לוקריו רץ אל סאבלו במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה יורד במהירות מן הופנוע ורץ אל המקדש.אתה נכנכס אל המקדש.אך אתה מבחין שכבר מאוחר מידי שראדון נחטף על ידי צוות ניוטק.אתה יוצא מהמקדש ורואה את המסוק שלהם מחזיק את גראודון בתוך כלוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מבין שפאליגאטור מעולף מרוב הריצה הוא בזבזב את כול כוחתיו.וכך התעלף לאחר הריצה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
דניס
אתה נפדר מסטיבן.אתה מתהלך אל המזח.יוצא מן האיצטדין.כעבור 10 דקות אתה מגיע למזח.ושם אתה רואה ספינה חת שעוגנת שם.שכתוב עליה"הספינה שמובילה למחוז העשב.כול מי שהביס את סטיבן שיעלה עליה עכשיו.עוד 10 הספינה חוזרת למחוז העשב"[/COLOR][/B][/QUOTE]
איפום צא!,צוות כפול.
סוואבלו,תנסה לחקות את איפום,ולעשות גם צוות כפול.
-
[quote=monster;873767]
[B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה יורד במהירות מן הופנוע ורץ אל המקדש.אתה נכנכס אל המקדש.אך אתה מבחין שכבר מאוחר מידי שראדון נחטף על ידי צוות ניוטק.אתה יוצא מהמקדש ורואה את המסוק שלהם מחזיק את גראודון בתוך כלוב.[/COLOR][/B]
[/quote]
" מהר ג'ני מה נעשה? " אני שואל אותה שאני חושבב מה לעשות ,
לפתע אני תופס אומץ ורץ אל עבר המסוק שעדיין לא המריא ואני נכנס לתוך המסוק שהם לא שמים לב ושוכב ליד הכלוב ומקווה שלא יבחינו בי
-
[quote=monster;873767][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נפדר מסטיבן.אתה מתהלך אל המזח.יוצא מן האיצטדין.כעבור 10 דקות אתה מגיע למזח.ושם אתה רואה ספינה חת שעוגנת שם.שכתוב עליה"הספינה שמובילה למחוז העשב.כול מי שהביס את סטיבן שיעלה עליה עכשיו.עוד 10 הספינה חוזרת למחוז העשב"[/COLOR][/B][/quote]
אני רץ לעלות על הספינה
-
[quote]
לוקאס
אתה מבין שפאליגאטור מעולף מרוב הריצה הוא בזבזב את כול כוחתיו.וכך התעלף לאחר הריצה.
[/quote]
"פאליגאטור חזור" אני אומר בקול נסער "איפה מרכז הפוקימונים הקרוב"
-
[quote=monster;873767][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה וקומבסקין מתחילים לרוץ אל עבר היריות.אתם רצים במשך דקה ולבסוף מגיעים למקום שבו.סטאריו פצוע קשה.לירון פצתוע קשה וגם טרטויג.אתה מבין שהציד לא רחוק מי פה.לפתע מישום מקום איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr113.png[/IMG] ועל גבו רובה ציד אומר לך"לך מי פה.ותשכח את מה שראית פה"[/COLOR][/B]
[/quote]
"למה אתה חושב?! אנחנו נעצור אותך...קומבסקין תשתמש בבעיטת מגה על האיש הזה,ותיזהר מהרובה שלו" אגיד בכעס
'אין שום מצב שאני משאיר אותך פה כדי שתפצע עוד כמה פוקימונים' אחשוב בכעס
-
[B][COLOR="DarkOrange"]אדם
אתה ומר לקומבסקין להשתמש בעיטת מגה.קומבסקין קופץ לאויר ואז משתמש בעיטת מגה על הציד.הציד קופץ הצידה ומתחמק מהבעיטת מגה של קומבסקין.הציד אומר לך"אתם הולכים למות.אתם לא יודעים אם מי אתם מיתעסקים"לפתע האגרוף של הציד ניה ללבן והופך לאגרוףך מוקד.הציד משתמש באגרוף ממוקד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את הפוכדור של פאליגאטור מן הכיס שלך.אתה פותח תפוכדור ומכניס אליו את הפאליגאטור שלך.אתה מתחיל לחפש את המרכז הפוקימונים של האי.לאחר כמה שניות של חיפוש.אה מבחין שהמרכז מול העינים שלך נמצא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה עולה על הספנה למחוז העשב.הספינה מוציאה את העוגן שלה ומתחילה לשוט לעבר מחוז העשב.כעבור חצי שעה של נסיעה .הספינה עוגנת לה ומגיעה לעיר המכון השני.אתה יורד מן הספינה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ששחר
אתה נכנכס מהר לכלוב שכלוא בו גראודון.המסוק של צוות יוטק מתחיל להמריא לשמים.ולבסוף מגיע לגובה רב ומתחיל עוף אל כיונו.השוטרת ג'ני עוקבת אחרי המסוק באמצעות האפנוע שלה.לאחר 5 דקות של נסיעה.המסוק נוחת במין דרך מוזרה שיש בה הרבה חולות.אתה רואה שחברי צוות יוטק שהיו על המסוק הולכים לאנשו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה מוציא את איפום לקרב.איפום משתמש בצוות כפול כדי להראות לסאבלו איך משתמשים בצווות כפול.סאבלו מנסה צוות כפול אך לא מצליח ליצור אפילון כפיל 1.לוקריו פוגע בסאבלו עם מכת העצם שלו ומביס אותו.סאבלו הפסיד בקרב[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;874479][B][COLOR="DarkOrange"]אדם
אתה ומר לקומבסקין להשתמש בעיטת מגה.קומבסקין קופץ לאויר ואז משתמש בעיטת מגה על הציד.הציד קופץ הצידה ומתחמק מהבעיטת מגה של קומבסקין.הציד אומר לך"אתם הולכים למות.אתם לא יודעים אם מי אתם מיתעסקים"לפתע האגרוף של הציד ניה ללבן והופך לאגרוףך מוקד.הציד משתמש באגרוף ממוקד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את הפוכדור של פאליגאטור מן הכיס שלך.אתה פותח תפוכדור ומכניס אליו את הפאליגאטור שלך.אתה מתחיל לחפש את המרכז הפוקימונים של האי.לאחר כמה שניות של חיפוש.אה מבחין שהמרכז מול העינים שלך נמצא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה עולה על הספנה למחוז העשב.הספינה מוציאה את העוגן שלה ומתחילה לשוט לעבר מחוז העשב.כעבור חצי שעה של נסיעה .הספינה עוגנת לה ומגיעה לעיר המכון השני.אתה יורד מן הספינה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ששחר
אתה נכנכס מהר לכלוב שכלוא בו גראודון.המסוק של צוות יוטק מתחיל להמריא לשמים.ולבסוף מגיע לגובה רב ומתחיל עוף אל כיונו.השוטרת ג'ני עוקבת אחרי המסוק באמצעות האפנוע שלה.לאחר 5 דקות של נסיעה.המסוק נוחת במין דרך מוזרה שיש בה הרבה חולות.אתה רואה שחברי צוות יוטק שהיו על המסוק הולכים לאנשו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה מוציא את איפום לקרב.איפום משתמש בצוות כפול כדי להראות לסאבלו איך משתמשים בצווות כפול.סאבלו מנסה צוות כפול אך לא מצליח ליצור אפילון כפיל 1.לוקריו פוגע בסאבלו עם מכת העצם שלו ומביס אותו.סאבלו הפסיד בקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
לא נורא סוואבלו,אתה סתם לוזר-"
איפום,קפוץ לעצים ותחפש אלטריה.
-
[quote=monster;874479][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה עולה על הספנה למחוז העשב.הספינה מוציאה את העוגן שלה ומתחילה לשוט לעבר מחוז העשב.כעבור חצי שעה של נסיעה .הספינה עוגנת לה ומגיעה לעיר המכון השני.אתה יורד מן הספינה.[/COLOR][/B][/quote]
אני מביט סביב ומתחיל לשוטט בעיר
-
[quote=monster;874479][B][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה ומר לקומבסקין להשתמש בעיטת מגה.קומבסקין קופץ לאויר ואז משתמש בעיטת מגה על הציד.הציד קופץ הצידה ומתחמק מהבעיטת מגה של קומבסקין.הציד אומר לך"אתם הולכים למות.אתם לא יודעים אם מי אתם מיתעסקים"לפתע האגרוף של הציד ניה ללבן והופך לאגרוףך מוקד.הציד משתמש באגרוף ממוקד[/COLOR][/B]
[/quote]
"מהה! איך יכול להיות שבנאדם משתמש במתקפת פוקימון?" אגיד בפחד
'אני חייב עוד עזרה אם אני רוצה לנצח אותו' אחשוב
"קדימה טרטוויג,דרטיני,ספיל,סאבלו צאו החוצה! טרטוויג תשתמש בשוטי גפן כדי להחזיק את הצייד הזה,סאבלו תשתמש בכנף פלדה,דרטיני תשתמש בזנב ברזל,ספיל תשתמש בקרן קרח על הידיים שלו וקומבסקין תשתמש בגחלת...קדימה כולם צאו!" אצעק
-
[quote=monster;874479]
[B][COLOR=teal]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה נכנכס מהר לכלוב שכלוא בו גראודון.המסוק של צוות יוטק מתחיל להמריא לשמים.ולבסוף מגיע לגובה רב ומתחיל עוף אל כיונו.השוטרת ג'ני עוקבת אחרי המסוק באמצעות האפנוע שלה.לאחר 5 דקות של נסיעה.המסוק נוחת במין דרך מוזרה שיש בה הרבה חולות.אתה רואה שחברי צוות יוטק שהיו על המסוק הולכים לאנשו[/COLOR][/B]
[/quote]
' נקווה שהם לא עלו עליי ' ואז אני מסתכל על גוראדון ואומר " גוארדון אני אומר לחלץ אותך אז בבקשה תיהיה בשקט " אני אומר ומסתכל צדדים לראות שאף אחד לא מסתכל
-
[QUOTE=monster;872645][B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטיבן אומר לך"כן .וזה אומר שנשאר לך עוד רק תג אחד להשיג ותסיים את המע שלך.אז בהצלחה בהשגת התג האחרון שלך.כי לצאת מהאי פשוט לך למזרח האי שם תחכה לך הספינה שתוביל אותך לעיר המכון הרביעי.בי"סטיבן מנופנן לך לשלום והולך מאיצטדיון.[/COLOR][/B]
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכודורים שלהם.חוץ מקומבסקין שלך.קומבסקין קופץ מרוב שמחה על האפשרות ה1 שאמרת לו.אתה מבין שהוא רוצה להישאר מחוץ לפוכדור שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
פלאריון יורה כדור צל על הזוארק האמיתי שאתה מצביע עליו עם האצבע שלך.כדור הצל פוגע קשה בזוארק.ומפיל אותו על האדמה.אתה מבחין שזוארק מתקשה לקום אך מצליח לקום.אתה מבין מזה שזוארק כבר תשוש והקרב עומד להיגמר בקרוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טוטרה מכין כדור אנרגיה ואז בולע.מה שגורם לחזק את כוחותיו בהרבה מאוד.טוטרה שולח עלי טער.חזקים מאוד על זוארק.מכיון שזוארק פצוע ברגלו הוא לא מצליח להתחמק.זוארק נפגע מהעלי הטער ומובס בקרב.סטיבן מחזיר את זוארק לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]
ניר
עדין מחשיב
סאבלו עף אל סופת החול שהכין ותדאה על סופת החול שלו.סאבלו נותן ללוקריו מתקפת כנף ברזל חזקה.כנף הברזל פוגעת בלוקריו.לוקריו נפגע אך לא מותור.לוקריו משתמש בכדור אנרגיה ענקי על סאבלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שחר
השוטרת ג'ני אומרת ך"אם מה שאתה אומר זה נכון עלינו להגיע למקדש הכי מהר שאנו יכולים.בטח האנשים שראית הם מצוות ניוטק.אתה מכיר את צוות ניוטק?אם לא אסביר לך בדרך.בואו תעלה על האופנוע שלי וניסע למקדש"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שמח שניצחתי ואני רץ לחבק את טורטרה .
-
[quote]לוקאס
אתה מוציא את הפוכדור של פאליגאטור מן הכיס שלך.אתה פותח תפוכדור ומכניס אליו את הפאליגאטור שלך.אתה מתחיל לחפש את המרכז הפוקימונים של האי.לאחר כמה שניות של חיפוש.אה מבחין שהמרכז מול העינים שלך נמצא[/quote]
אני רץ לתוכו ונותן לאחות ג'וי את הפוקדורים של כולם (כמובן אחרי שהכנסתי אותם לתוכם) ואומר לה את יכולה להחליף את סטארבייה בזורוראק (שדרך אגב איך קיבלתי אותו?)
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.כאשר תה נכנכס למרכז הפוקימונים.אתה מיד נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך לריפוי.האחות ג'וי מחךיפה לך את סטרביה בזוארק שלך ומרפא לך את הפוקימונים שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה רץ ומחבק את טוטרה שלך.טורטרה גם שמח על הניצחון.סטיבן אומר לך"כול הכבוד נתת קרב טוב.עכשיו תוכל לדלג על התג הרביעי ולהשיג את הצתג החמישי שלך.אז בהצלחה בהשגת התג האחרון.כדי לחזור למחוז האש.פשוט לך למזח שם תהיה ספינה שתוביל אתך למחוז האש"סטיבן יוצא מהאיצטדיון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
שחר
לאחר שאתה אומר שאתה מחלץ את גראודון.הוא נהיה שמח שתחלץ אותו.אתה יוצא מהכלוב בזהירות.אתה בודק לכול הכיונים ולאחר כמה דקות מבין שאין חבר צוות נניוטק בסביבה.ותוכל לחץ אתגראודון מהכלוב שלו.לפתץע האחות ג'וי מגיעה אליך עם האופנוע שלה[/COLOR][/B]
קומבסקין מתחמק מהאיגרוף הממוקד של הציד.הציד אומר לך"אני למדתי במקום מיוחד איך להשתמש במתקפות פוקימון אך שגם האדם יוכל להשתמש בהם."אתה מוציא את כול שאר הפוקימונים שלך לקרב.טרטויג דשולח שוטי גפן על הציד.סאבלו משתמש בכנף ברזל.דרטיני משתמש בזנב ברזל.ספיל יורה קרן קרח.קומבסקין יורה גחלת.הציד זריז מאוד ומתחמק מכול התקפות של הפוקימונים שלך.הציד משתמש בעוד אגרוף ממוקד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחליט לשוווט בעיר.אתה מהתלך בעיר ולפתע רואה הרבה אנשים מצתופים במקום1 בצורת עיגול.ושומע אנשים אומרים"קדימה אתה יכול חלצח את המאמן הלוזר הזה" "נצח אותו קדימה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
איפום שומע בפקודה שלך ומתחיל לטס על העציםמ ולחפש אלטריה בסביבה.אך הוא לא מוצא אף אלטריה בסביב.שלגון אומר"רק שתדע אלטריה היא פוקימון נדיר ביותר באיזור הזה.אז אם תרצה אלטריה כדי שתפתח את האבלו שלך לאלטריה"[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;875960][B][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]קומבסקין מתחמק מהאיגרוף הממוקד של הציד.הציד אומר לך"אני למדתי במקום מיוחד איך להשתמש במתקפות פוקימון אך שגם האדם יוכל להשתמש בהם."אתה מוציא את כול שאר הפוקימונים שלך לקרב.טרטויג דשולח שוטי גפן על הציד.סאבלו משתמש בכנף ברזל.דרטיני משתמש בזנב ברזל.ספיל יורה קרן קרח.קומבסקין יורה גחלת.הציד זריז מאוד ומתחמק מכול התקפות של הפוקימונים שלך.הציד משתמש בעוד אגרוף ממוקד.[/COLOR][/B]
[/quote]
"הייי עצור!" אצעק
"חזרו כולם" אצעק ואחזיר את כל הפוקימונים לפוכדורים שלהם
"קומבסקין בוא אלי" אגיד
אני אתקרב לכיוון הציד ויגיד לו:"שלום אני אדם אני מצטער על מה שעשיתי לך אבל יש מצב שאתה תוכל ללמד אותי גם להשתמש במתקפות כאלה" אגיד בחיוך