-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 11:58 AM
[b] ניתאי
וויזמר רץ למגבי, ולבסוף מגבי משתמש בגחלת (שעדיין די חלשה) מה שגורם לוויזמר לקפוץ אחורה לרגע.
[/b][/quote]
"מגבי,תחכה שהוא יתקרב שוב ותשתמש שוב בגחלת,רק שהפעם כשהוא קופץ אחורה תשתמש עליו בדחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 01:46 PM
[b]
דודי
שינקס טוען, ומשחרר את החשמל, אך הברק עדין יוצא קטן להחריד.
[/b][/quote]
נו מה הקטע הוא לא יכול כבר לילמוד את זה
----------------------------------------
"תנסה שוב אבל יותר חזק
-
ירין
"קלפייבל רוצי לג'יגליפף ותני לו אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. ג'ילגיפף משחררת את הרוח, והיא כל כך חזקה שקלפייבל לא יכולה להתקדם יותר מדי, אבל לבסוף האוויר נגמר וקלפייבל רצה אל ג'יגליפף, ג'יגליפף מתמלא אוויר בשביל הבעיטה האווירית, אך קלפייבל פוגעת, וג'יגליפף מאבד את האוויר, והוא מתחיל להתעייף.
תמיר
לאחר חיפוש קצר בנהר מצאתם את הורסי. הופיפ מבצע את מה שאמרת לו, ואז הורסי שם לב אל הופיפ, כנראה בגלל שנפגע (אם כי הפגיעה די חלשה). הורסי משתמש באקדח מים.
ניתאי
מגבי מבצע את זה שוב, וויזמיר מתחיל להתעייף. וויזמיר משתמש בדחיפה
דודי
זה שהוא כבר מצליח לשחרר ברק זה די טוב, הוא רק היום יצא מהמעבדה של הפרופסור וזה שהוא הגיע לשלב כזה זה לא רע. עד שהוא יעשה מכת ברק סגנון פיקאצ'ו שמחסל חצי מהעולם הזה, יעבור זמן.
--
אותו סיפור, ברק קטן להחריד, ושינקס מתחיל להתעייף מכל זה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 03:12 PM
[b] ניתאי
מגבי מבצע את זה שוב, וויזמיר מתחיל להתעייף. וויזמיר משתמש בדחיפה
[/b][/quote]
"מגבי,תנסה להצליף עם הזנב שלך באדמה כדי לקפוץ מעל וויזמיר ואז תשתמש בדחיפה!"
-
[b] דודי
זה שהוא כבר מצליח לשחרר ברק זה די טוב, הוא רק היום יצא מהמעבדה של הפרופסור וזה שהוא הגיע לשלב כזה זה לא רע. עד שהוא יעשה מכת ברק סגנון פיקאצ'ו שמחסל חצי מהעולם הזה, יעבור זמן.
--
אותו סיפור, ברק קטן להחריד, ושינקס מתחיל להתעייף מכל זה. [/b][/quote]
לא היתקונתי שהוא יעשה כמו פיקצ'ו אבל הוא ממש לא טוב איך אני ינצח את המכון
-------------------------------------------------------------------------
"תחזור שינקס צא טרטוויג תראה לי מה אתה יודע"
-
[b] ירין
"קלפייבל רוצי לג'יגליפף ותני לו אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. ג'ילגיפף משחררת את הרוח, והיא כל כך חזקה שקלפייבל לא יכולה להתקדם יותר מדי, אבל לבסוף האוויר נגמר וקלפייבל רצה אל ג'יגליפף, ג'יגליפף מתמלא אוויר בשביל הבעיטה האווירית, אך קלפייבל פוגעת, וג'יגליפף מאבד את האוויר, והוא מתחיל להתעייף.
[/b][/quote]
"ג'יגי תשתמשי ברוח- תשאבי המון רוח ותשחחרי אותה על קלפייבל ! ואז תשתמשי בהדף של הרוח שכי לתת חבטת גוף!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 04:12 PM
[b]
תמיר
לאחר חיפוש קצר בנהר מצאתם את הורסי. הופיפ מבצע את מה שאמרת לו, ואז הורסי שם לב אל הופיפ, כנראה בגלל שנפגע (אם כי הפגיעה די חלשה). הורסי משתמש באקדח מים. [/b][/quote]
"תעוף קרוב יותר אליו ותשתמש בשאיבת מגה!"
-
ניתאי
מגבי קופץ למעלה ולבסוף נוחת על וויזמיר, וכעת וויזמיר תשוש לחלוטין
דודי
התכוונתי*. איך תצליח לנצח את המכון זה תלוי בך. אני רק יכול להבטיח לך שתמיד יש דרך לנצח אותו.
--
טורטוויג יוצא, והוא לא מבין איך הוא אמור להדגים לך את מה שהוא יודע.
ירין
אני מאמין שלא הבהרתי כראוי את חבטת הגוף. בחבטת גוף ג'יגליפף שואב אוויר, ומשחרר את האוויר בכיוון ההפוך לכיוון של המטרה, ואז לפי חוק הפעולה והתגובה, הרוח דוחפת את ג'יגליפף לכיוון של היריב. אם ג'יגליפף יורה את הרוח על קלפייבל, אז הכח שפועל על ג'ילגיפף הוא בכיוןן המנוגע מה שמרחיק אותו מקלפייבל. זה עלול להשמע דבילי, אבל הגיוני, והגיוני במובן שזה נכון אם חושבים על זה, ולא הגיוני במובן פילוסופי. נסח מחדש את ההתקפה.
תמיר
הופיפ מתעופף ליד הורסי ומשתמש בזה שוב, ונראה לך שזה עבד. הורסי משתמש בדחיפה ופוגע בהופיפ.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 01:46 PM
[b] ליאו
פיג'י קורע את החוט ופוגע בספינרק. לאחר מכן ספינרק משתמש בדחיפה ופוגע בפיג'י. נראה שספינרק מתחיל להתעייף
[/b][/quote]
"פיג'י תגמור אותו עם מתקפת חול פעם נוספת ולאחר מכן השתמש בדחיפה ומכת כנף!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 03:50 PM
[b] דודי
התכוונתי*. איך תצליח לנצח את המכון זה תלוי בך. אני רק יכול להבטיח לך שתמיד יש דרך לנצח אותו.
--
טורטוויג יוצא, והוא לא מבין איך הוא אמור להדגים לך את מה שהוא יודע.
[/b][/quote]
"תעסוף אנרגיה ותישתמש בה כדי לשחרר אותה בצורת כדור עשב"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 11:21 AM
[b] מקס
צ'ארמנדר מהנהן ומכה בסלע מספר פעמים והוא נשחק עוד קצת [/b][/quote]
אני מסתכל על צ'ארמנדר ומקווה שיקרה משהו
-
ליאו
ספינרק נפגע מהמתקפות ולבסוף נופל. ספינרק מותש לגמרי
דודי
תאסוף*
--
אתה רואה זוהר בפה של טורטוויג אך הוא נעלם.
מקס
צ'ארמנדר ממשיך וממשיך וממשיך, הסלע נשחק עוד קצת, אבל צ'ארמנדר עוצר כדי ומחזיק את הזנב שלו, כנראה שהוא התחיל לכאוב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 04:40 PM
[b]
מקס
צ'ארמנדר ממשיך וממשיך וממשיך, הסלע נשחק עוד קצת, אבל צ'ארמנדר עוצר כדי ומחזיק את הזנב שלו, כנראה שהוא התחיל לכאוב. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, תנסה שוב כדור אש אך הפעם כמה כדורים קטנים"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 04:40 PM
[b] דודי
תאסוף*
--
אתה רואה זוהר בפה של טורטוויג אך הוא נעלם.
[/b][/quote]
צריך ששני העלים של טרטוויג יזהרו מעט
----------------------------------------
"תוסיף כוח ואנרגיה ותשחרר אותם"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 04:50 PM
[b]
תמיר
הופיפ מתעופף ליד הורסי ומשתמש בזה שוב, ונראה לך שזה עבד. הורסי משתמש בדחיפה ופוגע בהופיפ. [/b][/quote]
*תנחש מי התקבל ללמוד באוניברסיטה מהסמסטר הבא?!! :D!!!~
אני!!יאי!~*
--------------------------------------------------------------------------
"הופיפ קדימה!תשתמש בשאיבת מגה עוד פעם כשהוא קרוב בכל הכוח!" אני אומר להופיפ בהחלטיות