-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 2 2009, 11:58 AM
[b] גיל:אתה דוחף את קרובאט המנהיג,והדחיפה שלך יוצאת הרבה יותר חזקה ממה שציפיתה,מזל טוב! הפכתה לפילוסווין[[img]http://i32.tinypic.com/11iojsl.gif[/img]]*למדתה ערפל ואבקת שלג* [/b][/quote]
"תטפלו ליצורים בגודל שלכם פעם הבאה" אני אנהם לעברם ואשתמש בערפל, בחסות הערפל אתקרב למנהיג, ואחרי שהם יפזרו את הערפל (או שהוא יתפזר לבד כמובן) אני אשתמש עליו בקרן קרח מטווח אפס!
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 2 2009, 10:03 AM
[b] טוקסי:"עוף מכאן!" הוא צועק ונושא את חברו בחזרה אל בניין הצוותים
[/b][/quote]
"אלקזם!" אקרא לאלקזם כשאגיע לביניין הצוותים.
"אפשר צוות אחר? פשוט למדתי עוקץ רעל וטורקול נלחם איתי ונפגע.
-
פיירי:כלום לא השתנה מהמצב הקודם O:
---------------------
"כי אתה עומד להיות קורבן לאלינו הגדול!" אומר גרובייל בעצבנות
גיל:הערפל סמיך מאוד ורק אתה מצליח לראות דרכו,אתה מתקרב אל אחד מהם ומקפיא אותו,צרחותיו של פאנפ ממשיכות מלמטה
טוקסי:בניסיון לא ללכת באותה הדרך אתה עושה סיבוב שלם ומגיע אחרי כשעה בערך,כשאתה מתקרב לחדר של אלקאזם אתה שומע את קולו של טורקול "הוא פשוט השתגע! הוא התחיל לתקוף אותנו כמו מטורף!"
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 2 2009, 12:46 PM
[b] פיירי:כלום לא השתנה מהמצב הקודם O:
---------------------
"כי אתה עומד להיות קורבן לאלינו הגדול!" אומר גרובייל בעצבנות [/b][/quote]
אם המצב לא השתנה אתה בבעיה אדירה, אבל אולי זה יוכל ללמד אותי בנוגע לעוד כמה דברים שאני יכול לכתוב במדריך לשה"מ, כדי שלא תעשה טעויות נוראיות כאלה שוב
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 2 2009, 12:46 PM
[b] טוקסי:בניסיון לא ללכת באותה הדרך אתה עושה סיבוב שלם ומגיע אחרי כשעה בערך,כשאתה מתקרב לחדר של אלקאזם אתה שומע את קולו של טורקול "הוא פשוט השתגע! הוא התחיל לתקוף אותנו כמו מטורף!" [/b][/quote]
אכנס לדלת בהתפרצות.
"שקר וכזב אדוני! מצ'וק וטורקול תקפו אותי.
הם רצו קרב ורק התגוננתי"
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 2 2009, 01:46 PM
[b] גיל:הערפל סמיך מאוד ורק אתה מצליח לראות דרכו,אתה מתקרב אל אחד מהם ומקפיא אותו,צרחותיו של פאנפ ממשיכות מלמטה
[/b][/quote]
אני אמשיך ואקפיא את השניים האחרים גם, ואז אמשוך את נאט ואלחש "אל תדאג, זה אני" ואמשוך אותו מחוץ לערפל ואתחיל לברוח משם במהירות לכיוון קולו של פאנפ.
-
[b] טרי וצ'ופי: "טוב,אז איזו משימה?" שואלים קיט וטוטודייל בהתלהבות
----------------
אני אשתדל להביא לשניכם את הפרסים בקרוב
[/b][/quote]
"אני חושב שאת הממשימה של גראבלאר, יש לי יתרון די גבוה עליו, וגם לטוטודייל יש, וצ'ופי, אם אתה יודע זנב ברזל אז גם לך יש יתרון" אני אומר להם.
-
פיירי:"האל האדיר רג'יג'אס,תקפתה את בנו!" הוא אומר לך כשלפתע החוטים מתחילים להשתלשל אל הקיר ואז משתחרר ושומע צעדים ענקיים קרבים "להתראות!" אומר גרובייל ובורח
טוקסי:"שקרן! אתה זה שהתחלתה לתקוף!" אומר טורקול ואתם מתחילים להתווכח "מספיק!" אומר אלקאזם וכולכם משתתקים "אתם נשארים כצוות,ומאוד כדאי לכם שתסתדרו אחד עם השני!" הוא צועק
גיל:אתה מקפיא אותם ויורד לתוך ההר,אתה רואה את פאנפ עם חמישה עוקצי רעל תקועים בגופו[הקטנטן O:]
טרי:מחכים לצ'ופי...
-
[b]
טרי וצ'ופי: "טוב,אז איזו משימה?" שואלים קיט וטוטודייל בהתלהבות
----------------
אני אשתדל להביא לשניכם את הפרסים בקרוב
[/b][/quote]
זכיתי באיוי? חח מגניבD:
--
"אני יודע, נלך על המשימה הזאת" אני אומר
--
איזה מבוקש הוא בחר? אני לא טוב בשמות פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 2 2009, 03:34 PM
[b] טוקסי:"שקרן! אתה זה שהתחלתה לתקוף!" אומר טורקול ואתם מתחילים להתווכח "מספיק!" אומר אלקאזם וכולכם משתתקים "אתם נשארים כצוות,ומאוד כדאי לכם שתסתדרו אחד עם השני!" הוא צועק
[/b][/quote]
"אני באמת חייב להישאר איתם?
אם כן אני אשאר כי אני חייב לא כי אני רוצה להיות עם צמד השקרנים הללו."
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 2 2009, 03:34 PM
[b] פיירי:"האל האדיר רג'יג'אס,תקפתה את בנו!" הוא אומר לך כשלפתע החוטים מתחילים להשתלשל אל הקיר ואז משתחרר ושומע צעדים ענקיים קרבים "להתראות!" אומר גרובייל ובורח [/b][/quote]
"תחזור לכאן אתה שומע!" אני קורא את החוטים ומתחיל לרוץ אחריו
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 2 2009, 04:34 PM
[b] גיל:אתה מקפיא אותם ויורד לתוך ההר,אתה רואה את פאנפ עם חמישה עוקצי רעל תקועים בגופו[הקטנטן O:]
[/b][/quote]
"אוי לא!" אני אומר "אמנם פוקימוני אדמה לא כל כך מושפעים מרעל, אבל אם הוא פה מאתמול בלילה עם חמישה עוקצי רעל זה בטח כואב, תחזיק מעמד!" אני אומר לפאנפ והוציא בזהירות את קוצי הרעל בעזרת הפה שלי. "נאט אנחנו חייבים לטפל בו היטב".
-
טרי וצ'ופי:אתם הולכים על המשימה של גראבלר[הזה שנראה כמו סלע עם 4 ידיים] האם יש משהו שתרצו לעשות לפני שתצאו?
טוקסי:"מצוין" אומר אלקאזם ואתם יוצאים מחדרו "בואו נעשה עכשיו משימה!" אומר טורקול ואתה רואה שמחשיך בחוץ
גיל:אתה מוציא את העוקצים,אבל פאנפ כבר מורעל קשות,אתם הולכים בערך רבע דרך חזרה שלפתע פאנפ אומר "מה עם המשימה?"
פיירי:אתה רודף אחריו,אבל עד שאתה יוצא הוא כבר נעלם,לפתע אתה מסתכל אחורה בפחד ורואה לפניך את רג'יג'אס[[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa486.png[/img]],אתה מתחיל לרוץ כמו מטורף,אבל המהירות שלך לא מספיקה והוא מצמצם את המרחק,כשאתה בטוח שזה הסוף שלך אתה רואה לפתע פוקימון ציפור מוזר[[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa146.png[/img]] שכלוא בתוך מערה שסגורה בסורגים "משוך בידית ותזכה לגמולך!" הוא אומר לך ואתה רואה משמאלך ידית שככל הנראה פותחת את הכלוב
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 4 2009, 02:12 PM
[b] פיירי:אתה רודף אחריו,אבל עד שאתה יוצא הוא כבר נעלם,לפתע אתה מסתכל אחורה בפחד ורואה לפניך את רג'יג'אס[[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa486.png[/img]],אתה מתחיל לרוץ כמו מטורף,אבל המהירות שלך לא מספיקה והוא מצמצם את המרחק,כשאתה בטוח שזה הסוף שלך אתה רואה לפתע פוקימון ציפור מוזר[[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa146.png[/img]] שכלוא בתוך מערה שסגורה בסורגים "משוך בידית ותזכה לגמולך!" הוא אומר לך ואתה רואה משמאלך ידית שככל הנראה פותחת את הכלוב [/b][/quote]
אני קופץ על הידית ומושך אותה בחוזקה
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 4 2009, 02:12 PM
[b] טרי וצ'ופי:אתם הולכים על המשימה של גראבלר[הזה שנראה כמו סלע עם 4 ידיים] האם יש משהו שתרצו לעשות לפני שתצאו?
[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לכיוון לאן שהמשימה ואז מסתכל על כולם
"מוכנים? אני שואל