-
[B]סילבר[/B] -
אתה מגיע לאי של טירת היהלום פעם נוספת ורג'י עומד בחוף ומקבל את פנייך ואומר:"דימיון אמר לי שתבוא, הוא מצפה לך",
אתה מתקדמים לעבר טירת היהלום ועולים עד לגג הטירה שם נמצא היהלום העצום של טירת היהלום ואתם צועדים ישר לתוכו שם אתם מגיעים לסוג של מימד מקביל,
"דימיון הוא כאן בשביל האתגר שלכם!" אומר רג'י ומולך מופיע אור שככל הנראה לובש את צורתו של אביך,
הוא מתקרב אלייך ואומר:"ציפיתי לך סילבר, אני הוא דימיון הפוקימון ששולט בחלומות ובעל-מציאות!
הרגשתי את הכח שלך שנלחמת נגד השומר שלי ומנהיג טירת היהלום רג'י והייתי רוצה לבחון אותך בקרב בעצמי!
הוא מתרחק ממך ולפתע אתה מוצא את עצמך בתוך זירת ליגת הפוקימון עומד מולו ומתכונן לקרב כאשר הקהל מריע לך,
"אני מאמין שזהו חלומך.. להיות מאמן גדול ולזכות להלחם בליגת הפוקימונים! אז בוא נתחיל בזה שתלחם בי!
קרב מלא 5 על 5 אני אתחיל, צא דרגונייר!" הוא אומר ולפתע יוצר לידו פוקדור ושולח אותו לאוויר וממנו יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/148.png[/IMG]שמרחף מולך,
מה תעשה?
[B]אני וציא את גראצ'ומפ ואומר לו להשתמש בריקוד חרבות ואז בפעימת דרקון ואני חושב על זה שדרגוניר חלש ולא יכול להתחמק מזה כדי שדמיון יגרום לזה לקרות[/B]
-
[b]דניס[/b] - [b]לא נגמרו לך לגמרי הפוקימונים הטובים למכון הזה, מטאנג הוא גם על-חושי וגם ברזל תנצל את זה![/b]
מטאנג מרחף באוויר לכיוון פליפר ומתכונן להכות עם אגרוף מטאור וברגע שהוא מתקרב אליו הוא מניף את הזרוע שלו למעלה ומנחית מכה אדירה על פליפר,
"פעימת מים, עכשיו!" פליפר מתקשה להתאושש מהמכה החזקה אך שולח מיד פעימת מים לכיוון מטאנג אך נראה שבעקבות הנזק שחטף הוא מחמיץ,
מה תעשה? [b]סרביה עלה 4 רמות![/b]
[B]רד[/B] -
סוומפרט מצליח להתאושש מהמכה שחטף והוא שולח קרן קרח חזקה על סטרפטור ואש צועק מיד:"השתמש במתקפה מהירה!",
סטרפטור עף במהירות מדהימה ומתחמק מקרן הקרח ומתכונן לפגוע בסוומפרט שמתנגש בו עם אגרוף קרח,
השמיים חובטים זה בזה בחוזקה וחוטפים נזק עצום סוומפרט נופל על ברכיו והכנף השמאלית של סטרפטור נקפאה והיא מושכת אותו למטה,
סטרפטור על הרצפה ונראה שסוומפרט ניזוק מאוד ומתקשה לעמוד על רגליו בחזרה, מה תעשה?
[B]סילבר[/B] -
גרמצ'ופ נכנס לזירה ומשתמש מיד בריקוד חרבות כדי להעצים את כוחו הפיזי ומיד הוא תוקף עם פעימת דרקון,
מבלי שישמע קולו של דימיון דרגונייר מתחמק במהירות ופוגע בגרמצ'ופ עם זנב ברזל שמעיף אותו לאחור,
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;595586][B]דניס[/B] - [B]לא נגמרו לך לגמרי הפוקימונים הטובים למכון הזה, מטאנג הוא גם על-חושי וגם ברזל תנצל את זה![/B]
מטאנג מרחף באוויר לכיוון פליפר ומתכונן להכות עם אגרוף מטאור וברגע שהוא מתקרב אליו הוא מניף את הזרוע שלו למעלה ומנחית מכה אדירה על פליפר,
"פעימת מים, עכשיו!" פליפר מתקשה להתאושש מהמכה החזקה אך שולח מיד פעימת מים לכיוון מטאנג אך נראה שבעקבות הנזק שחטף הוא מחמיץ,
מה תעשה? [B]סרביה עלה 4 רמות![/B][/quote]
אני יודע, אבל ברזל גרוע על מים...
--
"תשתמש בבלבול על הפעימת מים ותחזיר לפליפר!" אמרתי בקול רם "תשתמש בהפלה שהפעימת מים מסיחה את דעתו!"
-
[B]חיים[/B] -
קורפיש מנסה להתחמק פעם נוספת אך נראה שקרודנט הזועם לא יאפשר זאת פעם שנייה והוא פוגע בו פגיעה מושלמת!
קורפיש חוטף התקפה רבת עוצמה ומתעלף מיד, מה תעשה?
[B]קורפיש עלה 3 רמות![/B][/quote
"קורפיש לאאאאא אתה בחיים לא תנצח אותי צא גרוטל תשתמש בעלי תער ואז כדור אנרגיה"
-
[quote=DButcher;595586]
[B]רד[/B] -
סוומפרט מצליח להתאושש מהמכה שחטף והוא שולח קרן קרח חזקה על סטרפטור ואש צועק מיד:"השתמש במתקפה מהירה!",
סטרפטור עף במהירות מדהימה ומתחמק מקרן הקרח ומתכונן לפגוע בסוומפרט שמתנגש בו עם אגרוף קרח,
השמיים חובטים זה בזה בחוזקה וחוטפים נזק עצום סוומפרט נופל על ברכיו והכנף השמאלית של סטרפטור נקפאה והיא מושכת אותו למטה,
סטרפטור על הרצפה ונראה שסוומפרט ניזוק מאוד ומתקשה לעמוד על רגליו בחזרה, מה תעשה?
[/quote]
תזצל את זה שהוא על הרצפה רעידת אדמה ואז אגרוף קרח
-
[B]סילבר[/B] -
גרמצ'ופ נכנס לזירה ומשתמש מיד בריקוד חרבות כדי להעצים את כוחו הפיזי ומיד הוא תוקף עם פעימת דרקון,
מבלי שישמע קולו של דימיון דרגונייר מתחמק במהירות ופוגע בגרמצ'ופ עם זנב ברזל שמעיף אותו לאחור,
מה תעשה?[/quote]
אני אומר לגראצ'ופ שזה הולך להיות הרבה יותר קשה משחשבתי. אני אומר שוב להשתמש בריקוד חרבות ושוב פעימת דרקון ושהוא חייב להתחמק מכל מכה ולדייק בכל מקה בצורה מושלמת אחרת נפסיד.
-
[B]שימו לב:נוסף צוות מרושע למשחק וכל המידע העכשוי עליו כתוב בהודעת הפתיחה של המשחק, מומלץ לקרוא לפני שתפגשו אותם[/B]
[B]רד[/B] -
סוומפרט חובט בקרקע עם שתי ידיו בחוזקה ותוקף עם רעידת אדמה שגורמת לסטרפטור נזק אדיר ונראה שהוא חלש מאוד,
סטרפטור מנסה להתאושש ולפני שזה קורה סוומפרט משתמש בכוחותיו האחרונים כדי לזנק עליו ולפגוע בו עם אגרוף קרח שמחסל אותו!
סוומפרט נראה תשוש וחלש ואש אומר:"תחזור, היית מצויין! ספטייל אני בוחר בך!" ומולך מופיע[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/254.png[/IMG] שלו,
מה תעשה? [B]סוומפרט עלה 3 רמות![/B]
[B]דניס[/B] -
מטאנג מפעיל את כוחותיו העל חושיים ותופס את פעימת המים לפני שהיא מתנפצת והוא מחזיר אותה לפליפר,
פעימת המים מתפוצצת על פליפר חוסמת את שדה הראיה שלו ולפתע מתוך המים יוצא מטאנג שחובט בו עם הפלה בחוזקה,
פליפר נופל לקרקע לאחר שחטף מכה רצינית ונראה שהוא מתקשה לחזור לאוויר "קדימה, השתמש בסופה כדי לדחוף את עצמך למעלה!",
פליפר מתחיל לנופף בכנפיו ועולה בחזרה לשמיים בזכות הרוח האדירה "טוב מאוד! עכשיו, קרן קרח!" פליפר מתכונן לשלוח קרן קרח על מטאנג,
מה תעשה?
[B]חיים[/B] -
גרוטל נכנס בזריזות לזירת הקרב ושולח עלי טער על קרודנט בעודו מזנק מהפוקדור ונראה שקרודנט הפצוע לא עומד בזה ומתעלף!
"תחזור, היית אדיר! וויביל אני זקוק לעזרתך פה!" הוא אומר ושולח את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/461.png[/IMG] שלו מולך,
מה תעשה? [B]גרוטל עלה 60%![/B]
[B]סילבר[/B] -
גרמצ'ופ משתמש פעם נוספת בריקוד חרבות ומעצים את ההתקפה שלו שוב ומיד יורה מתקפת פעימת דרקון על דרגונייר נחוש לנצח,
דרגונייר מתחמק מפעימת הדרקון פעם נוספת ופעם נוספת חובט בגרמצ'ופ עם זנב ברזל ונראה שהוא בקושי עומד בזה,
"אתה מתמודד נגד שליט החלומות והעל-מציאות ילד אם תרצה לנצח אותי תצטרך לפעול מעבר למה שהמציאות מאפשרת!",
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;595651][B]שימו לב:נוסף צוות מרושע למשחק וכל המידע העכשוי עליו כתוב בהודעת הפתיחה של המשחק, מומלץ לקרוא לפני שתפגשו אותם[/B]
[B]סילבר[/B] -
גרמצ'ופ משתמש פעם נוספת בריקוד חרבות ומעצים את ההתקפה שלו שוב ומיד יורה מתקפת פעימת דרקון על דרגונייר נחוש לנצח,
דרגונייר מתחמק מפעימת הדרקון פעם נוספת ופעם נוספת חובט בגרמצ'ופ עם זנב ברזל ונראה שהוא בקושי עומד בזה,
"אתה מתמודד נגד שליט החלומות והעל-מציאות ילד אם תרצה לנצח אותי תצטרך לפעול מעבר למה שהמציאות מאפשרת!",
מה תעשה?[/quote]
אני אומר "אוקי אם ככה אז גראצ'ומפ תשתמש שוב בריקוד חרבות, תגרום לדרגוניר שלא יוכל לזוז או לתקוף ואז תשתמש בציפור דרקון. אריי אני צריך לפעול מעבר למה שהמציאות מאפשרת."
-
[quote=DButcher;595545][B]רד[/B] -
סוומפרט נכנס לזירה במהירות ושולח קרן קרח על סטרפטור "התחמק מזה!" אש צועק במהרה,
סטרפטור עף ומנסה להתחמק מקרן הקרח אך נראה שסוומפרט עוקב אחריו איתה ולבסוף היא פוגעת בסטרפטור וגורמת לו נזק רב,
"סטרפטור אס אווירי, קדימה!" סטרפטור לא מבזבז זמן ועף במהירות לכיוון סוומפרט עם אס אווירי ולפני שהוא מצליח להגיב סוומפרט חוטף מכה אדירה,
מה תעשה?
[/quote]
סוומפרט עשית עבודה טובה תחזור...
צא סוולו ציפור אמיצה ואז מכת כנף
-
[b]ג'וני[/b] -
צ'ריזרד יוצא מתוך הפוקדור ועף לכיוון ארטיקונו עם עם כנף פלדה "ארטיקונו סופת שלג!" ארטיקונו מרחף במקומו ומנופף בכנפיו,
צ'ריזרד עף לכיוונו בשיא המהירות מתכונן לפגוע בו עם כנף הפלדה אך הוא נלכד בסופת השלג שדוחקת אותו לאחור,
צ'ריזרד מנסה להמלט מסופת השלג אך היא חזקה במיוחד "צ'ריזרד להביור כחול!" אתה צועק לו מלמטה,
ומתוך סופת השלג הוא שולח להביור אדיר שפוגע בארטיקונו והלהבות הכחולות מכסות את כל גוף ופוצעות אותו קשה,
"ארטיקונו אס אווירי!" ארטיקונו שספג נזק אדיר בקושי ומצליח להתאושש אך במהרה הוא עף לכיוון צ'ריזרד ופוגע בו חזק מאוד,
נראה שצ'ריזרד ספג זנק רב אך הוא מצליח לעמוד בזה להתאושש בקלות! מה תעשה?
"צ'ריזרד יפה עכשיו תעוף אליו במהירות בלהביור כחול ואחר כך שאתה קרוב אליו השתמש באגרוף רעם חזק" אומר לו
-
[quote=DButcher;595651][B]דניס[/B] -
מטאנג מפעיל את כוחותיו העל חושיים ותופס את פעימת המים לפני שהיא מתנפצת והוא מחזיר אותה לפליפר,
פעימת המים מתפוצצת על פליפר חוסמת את שדה הראיה שלו ולפתע מתוך המים יוצא מטאנג שחובט בו עם הפלה בחוזקה,
פליפר נופל לקרקע לאחר שחטף מכה רצינית ונראה שהוא מתקשה לחזור לאוויר "קדימה, השתמש בסופה כדי לדחוף את עצמך למעלה!",
פליפר מתחיל לנופף בכנפיו ועולה בחזרה לשמיים בזכות הרוח האדירה "טוב מאוד! עכשיו, קרן קרח!" פליפר מתכונן לשלוח קרן קרח על מטאנג,
מה תעשה?[/quote]
"מטנג תשתמש בבלבול כדי להחזיר את הקרן קרח והגנת ברזל אם לא תצליח!" צעקתי "אחרי זה אגרוף מטאורים!"
-
[B]יואב[/B] -
אתם עומדים זה מול זה והוא אומר:"נו קרב לזכר הימים הטובים אז קדימה אלקטרטיב!" ושולח מולך את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/466.png[/IMG]שנראה מוכר,
ואתה נזכר שזהו אלקיד הקטן שסקווירטל הביס בקרב הראשון שלכם "טוב בוא נראה לו כמה התחזקת חבר! השתמש באגרוף ממוקד!",
אלקטרטיב מזנק לכיוון נידוקינג ומתכונן להכות בו עם אגרוף ממוקד אדיר, מה תעשה?[/QUOTE]
"קדימה גם אתה תשתמש באגרוף ממוקד ואז ישר בקרח קרח וכשהוא יהיה קפוא תשתמש במכת קרן בכל הכוח"
-
[b]סילבר[/b] -
אתה מתאמץ ומנסה לגרום לגרמצ'ופ לעקוף את המציאות בזמן שהוא משתמש בריקוד חרבות שמעצים פעם נוספת את הכח שלו,
גרמצ'ופ עף לכיוון דרגונייר עם ציפורן דרקון ונראה שהוא מצליח להשתמש ביכולת של דימיון נגדו ולפתע להופיע מול דרגונייר ולחבוט בו בחוזקה,
דרגונייר חוטף מכה אדירה בייחוד לאחר שגרמצ'ופ נעשה חזק מאוד עם ריקוד החרבות ונראה שהוא לא מסוגל להלחם!
"מדהים באמת הצלחת להפעיל את היכולת שלי נגדי! אתה מאמן אדיר סילבר ואני חושב שאין טעם להמשיך!
הבסת אותי במשחק שלי ואני גאה לאפשר לך לעבור את שער הר הברקת השמיימי ולהמשיך במסע שלך אבל רק שתדע שמה שמחכה לך בהמשך הולך להיות קשה בהרבה מזה!",
הוא מסיים לדבר ושולח אותך בחזרה לחופי האי של טירת היהלום שם אתה מתעורר לפתע כאילו מתוך חלום,
מה תעשה? [b]גרמצ'ופ עלה רמה אחת![/b]
[b]רד[/b] -
אתה שולח את סוומפרט למנוחה ואת סוולו לזירת הקרב מול ספטייל והוא עף מתוך הפוקדור עם ציפור אמיצה,
ספטייל לא מספיק להגיב והוא חוטף חבטה אדירה אך מצליח להתאושש במהירות וסוולו משותק בעקבות המתקפה שלו,
"ספטייל מהר ובכל הכח עלה להב!" ספטייל מזנק על סוולו ומנחית עליו את עלה הלהב שלו שפוגע בו וגורם לו נזק רב,
סוולו מצליח להתאושש ומסתובב באוויר ועף לכיוון ספטייל עם מכת כנף "תפוס אותו בכנפיים ותתקוף עם קליע זרעים!",
סוולו נלכד בין זרועותיו החזקות של ספטייל ואינו מצליח להשתחרר מהאחיזה וספטייל שולח עליו מתקפת קליע זרעים אדירה שוגורמת לו המון נזק,
נראה שסוולו מתקשה להמשיך להלחם לעומת ספטייל שנמצא במצב מצויין מולו, מה תעשה?
[b]ג'וני[/b] -
צ'ריזרד עף לכיוון ארטיקונו ויורה עליו את הלהביור האגדי שלו בו זמנית "ארטיקונו קרן קרח במלוא העוצמה!",
ארטיקונו מנסה להדוף את הלהביור אך נראה שהעוצמה שלו גוברת עליו והוא חוטף מתקפה חזקה ובלי שהוא שם לב צ'ריזרד מופיע מתוך הלהבות ופוגע בו עם אגרוף רעם,
אריטיקונו נוחת על הזירה וחוטף מכה אדירה בעוד שעשן סמיך מכסה את הזירה ושעשן מתבהר נראה שארטיקונו שוכב שם מעולף!
"ארטיקונו תחזור! זה היה קרב אדיר, מעולם לא ראית צ'ריזרד חזק כל כך! הנה לך סמל הידע זכית בו ביושר",
נולאנד מסיים לשבח אותך ומעניק לך את סמל הידע על זכייתך ואתה עוזב את מפעל הקרב לאחר קרב אדיר וחוזר לצידה המזרחי של מעבורת הספיר עם הספינה שלך,
מה תעשה? [b]צ'ריזרד עלה רמה אחת ו40%! זכית בסמל הידע![/b]
[B]דניס[/B] -
מטאנג מפעיל בילבול ומצליח לכוון את קרן הקרח אל פליפר שנפגע ממנה ומיד מטאנג מנחית עליו אגרוף מטאור אדיר,
נראה שפליפר לא מצליח לעמוד בזה והוא נופל על הקרקע ומתעלף "תחזור!" אומר קאי ומחזיר אותו למנוחה בפוקדור,
השופט מכריז:"פליפר לא מסוגל להלחם והמנצח הוא מטאנג!" הזירה יורדת בחזרה ונפתחת לזירת מים שעליה צפות משקולות לבנות,
"אוקי אמפוליאון אני סומך עלייך, צא!" קאי אומר ולתוך הזירה צולל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/395.png[/IMG] שלו,
מה תעשה? [B]מטאנג עלה 4 רמות![/B]
[B]יואב[/B] -
נידוקינג מכה באגרוף של אלקטרטיב עם האגרוף שלו והשניים נאבקים זה בזה עד שהם נסוגים לאחור,
נידוקינג שולח במהירות קרן קרח על אלקטרטיב שלו מוכן וקופא בעקבות קרן הקרח ומיד נידוקינג רץ אליו ופוגע בו עם מכת קרן במלוא העוצמה,
אלקטרטיב סופג מכה אדירה אך הוא מצליח להתאושש "השתמש בשבירת לבנים, קדימה!" אלקטרטיב מזנק על נידוקינג שנראה מותש מסדרת ההתקפות ופוגע בו,
נידוקינג חוטף חבטה אדירה שגורמת לו נזק רב אך נראה שהוא עדיין מצליח לעמוד, מה תעשה?
-
[b]ג'וני[/b] -
צ'ריזרד עף לכיוון ארטיקונו ויורה עליו את הלהביור האגדי שלו בו זמנית "ארטיקונו קרן קרח במלוא העוצמה!",
ארטיקונו מנסה להדוף את הלהביור אך נראה שהעוצמה שלו גוברת עליו והוא חוטף מתקפה חזקה ובלי שהוא שם לב צ'ריזרד מופיע מתוך הלהבות ופוגע בו עם אגרוף רעם,
אריטיקונו נוחת על הזירה וחוטף מכה אדירה בעוד שעשן סמיך מכסה את הזירה ושעשן מתבהר נראה שארטיקונו שוכב שם מעולף!
"ארטיקונו תחזור! זה היה קרב אדיר, מעולם לא ראית צ'ריזרד חזק כל כך! הנה לך סמל הידע זכית בו ביושר",
נולאנד מסיים לשבח אותך ומעניק לך את סמל הידע על זכייתך ואתה עוזב את מפעל הקרב לאחר קרב אדיר וחוזר לצידה המזרחי של מעבורת הספיר עם הספינה שלך,
מה תעשה? [b]צ'ריזרד עלה רמה אחת ו40%! זכית בסמל הידע![/b]
"כל הכבוד לך צ'ריזרד מת עליך" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור ואוציא את הביצה ואנססה לראות עוד כמה זמן היא תבקע ואחפש פוקימונים לצוות שלי
-
[B]ג'וני[/B] -
אתה מוציא את הביצה ובוחן אותה ואתה רואה שהיא כבר מתחילה לזהור והיא זוהרת במלואה באור לבן ומדהים ובוקעת ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/133.png[/IMG] קטן ומתוק,
לפתע אתה רואה עשן שעולה מתוך מערב מעבורת הספיר ואתה רואה מעל המכון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/373.png[/IMG] שיורה קרני על לכל עבר,
מה תעשה?