-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
רייזד שולח מכת ברק חזקה לכיונו של מלגיזארו אבל ניראה כיאלו הזקן בכלל לא לחוץ.
לפתע מכת הברק פוגעת במלגיזארו אך זה אפילו לא מזיז לו."אם אתה חושב שככה תנצח יש לך בעיות רצניות! להביור עכשיו!" אומר הזקן בעד שהלביור פוגע ברייזד המסכן אך בגלל שהוא פוקימון אדמה הוא הצליח לספוג את מתקפת הלהביור.לאחר מכן אתה רואה שרייזד כבר התעייף.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;682397][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]רייזד שולח מכת ברק חזקה לכיונו של מלגיזארו אבל ניראה כיאלו הזקן בכלל לא לחוץ.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]לפתע מכת הברק פוגעת במלגיזארו אך זה אפילו לא מזיז לו."אם אתה חושב שככה תנצח יש לך בעיות רצניות! להביור עכשיו!" אומר הזקן בעד שהלביור פוגע ברייזד המסכן אך בגלל שהוא פוקימון אדמה הוא הצליח לספוג את מתקפת הלהביור.לאחר מכן אתה רואה שרייזד כבר התעייף.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
'שיט זה בכלל לא הוזיז לו'
"רייזיד תשתמש בחפירה ואז תצא מאוחריי מלגיזארו ותשתמש בזנב ברזל צא!"
-
[quote=afikafik1999;682387]
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]אתה רואה שלגניקס קצת מבולבלת ומשוחרר."שכחתה רק דבר אחד באסטרתגיה שלך! הלהבה הפראית פוגעת גם במשתמש במתקקפה ובגלל שזו הפעם הרשאונה של לגניקס שהוא משתמש בלהבה פראית הוא בטח ממש מבולבל! אוקי בוא נגמור אם זה! אגרוף קרח!" אומר ג'ון בעד שלגניקס המבולבל לא מצליח לזוז.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
'לגניקס מבולבל, לכל הרוחות' אחשוב בייאוש.
'אם הוא לא יצא מן הבלבול שלו במהירות, אולי ואגרוף הקרח יסיים את זה'.
"לגניקס, בבקשה ממך, נסה בכל כוחותיך לקום, נסה להשתמש רק עוד פעם אחת בלהבה פראית!
אפילו אם רק כדי להבעיר את עצמך בכדי שאגרוף הקרח לא יעשה דבר, לגניקס!!!" אקרא בקול.
-
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד חופר באדמה ויוצא מתחת לרגליים של מלגיזארו. לפתע מלגיזארו משתמש בשבירת לבנים שפוגעת ברייזיד אך רק בזרוע שלו והוא לא מצליח להפעיל אותה מרוב כאב! "חשבתי שהקרב הזה יהיה מהנה! בוא נגמור את זה עם להביור עוצמתי!" אומר הזקן ומלגיזארו משתמש בלהביור שנכנס לבור של רייזיד! לפתע רייזיד יוצא מהפתח השני של הבור ומתחמק מהלהביור רק שהזרוע שלו עדיין פצועה![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]לגניקס מסתכל עליך בסבל כשפתאום אתה רואה שהוא נהיה יציב ועיניו נהיו רציניות. "טוב,זה נגמר! אלקטרידוד השתמש במכת ברק אחת אחרונה!" אומר ג'ון בזמן שהברק כבר בדרך אל לגניקס! לפתע לגניקס מתעופף באוויר ומתחמק ואז משתמש בלהבה פראית שפוגעת באלקטרידוד כל כך חזק שזה מחסל אותו אך רגע לאחר מכן,לגניקס גם מתעלף. "טוב... הקרב הזה נגמר ומכיוון שאתה חיסלת את אלקטרידוד קודם,זכית בתג הרעם." אומר ג'ון ונותן לך את תג הרעם! לפתע אתה רואה את לגניקס קם ומחכך את ראשו בך,כאילו הוא רוצה ליטוף.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;682500][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד חופר באדמה ויוצא מתחת לרגליים של מלגיזארו. לפתע מלגיזארו משתמש בשבירת לבנים שפוגעת ברייזיד אך רק בזרוע שלו והוא לא מצליח להפעיל אותה מרוב כאב! "חשבתי שהקרב הזה יהיה מהנה! בוא נגמור את זה עם להביור עוצמתי!" אומר הזקן ומלגיזארו משתמש בלהביור שנכנס לבור של רייזיד! לפתע רייזיד יוצא מהפתח השני של הבור ומתחמק מהלהביור רק שהזרוע שלו עדיין פצועה![/COLOR]
[/quote]
'נראה לי שאין לי סיכוי לנצח אותו הוא יריב חזק...אבל אין סיכוי שאני מרים ידיים!' אחשוב בנחישות
"רייזיד תשתמש במכת וולט ותנסה לשלב אותה על זנב ברזל צא!"
-
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד משתמש בוולט תוך שימוש בזנב ברזל כשלפתע כל גופו הופך לכמו ברזל זוהר עם כמה ברקים מאחוריו! הוא מתנגש במלגיזארו בחוזקה וגורם לו לנזק רב אך גם רייזיד עצמו נפגע קצת! "טוב נו,לא קרה כלום! מלגיזארו תרוץ אליו לפי הטריק שלנו!" אומר הזקן בעוד שמלגיזארו רץ במהירות רבה ביחס למשקלו,תופס את רייזיד ומצמיד אותו לסלע ומשתמש בקרן על![/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;682524][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד משתמש בוולט תוך שימוש בזנב ברזל כשלפתע כל גופו הופך לכמו ברזל זוהר עם כמה ברקים מאחוריו! הוא מתנגש במלגיזארו בחוזקה וגורם לו לנזק רב אך גם רייזיד עצמו נפגע קצת! "טוב נו,לא קרה כלום! מלגיזארו תרוץ אליו לפי הטריק שלנו!" אומר הזקן בעוד שמלגיזארו רץ במהירות רבה ביחס למשקלו,תופס את רייזיד ומצמיד אותו לסלע ומשתמש בקרן על![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"רייזיד מהר תשתמש בזנב ברזל על הגב של מלגיזארו ואת חפירה כדי לחמוק ממנו ואז תשתמש בוולט צא!"
'מקווה שזה יצליח' אחשוב לעצמי ואחזיק אצבעות
-
[quote=a.v.i.v;682500][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]לגניקס מסתכל עליך בסבל כשפתאום אתה רואה שהוא נהיה יציב ועיניו נהיו רציניות. "טוב,זה נגמר! אלקטרידוד השתמש במכת ברק אחת אחרונה!" אומר ג'ון בזמן שהברק כבר בדרך אל לגניקס! לפתע לגניקס מתעופף באוויר ומתחמק ואז משתמש בלהבה פראית שפוגעת באלקטרידוד כל כך חזק שזה מחסל אותו אך רגע לאחר מכן,לגניקס גם מתעלף. "טוב... הקרב הזה נגמר ומכיוון שאתה חיסלת את אלקטרידוד קודם,זכית בתג הרעם." אומר ג'ון ונותן לך את תג הרעם! לפתע אתה רואה את לגניקס קם ומחכך את ראשו בך,כאילו הוא רוצה ליטוף.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אלטף את לגניקס ואהיה מאושר, לא אאמין שהצלחתי לזכות בתג הרעם.
"אני לא מאמין, זכיתי בתג הרעם" אומר ואחזיק בעדינות את התג.
אלחץ את ידו של יריבי.
'הצלחתי להוכיח לעצמי שאני לא כישלון, אני יכול להמשיך בדרך להגשמת החלום' אחשוב.
אצא מן המכון כששלושת הפוקימונים שלי בפוקדורים, אני מחזיק ביד אחת את הביצה וביד השנייה את התג שלא אוכל להפסיק ולהסתכל עליו.
אצעד אל עבר מרכז הפוקימונים, שם ארפא את צוותי.
---
אתה יכול להזכיר לי שוב מה יש בעיר? אני זוכר שיש כמה דברים מעניינים
-
[QUOTE=afikafik1999;682387][I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אתה רואה שכולם מחכים לתחרות אבל לא יודעים מה עושים בה.לפתע אתה רואה את בלאזגו קופץ באוויר ועולה על סייאורונה.לאחר מכן סטלד עולה על ראשו של בלאזגו וסנדאוג עולה על ראושו של סטלד.לפתע כולם נופלים ומתחילים לצחוק.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/QUOTE]
---------------------------------------
אני אצחק איתם גם
"חחח,מתרגשים לראת התחרות אה?טוב בואו אחרי נלך להרשם ולברר מתי אפשר להכנס לתחרות"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
רייזד לא מצליח להתחמק וקרן העל פוגעת בו ישרות."אני רואה שניצחנו!" אומר האיש בעד הוא מחייך.פיתאום מין השן עולה רייזד שכולו מלא בחשמל.לאחר מכן הוא מטעין איזו מתקפה מוזרה וכל הגוף שלו מתחיל להתחשמל לגמריי.לפתע כל האדמה ניסדקת ומלא ברקים יוצאים מין האדמה והורסים את הקרקע."אני לא מאמין! רייזד שלך למד רעיידת ברק! רק ההתפתחות של רייזד אמורה לדעת את המתקפה הזאת!" אומר האיש בלחץ."מלגיאזרו הגנה מהר!" אומר האיש בלחץ בעד השאמדה והבקים פוגעים חזק במלגיאזרו ומחסלים אותו.לאחר מכן רייזד נופל על הקרקע מוטש ומחושמל.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
*בית אימוץ,תחרות סרט (זה רוב הדברים המיוחדים שיש שם)
אתה מרפא את כולם ורואה שכולם שמחים במיוחד לגניקס.לפתע אתה מרגיש כיאלו הביצה עומדת לבקוע ומתחילים להיוצר סדקים.לפתע הביצה נשברת ויוצא מימנה הרבור קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/yy2inmewumnn.png[/IMG]."אני רואה שנולד לך הרבור קטן" אומרת האחות ג'וי ומלטפת אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אתה הולך להרשם ובדרך פוגש את הקריינית של התחרות."היי אתה הילד שניצח את הבריון הזה נכון? כדי שתתכונן עד מעט אתה עולה! אתה עולה ראשון" היא אומרת ונכנס לבניין.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;682739][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]רייזד לא מצליח להתחמק וקרן העל פוגעת בו ישרות."אני רואה שניצחנו!" אומר האיש בעד הוא מחייך.פיתאום מין השן עולה רייזד שכולו מלא בחשמל.לאחר מכן הוא מטעין איזו מתקפה מוזרה וכל הגוף שלו מתחיל להתחשמל לגמריי.לפתע כל האדמה ניסדקת ומלא ברקים יוצאים מין האדמה והורסים את הקרקע."אני לא מאמין! רייזד שלך למד רעיידת ברק! רק ההתפתחות של רייזד אמורה לדעת את המתקפה הזאת!" אומר האיש בלחץ."מלגיאזרו הגנה מהר!" אומר האיש בלחץ בעד השאמדה והבקים פוגעים חזק במלגיאזרו ומחסלים אותו.לאחר מכן רייזד נופל על הקרקע מוטש ומחושמל.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
אני ארוץ לרייזיד ויגיד לו:"רייזיד אתה בסדר? בוא תחזור!..אתה צריך לנוח ידידי היה לך קרב קשה"
אני אלך לכיוון האיש ויגיד לו:"אני מקבל את אבן הברק או לא? אני ניצחתי אותך!" ואחייך אליו
-
[QUOTE=afikafik1999;671122][I][COLOR="Purple"][/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
שקרליו משתמש בהגנה ונראה כיאלו הוא לא רוצה להילחם."טוב אני צריך לעשות משהו! אוקי צא טייריז!" אומר לואיס ומוציא פוקימון עטלף [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/hdktrhuzmnm5.png[/IMG]."אוקי טיירז הישתמש בגלים חשמליים!" אומר לואיס בעד שגלי חשמל חזקים הורסים את המכונה.לפתע אתם רואים ששקרליו מתחיל לשמוח."היי נראלי שהוא רוצה שנהרוס את המכונה!" אומר לואיס בעד ששקרליו משתמש בכדורי צל.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[B]האוונט יארך שכולם יכלו להגיב למשחק..[/B][/QUOTE]
אני אומר לסויפר"פעימת מים ושבירת לבנים על המכונה"
-
[quote=afikafik1999;682739][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple][/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]*בית אימוץ,תחרות סרט (זה רוב הדברים המיוחדים שיש שם)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]אתה מרפא את כולם ורואה שכולם שמחים במיוחד לגניקס.לפתע אתה מרגיש כיאלו הביצה עומדת לבקוע ומתחילים להיוצר סדקים.לפתע הביצה נשברת ויוצא מימנה הרבור קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/yy2inmewumnn.png[/IMG]."אני רואה שנולד לך הרבור קטן" אומרת האחות ג'וי ומלטפת אותו.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
לול יצא התחלתי, אם אני כבר מחזיק בהתחלתי אחד אז אולי אוכל להחליף איכשהו או לעשות משהו כדי שאוכל להיפטר מסלטאד?
---
"אני לא מאמין, הביצה בקעה!" אומר בפה פעור ואסתכל על ההרבור הקטן שיצא ממנה.
"שלום לך הרבור, אתה נראה לי ממש נחמד" אומר אליו בחיוך.
'אני לא מאמין, האם אני מספיק אחראי כדי לשמור על פוקימון כה קטן?' אחשוב בחשש.
-
[COLOR="DarkSlateGray"][SIZE="7"]האוונט מתחיל!!!!![/SIZE][/COLOR]
[I][COLOR="DimGray"]יופי עכשיו שרון ולי יכולים להגיב במשחק אוונט אי הפלדה מתחיל! למי שלא יודע אוונט אי הפלדה זו אוונט בו כל ההרשומים מתגוררים על אי חמישה ימים שם היו להם משימות אם פרסים והכל.. כל אחד עכשיו כולם בתגבות הבאות שלהם יעלו לספניה ויכלו להכיר את כולם אבל יש חיסרון אני לא יכול להגיב עד שכולם יגבו אז יכול להיות שהאוונט יארך קצת יותר זמן מ-5 ימים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתם שוברים את המכונה ושקריו נירגע ונעלם."וואוו תודה ילד אני ממש חייב לך! יכול להיות שאצלתה את כולנו!" אומר האיש והולך מין המקום."טוב תודה לי! אני בטוח שנפגש שוב!! בנתיים קח את הכרטיס הזה.תעלה ובוא איתי" אומר לואיס בעד שנכם מגעים לספינה גדולה."טוב לי מקווה שתהנה באי הפלדה אומר לואיס ומעלה אותך לספינה והיא מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה עד שניי נערים מולך.לפתע סטלד יוצא מין הפכדור ורץ לכיונם.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"אתה צודק לגמרי! כל הכבוד לך! הינה האבן אבל קודם תבוא איתי ואז אני אתן לך את האבן" אומר האיש בעד שהוא לוקח אותך לספינה גדולה."טוב מקווה שתהנה באי הפלדה!" אורמ האיש נותן לך את אבן הרעם והספינה מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה מולך נער בעל הרבור קטן ביד.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
"אתה שינו נכון! משיהו ביקש מימני לתת לך את הכרטיס הזה ולהביא אותך לשם" אומרת האחות ג'וי בעד היא מוולה אותך לספינה עצומה."טוב מקווה שתהנה באי הפלדה!" אומרת האחות ג'וי בעד אתה על הספינה והיא מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה נער בעל אבן רעם ביד שעומד מולך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[B]*כולם פגשתם אחד את השני! עכשוי תכלו לדבר להחליף פוקימונים כל מה שבה לכם*[/B]
-
[quote=afikafik1999;683136][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אתה צודק לגמרי! כל הכבוד לך! הינה האבן אבל קודם תבוא איתי ואז אני אתן לך את האבן" אומר האיש בעד שהוא לוקח אותך לספינה גדולה."טוב מקווה שתהנה באי הפלדה!" אורמ האיש נותן לך את אבן הרעם והספינה מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה מולך נער בעל הרבור קטן ביד.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[B]*כולם פגשתם אחד את השני! עכשוי תכלו לדבר להחליף פוקימונים כל מה שבה לכם*[/B][/quote]
"היי! ממצב אתה חדש פה?אני עכשיו בדרכי לאי המתכת" ואחייך אליו