-
[quote=מאסטר אספיון;845320]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,החזרת הפוכדור,אתה רואה את צ'רמיליון קם על הרגליים שלו והוא מתחיל לברוח ממך ומין הטסוטג'ה שלך,אתה רואה פיג'י קטן ואיתו ספירו קטן שותים מהמים של האגם.[/FONT][/COLOR][/quote]
"חבל שהוא לא נתפס" אני התבאס והמשיך בדרכי
-
[quote=מאסטר אספיון;845320][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"תחשוב על זה פוקימון מסוג אש ועוד סוג זה די נדיר למצוא פוקימון אש חרק נכון יש רק שניים כאלה המוכרים בעולם,מי שאני מחפש וההתפתחות שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"תגיד אתה תשתמש בצימצאר בקרב החוזר?" אשאל אותו בחיוך ואז אגיד לאלקטבז לרדת מהעץ ואומר לו:"תקשיב אני רוצה שתחפש לי פוקימון חזק ותשתמש במכת ברק שאתה מוצא ואז שאני יראה אני ירוץ אלייך בסדר?" אחייך אליו אשחרר אותו ואחזור לצרלס:"אז בהצלחה בחיפוש"
-
[quote=מאסטר אספיון;844778]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin.W[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את סינדווקויל ממשיך להתקיף את הפיקאצ'ו הפראי,אתה רואה את הטסוטג'ה הפראי והזוהר מתקרב אליך והוא מתעלף לידך.[/FONT][/COLOR]
quote]
אני פורש מהמשחק.
מצטערץ
-
[quote=מאסטר אספיון;845320][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיו של צ'ימצ'אר מתחיל לבעור והוא מתחיל לשגר בחוזקה גחלות חזקות לכול עבר,אתה רואה את הילד מנסה להתחמק מין הגחלות הלוהטות שלהם במהירות אך קורפיש נפגע מכול אחת ואחת מהם.[/FONT][/COLOR]
אני אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד לך.מהלך מחוכם עכשיו תמשיך עם המלך הזה.אני וצה קורפיש צלוי."אני אומר לילד"תגיד נפגעת?אם כן אני מצטער יחדעם צ'ימצ'אר שלי שנפגעת מהגחלת שלו"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844778][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]קרינדוס משתמש בראשיית זן חזקה והוא פוגע בצ'ימצ'אר לפני שהוא מספיק לפגוע בו בעזרת הגחלת,אתה רואה שהצ'ימצ'אר שלך הובס אחת ולתמיד,אתה רואה את טרטוויג המפוחד מפני קרינדוס.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"אין ברי לחץ באזור",אתה רואה את הילד אומר לך:"מה תעשה עם הסייטר הפראי שחיסלת,לפי מה שראיתי והמחקר שלי אליו אומר שהוא יודע חבטת ג'יגה וזו מתקפה טובה דווקא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]כעבור כמה שניות של ריצה אתה מגיע לעיר גדולה מאוד אתה רואה איש צעיר עם שיער שחור וצ'ימצ'אר איתו נלחם נגד איזה מגבי פראי,אתה רואה את אותו האיש לוכד את המגבי הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin.W[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את סינדווקויל ממשיך להתקיף את הפיקאצ'ו הפראי,אתה רואה את הטסוטג'ה הפראי והזוהר מתקרב אליך והוא מתעלף לידך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה חבורת אברא וראלטס נלחמים זה בזה,אתה רואה גם חבורת פיג'י וספירו נלחמים בשמיים,ליד האגם אתה רואה חבורת קרבי נלחמת נגד חבורת קורפיש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#5fa191][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ שלא יכול לזוז בגלל שגיבל תופס אותו יותר מדי חזק,הילד אומר לך:"השיניים של גיבל מסוכנות מאוד ברגע שהוא מכניס לשם משהו קשה מאוד יהיה להוציא אותו בשלמות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה רואה את הפוקימון הפראי משתמש בגחלת חזקה שגורמת לטסוטג'ה שלך לברוח במהרה לכיוונך,אתה רואה שזה בעצם צ'רמנדר פראי וחזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אם אתם מחליפים כינוי אנא תגידו לי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד: "לא, כל הפוקימונים פה לא ניראים לי, אני ילך לנסות לחפש ולתפוס גיבל ומורקרו שני הפוקימונים שאני אוהב".
והלך לחפש אותם
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אם אתה רוצה להילחם נגדי בקרב המכון החוזר שלך,זה הזמן בוא איתי למכון ונעשה את הקרב החוזר בסדר צ'ימצ'אר נגד מיג'ומרו התחלתי נגד התחלתי!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"עזוב אין לי כוח להילחם במילא חטפתי כביעה מין הגחלות שלך טוב להתראות בוא קורפיש",הילד והקורפיש הולכים לדרכם ואתה רואה וופר קטן וילד קטן איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שתי חבורות נוספות גיבל ומרקורו נלחמות זו בזו בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה את כול החבורות מתחילות להתאסף ולראות את הקרב בין שתי החבורות.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה נכנס לאגם אך אתה רואה כארבעים גולדנים מקיפים אותך וכול אחד מהם משתמש במתקפת קרן שפוגעת בך בחוזקה רבה,אתה רואה שוב פעם את המדקיפ שלך,אתה מבין שהוא ארגן את כול זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'יוטו ממקודם חוזר אליך והוא מתיישב לך על הראש בנעימות,אתה מבין שהוא רוצה להיות שייך לך,אתה רואה את הפיג'י ואת הספירו משחקים יחד עם הטסוטג'ה שלך.[/FONT][/COLOR]
-
כינוי:Spamer Girl
שם במשחק:סרינה מיטין
תמונה:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/1dmqzmkbgyzz.png[/IMG][/URL]
פוקימון
התחלתי:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nhy2hzymyjlj.png[/IMG][/URL]
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:הייתי רוצה לתפוס את החרק אש מהדור החמישי בבקשה.
-
[quote=מאסטר אספיון;845347]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'יוטו ממקודם חוזר אליך והוא מתיישב לך על הראש בנעימות,אתה מבין שהוא רוצה להיות שייך לך,אתה רואה את הפיג'י ואת הספירו משחקים יחד עם הטסוטג'ה שלך.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אממ אם אתה כל כך רוצה להיות איתי אז אני מסכים, אבל באיזה שהוא שלב אני יאלץ להיפרד ממך כדי לקחת פוקימון יותר חזק ממך" אני יגיד לו ואזרוק אליו פוקדור
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845347][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אם אתה רוצה להילחם נגדי בקרב המכון החוזר שלך,זה הזמן בוא איתי למכון ונעשה את הקרב החוזר בסדר צ'ימצ'אר נגד מיג'ומרו התחלתי נגד התחלתי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"עזוב אין לי כוח להילחם במילא חטפתי כביעה מין הגחלות שלך טוב להתראות בוא קורפיש",הילד והקורפיש הולכים לדרכם ואתה רואה וופר קטן וילד קטן איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שתי חבורות נוספות גיבל ומרקורו נלחמות זו בזו בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה את כול החבורות מתחילות להתאסף ולראות את הקרב בין שתי החבורות.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה נכנס לאגם אך אתה רואה כארבעים גולדנים מקיפים אותך וכול אחד מהם משתמש במתקפת קרן שפוגעת בך בחוזקה רבה,אתה רואה שוב פעם את המדקיפ שלך,אתה מבין שהוא ארגן את כול זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'יוטו ממקודם חוזר אליך והוא מתיישב לך על הראש בנעימות,אתה מבין שהוא רוצה להיות שייך לך,אתה רואה את הפיג'י ואת הספירו משחקים יחד עם הטסוטג'ה שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
התפרץ לזירה ואגיד: "היי תפסיקו למה אתם רבים?, תגידו לי את הבעיה ואני יפתור לכם אותה"
הוציא את הפוקדע ויבדוק מה הם אומרים כדי לפתור את הבעיה.
-
[quote=מאסטר אספיון;845347][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לצ'ימצאר"תשתמש במהלך שגרמת לכויות על הילד שוב אבל הפעם על הילד שליד וופר"
אני אומר לילד"תגיחד הוופר הזה פראי או שהוא שלך?"
-
[quote=מאסטר אספיון;845347][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
"בסדר אני בא" אומר ואחזיר את אלקיד לפוקדור ואז העקוב אחרי צרלס לעבר המכון ואשאל אותו:"תגיד איך השגתה את רוטום?"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אני תפסתי אותו ביער אטרנה במחוז סינו,המחוז הגדול ביותר בעולם היה די קשה,הוא במקור חשמל רוח אבל בעזרת שהבאתי לו תנור הוא אש חשמל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"כן הוא שלי,נעים מאוד ליאופוד,אבל כולם קוראים לי ליאו,ואתה איך קוראים לך יש לך צ'ימצ'אר יפה וחזק מאוד,רוצה קרב".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת בליאו,לליאו יש וופר[נחש איזה ליאו זה]{רמז השותף שלך מ''ת הקודם}[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה שומע את הגיבל הראשון אומר לך:"זה רק תחרות אנחנו לא באמת רבים פעם בשנה אנחנו מתחרים מי הקבוצה הכי חזקה לי ולמרקורו האלה אין שום שנאה להפך אנחנו חברים טובים",אתה שומע מרקורו אומר:"הוא צודק הגיבל הזה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את פיג'יוטו יוצא מין הפוכדור בשמחה רבה מאוד אתה רואה גם את טסוטג'ה שמח מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]לכדת את פיג'יוטו זכר שיודע אס אווירי,חתך רוח וסופה,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*אני מקווה שלא אכפת לך שזה ורוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]תגיבי בעמוד אחד בסוף שמה ההתחלה...[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845390][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אני תפסתי אותו ביער אטרנה במחוז סינו,המחוז הגדול ביותר בעולם היה די קשה,הוא במקור חשמל רוח אבל בעזרת שהבאתי לו תנור הוא אש חשמל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"כן הוא שלי,נעים מאוד ליאופוד,אבל כולם קוראים לי ליאו,ואתה איך קוראים לך יש לך צ'ימצ'אר יפה וחזק מאוד,רוצה קרב".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת בליאו,לליאו יש וופר[נחש איזה ליאו זה]{רמז השותף שלך מ''ת הקודם}[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה שומע את הגיבל הראשון אומר לך:"זה רק תחרות אנחנו לא באמת רבים פעם בשנה אנחנו מתחרים מי הקבוצה הכי חזקה לי ולמרקורו האלה אין שום שנאה להפך אנחנו חברים טובים",אתה שומע מרקורו אומר:"הוא צודק הגיבל הזה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את פיג'יוטו יוצא מין הפוכדור בשמחה רבה מאוד אתה רואה גם את טסוטג'ה שמח מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]לכדת את פיג'יוטו זכר שיודע אס אווירי,חתך רוח וסופה,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*אני מקווה שלא אכפת לך שזה ורוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]תגיבי בעמוד אחד בסוף שמה ההתחלה...[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לגיבל ומרקרו: "אהה סליחה שהפרתי לכם אני עכשיו יזוז כדי לא להפריע לכם"
ואזוז לחפש מורקרו וגיבל יחידים ללא קבוצה
-
[quote=מאסטר אספיון;845390]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"סטונג'ה, פיג'יוטו, בואו אנחנו מיתקדמים אין לנו הרבה זמן" אני אומר וביחד עם הפוקימונים שלי אני מיתקדם בדרך 1
-
[quote=מאסטר אספיון;845390]
[/quote]
*בידיוק כמו המשחק הקודם
אני אומר לליאו"נעים להכיר אותך.שמי לי .אוקי אני אלחם בך אך רקשתדע שאני אפסיד לך על בטוח סוגו של וופר חזקעל שני הפוקימונים שיש לי"