-
[QUOTE]
אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr132.png[/IMG]. האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" .
[/QUOTE]
"שלום,אני דרוד!" אתפרץ באמצע המשפט שלו,
"באתי להציל את כדור הארץ! כל המשפחה שלי מתה בגלל הכאוס שנוצר,אפילו אחותי!!" אומר בחוסר אונים
"מה אני אמור לעשות כאן? אני אעשה מה שצריך כדי להציל את העולם!" אומר לו ואנסה להרגע.
-
[quote=Woodpecker;1119632]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את קלף התפיסה של אלריק ומימנו אתה מוציא את שאר הפוקימונים שלו.מתוך קלף התפיסה שלו יוצאים לוקסיו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/631.png[/IMG] וקיוטרן.כשהם רואים שאלריק נמצא במצב רע הם נהים עצובים.לוקסיו ניגש אל אלריק ונותן לו מכות חשמל בתקוה שיעריו אותו אך זה לא עוזר.לוקסיו וקיוטרן רצים לחפש אחר ברים שיעזרו לאלריק.למפרט ופליגון נשארים ושומרים על אלריק.אתה עולה על אוניקס.אוניקס מתחיל לזוב במהירו אחר חיפוש אנשים שיעזרו לאלריק.לאחר רכיבה קצרה אתה פוגש [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/67.png[/IMG] באיש שנראה כמו רופא.[/COLOR][/B]
עומר רשום תגיב להתחלה שבעמ' 2[/quote]
[I]מי זה קיוטרן?[/I]
[I]~~~~~~~~~~~~[/I]
"היי! אתה יכול בבקשה לעזור לי? חבר שלי מדמם והוא צריך את עזרתך! בוא תעלה על אוניקס שלי!" אומר לו ואעזור לו לעלות על אוניקס שלי ואורה על אוניקס ללכת אל אלריק.
-
[quote]ג'ון
קרל אומר לך " אוקי נלך לחפש פוקימונים פראיים ".אתה קרל ופרולסאס הולכים לכיון שמימנו נכנסתם לכפר.אתם יוצאים מהכפר ומגיעים לשביל קטן.בצידי השביל יש שיחים קטנים שאולי יש שם פוקומונים.אתם מתחילים לחפש בשיחים אחר פוקימונים פראים לתפיסה.לאחר חיפוש קל אתה מוצא סוינב קטן שמחפש אוכל בשיחים.הוא מתעלם מימך ומשיך לחפש אוכל בשיחים.[/quote]
אני אתעלם גם מסווינב החוצפן ואז אמשיך עם קרל אחרי פוקימונים פראיים מופתחיים.
-
[quote]סטיב
אתה תוהה לאן החור הענק הזה מוביל.אתה מוציא את אוניקס מתוךקלף התפיסה שלך.אוניקס יוצא מתוך קלף התפיסה שלו ומשתמש בחפירה הוא חופר בור.אוניקס יוצא מהבור שחפר ורואה שהבור ליד מספיק בשביל כולם.אתה עולה על אוניקס ביחד עם אקסיו.אוניקס מתחיל לרכב על החור לאן שהוא מוביל.לאחר רכיבה קצרה אתה רוארה כבר עיר שלמה שנמצאת מתחת לחור.אוניקס עוצר ליד שביל שמחובר הישר לעיר.[/quote]
"תודה אוניקס על העזרה!" אומר ואחזיר את אוניקס לקלף התפיסה שלו.לאחר מכן אגיד לאקסיו:"אוקיי אקסיו, בוא נראה מה זה המקום הזה.", אקח את אקסיו על כתפי ובזמן ההליכה לשם אחשוב לעצמי:"אני מקווה שאין דבר מסוכן במקום הזה, אבל עם המזל שלי בטוח יהיה."
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מודה לאוניקס על העזרה הרבה שהוא נתן לך ותה מחזיר אותו לקלף שלך.אתה ואקסיו ניגשים אל השביל ומתחילים ללכת בו לעבר העיר שלפניכם.אתם עוברים את השביל ומגיעים לעיר.אתם נכנסים אל העיר ומתחילים לשוטט בה ברחובות שלה כדי לגלות איפה אתם נמצאים.אתם שוטטים ולבסוף מגיעים אל מזרה משונה מאוד.המזרקה בנויה מדמות של איש אתה לא מכיר.מהפה שלו יצואים מים שחורוים.לעברך נשמע קול שאומר לכם" עצור ילד מי אתה ומה אתה עושה פה?". אתה מסובב את גביך כדי לראות מי אמר את זה.אתה רואה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/124.png[/IMG] איש עם בגדים שחורים וכובע שחור על ראשו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מתעלם מן הסוינב החוצפן הזה.אתה פרולסאס וקרל ממשיכים ללכת בשביל אחר חיפוש פוקימונים אחרים ומפותחים לתפיסה.אתה שומע קול מוזר בין השיחים .אתה ניגש אל השיחים ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/274.png[/IMG] שמחפשד בין השיחים משהו.אתה מסתכל סביב ורואה עוד נזליף אך הנזליף שוכב על האדמה ופצוע ומשהו ורוד מכסה את ידו הימנית.קרל ניגש ורואה זאת ואומר לך" הנזליף שכוב נגוע "בנגיף"."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
דוב נמלים האש מדור5.הזה שהבאתי לך ספרייט שלו בתגובה הקודמת
---------------------------------------------------------
האיש אומר לך " טוב אני עזור לחבר שלך המדמם.אם הוא מדמם אז אין לוו הרבה שעות לחיות.תלוי בכמות הדם שאיבד.אני מקוה שהוא לא איבד הרבה דם.טוב עלינו להגיע במהירות אליו לפני שהוא ימות". אתה מרכיב את האיש על אוניקס ומיד אחריו אתה ולמפרט עולים עליו.אוניקס מתחיל לזחול במהירות לעבר אלריק.לבסוף אתם מגיעים לקרל.הפוקימונים כשרואים את הדוקטור שמחים מאוד.הדוקטור יורד מאוניקס וניגש אל אלריק. הדוקטור שם את ידו על אלריק ואומר"ריפאוי". אור כחול מקיף את ידיף ואת אלריק.לאחר דקה הדוקטור קם ואומר לך" טוב אלריק בסדר גמור הוא רק צריך לנוח". הדוקטור נפרד מימך והולך.אתה רואה שפצעיו של אלריק החלימו.לפתע אלריק פותח את עינו ואומר לך" קודאק מה קרה לי?"[/COLOR][/B]
[COLOR="Indigo"][B]דרוד
קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [SPOILER][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/SPOILER] .קוא אומר לך" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קח את חפציך ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה נכנס לפאניקה וחושב מה לעשות בנוגע למתקפת הבילבול של ספוינק.לבסוף אתה מוצא לזה פיתרון.אתה מורה על צ'ארמנדאר להשתמש בזעם דרקון על הבילבול של ספוינק.צ'ארמנדאר מקשיב לך הוא משתמש בזעם דרקון על הבילבול.זעם דרקון יוצא מהפה שלו השיר לעבר הבילבול.זעם הדרקון והבילבול נפגשים ונאבקים.זעם הדרקון משמיד את הבילבול ופוגע בספוינק קשה. קליי אומר לספוינק " ספוינק תשתמש בכדור צל" ספוינק מייצר כדור צל ומעיף אותו לעבר צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
אתה מביט סביבך וגם איווי מסתכל סביבו כדי למצוא את דינות המוות שהפוקידע דיבר עליהם.אתם לא מוצאים את דינות המוות אך איווי מוצא שלט קטן.איווי מוביל אותך אל השלט.אתה ניגש אל השלט וקורא מה כתוב עליו " מלפנים דינות המוות. חיים פה אוניקס וסטיליקיס. אז כול מי שעובר פה להיזהר מאוד מפניהם ומהסכנות השורצות בחולות.". אתה מסתכל ישר ורואה מלא דינות ענקיות בחול ואתה מבין למה קוראים למקום דינות המוות[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
אתה מתעלם מן הסוינב החוצפן הזה.אתה פרולסאס וקרל ממשיכים ללכת בשביל אחר חיפוש פוקימונים אחרים ומפותחים לתפיסה.אתה שומע קול מוזר בין השיחים .אתה ניגש אל השיחים ורואה שמחפשד בין השיחים משהו.אתה מסתכל סביב ורואה עוד נזליף אך הנזליף שוכב על האדמה ופצוע ומשהו ורוד מכסה את ידו הימנית.קרל ניגש ורואה זאת ואומר לך" הנזליף שכוב נגוע "בנגיף"."[/quote]
"הנגיף הזה טוב?" אשאל את קרל ואז אזרוק על הנזליף שפצוע את הקלף כדי שהוא יתפס.
-
[QUOTE=Woodpecker;1120985][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה נכנס לפאניקה וחושב מה לעשות בנוגע למתקפת הבילבול של ספוינק.לבסוף אתה מוצא לזה פיתרון.אתה מורה על צ'ארמנדאר להשתמש בזעם דרקון על הבילבול של ספוינק.צ'ארמנדאר מקשיב לך הוא משתמש בזעם דרקון על הבילבול.זעם דרקון יוצא מהפה שלו השיר לעבר הבילבול.זעם הדרקון והבילבול נפגשים ונאבקים.זעם הדרקון משמיד את הבילבול ופוגע בספוינק קשה. קליי אומר לספוינק " ספוינק תשתמש בכדור צל" ספוינק מייצר כדור צל ומעיף אותו לעבר צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"תתחמק צ'ארמנדר!" אני צועק במהירות ומצביע לעבר כדור הצל של ספוינק.
'אוקיי זה נראה לי הזמן לנשק הסודי...' אני חושב לעצמי בחיוך ערמומי, "קדימה צ'ארמנדר, תשתמש ביכולת שלך - להבה גדולה!" אני צועק בנחישות, "עכשיו צ'ארמנדר, תשתמש בגחלת בכל הכוח! קדימה!"
-
[quote]סטיב
אתה מודה לאוניקס על העזרה הרבה שהוא נתן לך ותה מחזיר אותו לקלף שלך.אתה ואקסיו ניגשים אל השביל ומתחילים ללכת בו לעבר העיר שלפניכם.אתם עוברים את השביל ומגיעים לעיר.אתם נכנסים אל העיר ומתחילים לשוטט בה ברחובות שלה כדי לגלות איפה אתם נמצאים.אתם שוטטים ולבסוף מגיעים אל מזרה משונה מאוד.המזרקה בנויה מדמות של איש אתה לא מכיר.מהפה שלו יצואים מים שחורוים.לעברך נשמע קול שאומר לכם" עצור ילד מי אתה ומה אתה עושה פה?". אתה מסובב את גביך כדי לראות מי אמר את זה.אתה רואה איש עם בגדים שחורים וכובע שחור על ראשו.[/quote]
"מי אתה?" אשאל את האיש בחשש ממנו ואוציא את הפוקידע שלי כדי לרפא את הפוקימונים שלי למקרה שיהיה קרב.
-
[quote=Woodpecker;1120985][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מביט סביבך וגם איווי מסתכל סביבו כדי למצוא את דינות המוות שהפוקידע דיבר עליהם.אתם לא מוצאים את דינות המוות אך איווי מוצא שלט קטן.איווי מוביל אותך אל השלט.אתה ניגש אל השלט וקורא מה כתוב עליו " מלפנים דינות המוות. חיים פה אוניקס וסטיליקיס. אז כול מי שעובר פה להיזהר מאוד מפניהם ומהסכנות השורצות בחולות.". אתה מסתכל ישר ורואה מלא דינות ענקיות בחול ואתה מבין למה קוראים למקום דינות המוות[/COLOR][/B][/quote]
אכנס לדינות המוות ואשאל את עצמי "יש כאן רק אוניקסים וסטיליקיסים?"
-
[QUOTE=Woodpecker;1120985][B][COLOR="Navy"]
[COLOR="Indigo"][B]דרוד
קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [SPOILER][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/SPOILER] .קוא אומר לך" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קח את חפציך ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.[/B][/COLOR]
][/B][/QUOTE]
"אממ... תודה.." אומר לו מבולבל..
אכניס את קלף התפיסה לכיסי וארכיב את העדשה של הפוקידע כשאצא ממעבדתו
"מענייין מה הפוקימון שלי..." אמלמ לפתע ואבין שאני לא יודע מי הוא עדיין.
"פוקימון! צא!" אוציא את הפוקימון מהפוכדור בסקרנות 'בוא נראה מי זה..' אחשוב לעצמי בלב
-
[quote=Woodpecker;1120985]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דוב נמלים האש מדור5.הזה שהבאתי לך ספרייט שלו בתגובה הקודמת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]---------------------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האיש אומר לך " טוב אני עזור לחבר שלך המדמם.אם הוא מדמם אז אין לוו הרבה שעות לחיות.תלוי בכמות הדם שאיבד.אני מקוה שהוא לא איבד הרבה דם.טוב עלינו להגיע במהירות אליו לפני שהוא ימות". אתה מרכיב את האיש על אוניקס ומיד אחריו אתה ולמפרט עולים עליו.אוניקס מתחיל לזחול במהירות לעבר אלריק.לבסוף אתם מגיעים לקרל.הפוקימונים כשרואים את הדוקטור שמחים מאוד.הדוקטור יורד מאוניקס וניגש אל אלריק. הדוקטור שם את ידו על אלריק ואומר"ריפאוי". אור כחול מקיף את ידיף ואת אלריק.לאחר דקה הדוקטור קם ואומר לך" טוב אלריק בסדר גמור הוא רק צריך לנוח". הדוקטור נפרד מימך והולך.אתה רואה שפצעיו של אלריק החלימו.לפתע אלריק פותח את עינו ואומר לך" קודאק מה קרה לי?"[/COLOR][/B]
[/quote]
קוראים לו היטמור,ואפשר שיהיה כאן זורוארק פצוע והוא יצטרף אליי?
~~~~~~~~~~~
"זה בגלל איש בשם ג'יסו,הוא רוצה להגיע לעולם התחתון ולעזור לצוות בלאק,הוא השתמש ב'השמדה אלוהית' בעזרת אחת החרבות שלו" אומר.
"הנה החרב" אומר ואראה לו את החרב של ג'יסו ואסתכל עליה במבט בוחן.
"טוב קדימה..בואו" אומר ואקרא ללוקסיו,היטמור ולמפנט לעלות על אוניקס.
אומר לפלייגון "תעזור לי לעזור לאלריק לעלות,הוא צריך להתאושש" אומר ואעזור לאלריק לעלות על אוניקס.
לאחר מכן אקרא גם לפלייגון לבוא ואומר לאוניקס "קדימה! אל העיר הבאה! ואם אתה רואה זורואה או אנשים פצועים תגיד לי!" אקרא לעברו.
"גם אתם! אם אתם מוצאים פוקימונים או אנשים פצועים תאמרו!" אקרא לעבר כל הפטוקימונים ואלריק.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתר של הספריטים בילבל אותי
-------------------------------------------------------------
אתה מספר לאלריק על מה שקרה מאז שעזבתם את אחד השני.אתה מראה לאלריק את החרב שלקחת מג'יסו.אלריק אומר לך " זאות אחת מן 4 חברות האופל. כדי שתשמור את החרב טוב טוב אצלך". .אתה למפרט והפוקימונים של אלריק עולים על אוניקס.אלריק עולה על פליגון שלו.אוניקס מתחיל לזוז במהירות לעבר העיר הבאה ופליגון מתחיל לעוף לעבר העיר הבאה.לאחר כמה דקות אלריק אומר לך " לפני שנמשיך לעיר הבאה יש תחרות לגמור ". אתה רואה שפליגון נוחת על האדמה.אלריק יורד מימנו ופותח פתח. אלריק אומר לך" כמה דקות לפני הפיצוץ החליטו המארגנים של התחרות להמשיך את התחרות היום.אלריק ואתה מחזירים את הפוקימונים שלכם ונכנסים.שם אתה רואה רק את 2היריבים שעלו לחצי הגמר ואת השופט. השופט אומר " מכיון שאלריק נפצע אז הוא מודח מהתחרות לפי בקשתו.אחד נעשה הגרלה מי יקבל ניצחון טכני ויגיע מיד לגמר. קודאק מס' 1. אבי מס' 2. יאמאטו מס' 3. והזוכה הוא מס' 1.קודאק אתה עולה ישירות לגמר.". לאחר חצי שעה אבי מנצח את יאמטו לקרב.השופט אומר " קרב הגמר הוא בין אבי לקודאק.קודאק תעלה לזירה ". אלריק אומר לך , בהצלחה אתה בטוח תנצח "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מודה לפרופסור קוא על המידע ועל החפצים שהוא נתן לך.קוא אומר לך " אין בעד מה אם תצטרך עזרה אז וכל להתקשר אלי דרך הפוקידע.המס' שלי מופיע שם. טוב בהצלחה במסע שלך".את הפוקידע אתה מרכיב על עין ימין שלך.אתה יוצא מהמבעדה של קוא ואז זורק את הפוכדור שקיבלת מאביך החוצה.אתה מחכה בצפיה רבה לדעת איזה פוקימון קיבלת.אור לבן חזק מופיע ומולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/403.png[/IMG] שינקס קטן וחמוד.הפוכדור נשבר לרסיסים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
בלי שום היסוס אתה נכנס לעבר דינות המוות.אתה גולש על החול של אחת הדיננות כדי להגיע לשטח שלמטה.איווי עוקב אחר וגם הוא גולש על החול.הוא גולש על החול בהנה רבה.כשהוא מגיע לסוף הוא קופץ ואתה תופס אותו בידיך.איוי שמח שתפסת אותו.לפתע החול מתחיל לרעוד.אתה מרגיש שכול גופך רוכד.לאחר כמה שניות הרעידה מפסיקה ופוקימון מופיע מולך.מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/95.png[/IMG] מאים ומפחיד מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה שואל את האיש שאלות.האיש לא עונה לך ועומד בשקט.אתה מוציא את אוניקס ואת ולפיקס החוצה.בעזרת הפוקידע אתה מרפא את כול שלושת הפוקימונים שלך.לאחר זאת האיש מתחיל לדבר " שמי רקס.כנראה שאתה לא מפה ובגלל זה אתה לא מכיר אותי.הרי כול מי שחיי פה בעיר מכיר אותי.אני ראש העיר של העיר תחתוניה.ברוך הבא לעולם שמתחת..תעצרו אותו".. לפתע משום מקום מלא אנשים עם חרבות מופעים ומקיפים אותך. רקס אומר לך " תיכנע ותכניס את פוקימוניך לקלף שלך "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מורה לצ'ארמנדאר להתחמק מן כדור הצל של ספוינק.אתה מצביע לעבר כדור הצל כדי שצ'ארמנדאר יוכל להבין ממה להתחמק.צ'ארמנדאר מבין אותך והא קופץ מעל כדור הצל וכך מתחמק מימנו.כדור הצל נעלם באוויר.לאחר זאת אתה מחליט להשתמש בנשק הסודי שלך.צ'ארמנדאר משתמש ביכולת שלו להבה גדולה.להבה גדולה מחזקת את כוח האש שלו.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על ספוינק.הוא יורה גחלת מאוד חזקה לעבר ספוינק.ספוינק לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה.הוא גם מקבל כויות קשות בכול גופו.ספוינק לא מצליח לתקוף אך הוא עדין עומד.הקרב כבר מגיע לסופו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
קרל אומר לך" כן הנגיף הזה טוב מאוד.זה וירוס שפוקימון יכול לקבל אותו מקריות רבה.בהתחלה הפוקימון שמקבל את הנגיף סובל מכאבים גדולים.כמו שאתה רואה את נזליף שמולנו.אבל לאחר זמן קצר.הפוקימון שיש לו את הנגיף כבר לא סובל מכאבים רבים.הנגיף חודר לתוך גופו של הפוקימון.הנגיף מחזק את כול מתקופתיו של וגם את כוח הפיזי שלו.הנגיף נעלם לאחר כמה שעות אז נצל זאת ". אתה זורק את קלף התפיסה שלך על נזליף.קלף התפיסה לוכד את נאזליף בכלא חשמלי ואז שואב אותו לתוכו.הקלף חוזר אליך.לכדת נאזליף.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1121316]
[B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]בלי שום היסוס אתה נכנס לעבר דינות המוות.אתה גולש על החול של אחת הדיננות כדי להגיע לשטח שלמטה.איווי עוקב אחר וגם הוא גולש על החול.הוא גולש על החול בהנה רבה.כשהוא מגיע לסוף הוא קופץ ואתה תופס אותו בידיך.איוי שמח שתפסת אותו.לפתע החול מתחיל לרעוד.אתה מרגיש שכול גופך רוכד.לאחר כמה שניות הרעידה מפסיקה ופוקימון מופיע מולך.מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/95.png[/IMG] מאים ומפחיד מאוד.[/COLOR][/B][/quote]
"אממ.." אגיד "אנחנו יכולים לעבור?"
-
[QUOTE=Woodpecker;1121316][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מודה לפרופסור קוא על המידע ועל החפצים שהוא נתן לך.קוא אומר לך " אין בעד מה אם תצטרך עזרה אז וכל להתקשר אלי דרך הפוקידע.המס' שלי מופיע שם. טוב בהצלחה במסע שלך".את הפוקידע אתה מרכיב על עין ימין שלך.אתה יוצא מהמבעדה של קוא ואז זורק את הפוכדור שקיבלת מאביך החוצה.אתה מחכה בצפיה רבה לדעת איזה פוקימון קיבלת.אור לבן חזק מופיע ומולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/403.png[/IMG] שינקס קטן וחמוד.הפוכדור נשבר לרסיסים.[/COLOR][/B]
.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שינקס אה.." אמלמל לעצמי "נחמד!"
אגש אל שינקס ואומר לו בחמימות "שלום,שינקס! אני המאמן החדש שלך,דרוד!" אשלח לעברו חיוך רחב.
"היי,זאת הזדמנות טובה גם לראות את הפוקידע בפעולה!" אסיק לעצמי ואבדוק עליו בפוקדע.
-
[quote=Woodpecker;1121316][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתר של הספריטים בילבל אותי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]-------------------------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מספר לאלריק על מה שקרה מאז שעזבתם את אחד השני.אתה מראה לאלריק את החרב שלקחת מג'יסו.אלריק אומר לך " זאות אחת מן 4 חברות האופל. כדי שתשמור את החרב טוב טוב אצלך". .אתה למפרט והפוקימונים של אלריק עולים על אוניקס.אלריק עולה על פליגון שלו.אוניקס מתחיל לזוז במהירות לעבר העיר הבאה ופליגון מתחיל לעוף לעבר העיר הבאה.לאחר כמה דקות אלריק אומר לך " לפני שנמשיך לעיר הבאה יש תחרות לגמור ". אתה רואה שפליגון נוחת על האדמה.אלריק יורד מימנו ופותח פתח. אלריק אומר לך" כמה דקות לפני הפיצוץ החליטו המארגנים של התחרות להמשיך את התחרות היום.אלריק ואתה מחזירים את הפוקימונים שלכם ונכנסים.שם אתה רואה רק את 2היריבים שעלו לחצי הגמר ואת השופט. השופט אומר " מכיון שאלריק נפצע אז הוא מודח מהתחרות לפי בקשתו.אחד נעשה הגרלה מי יקבל ניצחון טכני ויגיע מיד לגמר. קודאק מס' 1. אבי מס' 2. יאמאטו מס' 3. והזוכה הוא מס' 1.קודאק אתה עולה ישירות לגמר.". לאחר חצי שעה אבי מנצח את יאמטו לקרב.השופט אומר " קרב הגמר הוא בין אבי לקודאק.קודאק תעלה לזירה ". אלריק אומר לך , בהצלחה אתה בטוח תנצח "[/COLOR][/B]
[/quote]
"תודה אלריק" אודה לו ואקרא לאוניקס לעלות לזירה.
"קדימה אוניקס! זה הזן שלך לזהור!" אקרא לו ואחייך,לאחר מכן אחכה לפוקימון של היריב.