-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1120927][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]*עדיין לא שנית,אבל בסדר,לא נורא בעיה שלך. [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי מכוון עליך אקדח והוא אומר לך:"מהציידים אהה,אתה והצבא שלך חטפתם את אבי ואת אחותי ועכשיו אני אחסל אותך!" אתה שומע יריית אקדח אבל הוא לא פוגע בך,אתה רואה את האיש ששלח אותך לפה מגיע הוא אומר לשני:"הוא לא מהציידים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רפאל אומר לך:"אתה לא צריך לעשות כלום בשביל למצוא את האוצר הזה,יש לך מטרה ברורה בחיים לא,המטרה שלך להיות מאסטר פוקימון נכון,גם לי הייתה מטרה כזו אבל בגלל שמצאתי את הרמז הראשון זה הרס את חיי ואת החיים של עוד אחרים שהיו טובים אליי,אני לא רוצה שזה יפגע גם בך,פשוט תיתן לי את הרמז האחרון או תשליכו לים הקרוב רק אל תצא לחפש את האוצר,אני מתחנן!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא להתקפה את צ'ימצ'אר ובידוף,אתה רואה שברמי האדמה וברמי העשב בורחים ישר מהקרב,אתה רואה שרק ברמי המתכת נשאר והוא משתמש בחוט מתכת על בידוף ולוכד אותו,אתה רואה שהוא תולה אותו על עץ,אתה מבין שרק אם תביס אותו תקבל את בידוף שלך בחזרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*זה די דומה למשהו שעשיתי לך במ''ת הקודם לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהיער המסתורי של סלבי,אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,אתה מסתכל קצת למעלה ואתה רואה מרחוק מגדל קטן שכנראה שאם תהיה לידו הוא לא יהיה קטן,אתה מבין שזוהי המטרה שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אוקיי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוצא מהשיחים שילדון קטן וחמוד,הוא מסתכל עליך בחיבה רבה,אתה רואה שטורצ'יק לא בדיוק מחבבת את השילדון הזה,אתה רואה שהיא משתמשת בלהבה קטנה בשביל לפגוע בפניו של שילדון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"אני מאמנת פוקימונים מסוג עשב,הפוקימונים שיש לי בינתיים זה קקנייה,איווזור זוהר ורוזליה" באלבזור מנסה להשתמש שוב בעלי תער אבל לא בהצלחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון עוברים במהירות רבה מאוד את יער פטלבורג,עוברים ליד בקתת עץ קטנה שכתוב בה:"לאי הקרוב" אתם מגיעים למכון העיר פטלבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי הראשונה אומרת לך:"יש חבורת מאמנים צעירה שמשליטה טרור על העיירה,החבורה משתמש בפוקימוני אש,מים ועשב בשביל להביס את יריביהם,אנחנו בעיירה מחפשים מישהו שיביס את החבורה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שוב שולח את כוכבי המהירות שלו לכיוונו של הנינדורן הזכר אך הנינדורן הזכר משתמש במתקפת ציפורן לילה שמנפצת שניים מתוך שלושת הכוכבים,הכוכב השלישי פוגע בנינדורן בפניו,אתה רואה שפיקאצ'ו לא שולח את הרעם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אישרתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לשלב ניב קרח עם ניב אש ואתה רואה שהשילוב יוצר ניב רגיל לחלוטין,מאסטר הזירה אומר לך:"אם תנסה לשלב קרח עם אש זה יצור הפסד,רק שתדע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]VipNick[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך:"חכה,רק שתדע,מערת החיבור היא במרחק שתי ערים מפה בערך,זה ייקח לך קצת זמן,אבל לא נורא מתישהו נגיע לשם,נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]תשימו לב למה שאתם כותבים,תעברו על שגיאות כתיב או על ניסוח כי אחרת אני יכול לכתוב דברים שלא קשורים לכלום או סתם להבין משהו לא נכון ולדפוק לגמרי את השחקן,הבנתם?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי באלבזור תנסה עכשיו פצצ רעל קרוב אליו כדי ליצור מסך עשן ואז תשתמש בניב רעל!"אני צועק לו ופונה אל הילדה(אולי תוכלי לעזור לי כאן אני רוצה לתפוס תפידגי הזה אבל באלבזור לא מצליח לפגוע בו טוב מה אני יכול לעשות?"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123530]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]טורצ'יק מסתכלת עליך,מחייכת ואומרת:"טורצ'יק!" |אני מוכנה לקרב!|[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שעיניה השחורות הקטנות של טורצ'יק מלאות בכעס ובמוכנות לקרב,אתה רואה ששילדון מוכן גם הוא לסיבוב הבא.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"אוקיי" אומר הנחישות, אצביע לכיוון שלדון ואצעק בקול "טורצ'יק! גחלת!". 'הוא שלי' אחשוב.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1123703]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור אלם לוקח את הפוכדור של גליגר הוא לוקח את הפוקדע שלך והוא בודק משהו,הוא אומר לך:"האלקיד של ווילאם,אמרת?" קח,הוא זורק לך פוכדור אדום-לבן הוא אומר לך:"האלקיד הזה יודע אגרוף חשמל בלבד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]קיבלת אלקיד![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"אוקיי, תודה" אקח את הפוקדור ואת הפוקדע ואצא בחזרה אל האיש "עשיתי את זה, החזרתי את גליגר ולקחתי את האלקיד של וויליאם".
-
[QUOTE]Born This Way
*האשליה או מגינה על הצד של הפוקימון המשתמש בו או הופך את המשתמש בו לפוקימון אחר.
כדור הצל של זורא שלך יוצא שוב לכיוונו של פדווין שמשתמש בקרן לבנה-שחורה לא ברורה שפוגעת בזורא שלך והודפת את כדור הצל.[/QUOTE]
"ג'ון תפקוד על מארקרוו שלך לתקוף במתקפת כנף." אומר לג'ון ואז אפנה על זוראה, "תתקוף בכדור צל את פדווין!" אפקוד עליו.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק יוצאת במתקפת גחלת חזקה במיוחד אך שילדון משתמש בראש פלדה שחוסם את מתקפת הגחלת של טורצ'יק וגורמת לגחלת שלה לחזור אליה ולפגוע בה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"אני לא אתערב בקרב שלך מתוך סיבה פשוטה מאוד,שאם לא תצליח להביס פיג'י בלי עזרה מה יקרה שתצטרך להביס ספיריטוב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור שולח פצצת רעל שפספסת את פיג'י אך הוא מצידו משתמש במתקפת תעופה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון עושה מה שביקשת ממנו,מרקורו משתמש במתקפת כנף על ידו הימנית של פדווין שנפגעת,אבל שזורא שולח כדור צל פדווין הודף את זה בעזרת ידו השמאלית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמעבדה ואתה לא רואה יותר את ווילאם,אתה שומע קול מוזר בוקע מהפוקדע שלך,אתה רואה שפתאום מופיעה דמותו של ווילאם על צג הפוקדע,הוא אומר לך:"תקשיב,אני יודע שנעלמתי לך אבל זה היה מקרה חירום,תגיע כמה שיותר מהר לעיר ויולט אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Born This Way
ג'ון עושה מה שביקשת ממנו,מרקורו משתמש במתקפת כנף על ידו הימנית של פדווין שנפגעת,אבל שזורא שולח כדור צל פדווין הודף את זה בעזרת ידו השמאלית.[/QUOTE]
"זוראה אשליה עכשיו!" אומר לזוראה, "ג'ון תגיד למארקרוו שלך להעיף את זוראה על פדווין." אומר לג'ון.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123792][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי אומרת לך:"אם מחיים מאובן גולגולת אז אפשר לקבל קרינדוס,פוקימון אבן טהור שחי בסינו לפני מיליוני שנים,המתקפות שלו אינן יודעות בגלל שהוא מאובן עכשיו,הפיקאצ'ו הזוהר יודע מכת ברק ורעם,מה תבחר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקוטורי ''מה את רוצה? אני לא יודע במה לבחור'' ואני חושב 'עם יהיה לי פיקאצ'ו אני יאמן אותו עד שיהיה חזק כדי לפתח אותו לריצ'ו'
-
[quote=Yuma Tsukumo;1123834][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמעבדה ואתה לא רואה יותר את ווילאם,אתה שומע קול מוזר בוקע מהפוקדע שלך,אתה רואה שפתאום מופיעה דמותו של ווילאם על צג הפוקדע,הוא אומר לך:"תקשיב,אני יודע שנעלמתי לך אבל זה היה מקרה חירום,תגיע כמה שיותר מהר לעיר ויולט אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"בסדר" אענה לו "אתה יכול לספק לי פרטים מהר?"
אפתח את המפה ואבדוק איפה זה ויולט ואיפה אני צריך לעבור כדי להגיע לשם.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123705][SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]מתקפת אקדח המים וניב הקרח משתלב לסילון קרח חזק במיוחד,המאמן אומר לך בלגלוג:"זה כול מה שאתה יכול,טוטודייל תשתמש במשאבת הידרו ובסופר ניב קרח!" אתה רואה משהו כמו סילון הקרח של טוטודייל שלך רק גדול יותר והרסני יותר.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"זה מה שאתה חושב!" אומר למאמן בלגלוג ולאחר מכן אומר לטוטודייל:"טוטודייל-השתמש בפצצת מים!"
-
[quote=Yuma Tsukumo;1123530]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש מכה חזקה מאוד בגב,אתה נופל,אתה שומע את הקול של רפאל שאומר:"מצטער" אתה מרגיש שמשהו נלקח מהיד שלך,אתה מתרומם ואתה רואה שהפתק נעלם ואיתו גם רפאל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
'הרפאל הזה,ידעתי שהוא יגנוב לי את זה' אחשוב ואוציא את איווי מהפוכדור ואמשיך איתו בדרכינו.
-
[SIZE=2][COLOR=#003300][B][U][QUOTE] [/U]
[U][SIZE=2][COLOR=#003300][B]Druddigon man
[/B][FONT=Arial]המאמנת מוציאה פוכדור צהוב-שחור-לבן וממנו יוצא אלקיד זוהר,המאמנת אומרת לך:"זהו האלקיד הבלתי מנוצח,נראה את סניבי שלך מתמודדת מולי עכשיו!".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/U]
[U][/QUOTE][/U]
אבלע את רוקי בדאגה ידעתי שזה הולך להיות קשה
אז אזכר,המאמן שפגשתי,הוא אמר לי להיות בטוח בעצמי..
בבת אחת אפקח את עיניי בביטחון "בואו נעשה את זה! סניבי! אגרוף עשב ואז סופת עלים!" אפקוד עלייה
~~~
מה זה בדיוק ריקוד עלים..? אם לא שמת לב לא ממש השתמשתי בה,כי אני לא יודע מהי..[/B][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123834][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק יוצאת במתקפת גחלת חזקה במיוחד אך שילדון משתמש בראש פלדה שחוסם את מתקפת הגחלת של טורצ'יק וגורמת לגחלת שלה לחזור אליה ולפגוע בה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"לעזאזל.." אמלמל לעצמי ואצעק אל טורצ'יק הקטנה "טורצ'יק את יכולה לנצח, אני מאמין בך! מתקפת להבה, בכל הכוח!".
-
[quote=Yuma Tsukumo;1120927][SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שוב שולח את כוכבי המהירות שלו לכיוונו של הנינדורן הזכר אך הנינדורן הזכר משתמש במתקפת ציפורן לילה שמנפצת שניים מתוך שלושת הכוכבים,הכוכב השלישי פוגע בנינדורן בפניו,אתה רואה שפיקאצ'ו לא שולח את הרעם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לפיקאצ'ו: "למה לא שלחת אליו רעם כדי לחסל אותו?, טוב עכשיו תעשה את כל המהלך שאני אומר לך" ואז אני ממשיך: "תשתמש ברעם הכי חזק שלך ואל תוותר לו ואז במהירות הכי חזקה שלך" ואז אני מחכה למהלך שלו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123834][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"אני לא אתערב בקרב שלך מתוך סיבה פשוטה מאוד,שאם לא תצליח להביס פיג'י בלי עזרה מה יקרה שתצטרך להביס ספיריטוב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור שולח פצצת רעל שפספסת את פיג'י אך הוא מצידו משתמש במתקפת תעופה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון עושה מה שביקשת ממנו,מרקורו משתמש במתקפת כנף על ידו הימנית של פדווין שנפגעת,אבל שזורא שולח כדור צל פדווין הודף את זה בעזרת ידו השמאלית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמעבדה ואתה לא רואה יותר את ווילאם,אתה שומע קול מוזר בוקע מהפוקדע שלך,אתה רואה שפתאום מופיעה דמותו של ווילאם על צג הפוקדע,הוא אומר לך:"תקשיב,אני יודע שנעלמתי לך אבל זה היה מקרה חירום,תגיע כמה שיותר מהר לעיר ויולט אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"באלבזור תשתדל להאחז בקרקע!"אני צועק לו וחושב לעצמי' אם קשה לא עכשיו הוא יהיה חסר סיכוי מול ספיריטומב'ואני שואל את הילדה"מזתומרת?נגד ספירטימוב?למה שאני אלחם נגדו?"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את איווי שלך אתה רואה שהוא די עייף מהיום הארוך הזה,אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה שהשמש הופכת להיות אדומה,אתה מבין שכבר מתחילה השקיעה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"תקשיב,אני לא ממש טיפוס של פוקימוני אבן אבל אני לא יודעת אם אתה רוצה את הפיקאצ'ו הזוהר או את מאובן הגולגולת,יש לי רעיון,נעשה קרב,מי שמנצח מקבל את הפיקאצ'ו הזוהר,אוקיי?",האחות ג'וי מוסיפה:"נראה לי מנהיג מכון העיר יסכים לתרום את הזירה שלו לקרב הזה" קוטורי אומרת לך:"זה יהיה קרב שלושה על שלושה,אפשר להחליף את הפוקימונים בכול זמן שצריך,אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]פצצת המים של טוטודייל שלך פוגעת בטוטודייל של היריב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל היריב משתמש במתקפת ניב קרח קטלנית שמפספסת בנס את הטוטודייל שלך,שני הטוטודייל מוכנים למהלך הבא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק משתמש במתקפת להבה קטנה שפוגעת ישירות בשילדון המסכן,אתה רואה שהוא מתעצבן מאוד ומשתמש במתקפת מסך מתכת בצורה מעולה שתחסום כול מתקפה שטורצ'יק שלך תשלח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך בחיוך:"אם אתה רוצה להשיג את כול שמונת התגים,תצטרך להילחם מתישהו בספיריטוב של מנהיגת מכון פטלבורג לא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זורא משתמש במתקפת אשליה שגורמת למתקפת הקרן המסתורית של פדווין להפוך ללא שימושית,אך מרקורו השתמש במתקפת מקור אופל שפוגע בפדווין אך המתקפה לא פועלת כול כך טוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]*ריקוד עלים היא מתקפת עשב שמבלבלת את היריב ואף פוגעת בו בצורה טובה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך משתמשת במתקפת אגרוף עשב שפוגע ישירות בפניו של אלקיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אלקיד משתמש באגרוף חשמל שפוגע בסניבי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת בסופת עלים שנהדף בגלל הסופה החשמלית של אלקיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]שוב פעם פיקאצ'ו לא שולח רעם אך שוב מתקפת המהירות שלו פוגעת הפעם כול שלושת הכוכבים פוגעים בנינדורן הזכר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]נינדורן זכר משתמש במתקפת קרן רעילה שמפספסת את פיקאצ'ו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"יש מקרה של חטיפת מאסטר מגדל ספורט,הפושעים האלה מתחבאים באזור מערת האיחוד,תגיע למרכז הפוקימונים של ויולט ומשמה אתה,אני ועוד שלושה אנשים נשחרר את השבוי,בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה סריקה של המפה אתה מתמקד על העיר ויולט ואתה רואה שזה במרחק שני ערים מאיפה שאתה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]